30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
♥ Julianna ♥

#551 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by ♥ Julianna ♥ »

HomeSweetHome wrote:uletili smo u aleju bandera, haman :-)

:D :D :D
'bem ti život, kako čitam dalje ne znam hoću li i izać živa :-)
crven_barjak

#552 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by crven_barjak »

HomeSweetHome wrote:O, majko moja, odavno se nisam ovako ismijala... Hvala ti Bajrace, gdje god da se vioris :)
Barjak se, predivna moja, uvijek viori tamo gdje iskonske emocije svojstvene homo sapiensu nesputamo teze ka jacem, boljem, zescem, socnijem, strasvenijem, grubljem ( u svoj slatkoj boli i nisam podanik vrsnog Markiza:) ne se sekirati:)), i sto blize savrsenstvu do mjere do koje nam je postavio Uzviseni.
Nekad su to planinski masivi bespuca divlje prirode, nekada su to ti isti masivi, samo posmatrani kroz kanjon rasirenih glatkih butina neke vile, u planinskom apartmanu...nekad u ravnicama i suncu koje zari pijesak, nekad u odvojenom jacuzzi-u pri samoj obali, u sjeni izbusene stijene, usmjeravam osjetljive tacke moje muze na vrtlog baloncica, nekad u brutalnim morima, punim nemani i zvijeri i iz Zodiakovog carstva i iz imperije danasnjih faraona a nekad u tom istom moru, samo sa druge vedrije strane, pokusavam pobiti zakone fizike i plovnosti ispunjavajuci prostor cvrstim uzorkom, umjesto ispunjavajuci ga vazduhom.....nikad stati, ne do kraja puta, gdje god to bilo:).

Trst je NAS!:)
♥ Julianna ♥

#553 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by ♥ Julianna ♥ »

Ooo ti stameniti barjače! Tvrd si kao Gibraltar, nježan kao perje flamingosa!
Uzdigni nas izgubljene na tvojim grudima, ispunjene strašću, nek teku sokovi rajski, nek se nebo otvori, nek nebo prošaraju munje! Nahrani nas do vječne sitosti, nek ti naši osmjesi svijetle pute!
Ispuni naše gladne apetite, budi naš Gabriel strasti!
Tvoje Muze-Guze!
:-D
crven_barjak

#554 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by crven_barjak »

♥ Julianna ♥ wrote:Ooo ti stameniti barjače! Tvrd si kao Gibraltar, nježan kao perje flamingosa!
Uzdigni nas izgubljene na tvojim grudima, ispunjene strašću, nek teku sokovi rajski, nek se nebo otvori, nek nebo prošaraju munje! Nahrani nas do vječne sitosti, nek ti naši osmjesi svijetle pute!
Tvoje Muze-Guze!
Mhmmmhmhm...ove mi rijeci miluju opticke receptore, ne smijem ih izgovoriti naglas muskim avazom, jerbo cudne misli mi prozimaju um...dvije mile sirene kako se dodiruju u smiraju tsunamija na obali napustenog otoka....pjena kao da je uzavreli kovitlac pozude i strasti koja isplovaljava iz dubina i eruptira u gejziru ushicenja kao salivenih tijela u Gordijevom cvoru zenske ljubavi.
Gabrijel ce se strahobalno ustremiti na svoje muze, i iz vida ne isustati pune guze!
Napadam bez razmisljanja i uzimam silovito, zabijam mac u oltar iskonskog instikta:). Nek se ponovi u bezbroj!
dječak sa šibicama

#555 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by dječak sa šibicama »

Attitude wrote::shock: :shock:
ma neeeeeeeeeee :evil: :D

..edit...nesto kontam
pronicljivije bi bilo da jer barjak madner :shock: :D
2 suprotna stava...pa koji upali :skoljka: :lol: :run:
Crvena bandiera je tu samo da madneru pokaze kako se to radi :-D
pustopoljina

#556 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by pustopoljina »

stavite, molim, naslov:
"krade abdeste" :lol:
crven_barjak

#557 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by crven_barjak »

Obecavam da se necu javljati tokom casnog Rramazana,

do tad, raspamacujem iz svih raspolozivih (intelektualnih) sredstava:)
♥ Julianna ♥

#558 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by ♥ Julianna ♥ »

crven_barjak wrote:
♥ Julianna ♥ wrote:Ooo ti stameniti barjače! Tvrd si kao Gibraltar, nježan kao perje flamingosa!
Tvoje Muze-Guze!
Mhmmmhmhm...ove mi rijeci miluju opticke receptore, ne smijem ih izgovoriti naglas muskim avazom, jerbo cudne misli mi prozimaju um...dvije mile sirene kako se dodiruju u smiraju tsunamija na obali napustenog otoka....pjena kao da je uzavreli kovitlac pozude i strasti koja isplovaljava iz dubina i eruptira u gejziru ushicenja kao salivenih tijela u Gordijevom cvoru zenske ljubavi.
Gabrijel ce se strahobalno ustremiti na svoje muze, i iz vida ne isustati pune guze!
Napadam bez razmisljanja i uzimam silovito, zabijam mac u oltar iskonskog instikta:). Nek se ponovi u bezbroj!
Ali ne tako brzo snažni viteže sladostrašća!
Bićes prvo obavijen našom kosom, kao svilenim nitima, zaslijepiće ti vid, naoštriti čula.
Naši mirisi uskovitlaće ti utrobu, razjariti snagu. Ali tvoje snažne ruke biće prikovane na postelji od trnja, zavolješ tu bol i bićeš pred nama nemoćan...
detroit-mercy

#559 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by detroit-mercy »

dječak sa šibicama wrote:

..edit...nesto kontam
Smiji se ti a tip ti pokupi trebe :mrgreen: .
crven_barjak

#560 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by crven_barjak »

Izazov bola i uzitka u vrhuncu mila moja:)?

Tada ces da osjetis snagu moje vilice na svom vitkom vratu i osjetis ocnjake kako se skoro pa zabijaju u labudji vrat:)
Iz bola nekad proizilaze vrhunci koji se ne mogu cak ni opjevati, osjetices vrh zuba na karotidi i cuti vlastiti otkucaj srca kroz srednje uho. Izavrela krv kroz venu, sputana ugrizom zvijeri:). Ispunicu te tamo gdje se bol i uzitak stapaju u beskonacan fluid drugih, nama davno izgubljenih dimenzija.

Auuu Julia novog doba, Romeo je bio "dvocjevka"..prosiricu ti uske horizonte i na trenutak napraviti tunel u svijetlu, tamo gdje ga nikad nije bilo:):)

AKo mi nastavimo, ovdje ce pasti cyber sex!!!:) ludnica!

Voila, moja predivna vilo Julia, ill est merveilleux:)!
johnny-bravo

#561 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by johnny-bravo »

Tvoje Muze-Guze!
Image andjeli s'vama...
dječak sa šibicama

#562 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

detroit-mercy wrote:
dječak sa šibicama wrote:

..edit...nesto kontam
Smiji se ti a tip ti pokupi trebe :mrgreen: .
Ja samo prodajem strumfe i nebi se shtel meshati :lol:

A sta se moze, ostace i neka za mene, valjda... mozda........ idem na 7 brace ubaciti sadaku, u to ime :D
♥ Julianna ♥

#563 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by ♥ Julianna ♥ »

Pričate primamljivo i vrlo vješto viteže Gabriele, ali vaše riječi su za uši mlade šiparice.
Vitez koji grize moj bijeli vrat, svoj mač drži čvrsto u koricama i ne kovitla s njim na pokret trtice svake obdarene, ali prosječne muze. I tek me takav vitez, obdaren i drugim kvalitetama osim tvrdim, velikim mačem i umijećem ljubljenja ugrizima, može imati i dovoljno dugo zadržati.
Za druge sam obična pjena koja nestaje poput nevješto sipanog Heinikena...
detroit-mercy

#564 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by detroit-mercy »

♥ Julianna ♥ wrote:Pričate primamljivo i vrlo vješto viteže Gabriele, ali vaše riječi su za uši mlade šiparice.
Vitez koji grize moj bijeli vrat, svoj mač drži čvrsto u koricama i ne kovitla s njim na pokret trtice svake obdarene, ali prosječne muze. I tek me takav vitez, obdaren i drugim kvalitetama osim tvrdim, velikim mačem i umijećem ljubljenja ugrizima, može imati i dovoljno dugo zadržati.
Bem ga, ovdje is izgleda preslo na cyber sex :dance: . Idite radite sta konkretno :mrgreen: od tipkanja niko koristi vidio nije :skoljka: .
HAVANA

#565 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by HAVANA »

♥ Julianna ♥ wrote:Pričate primamljivo i vrlo vješto viteže Gabriele, ali vaše riječi su za uši mlade šiparice.

Julli draga,sav sam se usplahirio.
crven_barjak

#566 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by crven_barjak »

..edit...nesto kontam
2 suprotna stava...pa koji upali :skoljka: :lol: :run:[/quote]

Crvena bandiera je tu samo da madneru pokaze kako se to radi :-D[/quote]
Smiji se ti a tip ti pokupi trebe :mrgreen: .[/quote]

Ja samo prodajem strumfe i nebi se shtel meshati :lol:

A sta se moze, ostace i neka za mene, valjda... mozda........ idem na 7 brace ubaciti sadaku, u to ime :D[/quote]

Djecace, hiljadu mu sibica i fosfornih vrsaka slicnih nabrekloj gljivi (i skoro slicne boje, jel da:)!)..

hocunecu ne da je htjela, vec je zudno zeljela tebe na obali mora. Nestao si bez traga, vili si dao bijega put! Za to se u stara vremena visilo, objesen za ejakulacijski izvor eliksira ciste i zategnute koze u mladih muza (a nije botoks:)).
Strudle u stek (trebace za kasnije, da se nadoknadi izgubljena snaga), sibice sa sobom i u mrak da p[otrazis skvo Onu-Sto-Sigurno-Hoce!

Pst, pst...u zasjedi ce ceka trio fantastikus...Hoce-Hoce, HomeSweetHome i Julia nas krimizni cvijet u raskosnom izlistaju!

Geronimo!! skok ne na glavu, vec na trepavice, i zadaj do odklona/sloma duse i tijela. Svi smo mi Hase!
sandra01

#567 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by sandra01 »

Ljudi,sta ste vi jeli danas? :shock: :shock: :shock:
crven_barjak

#568 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by crven_barjak »

Kako si samo daleko od istine, o moj tracku sunca u maglovitom jutru besmislenih iluzija i sjenama polovnih jahacica na kratke staze!
ja biram kao divojarac cvrstih rogova, na vrhu i samoj ivici proklete litice, samo jednu travku, samo jedan gral, koji zasiti i najzednije, najgladnije i najpohotnije.
Ja znam da tvoje bunare slatke i nezasite pozude ne moze ispuniti svako. Svaki pokret i svaki nagon mora biti spontano koordiniran kao jedan, da bi nit koja prenosi sirove snove u realni svjet i nazad, bila neprekinuta, a vrhunac orgazma samo znak da je vrh visokog brijega nasih delirijuma radosti ne tako daleko:)..na obzorju horizonta, taman kad pomislimo da smo dostigli sve sto smo mogli uraditi sa tijelima i strascu nasih pohotnih dusa, u izmaglici predrasude i sumnji naslucujemo jos sire horizonte i nove izazove.
Ne posumnjaj ni jednog trena, o divna roso na ruzinom pupoljku, da je moj sprud radosti i mac siloviti za svakog.
Podaj mi se svugdje u svakom trenu:)!

E sad bi ga zabio Juliji pa sve da smo na Trafalgar Squareu dok kraljica prolazi!

O Julia, ljubim ti stope majci, i prsten na ruci oca tvog, kada su kroz svoj spoj dusa utjelovili takvu divnu nimfu. Neka pred tvojim koracima podastiru latice ruza i neven na tvojim grudima, a trnoviti kaktus u mojim ustima, dok plesemo tango u kovitlacu strasti...prije nego sto te macem probodem do izvora duse!!

rekoh ja ludnica:)!!
dječak sa šibicama

#569 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

crven_barjak wrote: Djecace, hiljadu mu sibica i fosfornih vrsaka slicnih nabrekloj gljivi (i skoro slicne boje, jel da:)!)..

hocunecu ne da je htjela, vec je zudno zeljela tebe na obali mora. Nestao si bez traga, vili si dao bijega put! Za to se u stara vremena visilo, objesen za ejakulacijski izvor eliksira ciste i zategnute koze u mladih muza (a nije botoks:)).
Strudle u stek (trebace za kasnije, da se nadoknadi izgubljena snaga), sibice sa sobom i u mrak da p[otrazis skvo Onu-Sto-Sigurno-Hoce!

Pst, pst...u zasjedi ce ceka trio fantastikus...Hoce-Hoce, HomeSweetHome i Julia nas krimizni cvijet u raskosnom izlistaju!

Geronimo!! skok ne na glavu, vec na trepavice, i zadaj do odklona/sloma duse i tijela. Svi smo mi Hase!
Ne trebaju meni tri, niti dvije, dosta je jedna ali vrijedna.

Dobra u dusi i velikog srca, mercy ce opet umrijeti od smijeha, ali svako se smije onome sto ne razumije 8-) :P

Jednom ce se pojaviti, past ce sa neba mozda :D
tech10

#570 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by tech10 »

sandra01 wrote:Ljudi,sta ste vi jeli danas? :shock: :shock: :shock:
Mjeshane pache. :D
crven_barjak

#571 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by crven_barjak »

sandra01 wrote:Ljudi,sta ste vi jeli danas? :shock: :shock: :shock:
O plemenita djevo,

ovako je uvijek kada je krimizni barjak, zakovitlan ali neumoljiv u susret tornadu zelja mladih muza, nadje sebi srodne duse i pokrene lavinu strastvenih emocija...pa makar i u virtuelnom svijetu.

Opusti se, ti kojoj kroz vene tece modra krv, i zamisli duboko u sebi, stijenu gordu i cvrstu, naspram vjetra i oluje mora, kako prkosno stoji, blago zakrivljeno i oblo sa svih strana, sa vrhom usmjerenom tamo gdje stremi nasa dusa...gdje gledas u vrhuncu strasti, vilo sa prijestola ceznje?

Zatvori oci, zamisli prizor udara visokih talasa u takvu uzdignutu stijenu, uzdignutu spram visina koja se kupa u bijeloj pjeni poludjelih talasa...e na tom sprudu bi trebala biti muzo, ti koja klizis iznad povrsine:):)

:):):) ne kolutaj ocima iza ekrana :), vidis da smo unijeli malo zivosti, niko se ne svadja pobogu:)

Zivio Broz i KPJ!!!
pustopoljina

#572 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by pustopoljina »

HAVANA wrote:

Julli draga,sav sam se usplahirio.
ona fakat sto zna napisati... :lol:
jesam li ti ikad pohvalila blog :? :)
PalaSa Marsa

#573 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by PalaSa Marsa »

I uzme onaj cevap i poj'de ga. :lol: :lol: :thumbup: :kiss: Kako te samo volim citat'. :-D
BarbaDue

#574 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by BarbaDue »

cuj niko mu se ne sviđa :shock: ....haj dobro :lol:
Marilyn

#575 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by Marilyn »

A šta se ovdje dešava ? :-D
Ja nisam odavLE, ja sam u prolazu :mrgreen:
Locked