djevojka za zeniti?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#551 Re: djevojka za zeniti?

Post by ladyblue18 »

Not My Idea wrote:
ladyblue18 wrote:
Zlacani ja ti iskreno zelim da te zapadne neka koja ce prvo Karabegu proci kroz ruke pa tek tebi. :oops: :D

Ne znam sto si napisala ovo momku. On nije nikog uvrijedio, nije nikom nista ruzno pozelio a vi ga napali sa svih strana. Svako ovdje ima svoje misljenje, momak je iznio svoje.
On je rekao da je nevinost nesto najvrijednije sto zena moze imat i to jest tako. Otkad je sramotno i za osudu takvo nesto mislit i rec? Druga stvar je sto to sad malo ko gleda, nazalost zene vecinom..

Zar ne bi svaka od nas-kad konacno nadjemo onog "pravog" voljela da bas on bude taj kome cemo se dat i dusom i tijelom?

Da ne tusim, ne osudjujem nikog i prihvatam da svako ima pravo na svoje misljenje.
Zato sto on vrijedja sve zene kad kaze da je nevinost jedino sto valja kod zene. :)

A ovakvima kao on fakat ne mogu pozeliti nista drugacije jer znam nekoliko likova poput njega koje su "nevine" nasankale samo tako.

I zato sto mi je muka od dvostrukih arsina. Ne gleda sebe i to sto on nije nevin ali bi on takvu, kao i hejbet muskaraca po svijetu. Muka mi je da zene degradiraju a njihovi pohodi se velicaju. Pa majka mu stara dokle vise.

To svaka od nas je hmmm generalizacija jer ima nas raznih, ali ja vjerujem da ipak vecina djevojaka se cuva za "pravog" ali do kad ce on biti pravi to niko ne zna. ;-)
kakav nered

#552 Re: djevojka za zeniti?

Post by kakav nered »

Zlatni_djecko wrote:
kakav nered wrote:
Zlatni_djecko wrote:
@ kakav nered ... hahah imam 22 godine.. i nisam nevin, al ne kazem da je nesto to previse dobro sto sam imao odnose.. eto to je odgovor na tvoje pitanje ;)
...ili ćeš se uskoro oženiti nekom jako mladom djevojkom ili ćeš promijeniti mišljenje...

Ako mislis ti da se sve sexaju i moraju gubiti nevinost do 20-te, ne znaci da je to tako ;)
Ima jos finih djevojaka, barem to su one koje cijene sebe i svoj obraz :D
:lol: sazrijet ćeš... još si ti mlad...
Zlatni_djecko

#553 Re: djevojka za zeniti?

Post by Zlatni_djecko »

ladyblue18 wrote:
Not My Idea wrote:
ladyblue18 wrote:
Zlacani ja ti iskreno zelim da te zapadne neka koja ce prvo Karabegu proci kroz ruke pa tek tebi. :oops: :D

Ne znam sto si napisala ovo momku. On nije nikog uvrijedio, nije nikom nista ruzno pozelio a vi ga napali sa svih strana. Svako ovdje ima svoje misljenje, momak je iznio svoje.
On je rekao da je nevinost nesto najvrijednije sto zena moze imat i to jest tako. Otkad je sramotno i za osudu takvo nesto mislit i rec? Druga stvar je sto to sad malo ko gleda, nazalost zene vecinom..

Zar ne bi svaka od nas-kad konacno nadjemo onog "pravog" voljela da bas on bude taj kome cemo se dat i dusom i tijelom?

Da ne tusim, ne osudjujem nikog i prihvatam da svako ima pravo na svoje misljenje.
Zato sto on vrijedja sve zene kad kaze da je nevinost jedino sto valja kod zene. :)

A ovakvima kao on fakat ne mogu pozeliti nista drugacije jer znam nekoliko likova poput njega koje su "nevine" nasankale samo tako.

To svaka od nas je hmmm generalizacija jer ima nas raznih, ali ja vjerujem da ipak vecina djevojaka se cuva za "pravog" ali do kad ce on biti pravi to niko ne zna. ;-)

Sto govoris da sam to rekao, kad nisam??

Rekao sam da su postenje i odgoj JEDNE OD NAJBOLJIH osobina koje zene mogu posjedovati.. a logicno slijede obrazovanje, ljepota, karakter itd

Eto pitam te, jel ne mislis i ti tako??
Zoya

#554 Re: djevojka za zeniti?

Post by Zoya »

Meni bi (ako cemo o moralnim vrijednostima) bilo puno bitnije ko je iz kakve familije, umjesto jel' nevina ili nije. Svako ima pravo izbora i ja zlatnom momku zelim da pronadje ono sto bi htio i da cuva ako takvo nesto nadje. Ne slazem se jedino kad kaze da je nevinost garancija da ce brak opstati, ili da ako je neko 5-6 godina i spava sa momkom u vezi, da ce veza zavrsiti brakom.
fatamorgana

#555 Re: djevojka za zeniti?

Post by fatamorgana »

Mislim da bi osnovna osobina djevojke za ženit trebala biti skrušenost ....
(ne)forumas

#556 Re: djevojka za zeniti?

Post by (ne)forumas »

detroit-mercy wrote:
sanabe wrote:I onda ako je nevina u 25-oj...nesta nije u redu s njom? Sjoj vise :roll: :cry:
Ta od 25 je zagorila ko tavulja u kojoj se pekmez pece :mrgreen:
Toj od 25 je bolje da ni ne zapocinje sexualne odnose jer ce se inace ubit kad skonta sta je propustila do tada :)
Last edited by (ne)forumas on 30/06/2011 17:47, edited 1 time in total.
(ne)forumas

#557 Re: djevojka za zeniti?

Post by (ne)forumas »

Nego najstrasnije u svemu je kada iz ovako bezazlenog pitanja vidis da su ljudi ograniceni ko kutija sibica :) strasno :D
zelenashica

#558 Re: djevojka za zeniti?

Post by zelenashica »

ladyblue18 wrote:
Zlatni_djecko wrote: Ako mislis ti da se sve sexaju i moraju gubiti nevinost do 20-te, ne znaci da je to tako ;)
Ima jos finih djevojaka, barem to su one koje cijene sebe i svoj obraz :D
Znaci ako djevojka spava sa momkom kojeg voli, koji je voli, ona ne cijene sebe i svoj obraz? :zoka:

Ajoj :cry:
Pusti ga bona lady nek živi u zabludi.Od kad je to nevinost odraz posjedovanja obraza? :roll:
HAVANA

#559 Re: djevojka za zeniti?

Post by HAVANA »

:shock: Šta je ba ovo za dva dana,ja zanimljive teme :oops: Svi bi da guze ...a kući materi fržu da dovedu...ko biva...mora bit da je poštena...čuj poštena...šta znači uopšte poštena ?
ladyblue18

#560 Re: djevojka za zeniti?

Post by ladyblue18 »

Zlatni_djecko wrote:

Sto govoris da sam to rekao, kad nisam??

Rekao sam da su postenje i odgoj JEDNE OD NAJBOLJIH osobina koje zene mogu posjedovati.. a logicno slijede obrazovanje, ljepota, karakter itd

Eto pitam te, jel ne mislis i ti tako??
Ne mislim da je nevinost najbolja zenska osobina, nekada mozda da, danas vise ne jer danas zene imaju sva prava kao i muskarci bar na papiru i precjenjena je.

Nevinost ti nista ne garantuje nit je iko ikada ijednoj zahvalio sto je bila nevina i cuvala se samo za njega.

Samo kazem da mi je muka da trazite nevine a sami niste ni blizu svetaca, kako vas stid nije? Odakle tebi pravo uopste da pomisljas da zenis nevinu a sam nisi takav? Dvolicnost na djelu ali ne brini nisi sam.

Muka mi je da trpate u isti kos djevojku koja ima dugu vezu i momka kojeg voli i spava sa njim sa "radodajkama" jer kod vas se to haman na isto svodi, jer eto nije nevina.

Ja znam likove koji se iscudjavaju djevojkama koje su nevine sa 23, 24, 25 godina a traze nevinu za braka, i to je kao ok?

Hebo lud zbunjenog.
MedenoSrce

#561 Re: djevojka za zeniti?

Post by MedenoSrce »

HAVANA wrote::shock: Šta je ba ovo za dva dana,ja zanimljive teme :oops: Svi bi da guze ...a kući materi fržu da dovedu...ko biva...mora bit da je poštena...čuj poštena...šta znači uopšte poštena ?
Nije dala mito Karabegu da je zašije, možda je t?
Koliko kockica čini jedan brak i zajednički život da je najmanje bitno koliko ih je imala. Deset godina nakon što oženiš nevinu sa kojom si za to vrijeme legao oko 2500x neće ti ni na kraj pameti biti kako je ona prije 10g bila poštena i čuvala se.
spektakularno

#562 Re: djevojka za zeniti?

Post by spektakularno »

[hebo zenu koju je svak mogo :dance: :wink:[/quote]

Hebo da, ali ne zenio. :D[/quote]

Nije njeno da usporedjuje, to je moje. Ja je usporedim i skontam da je lahka roba. Lahka roba nije na cijeni, dakle mora se tusiti.
Ti bi dakle nosio fus a mozes kupiti orginal za iste pare?[/quote]

Madner

TI SI , KAO I SVI OSTALI KOJI RAZMISLJAJU KAO TI, JEDAN NESIGURNI MUSKARAC, KOJI SE BOJI ZENE SA SEKSUALNIM ISKUSTVOM. BOJIS SE JER SE OSJECAS NEKVALITETNIM LJUBAVNIKOM. STRAH OD OTKRIVANJA TVOGA KOMPLEKSA MANJE VRIJEDNOSTI, LIJECIS TAKO STO ZENU KOJA JE SVJESNA SVOJE SEKSUALNOSTI I ZIVI JE, POKUSAVAS PREDSTAVITI KAO NEMORALNO BICE.

ODAKLE POTICE TVOJ KOMPLEKS, TVOJ STRAH OD ZENE SA SEKSUALNIM ISKUSTVOM?

1. DA LI SE ON RAZVIO ZATO STO IMAS MALI SPOLNI ORGAN?
2. DA LI SE ON RAZVIO ZATO STO BRZO EJAKULIRAS?
3. DA LI SE ON RAZVIO ZATO STO IMAS SEKSUALNE SKLONOSTI PREMA MUSKARCIMA, PA MISLIS DA MOZES
PREVARITI ZENU SA NEDOVOLJNO SEKSUALNOG ISKUSTVA?
4. DA LI SE ON RAZVIO ZATO STO NEMAS ZADOVOLJAVAJUCI LIBIDO?
5. DA LI SE ON RAZVIO ZATO STO NE ZNAS ZENU DOVESTI DO ORGAZMA?
6. DA LI SE ON RAZVIO ZATO STO SI IMPOTENTAN?

SPOMINJES FUS I ORIGINAL... ZNACI I TI SI FUS !

NIJEDNA NORMALNA ZENA NECE ZELITI ZA MUZA OSOBU KAO TI I TEBI SLICNE, JER TI NI PO CEMU NISI PRAVI MUSKARAC.
Last edited by ladyblue18 on 30/06/2011 20:28, edited 1 time in total.
Reason: Crvena boja je rezervisana samo za moderatore i administratore! Caps lock nije dozvoljen!
mrtva kokoš

#563 Re: djevojka za zeniti?

Post by mrtva kokoš »

bice ovdje svega, ima da vas "gazda" izbusi samo kad procita sta ste sve pisali :lol: :lol: :lol:
Zoya

#564 Re: djevojka za zeniti?

Post by Zoya »

A ja opet mislim da je sve stvar vlastitog izbora i da mi sami odlucujemo sta je dobro a sta ne za nas. Nekoga prozivati na takav krajnje neukusan nacin je prosto ogavno za procitati. Cuj ti joj postavljas pitanje zasto je ona spavala sa momcima, hmm, a mozda su u shumi...?
GOLFER

#565 Re: djevojka za zeniti?

Post by GOLFER »

Dakle pravi muskarci da bi to i bili trebaju da ozene ni manje ni vise nego KURVU :-) A kako je krenulo, bit ce u buduce da trebas nafatat i kakvu msku kurvu, jar ako na to nisi spreman sigurno ti je mali, i imas problema sa libidom :-) :-) :-) :-) :bih:
visocicaguy

#566 Re: djevojka za zeniti?

Post by visocicaguy »

Zoya wrote:A ja opet mislim da je sve stvar vlastitog izbora i da mi sami odlucujemo sta je dobro a sta ne za nas. Nekoga prozivati na takav krajnje neukusan nacin je prosto ogavno za procitati. Cuj ti joj postavljas pitanje zasto je ona spavala sa momcima, hmm, a mozda su u shumi...?
pa cuj, naravno da je stvar vlastitog izbora.. brate, sto se mene tice moze sad otic da "zadovolji" 101. brdsku-motorizovanu u afganistanu... stvar je u tome sto se ovdje pokusava tvrditi da je to nesto sasvim ok, normalno.. pa cak i pozitivno. ja ne mislim tako. pogotovo kad neka kaze da je tako lako dala.. nekome ko je idiot.. pa hajd, eto, skonta greska.. i onda padne tako opet 10-ak puta.. one.night stand? "ma malo bila popila, nije znala sta radi".. prevarila momka.. "bila malo na gandzi"... pa de ba.. kako to moze biti pozitivno i normalno? meni nije. meni to nije zena za kuce, nije za zenidbe, nije za odgoj moje djece. zao mi je, ali nije i ne moze biti.
Last edited by visocicaguy on 30/06/2011 21:11, edited 1 time in total.
MaNeTo

#567 Re: djevojka za zeniti?

Post by MaNeTo »

Pa ko nekA padne na jednog IDIOTA ne mora da znaci da ce se ponoviti :)
Last edited by MaNeTo on 30/06/2011 21:10, edited 1 time in total.
ladyblue18

#568 Re: djevojka za zeniti?

Post by ladyblue18 »

visocicaguy wrote:
pa cuj, naravno da je stvar vlastitog izbora.. brate, sto se mene tice moze sad otic da "zadovolji" 101. brdsku-motorizovanu u afganistanu... stvar je u tome sto se ovdje pokusava tvrditi da je to nesto sasvim ok, normalno.. pa cak i pozitivno. ja ne mislim tako. pogotovo kad neka kaze da je tako lako dala.. nekome ko je idiot.. pa hajd, eto, skota greska.. i onda padne tako opet 10-ak puta.. pa de ba.. kako to moze biti pozitivno i normalno? meni nije.
Gdje si ti zakljucao da je vanilla dala nekom idiotu 10ak puta, ili 15 kako si napisao u proslom postu, vidim da si se okomio na nju.

Lakse malo sa izmisljanjem i klevetanjem. :oops:
SalvahetA

#569 Re: djevojka za zeniti?

Post by SalvahetA »

fazon ovog naseg danasnjeg drustva(djevojaka i muskaraca) je izgleda da se pohvali da je bio sa vise zena/muskraca u krevetu nebil dosao do izrazaja i na taj nacin privuko/la paznju auditorijuma jbg zalosno i jadno u kojem pravcu sve to ide....
visocicaguy

#570 Re: djevojka za zeniti?

Post by visocicaguy »

ladyblue18 wrote:
visocicaguy wrote:
pa cuj, naravno da je stvar vlastitog izbora.. brate, sto se mene tice moze sad otic da "zadovolji" 101. brdsku-motorizovanu u afganistanu... stvar je u tome sto se ovdje pokusava tvrditi da je to nesto sasvim ok, normalno.. pa cak i pozitivno. ja ne mislim tako. pogotovo kad neka kaze da je tako lako dala.. nekome ko je idiot.. pa hajd, eto, skota greska.. i onda padne tako opet 10-ak puta.. pa de ba.. kako to moze biti pozitivno i normalno? meni nije.
Gdje si ti zakljucao da je vanilla dala nekom idiotu 10ak puta, ili 15 kako si napisao u proslom postu, vidim da si se okomio na nju.

Lakse malo sa izmisljanjem i klevetanjem. :oops:
ne govorim o njoj, djevojku i ne znam uopce.. ali na ovoj temi, mislim djevojka koja je pokrenula temu, je spomenula neke varijante tipa 10-15 puta.. te na putovanju sa rajom (mislim, hej, koliko to vremena imas da upoznas nekoga na nekakvom *enom putovanju, da bi zavrsila s njim u bedrenom zagrljaju? sat? dva? pola dana? - je li to vama normalno.. za mene je to fkt kurva ba), te na ekskurziji, te ne znam ni ja vise sta, gdje i s kim...
mrtva kokoš

#571 Re: djevojka za zeniti?

Post by mrtva kokoš »

zoom66 wrote:
Splinter wrote:bice ovdje svega, ima da vas "gazda" izbusi samo kad procita sta ste sve pisali :lol: :lol: :lol:
:oops: :evil: :oops:
majke mi nisam znao da si tu :D

bome kako je doslo vrijeme i cure i momci ce morati da se upoznaju sa atestom :mrgreen:
ladyblue18

#572 Re: djevojka za zeniti?

Post by ladyblue18 »

visocicaguy wrote:
ne govorim o njoj, djevojku i ne znam uopce.. ali na ovoj temi, mislim djevojka koja je pokrenula temu, je spomenula neke varijante tipa 10-15 puta.. te na putovanju sa rajom (mislim, hej, koliko to vremena imas da upoznas nekoga na nekakvom *enom putovanju, da bi zavrsila s njim u bedrenom zagrljaju? sat? dva? pola dana?), te na ekskurziji, te ne znam ni ja vise sta, gdje i s kim...
Pa djevojka je otvorila temu meni se cini da bi nasla opravdanje i razumjevanje za svoje postupke ovdje sto i nije bas uspjelo.
Ne shvatam ni ja takve djevojke, ali cinjenica je da je takvih djevojaka Sarajevo bar puno, neke djevojke zaista vole i uzivaju u tome da mjenjaju sexualne partnere koliko god zvucalo uzasno mozda, niko ih ne sili na to.

A nesto ne vidim da se muskarci zale na takve, naprotiv, dobro vam dodje (cast izuzecima) ufatiti sta bez ikakve obaveze na nekoliko sati.
Zoya

#573 Re: djevojka za zeniti?

Post by Zoya »

Koje je uopste pitanje ovdje bilo? :roll:
ladyblue18

#574 Re: djevojka za zeniti?

Post by ladyblue18 »

Ne vidjeh na vrijeme, pardon. :D

Isključen/a korisnik/ca iz razloga “kršenje pravila foruma”
» visocicaguy

1 mjesec
suspect_zero

#575 Re: djevojka za zeniti?

Post by suspect_zero »

HAVANA wrote::shock: Šta je ba ovo za dva dana,ja zanimljive teme :oops: Svi bi da guze ...a kući materi fržu da dovedu...ko biva...mora bit da je poštena...čuj poštena...šta znači uopšte poštena ?

Valjda ona koja pusti par kapi krvi njemu u postelji :roll: :oops: ....da, tih par kapi krvi su najvaljanije karakterne osobine kod žena :oops: :roll: , time dokazuju da su vjerne, odane, poštene, vrijedne, domaćice, pravične, neiskvarene, da će voliti njegovu majku više od svoje, da će kuća vazda blistati, da ga nikada neće olajavati kod uže i šire familije, da će biti dobre i uzorne majke, da će samo njega, al' samo njega...svog PRVOG muškarca uvijek željeti i maštati o njemu, njegovo ime dozivati na samrti, da ga nikada neće obrukati ni pred rajom a kamoli pred njegovim amidžom, da će se uvijek ponositi sa njim i govoriti mu ''da tebe Bog ne stvori ja bih netaknuta ostala, jer bolji po Dunjaluku ne hoda''......jes', jes' ovo sve stane u tih par kapi :-? :mrgreen:
Locked