FK Željezničar - Evropske utakmice

Sve o FK Željezničar...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Edin H.

#551 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by Edin H. »

ganjeta wrote:Udruzenje navijaca organizuje odlazak u Maribor! Cijena puta 70 km!
Dali ce te organizovati i turisticki obilazak grada? :D
Hamza lav

#552 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by Hamza lav »

Ja sam danas uplatio putovanje na utaknicu preko agencije M-97. Imaju popust 10% za uokate do 01.07., tako da me izašlo 62 KM. Kazu da ce obezbjediti ulaznice za utakmicu.
Hamza lav

#553 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by Hamza lav »

A da, zaboravio sam reci, da je i vlasnik agencije jedan od nas navijaca.
ganjeta

#554 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by ganjeta »

Edin H. wrote:
ganjeta wrote:Udruzenje navijaca organizuje odlazak u Maribor! Cijena puta 70 km!
Dali ce te organizovati i turisticki obilazak grada? :D
...će ga uzmem :zzzz: .
uvijek dobar post

#555 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by uvijek dobar post »

znam da je možda izvikana priča i da se na različitim forumima može pročitati da su Viole pič...e koje samo laju i ne ujedaju ali moram nas upozoriti da nas u Mariboru očekuje belaj 99%. Ne pričam gluposti i ne prizivam nego sam realan jer sam vidio i čuo iz prve ruke šta su tamo doživjeli i BBB i Torcida i Grobari, a dio naše ekipe i ljudi koji će iz dijaspore doći iako ne navijaju za Želju, će biti dodatno naloženi zbog nedavnog fašizma u Mariboru od strane tih istih ljubičica.
ja trenutno živim u Samoboru i idem na tekmu sigurno (Maribor mi je na sat vožnje). Koga god sam zvao od lokalne ekipe da ide sa mnom svi odustaju jer su isto tako sigurni da će biti belaja...vodeći se vlastitim iskustvima fudbaslkih gostovanja u Deželi pogovoto u Mariboru.
Zato braćo plave krvi neka nas tamo bude barem par hiljada...i ne prezati ni od čega...
Ako se ipak ispostavi da će biti ovih 1% tj da neće biti belaja (što i priželjkujem)...onda ćemo imati jedno lijepo gostovanje sa par hiljada ljudi...
blue033

#556 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by blue033 »

NIko ne kaze da su p... ima ih nesto malo koji nisu i ima ih koji ce krenuti za njima. Iskreno bi volio da dodje do belaja, ako imalo drzimo do sebe treba j. im mamicu za ono prozivanje Srebrenice pa nek košta koliko košta. Ti neki iz dijaspore će vjerovatno nastradati, ali bas bi volio da napadnu moju ekipu.

Molio bi nekoga ko je upučen da napiše na koju tribinu ćemo mi biti smješteni i koliko dana se obično prije utakmice puštaju karte u prodaju. Unaprijed hvala.
vratar

#557 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by vratar »

blue033 wrote:NIko ne kaze da su p... ima ih nesto malo koji nisu i ima ih koji ce krenuti za njima. Iskreno bi volio da dodje do belaja, ako imalo drzimo do sebe treba j. im mamicu za ono prozivanje Srebrenice pa nek košta koliko košta. Ti neki iz dijaspore će vjerovatno nastradati, ali bas bi volio da napadnu moju ekipu.

Molio bi nekoga ko je upučen da napiše na koju tribinu ćemo mi biti smješteni i koliko dana se obično prije utakmice puštaju karte u prodaju. Unaprijed hvala.
Sjevernu.
Sancho_de_Sancho

#558 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by Sancho_de_Sancho »

uvijek dobar post wrote:znam da je možda izvikana priča i da se na različitim forumima može pročitati da su Viole pič...e koje samo laju i ne ujedaju ali moram nas upozoriti da nas u Mariboru očekuje belaj 99%. Ne pričam gluposti i ne prizivam nego sam realan jer sam vidio i čuo iz prve ruke šta su tamo doživjeli i BBB i Torcida i Grobari, a dio naše ekipe i ljudi koji će iz dijaspore doći iako ne navijaju za Želju, će biti dodatno naloženi zbog nedavnog fašizma u Mariboru od strane tih istih ljubičica.
ja trenutno živim u Samoboru i idem na tekmu sigurno (Maribor mi je na sat vožnje). Koga god sam zvao od lokalne ekipe da ide sa mnom svi odustaju jer su isto tako sigurni da će biti belaja...vodeći se vlastitim iskustvima fudbaslkih gostovanja u Deželi pogovoto u Mariboru.
Zato braćo plave krvi neka nas tamo bude barem par hiljada...i ne prezati ni od čega...
Ako se ipak ispostavi da će biti ovih 1% tj da neće biti belaja (što i priželjkujem)...onda ćemo imati jedno lijepo gostovanje sa par hiljada ljudi...
:thumbup:
blue033

#559 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by blue033 »

vratar wrote:
blue033 wrote:NIko ne kaze da su p... ima ih nesto malo koji nisu i ima ih koji ce krenuti za njima. Iskreno bi volio da dodje do belaja, ako imalo drzimo do sebe treba j. im mamicu za ono prozivanje Srebrenice pa nek košta koliko košta. Ti neki iz dijaspore će vjerovatno nastradati, ali bas bi volio da napadnu moju ekipu.

Sjevernu.

Hvala maloprije sam baš dobio info za tu tribinu i neke razočaravajuće informacije
Sancho_de_Sancho

#560 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by Sancho_de_Sancho »

"neke razočaravajuće informacije" ako vec pišeš onda i kaži sta je :-) na forumu si hebo ga ti :-D
ganjeta

#561 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by ganjeta »

Fakat ne kontam, eto većina zna da će biti belaj 99% :-) . Niko evo, bar ovdje nije rekao da su Viole pičke, ali sad pričati da su neki hooligani i opasni toliko je smiješno. Ako su toliko opasni, bujrum nek napadnu, napadali su i 92.!

Niko dole ne ide da pravi belaj, vjerovatno će ih biti i takvih, ali većina ide da podrži Želju.

P.S Bogami Viole dobri maratonci u svom gradu http://www.youtube.com/watch?v=BwPSX3UT ... ure=relmfu :skoljka: .
brazzo20

#562 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by brazzo20 »

uvijek dobar post wrote:znam da je možda izvikana priča i da se na različitim forumima može pročitati da su Viole pič...e koje samo laju i ne ujedaju ali moram nas upozoriti da nas u Mariboru očekuje belaj 99%. Ne pričam gluposti i ne prizivam nego sam realan jer sam vidio i čuo iz prve ruke šta su tamo doživjeli i BBB i Torcida i Grobari, a dio naše ekipe i ljudi koji će iz dijaspore doći iako ne navijaju za Želju, će biti dodatno naloženi zbog nedavnog fašizma u Mariboru od strane tih istih ljubičica.
Istina je da su mnogi fasovali od ljubicica, ali to nisu bili ni grobari ni torcida nego obicni navijaci koji su dosli gledati trening partizana i onda se sakupi duplo vise viola nego sto je njih bilo i napadnu jih iako su samo u miru gledali trening, i isto tako su jedno napali BBB na skijanju u Mariboru ali naravno opet jih je bilo duplo vise, poznajem jih vrlo dobro i znam da se jih 90% ukaki cim ga ruzno pogledas, kad su jih Madzari izlupali onda znas koliko je sati.
brazzo20

#563 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by brazzo20 »

http://www.youtube.com/watch?v=cnO2i84cn64

Evo ti snimak kako su "razbili grobare"
smurf

#564 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by smurf »

ganjeta wrote:Fakat ne kontam, eto većina zna da će biti belaj 99% :-) . Niko evo, bar ovdje nije rekao da su Viole pičke, ali sad pričati da su neki hooligani i opasni toliko je smiješno. Ako su toliko opasni, bujrum nek napadnu, napadali su i 92.!

Niko dole ne ide da pravi belaj, vjerovatno će ih biti i takvih, ali većina ide da podrži Želju.

P.S Bogami Viole dobri maratonci u svom gradu http://www.youtube.com/watch?v=BwPSX3UT ... ure=relmfu :skoljka: .
Ne vidim sada klip, :dance: ga 'vakav pos'o kada co'jk ne moze na miru forumati :lol:
Ma sve te provjerene informacije hladno na ignore, nedavno pred derbi na Zubanpolju kakvih se prica naslusah i nacitah da sam se iznervirao i sa rajom pokupio i otisao. Eto bas da vidimo ko to belajse po Ciglanama i Kosevu... Naravno nista od te muzike ne bi a na povratku njih 15-20 pred dragstorom, nas trojica, svi se nasi razisli ali mi moramo nesto popiti... komsinice svoju pricu, mi svoju i uredno cekamo da nas teta posluzi. Zandar se usrkletio samo tako, mi svi se kleberimo i komentarisemo :-) :lol: :lol: :lol:
Drage moje princeze, ako ne smijete mrdnuti iz svoje avlije ne gnjavite NAS "informacijama", ko hoce, naci ce belaj i u Pionirskoj Dolini po kisi i snijegu :-)
LSD

#565 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by LSD »

Ljubićice i razbijanje :lol: , to dvoje ne ide zajedno nikako ....možda su strašni hooligani, ali samo gore po sloveniji ;-) ...inace strašna im je konkurencija u vidu Kopra, Olimpije i tako tih ekipa :-)

Nemojte plašiti raju ovdje sa tim frikovima.
vinnie_jones

#566 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by vinnie_jones »

Dobro ne treba sad ni pretjerivati ali čisto taksativno nek' se zna da postoji domicilna ekipa u gradu domaćina, da raja ne planira sad neki špaciren u spido kupaćim, po' kile krutine u papiru i sa dvoguzom laškom u svakoj ruci. :mrgreen:
BHF_Manijak

#567 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by BHF_Manijak »

Jes da je ofirno pitanje, no moze li se pasos preko CIPS-a vaditi ili iskljucivo u MUP-u? :mrgreen: I sta u slusaju da je stari negdje zijanjen??? Ovo cisto pitam preventivno (mislim za stari pasos), iako blage veze nemam gdje mi je, no sigurno je u kuci, samo gdje - pojma nemam. :mrgreen:
Strauss

#568 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by Strauss »

mozes i bez starog pasosa, samo popunis neki list/izjavu da ti je izgubljen i to je to..
ganjeta

#569 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by ganjeta »

BHF_Manijak wrote:Jes da je ofirno pitanje, no moze li se pasos preko CIPS-a vaditi ili iskljucivo u MUP-u? :mrgreen: I sta u slusaju da je stari negdje zijanjen??? Ovo cisto pitam preventivno (mislim za stari pasos), iako blage veze nemam gdje mi je, no sigurno je u kuci, samo gdje - pojma nemam. :mrgreen:
Može u svakom CIPS-u, a to za strai nisam upućen.
BHF_Manijak

#570 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by BHF_Manijak »

Hvala velika obojici, oba odgovara su me obradovala! :mrgreen:
JThomas

#571 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by JThomas »

ja pogledah klip i utvrdih da videoton stvarno ima navijače i osim pitara.

ja mislio frki jedini na svijetu ima šal tog kluba...
BlueBlood

#572 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by BlueBlood »

:lol: :lol: :lol: :lol:
Lakat Jebić

#573 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by Lakat Jebić »

JThomas wrote:ja pogledah klip i utvrdih da videoton stvarno ima navijače i osim pitara.

ja mislio frki jedini na svijetu ima šal tog kluba...
:lol: :lol:
BlueBlood

#574 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by BlueBlood »

...kad smo vec kod navijaca i salova, obavjestenje za momke koji budu dolazili iz drugih zemalja da sva obiljezja koja nemaju veze sa ŽELJOM i TM87 ostave kuci !!! Na tribinu ponesite samo obiljezja ŽELJE i grupe TM87 !!! Prenesite ovo i ostalim... :thumbup:
bmo

#575 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by bmo »

može vas doć i 100 tisuća kad željezničar ne bi pobijedio ni dudelange :evil:
Post Reply