A u basti kod Parkuse inace sve "fini" motoristi (celave nabildane glave u bermudama i japankama), pa se taj tvoj bas fino uklopioOlivia wrote:Vozio je motor (po propisu, sa opremom, nije nikakva 'divlja' varijanta) iza mog auta. Ja se maknem u stranu da moze proci. Crveno na semaforu, on gleda ispod kacige. Idemo dalje, sljedeće crveno on opet.. Podigne vizir da me pita gdje preporucujem da se popije pice jer nije iz Sa..
Ja mu pokazem da me prati. Odvezem se do baste pored Parkuse i pokazem da je tu ok. On kaze: kad si vec tu, hajde da popijemo nesto zajedno..
Na kraju trazi broj tel. Teska srca dam (jer nisam uopste razmisljala da bih mogla biti s njim, a vidim da on vise ide na 'nesto')..
Vec drugu godinu smo zajedno (nazalost na daljinu)
Nekada ti se desi upravo ono sto ni ne sanjas da je za tebe.
Kako ste upoznali partnera :)
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- klixoris
#551 Re: Kako ste upoznali partnera :)
- spreca
#552 Re: Kako ste upoznali partnera :)
bolje da sanm taj dan nogu slomio
- Olivia
#553 Re: Kako ste upoznali partnera :)
Nisam mogla detaljisati, ali on nije odavde (zivi vani, veza na daljinu...)klixoris wrote:A u basti kod Parkuse inace sve "fini" motoristi (celave nabildane glave u bermudama i japankama), pa se taj tvoj bas fino uklopioOlivia wrote:Vozio je motor (po propisu, sa opremom, nije nikakva 'divlja' varijanta) iza mog auta. Ja se maknem u stranu da moze proci. Crveno na semaforu, on gleda ispod kacige. Idemo dalje, sljedeće crveno on opet.. Podigne vizir da me pita gdje preporucujem da se popije pice jer nije iz Sa..
Ja mu pokazem da me prati. Odvezem se do baste pored Parkuse i pokazem da je tu ok. On kaze: kad si vec tu, hajde da popijemo nesto zajedno..
Na kraju trazi broj tel. Teska srca dam (jer nisam uopste razmisljala da bih mogla biti s njim, a vidim da on vise ide na 'nesto')..
- Olivia
#554 Re: Kako ste upoznali partnera :)
Stvarno jeste.. Nije mi djelovao 'moj tip' ni za prijatelja, a ni za nesto vise..todd_smith wrote:eh jastaOlivia wrote:Vozio je motor (po propisu, sa opremom, nije nikakva 'divlja' varijanta) iza mog auta. Ja se maknem u stranu da moze proci. Crveno na semaforu, on gleda ispod kacige. Idemo dalje, sljedeće crveno on opet.. Podigne vizir da me pita gdje preporucujem da se popije pice jer nije iz Sa..
- spreca
#555 Re: Kako ste upoznali partnera :)
pukla na motor 
- SaraFina
#556 Re: Kako ste upoznali partnera :)
spreca wrote:pukla na motor
Spreca jesi ti prijavio precjedniku da zavodis zene u slobodno vrijeme? Za ovaj incident će i Hare da sazna!
- spreca
#557 Re: Kako ste upoznali partnera :)
precednik je nesto slab posle jucerasnjeg dana....pa kaze da ja oprasujem dok on malo dobije kuvetaSaraFina wrote:spreca wrote:pukla na motor
Spreca jesi ti prijavio precjedniku da zavodis zene u slobodno vrijeme? Za ovaj incident će i Hare da sazna!
- SaraFina
#558 Re: Kako ste upoznali partnera :)
spreca wrote:precednik je nesto slab posle jucerasnjeg dana....pa kaze da ja oprasujem dok on malo dobije kuvetaSaraFina wrote:spreca wrote:pukla na motor
Ako je s dozvolom podrzavam
- spreca
#559 Re: Kako ste upoznali partnera :)
ma gdje bi ja to bez njegovog odobrenjaSaraFina wrote:
Ako je s dozvolom podrzavam
- SaraFina
#560 Re: Kako ste upoznali partnera :)
Znam. Ali rekoh kupio si novi motor, da te nije ponijelo?

- spreca
#561 Re: Kako ste upoznali partnera :)
nije da se falim 
-
sikstinajn
#562 Re: Kako ste upoznali partnera :)
..
Last edited by sikstinajn on 10/12/2018 18:48, edited 1 time in total.
-
zipoo
- biggrin
#564 Re: Kako ste upoznali partnera :)
upoznao se kad sam najboljoj drugarici bivse djevojke zapekao cd i dostavio joj ga. letu štuke. ona bila sa njom. long story short jedno pola godine poslije toga izasli, pola godine nakon tog izlaska stupili u brak u kojem smo i dalje, a proslo ljeto deseto
- skafiskafsnjak
#565 Re: Kako ste upoznali partnera :)
Preko bivse je upoznao, jaranice
facebook ovo ono... a prelomni trenutak je bio kad smo na prvom izlasku otisli na carsiji i pojeli cevape s lukom
godinu i po nakon toga, brak

facebook ovo ono... a prelomni trenutak je bio kad smo na prvom izlasku otisli na carsiji i pojeli cevape s lukom
godinu i po nakon toga, brak
-
Strpljiva
#566 Re: Kako ste upoznali partnera :)
skafiskafsnjak wrote:Preko bivse je upoznao, jaranice![]()
facebook ovo ono... a prelomni trenutak je bio kad smo na prvom izlasku otisli na carsiji i pojeli cevape s lukom![]()
godinu i po nakon toga, brak![]()
![]()
Ko je bio inicijator ovakve gozbe?
- HAVANA
#567 Re: Kako ste upoznali partnera :)
To si ti smislio.Da je trazila majoneze il salatu uz cevape,ne bi ti nju ozenio.skafiskafsnjak wrote:Preko bivse je upoznao, jaranice![]()
facebook ovo ono... a prelomni trenutak je bio kad smo na prvom izlasku otisli na carsiji i pojeli cevape s lukom![]()
godinu i po nakon toga, brak![]()
![]()
- pizarro
#568 Re: Kako ste upoznali partnera :)
kakvi stihovi i ruze, zensko srce se osvaja fast food-om! 
- skafiskafsnjak
#569 Re: Kako ste upoznali partnera :)
Dogovorili smo da odemo u Djulagin Dvor. Ono znas , prvi izlazak ... kulturicaStrpljiva wrote:
![]()
![]()
Ko je bio inicijator ovakve gozbe?
Ne sjecam se tacno bas ko je predlozio cevape ali se sjecam da se ni ona ni ja nismo bunili sekunde, odluka je pala lahko
HAVANA wrote: To si ti smislio.Da je trazila majoneze il salatu uz cevape,ne bi ti nju ozenio.
100% . I dan danas uvijek nesto "u steku" imam ...kad se naljuti , samo donesem ... i kraj pricepizarro wrote:kakvi stihovi i ruze, zensko srce se osvaja fast food-om!
-
Strpljiva
#570 Re: Kako ste upoznali partnera :)
Vidio si ti odma da ona nije troskali, pa daj zeniskafiskafsnjak wrote:
Dogovorili smo da odemo u Djulagin Dvor. Ono znas , prvi izlazak ... kulturica![]()
Ne sjecam se tacno bas ko je predlozio cevape ali se sjecam da se ni ona ni ja nismo bunili sekunde, odluka je pala lahko![]()
- skafiskafsnjak
#571 Re: Kako ste upoznali partnera :)
mozda je i ona tako namjerno odradila, pa da nadrljam u brakuStrpljiva wrote:
Vidio si ti odma da ona nije troskali, pa daj zeni
ko zna sta me ceka
Vec je pocela 10ku narucivati umjesto 5ice ...
-
Strpljiva
#572 Re: Kako ste upoznali partnera :)
Samo reci da se ubucilaskafiskafsnjak wrote:mozda je i ona tako namjerno odradila, pa da nadrljam u brakuStrpljiva wrote:
ko zna sta me ceka
Vec je pocela 10ku narucivati umjesto 5ice ...![]()
- skafiskafsnjak
#573 Re: Kako ste upoznali partnera :)
ma kakvi ...ne prima joj seStrpljiva wrote:
Samo reci da se ubucila
-
Strpljiva
#574 Re: Kako ste upoznali partnera :)
Premijaskafiskafsnjak wrote:ma kakvi ...ne prima joj seStrpljiva wrote:
Samo reci da se ubucila![]()
![]()
![]()
- HAVANA
#575 Re: Kako ste upoznali partnera :)
Ako dodje na 15 u cijeli s kajmakom,razjebi to.skafiskafsnjak wrote:mozda je i ona tako namjerno odradila, pa da nadrljam u brakuStrpljiva wrote:
ko zna sta me ceka
Vec je pocela 10ku narucivati umjesto 5ice ...![]()