sredice to Pape budite sigurni.
Senad Lulić
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
tcz
#551 Re: Senad Lulić
Digni se iz pepela, kao stoput dosada ...
-
Org
#552 Re: Senad Lulić
"pravo bitno" moj novinar, gdje si ti jezik učio. scsport = novi avaz sportbyNelle wrote:Iznerviram jutrosnjim natpisima , obratio sam se redakciji scsport.ba.
njihov odgovor prenosim u cjelosti :
Re: Komentar na pisani tekst
1:00 PM
Reply ▼
[email protected]
Add to contacts
To ****************
Postovani ********,
Nije vodjen intrevju, niti su mu postavljanja pitanja. Nas novinar u
Lisabonu radio je kao i dan i noc, kako bi Vama nasim citaocima prenio
sve, ali sve sta se tamo desavalo.
Dakle, sacekao je Dzeku nakon doping kontrole, jer je, slozit cete se
pravo bitno da imamo izjavu naseg najboljeg igraca. Dakle, nije bio
intervju, nego ga je zamolio za komentar utakmice i ovaj sve to
izjavio sto ima snimljeno na diktafonu.
I sta je trebao ako je profesionalac? Ne napisati sta je izjavio...
Hvala Vam sto pratite nas portal, dio multimedijalnog sportskog
projekta, jedinog u BiH, kojeg jos cine sedmicna sportska informativna
revija Sport Centar, koja izlazi svakog utorka i Sport Centar TV
emisija (svakog dana u 18:15 i 22:10 emituje se na Programu plus).
Veliki pozdrav!
Quoting ************* <********@hotmail.com>:
>
>
>
>
> Postovani , Ovom prilikom bih kao navijac reprezentacije BiH ,
> zelio da izrazim zgrazavanje , ogorcenje i nevjericu , na tekst
> objavljen na Vasem portalu (Dzeko: Lulicu "zahvaliti" sto smo
> primili sest komada), kao i na intervju koji je Vas novinar vodio sa
> nasim najboljim igracem , Edinom Dzekom , nakon utakmice u Lisabonu
> , a sve u vezi odvratno sugestivnog pitanja o crvenom kartonu
> Senada Lulica , i potenciranja na Edinovu izjavu o tom slucaju.
> Ionako izmucenim igracima , strucnom stabu i u konacnici svim
> navijacima , nakon sinocnje utakmice , to stvarno nije potrebno.
> Pitam se samo s kojim ciljem i u kojem interesu? Svaka cast
> majstore!!! (novinaru , da ne dodje do zabune). LP ******
> *********
>
>
- veljaca
#553 Re: Senad Lulić
Brini se ti o sebi .... zivota ti ....slusaj vamo wrote:veljaca, de malo vode i kocku secera, zivota ti.
- slusaj vamo
#554 Re: Senad Lulić
Ma brinem se, veljaca, nego ti i logicne teze unisti svojom argumentacijom. Sto je najgore, fakat je trebao uci Ibisevic, al kad ti to objasnis i ja se zapitam dje sam se zajebo, da prostis.
- veljaca
#555 Re: Senad Lulić
Pa pojedinima trebas objasniti kao da im crtas na tabli .... Evo da ti pokusam ponoviti ( ne mislim da tebi treba crtati ) - teza je da stavljanjem dva napadaca rasterecujes nasu odbranu i sredinu - jer ukratko - oni za nasa dva napadaca trebaju imati u odbrani 4-5 igraca ( pogotovo zbog Edina - na kome su uvijek visila 2-3 a kada je sa loptom i 3-4 igraca ), a kada je jedan napadac - onda imas u odbrani 2-3 i samim time 1-2 vise na sredini ili u napadu njihovom ....slusaj vamo wrote:Ma brinem se, veljaca, nego ti i logicne teze unisti svojom argumentacijom. Sto je najgore, fakat je trebao uci Ibisevic, al kad ti to objasnis i ja se zapitam dje sam se zajebo, da prostis.
MIslim da je to najjednostavnije objasnjenje ....
Pa ne kaze se dzaba: " Napad je najbolja odbrana ...."
- slusaj vamo
#556 Re: Senad Lulić
I ta smirenost je lazna, u osnovi je kukavicluk. I jucer ga je dovoljno pokazao na klupi i igracima i svima koji su ga onako pokenjanog i ukenjanog vec na 2:1 gledali.JohnnyS. wrote:zadnje tri utakmice igra copy/paste taktiku. nema on mudrosti. ima samo smirenost. neka sada smireno krene u istambulspor ili tako nesto a mi da se lagano spremamo za brazil.north wrote:Ma nije tačno, taktika je bila ista kao u Parizu, ali druga je stvar što Misimović i Pjanić kao što @sema reče na drugom podforumu nisu odigrali ni blizu kao u Francuskoj, tako da je sredina terena uz još dodajmo Medunjanina bila očajna....
Još kad na to dodaš crveni karton kod 3-2 i pishološki pad igrača nakon čega nastaje trpanje, onda je baš to do selektora, al u k...
Da se razumijemo, ne kažem da je Safet nepogrešiv, ali ovo sinoć u nekoj velikoj mjeri nije bilo do njega...
-
hljebarnik
#557 Re: Senad Lulić
veljaca wrote: Pa ne kaze se dzaba: " Napad je najbolja odbrana ...."
How yes no. Samo sto u nasoj tekmi ne bi bilo 5-0 nego 10+.
- veljaca
#558 Re: Senad Lulić
How yes no ....hljebarnik wrote:veljaca wrote: Pa ne kaze se dzaba: " Napad je najbolja odbrana ...."
How yes no. Samo sto u nasoj tekmi ne bi bilo 5-0 nego 10+.Prevelika je razlika u KVALITETU da bi mi nesto glumili u napadu. Vedad jeste trebao uci ali zadnjih 15-20 minuta i to u slucaju da nismo dobili crveni.
Vedad je trebao igrati od pocetka .... ali nije na nasu zalost .....
- slusaj vamo
#559 Re: Senad Lulić
Uopste nije tolika razlika u kvalitetu ko sto se sada vadimo. Nas bi s onom igrom jucer i Albanija dobila, kao onomad umalo i u Tirani, a Rumuni kuci, Francuzi u Sarajevu, umalo Bjelorusi u Zenici...
Nema to veze sa kvalitetom, nego s mentalitetom i, uzrocno, koji nam kukavicki oportunista sjedi na klupi, a bome i u savezu, "novinama" itd. I to je to, dok se toga ne rijesimo, vazda cemo se na nesto vaditi, jal kvalitet, jal los dan, jal sudije, jal ovo-ono... Uporediti sa Crnom Gorom, e ono je pobjednicki mentalitet, a mi i dalje palamudimo o svemu ostalom samo ne o istinskom i najdubljem problemu.
Nema to veze sa kvalitetom, nego s mentalitetom i, uzrocno, koji nam kukavicki oportunista sjedi na klupi, a bome i u savezu, "novinama" itd. I to je to, dok se toga ne rijesimo, vazda cemo se na nesto vaditi, jal kvalitet, jal los dan, jal sudije, jal ovo-ono... Uporediti sa Crnom Gorom, e ono je pobjednicki mentalitet, a mi i dalje palamudimo o svemu ostalom samo ne o istinskom i najdubljem problemu.
- veljaca
#560 Re: Senad Lulić
slusaj vamo wrote:Uopste nije tolika razlika u kvalitetu ko sto se sada vadimo. Nas bi s onom igrom jucer i Albanija dobila, kao onomad umalo i u Tirani, a Rumuni kuci, Francuzi u Sarajevu, umalo Bjelorusi u Zenici...
Evo, slazem se sa tobom ( i bez vode i secera ....
-
hljebarnik
#561 Re: Senad Lulić
Kako ba nije razlika u kvalitetu ?
Jedini koji fakat nesto vrijedi u nasoj repci je Dzeko, Misimovic, Begovic i Pjanic tu i tamo, ostali karanane.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#562 Re: Senad Lulić
Jasta je. VIdio sam sto je pobjednicki mentalitet. Baci ih levat u po Crne Gore ni manje ni vise cetvoricu iz odbrane i zabi gol. Bas je to pobjednicki. Odradili ih Cesi rutinski. Cesi - koji u ovom momentu vaze za prosjecnu reprezentaciju.slusaj vamo wrote:Uopste nije tolika razlika u kvalitetu ko sto se sada vadimo. Nas bi s onom igrom jucer i Albanija dobila, kao onomad umalo i u Tirani, a Rumuni kuci, Francuzi u Sarajevu, umalo Bjelorusi u Zenici...
Djetici su u barazu vise sretno nego spretno, zahvaljujuci dobrom startu kvalifikacija i losoj igri Svice na strani. Ne bih se ja nesto na njih ugledao, ipak su oni mali.
-
samko1974
#563 Re: Senad Lulić
fidoremilienko wrote:Nas nokautirao a njih nije?samko1974 wrote:Dobro ljudi moji al ja stvarno ne vidim zasto je lulic kaznjen zutim drugim il automatskim crvenim ( nisam vidio ni kad je dotad prvi zuti dobio ) kartonom zbog prigovora sudiji a vidjeli ste kad je nama dosudjen penal sta su radili ronaldo i pepe pomocnom sudiji kako su mu mhalai rukama pred ocima pa onaj plavi sto je skrivio penal iz reala, kako je ostro reagovao 100 puta gore od lulica pa ni zuti ne dobise.Mislim , portugalci jesu bili bolji al nas je vala sudija par puta svojim odlukama nokautirao.![]()
Sudija nam je više pomogao nego odmogao. Nije svirao dva penala za Portugal, dali smo gol iz ofsajda...
Halo jesi ti svjestan sta pises, jesi ti pratio utakmicu , pa nisi malo dijete da to nisi mogao primjetiti.Stark je katastroflano sudio i navlacio odmah od samog pocetka za portugal dok nisu poveli 2-0, onda je okrenuo plocu i poceo i za nas svirati al kad smo smanjili iz penala na 2-1 onda opet je sve i svasta svirao portugalu.Da jako nas je ostetioa jer nam je izbacio igraca radi prigovora a oni sui vise prigovarali nakon penala koji je dosudjen u nasu korist al njih nije naravno opomenuo.Dalje kad su nam uvalili treci gol i istjerali igraca ( ato ne kazem da nije luliceva greska al jeste bio neujdencaen krtierij) onda je opet sudio u nasu korist jer je znao da se ne mozemo povratiti sa igracem manje i dva gola razlike il cak jednim golom razlike, zbog cega je i zazsmirio na spahicev offside da bi sad SLIJEPCI KAO TI MOGLI RECI DA JE I PORTUGAL BIO OSTECEN KAO TI.
To samo pokazuje kako je sudija odlicno odradio mafijaski dio posla kad je vecini takvim poput tebe zamazao oci jer vjeruju da je sudio u nasu korist.Naravno sve ovo izreceno ne umanjuje pobjedu portugala bili su bolji al je nase igrace sasjekao psihicki onakvim nacinom sudjenja a to portugalu zaista nije bilo potrebno.
-
hljebarnik
#564 Re: Senad Lulić
samko1974 wrote:Halo jesi ti svjestan sta pises, jesi ti pratio utakmicu , pa nisi malo dijete da to nisi mogao primjetiti.Stark je katastroflano sudio i navlacio odmah od samog pocetka za portugal dok nisu poveli 2-0, onda je okrenuo plocu i poceo i za nas svirati al kad smo smanjili iz penala na 2-1 onda opet je sve i svasta svirao portugalu.Da jako nas je ostetioa jer nam je izbacio igraca radi prigovora a oni sui vise prigovarali nakon penala koji je dosudjen u nasu korist al njih nije naravno opomenuo.Dalje kad su nam uvalili treci gol i istjerali igraca ( ato ne kazem da nije luliceva greska al jeste bio neujdencaen krtierij) onda je opet sudio u nasu korist jer je znao da se ne mozemo povratiti sa igracem manje i dva gola razlike il cak jednim golom razlike, zbog cega je i zazsmirio na spahicev offside da bi sad SLIJEPCI KAO TI MOGLI RECI DA JE I PORTUGAL BIO OSTECEN KAO TI.
To samo pokazuje kako je sudija odlicno odradio mafijaski dio posla kad je vecini takvim poput tebe zamazao oci jer vjeruju da je sudio u nasu korist.Naravno sve ovo izreceno ne umanjuje pobjedu portugala bili su bolji al je nase igrace sasjekao psihicki onakvim nacinom sudjenja a to portugalu zaista nije bilo potrebno.
"Halo jesi ti svjestan sta pises" - postavi sebi isto pitanje.
- slusaj vamo
#565 Re: Senad Lulić
Radi se o zemlji sa 700-800 hiljada stanovnika koje je dosla do baraza, po prvi put u istoriji. Zemlji koja ima dva-tri solidna igraca, ostalo skrpljeno puno gore nego kod nas. Zemlji koja i na strani i kuci s Englezima izvlaci solidne rezultate. Da mi imamo njihov mentalitet, i da smo ga od starta imali kada nas Susic prosvijetli da je Francuska velika zemlja, davno bi i direktno na to evropsko prvenstvo otisli.Tomahawk11 wrote:Jasta je. VIdio sam sto je pobjednicki mentalitet. Baci ih levat u po Crne Gore ni manje ni vise cetvoricu iz odbrane i zabi gol. Bas je to pobjednicki. Odradili ih Cesi rutinski. Cesi - koji u ovom momentu vaze za prosjecnu reprezentaciju.slusaj vamo wrote:Uopste nije tolika razlika u kvalitetu ko sto se sada vadimo. Nas bi s onom igrom jucer i Albanija dobila, kao onomad umalo i u Tirani, a Rumuni kuci, Francuzi u Sarajevu, umalo Bjelorusi u Zenici...
Djetici su u barazu vise sretno nego spretno, zahvaljujuci dobrom startu kvalifikacija i losoj igri Svice na strani. Ne bih se ja nesto na njih ugledao, ipak su oni mali.
-
samko1974
#566 Re: Senad Lulić
hljebarnik wrote:samko1974 wrote:Halo jesi ti svjestan sta pises, jesi ti pratio utakmicu , pa nisi malo dijete da to nisi mogao primjetiti.Stark je katastroflano sudio i navlacio odmah od samog pocetka za portugal dok nisu poveli 2-0, onda je okrenuo plocu i poceo i za nas svirati al kad smo smanjili iz penala na 2-1 onda opet je sve i svasta svirao portugalu.Da jako nas je ostetioa jer nam je izbacio igraca radi prigovora a oni sui vise prigovarali nakon penala koji je dosudjen u nasu korist al njih nije naravno opomenuo.Dalje kad su nam uvalili treci gol i istjerali igraca ( ato ne kazem da nije luliceva greska al jeste bio neujdencaen krtierij) onda je opet sudio u nasu korist jer je znao da se ne mozemo povratiti sa igracem manje i dva gola razlike il cak jednim golom razlike, zbog cega je i zazsmirio na spahicev offside da bi sad SLIJEPCI KAO TI MOGLI RECI DA JE I PORTUGAL BIO OSTECEN KAO TI.
To samo pokazuje kako je sudija odlicno odradio mafijaski dio posla kad je vecini takvim poput tebe zamazao oci jer vjeruju da je sudio u nasu korist.Naravno sve ovo izreceno ne umanjuje pobjedu portugala bili su bolji al je nase igrace sasjekao psihicki onakvim nacinom sudjenja a to portugalu zaista nije bilo potrebno.![]()
"Halo jesi ti svjestan sta pises" - postavi sebi isto pitanje.
Pa sta je to pogresno napisanoi, ja sam argumentovao pitanje "da li je svjestan sta pise" a ti ????????
-
Org
#567 Re: Senad Lulić
Prijatelju,slusaj vamo wrote:Radi se o zemlji sa 700-800 hiljada stanovnika koje je dosla do baraza, po prvi put u istoriji. Zemlji koja ima dva-tri solidna igraca, ostalo skrpljeno puno gore nego kod nas. Zemlji koja i na strani i kuci s Englezima izvlaci solidne rezultate. Da mi imamo njihov mentalitet, i da smo ga od starta imali kada nas Susic prosvijetli da je Francuska velika zemlja, davno bi i direktno na to evropsko prvenstvo otisli.Tomahawk11 wrote:Jasta je. VIdio sam sto je pobjednicki mentalitet. Baci ih levat u po Crne Gore ni manje ni vise cetvoricu iz odbrane i zabi gol. Bas je to pobjednicki. Odradili ih Cesi rutinski. Cesi - koji u ovom momentu vaze za prosjecnu reprezentaciju.slusaj vamo wrote:Uopste nije tolika razlika u kvalitetu ko sto se sada vadimo. Nas bi s onom igrom jucer i Albanija dobila, kao onomad umalo i u Tirani, a Rumuni kuci, Francuzi u Sarajevu, umalo Bjelorusi u Zenici...
Zar nije malo bezze pričati o pobjedničkom mentalitetu reprezentacije koja je onako glatko izgubila dvije utakmice od današnje Češke?
- Obuca9
#568 Re: Senad Lulić
Lula jeste napraivo glupost, jebiga dešava se svima, ali ne kontam ove što napadaju sudiju, jer je dao crveni Luliću, kao nigdje to nema da se daje crveni za prigovor.
Samo jedno pitanje, jeste li vi gledali utakmicu uopšte? Jeste li vi uopšte vidjeli da je Lulić dobio drugi žuti, a ne direktni crveni, odnosno da je prvi žuti dobio još u prvom poluvremenu?
Gledate li vi ljudi uopšte utakmicu ili samo bezveze lupate po forumu?
Samo jedno pitanje, jeste li vi gledali utakmicu uopšte? Jeste li vi uopšte vidjeli da je Lulić dobio drugi žuti, a ne direktni crveni, odnosno da je prvi žuti dobio još u prvom poluvremenu?
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#569 Re: Senad Lulić
Ja sam crveni vidio na flashscore, jer me onaj gol za 3-1 opalio kao samar. Kontam, sta bi, kaze komentator crveni, zbog prigovora, pa kako zbog prigovora crveni?! Nisam ni ja vidio taj prvi zuti, pa mi je bilo glupo crveni zbog prigovora. Malo je i reziser bio zauzet oko gola, pa se nije sve odmah vidjelo.hz__semir wrote:Lula jeste napraivo glupost, jebiga dešava se svima, ali ne kontam ove što napadaju sudiju, jer je dao crveni Luliću, kao nigdje to nema da se daje crveni za prigovor.
- slusaj vamo
#570 Re: Senad Lulić
Nije, jer bi i mi od danasnje Ceske sa Susicem i ovim mentalitetom izgubili. Tim momcima treba pokazati duzno postovanje za sve sto su u grupi pokazali jer su imali muda od kamena, sve ostalo su kompleksasko-sovinisticke floskule.Org wrote: Prijatelju,
Zar nije malo bezze pričati o pobjedničkom mentalitetu reprezentacije koja je onako glatko izgubila dvije utakmice od današnje Češke?
- ultima_palabra
#571 Re: Senad Lulić
Ja se fakat ne sjećam da ga je dobio... 6-7 nas gledalo utakmicu i niko se nije mogao sjetiti toga 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#572 Re: Senad Lulić
Gledas li stanje u drzavi kod njih i kod nas?! Je li lakse raditi sa reprezentacijom u uredjenoj drzavi ili u ovoj kao sto je nasa gdje svako vuce na svoju stranu. Ako cemo realno, imali smo i tezu grupu od njih. Prati ih iduce kvalifikacije, bice im i baraz daleko sa tako limitiranim sastavom. Ovo su im bili oni prvi, sretni macici. Sad ih svi gledaju drugacije, nece tako skoro do bod(ova) protiv Engleza ili neke druge velike reprezentacije (a i nekih prosjecnih). Ili je i Ceska bolja od Portugala, pa bi se djetici ponosali sa njima?!slusaj vamo wrote:Radi se o zemlji sa 700-800 hiljada stanovnika koje je dosla do baraza, po prvi put u istoriji. Zemlji koja ima dva-tri solidna igraca, ostalo skrpljeno puno gore nego kod nas. Zemlji koja i na strani i kuci s Englezima izvlaci solidne rezultate. Da mi imamo njihov mentalitet, i da smo ga od starta imali kada nas Susic prosvijetli da je Francuska velika zemlja, davno bi i direktno na to evropsko prvenstvo otisli.Tomahawk11 wrote:Jasta je. VIdio sam sto je pobjednicki mentalitet. Baci ih levat u po Crne Gore ni manje ni vise cetvoricu iz odbrane i zabi gol. Bas je to pobjednicki. Odradili ih Cesi rutinski. Cesi - koji u ovom momentu vaze za prosjecnu reprezentaciju.slusaj vamo wrote:Uopste nije tolika razlika u kvalitetu ko sto se sada vadimo. Nas bi s onom igrom jucer i Albanija dobila, kao onomad umalo i u Tirani, a Rumuni kuci, Francuzi u Sarajevu, umalo Bjelorusi u Zenici...
EDIT: Tema je svakako o Senadu Lulicu, odosmo u debeli off.
Last edited by Tomahawk11 on 16/11/2011 15:30, edited 1 time in total.
-
Hodidid
#573 Re: Senad Lulić
Kojoj bolan sredini? Gdje si ti vidio sredinu kod nas sinoc? Eto odigrali smo sa jednim spicom i dobili 6 komada a mogli smo jos 3-4.hljebarnik wrote:Igrati sa dva napadaca i napraviti jos vecu rupu na sredinu. Bas me zanima koliko bi onda primili od ODLICNOG Portugala veceras.
Al' haj. Vi sve znate !
I de mi majstore reci sta smo napravili s jednim spicom naprijed? Osim penala ,za kojeg uzgred budi receno Dzeko ne nosi zasluge, i Spahinog gola iz ofsajda.
-
Ripicipi
#574 Re: Senad Lulić
Zbog ovoga je dobio prvi zutiultima_palabra wrote:Ja se fakat ne sjećam da ga je dobio... 6-7 nas gledalo utakmicu i niko se nije mogao sjetiti toga

-
Org
#575 Re: Senad Lulić
Sumnjam da bi mi izgubili od Češke, nego na stranu to.slusaj vamo wrote:Nije, jer bi i mi od danasnje Ceske sa Susicem i ovim mentalitetom izgubili. Tim momcima treba pokazati duzno postovanje za sve sto su u grupi pokazali jer su imali muda od kamena, sve ostalo su kompleksasko-sovinisticke floskule.Org wrote: Prijatelju,
Ali ako kažeš da neko ima pobjednički mentalitet onda taj neko mora pobjeđivati valjda, a CG je izvisila ko i mi.