e moji "navijači"
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
- pirmin
#552 Re: e moji "navijači"
Prije su to bili Irci i Skoti koji su na ovaj nacin pratili repku ali mislim da smo ih prestigli lagano.anthraxQ wrote:pirmin wrote:
Strahota
e ovo je vrh!![]()
![]()
![]()
krivo mi je što nisam bio dio ovoga...![]()
odlično!
Svaka cast momcima i djevojkama, ovakva demonstracija jedinstva i podrske bez i jednog incidenta je za
svaku pohvalu.
- ganjeta
#553 Re: e moji "navijači"
FOTO Navijači Zadra upali sinoć u hotel Kolovare gdje borave igrači Dinama - nema ozlijeđenih, razbijeno par ležaljki i pitara
http://www.slobodnadalmacija.hr/Crna-kr ... fault.aspx
http://www.slobodnadalmacija.hr/Crna-kr ... fault.aspx
-
Havarija!
#554 Re: e moji "navijači"
Osvecuju se Hordama na sve moguce nacine. 
- odesveuhonduras
- Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)
#556 Re: e moji "navijači"
60 000 lnavijača na stadionu proslavlja ulazak svog kluba u 3. ligu (Brazil)
- Charuga
- Globalni moderator
#557 Re: e moji "navijači"
Incident uoči utakmice Lige prvaka
Dvojica Bayernovih navijača izbodena nožem u Napulju
Dvojica Bayernovih navijača izbodena nožem u Napulju
Code: Select all
http://--- NO LINKS ---/clanak/968908866906/vijesti/Dvojica%20Bayernovih%20navija%C4%8Da%20izbodena%20no%C5%BEem%20u%20Napulju/?ref=ostali- fosil
#558 Re: e moji "navijači"
Juce na tekmi protiv Arsenala, na tribini Commando Ultrasa je visio transparent "Come on you irons"u bojama West Ham-a. Je li to oni imaju neko prijateljstvo sa njihovim navijacima ili je i njima nadimak "pegle"? 
- Koshpa
#559 Re: e moji "navijači"
"Najveci" vodja navijaca na svijetu
- BHF_Manijak
#560 Re: e moji "navijači"
Jel ovo neka parodija Sabrija i zajebancija na ono sto rade navijaci Besiktasa ili je fakat pokupio copy/paste pa sad to i Galatini furaju??

- ultima_palabra
#561 Re: e moji "navijači"
Ja znam da su članovi Iron Maidena veliki fanovi West Hama, i da je takvih transparenata bilo po utakmicama WHU... gdje se tu uklapa OM, ne znamfosil wrote:Juce na tekmi protiv Arsenala, na tribini Commando Ultrasa je visio transparent "Come on you irons"u bojama West Ham-a. Je li to oni imaju neko prijateljstvo sa njihovim navijacima ili je i njima nadimak "pegle"?
- odesveuhonduras
- Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)
#562 Re: e moji "navijači"
ne znam ko je od koga pokupio ali ima više klipova na Youtube-u gdje i jedni, i drugi to radeBHF_Manijak wrote:Jel ovo neka parodija Sabrija i zajebancija na ono sto rade navijaci Besiktasa ili je fakat pokupio copy/paste pa sad to i Galatini furaju??![]()
![]()
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#564 Re: e moji "navijači"
sta ce sudzuka da kaze za ove ljiljane 
valjda ce se u buducnosti vijoriti jos vise istih zastava
valjda ce se u buducnosti vijoriti jos vise istih zastava
- Chisum
#565 Re: e moji "navijači"
-LIBERO- wrote:Delije na utakmici protiv Novog Pazara,napravili veliki barjak sa kraljevskim grbom Kotromanica ,i na taj nacin "ustvrdili" da je to vjekovni srpski grb![]()
![]()
Izvorna verzija grba,sa krunom i svime ostalim,se ponosno vijori na sjeveru Marakane...![]()
A oni su pacenici ,i faslifikatori istorije i to totalni.![]()
Kakvi debosi lojavi.... satro, "u srce", mitologija, stari srBski grbovi, kurci, palci
Sta je stoke, bas sa ove tribine, ostalo poslagano da lezi u blatu, u sudaru s tim grbom... da ih danas vide, trazili bi da ih dublje kopaju.
Sandzacki grb s jedne strane, bosanski s druge, sa sjevera... fin dan u pashaluku. Dajte jos koji, za Tomu i Sinika.
- karanana
#566 Re: e moji "navijači"
pa onda sto se ne vrati ova zastava?
ko ima problem s njom?
ko ima problem s njom?
- vinnie_jones
#567 Re: e moji "navijači"
Ludo hrabri junaci "objasnili"

- Dammme
#568 Re: e moji "navijači"
Pa jedna od titula Bosanskog kralja Tvtka I jeste bila i kralj srpski (pored ostalih titula), a i Bosanski velikaš Vlatko Vuković, koji se borio pod ovom zastavom, jedini nije dobio po pi.ci od Osmanlija na Kosovu-polju. Da ne spominjem bitku kod Bileće, koja je kraljevini Bosni obezbijedila još nekih 30 i kusur godina slobode, kad je Srbija uveliko pala.-LIBERO- wrote:Delije na utakmici protiv Novog Pazara,napravili veliki barjak sa kraljevskim grbom Kotromanica ,i na taj nacin "ustvrdili" da je to vjekovni srpski grb![]()
![]()
Izvorna verzija grba,sa krunom i svime ostalim,se ponosno vijori na sjeveru Marakane...![]()
A oni su pacenici ,i faslifikatori istorije i to totalni.![]()
Nekada smo im valjali i pomagali, a oni su nam to "u ratama vratili" tokom 20-og vijeka.
- Chisum
#569 Re: e moji "navijači"
Ma znaju svi sta je, ko je... kao sto znamo i satrologiju koju ova zgadija baca... ali nije da nije lijepo vidjeti kako se vijori i na ciganskom sjeveru. Kad vec Pazarci istaknuse onoliko ljiljana, zasto ne bi i cigani? Kao sto rekoh, ako ne radi cega drugog, a onda za Tomu i Acu. 
-
bob sap
#570 Re: e moji "navijači"
Evo Pazaraca sa marakane
http://www.youtube.com/watch?v=caDu0DhFnUI
kolona za bg
hahahah, al najjaci su Kosovo je susjed srbije

http://www.youtube.com/watch?v=caDu0DhFnUI
kolona za bg
hahahah, al najjaci su Kosovo je susjed srbije
- Dammme
#571 Re: e moji "navijači"
E vidiš "zato gdje počinje Bosna tu prestaje logika".karanana wrote:pa onda sto se ne vrati ova zastava?
ko ima problem s njom?
Srpski nacionalisti okačili veliku zastavu Kraljevine Bosne.
Večinom Hrvatsko stanovništvo obilježilo 533 godišnjicu smrti kraljice Katarine.
Bošnjaci prisvojili ljiljan kao svoj simbol i stavili ga na zelenu podlogu.
Ali jok, bolja je ova zastava od ikara.
- Chisum
#572 Re: e moji "navijači"
Dammme wrote:E vidiš "zato gdje počinje Bosna tu prestaje logika".karanana wrote:pa onda sto se ne vrati ova zastava?
ko ima problem s njom?
Srpski nacionalisti okačili veliku zastavu Kraljevine Bosne.
Večinom Hrvatsko stanovništvo obilježilo 533 godišnjicu smrti kraljice Katarine.
Bošnjaci prisvojili ljiljan kao svoj simbol i stavili ga na zelenu podlogu.
Ali jok, bolja je ova zastava od ikara.
Srpski nacionalisti ispali malo je reci smijesni s ovim satro-shukanjem. Trubadur.
Ljiljani ponudjeni kao simbol jedinstvene Bosne i Hercegovine, prije pocetka sukoba... nemaju tu sta Bosnjaci da "prisvajaju" ili ne... To sto je mnogim Hrvatima, kao i mnogim Srbima draza shahara, ili onaj dupljak podjonjen sa zastave starih Paleologa, to je druga stvar.
Sandze u odlicnom broju. Odlicno gostovanje.
Elem, jebes pashaluk. Nezanimljivo.
Vratimo se ozbiljnim temama... mene ovaj dzoha i dalje nasmijava do suza, kad god ga vidim. Kad god me Sarajevo iznervira, a to se desava cesto (danas, npr.), pustim ovu dileju
Last edited by Chisum on 23/10/2011 22:11, edited 1 time in total.
- ultima_palabra
#574 Re: e moji "navijači"
OplakahChisum wrote:
Elem, jebes pashaluk. Nezanimljivo.
Vratimo se ozbiljnim temama... mene ovaj dzoha i dalje nasmijava do suza, kad god ga vidim. Kad god me Sarajevo iznervira, a to se desava cesto (danas, npr.), pustim ovu dilejuTako se navija i voli, pa dok sve ne ode u tri lijepe.
Ne daj Bože da doživim da mi klub ispadne u drugu ligu, mislim da bih bio još gori od njega...
- ganjeta