Mc Donalds u Sarajevu?!
- karanana
#551 Re: McDonalds useljava u junu 2011 u Napretkovu palaču?!
pa mislim da su se raspitivali prije nekoliko mjeseci. i dosli do zakljucka da od otvaranja u skorije vrijeme nema nista. uostalom, da se otvara, ne vidim razlog zasto bi to bila poslovna tajna i zasto bi nas heroj nedim bio tako tajnovit kada je u pitanju njegov "tajni" zadatak okretanja hamburgera po beogradu.
- jedaneska
#552 Re: McDonalds useljava u junu 2011 u Napretkovu palaču?!
mi smo ovi plavi - Grenland, Afrika i Mongolija

-
mig
#553 Re: McDonalds useljava u junu 2011 u Napretkovu palaču?!
karanana wrote: uostalom, da se otvara, ne vidim razlog zasto bi to bila poslovna tajna i zasto bi nas heroj nedim bio tako tajnovit kada je u pitanju njegov "tajni" zadatak okretanja hamburgera po beogradu.
- heckler
#554 Re: McDonalds useljava u junu 2011 u Napretkovu palaču?!
Ameri su genijalci u spinovanju i marketingu "mana" kao da su prednosti. Neznam zasto i mi u ovom slucaju nebi na sva usta trubili i forsirali cinjenicu da nemamo McD. Nesto ala Evropska Gurmenska zemlja. Zadnja kutak evrope koji smece od McD hrane nije moglo pokoriti. Bastionik gurmenstva bla bla bla
Hebo vas McD. I kad ga otvore, sta onda... postajemo samo jedni u bezlicnoj masi. Ja bih od ovog napravio fantasticnu reklamnu kampanju.
Hebo vas McD. I kad ga otvore, sta onda... postajemo samo jedni u bezlicnoj masi. Ja bih od ovog napravio fantasticnu reklamnu kampanju.
- Jazz_Junkie
#555 Re: McDonalds useljava u junu 2011 u Napretkovu palaču?!
Nikada ne bi zamijenio bosanski fast food cevape za burger govna iz McDonald'sa. Ne znam cemu ceznja za tim.
-
Tuzlachina
#556 Re: McDonalds useljava u junu 2011 u Napretkovu palaču?!
je l to ima nekih jos nepismenih koji se raduju MC DOnaldsu ...
proguglaj malo koji je to lafinas , trovac i izrabljivac . Nisam otiso u MC ima i godina .
SUPERSIZE IT !!!!! - edukacija za MC donalds .
ponesi ba veliku s vise luka i jednu ledenu
proguglaj malo koji je to lafinas , trovac i izrabljivac . Nisam otiso u MC ima i godina .
SUPERSIZE IT !!!!! - edukacija za MC donalds .
ponesi ba veliku s vise luka i jednu ledenu
- GAU8
#557 Re: McDonalds useljava u junu 2011 u Napretkovu palaču?!
Ima indirektno veze s temom:
"otkriven" tajni sastojak Coca-Cole, sa kodnim imenom 7X:
http://www.telegraph.co.uk/foodanddrink ... vered.html
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#558 Re: McDonalds useljava u junu 2011 u Napretkovu palaču?!
- GAU8
#559 Re: McDonalds useljava u junu 2011 u Napretkovu palaču?!
Jesi li primijetio da sadrzi alkohol? Pitam se je li to promijenjeno u medjuvremenu ili smo svi alkoholicari u neznanjuJoseMujica wrote:![]()
![]()
![]()
dobra im ova "its unique taste" pa zar ova kaka kola ima ikakav ukus
- JoseMujica
#560 Re: McDonalds useljava u junu 2011 u Napretkovu palaču?!
ma to sranje popijem gutljaj dva, isključivo ako se prežderem
jer znam da ima isti efekat ko da cugnem HCl...dođe mi da plačem kad vidim kako to ljudi nemilice u djecu trpaju 
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#561 Re: McDonalds useljava u junu 2011 u Napretkovu palaču?!
Kad ce taj referendum..nije referendum, McDonalds? 
- Jazz_Junkie
#562 Re: McDonalds useljava u junu 2011 u Napretkovu palaču?!
Kazu da se od Coca Cole bolje sere. Znas, bude veci "eksport", a nama muskarcima je to cesto bitno. Nesto kao osjecaj pobjede. Enjoy Coca-Solja.JoseMujica wrote:ma to sranje popijem gutljaj dva, isključivo ako se prežderemjer znam da ima isti efekat ko da cugnem HCl...dođe mi da plačem kad vidim kako to ljudi nemilice u djecu trpaju
- Edin H.
#563 Re: McDonalds useljava u junu 2011 u Napretkovu palaču?!
GAU8 wrote:Ima indirektno veze s temom:
Dobro je da nisu provalili od cega se pravi Cola Zero
Zamisli da neko provali sastojke Big Maca
- JoseMujica
#564 Re: McDonalds useljava u junu 2011 u Napretkovu palaču?!
recept prekaljenog forumaša:Jazz_Junkie wrote:Kazu da se od Coca Cole bolje sere. Znas, bude veci "eksport", a nama muskarcima je to cesto bitno. Nesto kao osjecaj pobjede. Enjoy Coca-Solja.JoseMujica wrote:ma to sranje popijem gutljaj dva, isključivo ako se prežderemjer znam da ima isti efekat ko da cugnem HCl...dođe mi da plačem kad vidim kako to ljudi nemilice u djecu trpaju
- jedaneska
#565 Re: McDonalds useljava u junu 2011 u Napretkovu palaču?!
pa dobro ne otvara je svemirska stanica nego ekspres restoran
kad će nas više ovaj smotani McD obavjestiti s kim se domunđava po Saraj'vu, jal s Topićem jal s Radončićem
kad će nas više ovaj smotani McD obavjestiti s kim se domunđava po Saraj'vu, jal s Topićem jal s Radončićem
-
mig
#566 Re: McDonalds useljava u junu 2011 u Napretkovu palaču?!
Ja sam cula da otvaraju Vinču usred Sarajevajedaneska wrote:pa dobro ne otvara je svemirska stanica nego ekspres restoran![]()
- jedaneska
#567 Re: McDonalds useljava u junu 2011 u Napretkovu palaču?!
pojasni nama sarajlijama o toj Vinčimig wrote:Ja sam cula da otvaraju Vinču usred Sarajevajedaneska wrote:pa dobro ne otvara se svemirska stanica nego ekspres restoran![]()
ali fakat se McD pokazao kao prava HINJA kad je BIH u pitanju, samo se šunjaju, kriju, jednom godišnje preko nekog svog špijuna daju mrvice medijima u vezi neke fol namjere, isto zmije ba
otvorili 33.000 restorana po svijetu, a nama neće ni da kažu - jeste, bit će 2022. i zdravo da ne razmišljamo više i okrenemo se ćevapima na 1001 način
-
mig
#568 Re: McDonalds useljava u junu 2011 u Napretkovu palaču?!
Šala, Vinča je Institut za nuklearne naukejedaneska wrote: pojasni nama sarajlijama o toj Vinči![]()
Spominje se u filmu "Balkanski spijun":
"Jesi li ti Danice cula za Vincu?"
"Paaaaa... jesaaaam...."
"Jesi, k'o sto si cula za Madagaskar..."
Deluje mi da neki fast food restoran poistovecuju sa nuklearkom u centru grada
- jedaneska
#569 Re: McDonalds useljava u junu 2011 u Napretkovu palaču?!
mig wrote:Šala, Vinča je Institut za nuklearne naukejedaneska wrote: pojasni nama sarajlijama o toj Vinči![]()
![]()
Spominje se u filmu "Balkanski spijun":
"Jesi li ti Danice cula za Vincu?"
"Paaaaa... jesaaaam...."
"Jesi, k'o sto si cula za Madagaskar..."
![]()
Deluje mi da neki fast food restoran poistovecuju sa nuklearkom u centru grada
trebala bi i nama 2-3 takva instituta, nek se nađu, kad je već McD odustao
- drndalo
#570 Re: McDonalds useljava u junu 2011 u Napretkovu palaču?!
Kakav boni vise McDonald? Pa zar niste naucili do sada da od price nema nista... Cim se ovdje razglaba o tome na XX stranica, nema nista od toga... Kao sto nema od Olimpijade naovamo nista...
Da hoce, i ako htjednu, sve ce biti zavrseno za 3 mjeseca, i za to cemo saznati 3 dana prije otvaranja... Sve ostalo je ubleha...
Da hoce, i ako htjednu, sve ce biti zavrseno za 3 mjeseca, i za to cemo saznati 3 dana prije otvaranja... Sve ostalo je ubleha...
-
sarajevsko_pivo
#571 Re: McDonalds useljava u junu 2011 u Napretkovu palaču?!
Evo sta pise na sa-c.ifno
Fullvedo:
Da jedno razjasnimo. Politika McD jeste da prvo otvori lokal u centru grada. McD do sada nije mogao naci zajednicki jezik sa odredjenim ljudima i zbog toga nikad nije otvoren. Da se odmah razumijemo Alta nije centar grada iako pripada istoimenoj opstini, zna se sta je centar grada. Ono sto vam mogu reci jeste da se otvaraju dva McD ovog ljeta u Sarajevu. Jedan u Titovoj, a drugi kao sto je vec receno u Nedzaricima. Datum otvaranja jos nije utvrdjen, ali najvjerovatnije dan prije SFF. I jos jedno da dodam. Ovi sto su "zestoki" protivnici McD pretpostavljam da nikad u zivotu nisu bili u McD ili par puta pa skacu a nisu rekli ni hop. Zivio sam skoro 5 godina u Njemackoj i znam sta je McD i kakav je kvalitet tamo i sta znaci za grad, ne samo turistima. Ako niste znali po Mercerovoj metodologiji utvrdjivanja kvaliteta zivljenja u jednom gradu, McD donosi jedan poen.
Drale BEG:
Ma šta vam je što peglate ...to negdje u Neđarićima će biti ...eto kažem ljudi na obuci već i za jedno pola god ulaze u McD SA koji će do tada biti sigurno gotov !
Fullvedo:
Da jedno razjasnimo. Politika McD jeste da prvo otvori lokal u centru grada. McD do sada nije mogao naci zajednicki jezik sa odredjenim ljudima i zbog toga nikad nije otvoren. Da se odmah razumijemo Alta nije centar grada iako pripada istoimenoj opstini, zna se sta je centar grada. Ono sto vam mogu reci jeste da se otvaraju dva McD ovog ljeta u Sarajevu. Jedan u Titovoj, a drugi kao sto je vec receno u Nedzaricima. Datum otvaranja jos nije utvrdjen, ali najvjerovatnije dan prije SFF. I jos jedno da dodam. Ovi sto su "zestoki" protivnici McD pretpostavljam da nikad u zivotu nisu bili u McD ili par puta pa skacu a nisu rekli ni hop. Zivio sam skoro 5 godina u Njemackoj i znam sta je McD i kakav je kvalitet tamo i sta znaci za grad, ne samo turistima. Ako niste znali po Mercerovoj metodologiji utvrdjivanja kvaliteta zivljenja u jednom gradu, McD donosi jedan poen.
Drale BEG:
Ma šta vam je što peglate ...to negdje u Neđarićima će biti ...eto kažem ljudi na obuci već i za jedno pola god ulaze u McD SA koji će do tada biti sigurno gotov !
- respo
#572 Re: McDonalds useljava u junu 2011 u Napretkovu palaču?!
da su cevabdzinice rasprostranjene po svijetu nosile bi 5 poena
- GAU8
#573 Re: McDonalds useljava u junu 2011 u Napretkovu palaču?!
Znaci ko je bio samo par puta nema pravo glasasarajevsko_pivo wrote:Evo sta pise na sa-c.ifno
Fullvedo:
Drale BEG:
Pa kada mi se ne svidi hrana ni nakon 3. puta, zasto da idem 4. put
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#574 Re: McDonalds useljava u junu 2011 u Napretkovu palaču?!
Gdje Nedzarice iskopase

- respo
#575 Re: McDonalds useljava u junu 2011 u Napretkovu palaču?!
valjda radi auto pijace