FK Crvena Zvezda
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
dinimal
#551 Re: FK Crvena Zvezda
Mene samo interesuje kako navijaci Crvene Zvezde mogu pravit koreografije, i klicat u cast smrtnih neprijatelja svojih osnivaca, zahvaljujuci cijem se sistemu zvezda izgradila kao klub, i postigla svoje najbolje rezultate, koje vjerovatno nikada vise nece postici u nezavisnoj Srbiji... 
- lester burnham
#552 Re: FK Crvena Zvezda
koji su to smrtni neprijatelji nasih osnivaca, u ciju cast klicemo?dinimal wrote:Mene samo interesuje kako navijaci Crvene Zvezde mogu pravit koreografije, i klicat u cast smrtnih neprijatelja svojih osnivaca, zahvaljujuci cijem se sistemu zvezda izgradila kao klub, i postigla svoje najbolje rezultate, koje vjerovatno nikada vise nece postici u nezavisnoj Srbiji...
-
bolton93
#554 Re: FK Crvena Zvezda
ovaj grafit je top... ultras, ultra boys, heroes, belgrade boys i brigate...[/quote]lester burnham wrote:
Dugo se pripremala takva koreografija, ali je izuzetno rizična. Greška jedne grupice može da upropasti trud čitavog Severa.
- lester burnham
#555 Re: FK Crvena Zvezda
ako im je rizicno nek na setalicu nabace...
dobro je uradjen grafit, svjetski...
dobro je uradjen grafit, svjetski...
-
bolton93
- Bosanski_kralj
#557 Re: FK Crvena Zvezda
Imate čast uživati u slikama ljudi koji su ubijali i silovali po Bosni, i slikama ljudi koji to danas slave i svakom prilikom ističu.
Na svemu tome možete zahvaliti našoj "divnoj" administraciji koja je to omogućila. Istovremeno je moderacija obezbjedila da se naši gosti, navijači cz ugodno osjećaju, te je uklonila temu u kojoj se spomenula A RBiH, ljiljani i ostale uvredljive stvari.
Jebo je kruh i temu, eto vam samo ona na ovom podforumu. Šta će nam nešto o reprezentaciji ili fudbalu u BiH, svakako smo suspendovani. Bitnije je da 3 čovjeka mogu ovdje podmuklo provocirati ljude kojim su rođaci poginuli od njihovih drugova sa tribine.
Zahvaljujem moderaciji u lično ime što me uspjela spustiti na jednu nižu razinu i na sočnom banu koji će mi dodijeliti.
Na svemu tome možete zahvaliti našoj "divnoj" administraciji koja je to omogućila. Istovremeno je moderacija obezbjedila da se naši gosti, navijači cz ugodno osjećaju, te je uklonila temu u kojoj se spomenula A RBiH, ljiljani i ostale uvredljive stvari.
Jebo je kruh i temu, eto vam samo ona na ovom podforumu. Šta će nam nešto o reprezentaciji ili fudbalu u BiH, svakako smo suspendovani. Bitnije je da 3 čovjeka mogu ovdje podmuklo provocirati ljude kojim su rođaci poginuli od njihovih drugova sa tribine.
Zahvaljujem moderaciji u lično ime što me uspjela spustiti na jednu nižu razinu i na sočnom banu koji će mi dodijeliti.
- lester burnham
#558 Re: FK Crvena Zvezda
Last edited by lester burnham on 05/04/2011 00:35, edited 1 time in total.
-
dinimal
#559 Re: FK Crvena Zvezda
Valjda me ne zezas, pa cu ti odgovorit. Pa koreografije u cast cetnickog pokreta, pjesme o istom( od topole... cica drazo...), majice cetnici sever... a osnovali su vas komunisti, koji su se borili protiv monarhista- cetnika.lester burnham wrote:koji su to smrtni neprijatelji nasih osnivaca, u ciju cast klicemo?dinimal wrote:Mene samo interesuje kako navijaci Crvene Zvezde mogu pravit koreografije, i klicat u cast smrtnih neprijatelja svojih osnivaca, zahvaljujuci cijem se sistemu zvezda izgradila kao klub, i postigla svoje najbolje rezultate, koje vjerovatno nikada vise nece postici u nezavisnoj Srbiji...
Valjda ti je malo jasnije. Ne zelim provocirati, ali je situacija pomalo cudna. Zar ne?
- lester burnham
#560 Re: FK Crvena Zvezda
ma daj, kakve veze cicha ima s zlocinima u bih,
posti covjeka nek pociva gdje vec pociva, jos mu se ne zna za groba...
naravno da ce nas komunisti osnovati kad je bila komunisticka drzava...
necu sad komunizmu klicati dozivotno...
- lester burnham
#561 Re: FK Crvena Zvezda
i dobro ti je pitanje... 
-
bolton93
#563 Re: FK Crvena Zvezda
Crvena Zvezda - Vojvodina 3:0
Odlično navijanje.
Odlično navijanje.
-
dinimal
#564 Re: FK Crvena Zvezda
A ima itekako, ali to je tema za pdf historija.lester burnham wrote:ma daj, kakve veze cicha ima s zlocinima u bih,
Govorim o klubu koji je osnovan od komunista, koji su napravili vec legendarnu, barem na ovim prostorima, marakanu, ciji je sistem godinama ulagao u klub, koji ce 1991 da pokori Evropu i svijet, a sad ti navijaci su antikomunisti, i nece napraviti koreografiju svom osnivacu, nego cetnicima, koji sa klubom nemaju ama bas nista.
Ne mislim da budu ideoloski komunisti, i da placu kao na Poljudu 1980-e, nego da slave covjeka, ili ljude koji su im osnovali klub, koji oni vole...
- lester burnham
#565 Re: FK Crvena Zvezda
ova proslava je nesto drugo, titula mozda, ne znam, ne pise...Bosanski_kralj wrote: i slikama ljudi koji to danas slave i svakom prilikom ističu.
.
...i nikakva isticanja nekih gore pomenutih morbidosti, niti proslave istog nisu zastupljene na ovoj temi...!
-
bolton93
#566 Re: FK Crvena Zvezda
Koreografija protiv Vojvodine uz pevanje nezvanične himne "Dobro znaj".
- Chisum
#567 Re: FK Crvena Zvezda
lester burnham wrote:ma daj, kakve veze cicha ima s zlocinima u bih,
Ma ja ba, pusti covjeka... jadan on, rodila ga majka, ni za grob mu se ne zna...
A veze sa zlocinima u BiH nema ama bas nikakve... Samo im je bio pocetak i kraj svega. Nista vise.
O cemu li Dedijer i Miletic napisase one stotine strana... i hiljade prica...
Gdje god pocivao, popisam mu se posred groba. I njemu i onima koji mu danas masu zastavama.
-
Lucas Leiva
#568 Re: FK Crvena Zvezda
U svim zemljama postkomunistickog bloka, apsolutno svi navijaci su desnicari, nacionalisti i antikomunisti bez izuzetka i bez obzira na to ko im je osnovao klub, sto je i normalno s obzirom na svo zlo koje je komunizam ostavio na te zemlje. Rusija, Poljska, Madjarska, Balkan... sve je to isto, samo zavisi iz koga ugla gledas.dinimal wrote:A ima itekako, ali to je tema za pdf historija.lester burnham wrote:ma daj, kakve veze cicha ima s zlocinima u bih,
Govorim o klubu koji je osnovan od komunista, koji su napravili vec legendarnu, barem na ovim prostorima, marakanu, ciji je sistem godinama ulagao u klub, koji ce 1991 da pokori Evropu i svijet, a sad ti navijaci su antikomunisti, i nece napraviti koreografiju svom osnivacu, nego cetnicima, koji sa klubom nemaju ama bas nista.
Ne mislim da budu ideoloski komunisti, i da placu kao na Poljudu 1980-e, nego da slave covjeka, ili ljude koji su im osnovali klub, koji oni vole...
Ljevicare i komuniste na tribinama sreces samo u onim zemljama koje ne znaju sta je komunizam... Italija, Njemacka i zapadne zemlje.
Last edited by Lucas Leiva on 05/04/2011 01:04, edited 2 times in total.
-
bolton93
#569 Re: FK Crvena Zvezda
Crvena Zvezda - Hajduk Kula
- lester burnham
#570 Re: FK Crvena Zvezda
plakali smo i mi osamdesetih, sigurno...dinimal wrote:A ima itekako, ali to je tema za pdf historija.lester burnham wrote:ma daj, kakve veze cicha ima s zlocinima u bih,
al danas bi bilo neozbiljno ocekivati od bilo kojih navijaca iz bivse sfrj da ukazu postovanje svom osnivacu... a isti ih je sve qurac napravio... ja ne znam da se ijedni time dice...
a cetnici kao produkt necega sto je bilo prije tog sistema koji je pao... logicno...
- Chisum
#571 Re: FK Crvena Zvezda
Al' ga usra....Lucas Leiva wrote:U svim zemljama postkomunistickog bloka, apsolutno svi navijaci su desnicari, nacionalisti i antikomunisti bez izuzetka i bez obzira na to ko im je osnovao klub, sto je i normalno s obzirom na svo zlo koje je komunizam ostavio na te zemlje. Rusija, Poljska, Madjarska, Balkan... sve je to isto, samo zavisi iz koga ugla gledas.dinimal wrote:A ima itekako, ali to je tema za pdf historija.lester burnham wrote:ma daj, kakve veze cicha ima s zlocinima u bih,
Ljevicare i komuniste na tribinama sreces samo u onim zemljama koje ne znaju sta je komunizam... Italija, Njemacka i zapadne zemlje. Ali, to nije tema svakako...
-
Ripicipi
- Creasy
#573 Re: FK Crvena Zvezda
Daj Lester, iskuliraj ih vise. Pa vidis da im je cilj samo da zakljucaju temu.
- lester burnham
#574 Re: FK Crvena Zvezda
Владимир ДедијерChisum wrote:lester burnham wrote:ma daj, kakve veze cicha ima s zlocinima u bih,
Ma ja ba, pusti covjeka... jadan on, rodila ga majka, ni za grob mu se ne zna...
A veze sa zlocinima u BiH nema ama bas nikakve... Samo im je bio pocetak i kraj svega. Nista vise.
O cemu li Dedijer i Miletic napisase one stotine strana... i hiljade prica...
Gdje god pocivao, popisam mu se posred groba. I njemu i onima koji mu danas masu zastavama.
Иако није био члан ни КПЈ, ни СКОЈ-а, Владо Дедијер је радио у корист комунистичке пропаганде. Познавао је одлично директора „Политике“, Владислава Рибникара са којим је упознао Јоспа Броза Тита по доласку у Београд 1941. године.
У Београду се по други пут оженио, овога пута Вером Дедијер. Био је представник Југословенске делегације на конференцији мира у Паризу 1946. године. По повратку, добија задужење да буде уредник листа „Борба“.
За време сукоба са Стаљином био је члан разних преговарачких мисија. Ту је почео да прикупља и податке за своје чувено дело, по коме ће касније постати познат - „Прилози за биографију Јосипа Броза Тита“.
ima li kakva druga literatura osim da je nije tito iz glave pis`o... ?
-
bolton93
#575 Re: FK Crvena Zvezda
Derbi na njihovom stadionu

Last edited by bolton93 on 05/04/2011 01:33, edited 1 time in total.