Lagumdžija zgazio Radončića

Post Reply
sumirprimus

#551 Re: Lagumdžija zgazio Radončića

Post by sumirprimus »

GandalfSivi wrote:Hoce li meni iko reci na osnovu cega vi procjenjujete da ce SBB uopste postati neka relevantna stranka? Pa u Kantonu Sarajevo ce SDA opet biti daleko ispred njih, a nadamo se da ce ova omladina napokon pametno glasati pa da i jedni i drugi postanu ono zesce irelevantni...
pa imaju dosta sda i szbih prebjega... :D

a omladina ce procentualno izac na izbore hmmm mozdaaaaa 12,202 %.
vikenda druze kladionice rade punom parom ne ide,pa onda kafica,pa onda jos jedan tiket,pa jedan drrrrrp po stomaku,mpogo bi kakav sendvic pizza,pa poziv sa ultre matiii sta je za ruuućaaaakkk,buuuuuuu buuuuuuuuu puj puj ova drzavaaa,vid onog levata,garant peder,nesto glumi.... i tako..
a stara garda je u onoj prvoj recenici :D i tako 20 godina.
bob dylan

#552 Re: Lagumdžija zgazio Radončića

Post by bob dylan »

Lagumdžija je ubjedljivo najgori političar u BiH.Posjeduje veliku dozu narcisoidnosti i egoizma da je to za ne povjerovati.Takvim svojim stavom uspio je iz SDP-a otjerati najkvalitetnije kadrove a oko sebe okupio poltrončiće,zlajoljubce,idolopoklonike tipa Damira,Denisa i inih ulizica.U njegovoj stranci nema demokratije,izbora,nego je on doživotni predsjednik.On bi to volio biti i na političkoj sceni BiH,da bude monarh,apsolutni gospodar naših života ali mu to srećom ne ide.Ne d'o bog da on dođe na vlast,zabranio bi i internet i medije,samo bi ostavio Bakira da izvještava javnost.
Sramotna emisija,Zlaji naštiman domaći teren,Bakir samo što ga ne poljubi od oduševljenja.
Užas.A nikog on nije zgazio,samo što Bakir nije dozvolio nikom u studiju da kaže bilo šta o Lagumdžiji.I svakog je prekidao kad nije priča išla na Zlatkov mlin.
E moj Zlaja ne volete raja.
miop

#553 Re: Lagumdžija zgazio Radončića

Post by miop »

Better Man wrote:Vozeci se danas kuci s posla vidjeh smijesna auta okicena SDA zastavama i zastavama islamske zajednice i Saudijske arabije i postavljeni zvucnici na krov auta i tresti muzika. Da povratite od muke. Treba glasati protiv vladajuce elite i srusitih za sva vremena. Najvise bi volio da SDP i NS osvoje apsolutnu vecinu i naprave vlast, ali obzirom da je to nerealno kad bi ja birao partnera s kojim bi SDP pravio vlast i kad bi mi izbor bio izmedju SDA, SBiH i SBB, izabrao bih SBB, jer dosta je kriminalaca i fasista iz ove dvije stranke. SMRT FASIZMU SLOBODA NARODU!!!!!
:-)
Image
emigrazione

#554 Re: Lagumdžija zgazio Radončića

Post by emigrazione »

Evo sad gledao reprizu 60 min. Nevjerovatno, Lagumdziji med i i mlijeko iz usta nevjerovatno, prosto da covjek ne povjeruje. Jebote a ja sam ka gledao kao mojsiju prije 10-tak god. a ja imao 20-tak... e sad me fakat ne cudi sto crpi biracko tijelo iz pubertetlija, glupi klinci se lijepe na ovu pricu ko muha na govno.
Solaja

#555 Re: Lagumdžija zgazio Radončića

Post by Solaja »

Glasam za SDP definitivno, fakat nema alternative, SDA sa sepicima, ahmetovicima... hare sa ministrima kojima treba udijeliti poput halilovica, nacelnicima poput berila... fahro sa svojim kriminalcima i polupismenim redovnim citaocima avaza..., pa J.B.T.

ZIVJELI DRUGOVI ZLATKO I ZELJKO
Better Man

#556 Re: Lagumdžija zgazio Radončića

Post by Better Man »

miop wrote:
Better Man wrote:Vozeci se danas kuci s posla vidjeh smijesna auta okicena SDA zastavama i zastavama islamske zajednice i Saudijske arabije i postavljeni zvucnici na krov auta i tresti muzika. Da povratite od muke. Treba glasati protiv vladajuce elite i srusitih za sva vremena. Najvise bi volio da SDP i NS osvoje apsolutnu vecinu i naprave vlast, ali obzirom da je to nerealno kad bi ja birao partnera s kojim bi SDP pravio vlast i kad bi mi izbor bio izmedju SDA, SBiH i SBB, izabrao bih SBB, jer dosta je kriminalaca i fasista iz ove dvije stranke. SMRT FASIZMU SLOBODA NARODU!!!!!
:-)
Image
Mani se Pecanina i njegove suplje! Svi ovi na naslovnici Dana su bili sticenici i dan danas su sticenici vladajuce elite SDA i SBiH. Recite vi meni dali bi ste volili da gledate i dalje Mustafu MUjezinovica, Brankovica, Safeta Halilovica, Sadika Bahtica i slicne ili bi da vidite neke ljude iz SBB koji nikad nisu prije bili u politici i koji su tu usli iz cistih ideala da nesto promjene. Na stranu Fahro kojeg ne simpatisem, ali ne moze biti gori od mafije iz SDA i SBIH koja suti i nesmije da kaze sta su sve dali svih ovih godina Radoncicu i da su ga oni stvorili. Takodje ne mislim na Terzica i druge prebjege poput Malkica i slicnih. Najvise bi volio da SDP osvoji oko 40% glasova i da NS osvoji izmedju 15% i 20% glasova i da naprave koaliciju, ali to je u ovakvom drustvu gdje svijest ljudi jos nije dovoljno razvijena utopija.
emigrazione

#557 Re: Lagumdžija zgazio Radončića

Post by emigrazione »

@Better Man...a da NS dobije 40-tak posto, a Lagumdzija 15%, e tad bi vec mogli pricati o promjenama :thumbup:
Better Man

#558 Re: Lagumdžija zgazio Radončića

Post by Better Man »

emigrazione wrote:@Better Man...a da NS dobije 40-tak posto, a Lagumdzija 15%, e tad bi vec mogli pricati o promjenama :thumbup:
Vjeruj mi da bi i sa tom opcijom bio prezadovoljan, samo da skinemo zauvjek ovu vladajucu mafijasku elitu!
quasar

#559 Re: Lagumdžija zgazio Radončića

Post by quasar »

Težak put je pred nama, a onaj ko odluči da krene njime treba da ima podršku, ko god to bio. SDP je sad u stvari u jako teskoj poziciji.
Sam ne moze praviti vladu. Morace da bira:
1. biti principijelan i ostaviti zemlju u rukama ove bande da je do kraja rasture, jos im samo boba fali... (iako je to kukavicki i ignorise birace koji su im dali povjerenje da ih izvuku iz beznađa, te ce tako izgubiti glasove na sljedecim izborima).
2. ici u koaliciju sa onim koji nacelno podrzi njihov program, pa bio to i SBB i tako razocarati opet svoje birace koji nece sa bandom ni pod razno (a protivnici ce reci da ce SDP dati i gu*ice radi vlasti, i tako ce izgubiti glasove na sljedecim izborima).
Na stranu sto ce partner u vlasti da sve ono sto bude lose u naredne 4 godine da pripisu SDP-u, pa ce i tako da izgube glasove.

Sve u svemu SDP ce da izgubi jaaaako mnogo glasova do sljedecih izbora, osim ako ta vlast koju formira ne bude jaaaaako uspjesna.
Palavra

#560 Re: Lagumdžija zgazio Radončića

Post by Palavra »

Pa ako ima iko gori od Radoncica onda je to sasvim sigurno Lagumdzija. Pa to je ober cinik od covijeka. Naduveni i nadobudni egoista koji je neduzne ljude isporucio u Guantanamo, covijek koji je oduzeo diplomatski pasos prvom predsjedniku BiH rahmetli Aliji Izetbegovicu... pa to je onaj covijek koji je borce nazvao cetnicima, a sad ide po Bosni i sloganise "Drzava za covijeka"...
sumirprimus

#561 Re: Lagumdžija zgazio Radončića

Post by sumirprimus »

Palavra wrote:Pa ako ima iko gori od Radoncica onda je to sasvim sigurno Lagumdzija. Pa to je ober cinik od covijeka. Naduveni i nadobudni egoista koji je neduzne ljude isporucio u Guantanamo, covijek koji je oduzeo diplomatski pasos prvom predsjedniku BiH rahmetli Aliji Izetbegovicu... pa to je onaj covijek koji je borce nazvao cetnicima, a sad ide po Bosni i sloganise "Drzava za covijeka"...
kaze se čovJeka :evil:
Better Man

#562 Re: Lagumdžija zgazio Radončića

Post by Better Man »

Palavra wrote:Pa ako ima iko gori od Radoncica onda je to sasvim sigurno Lagumdzija. Pa to je ober cinik od covijeka. Naduveni i nadobudni egoista koji je neduzne ljude isporucio u Guantanamo, covijek koji je oduzeo diplomatski pasos prvom predsjedniku BiH rahmetli Aliji Izetbegovicu... pa to je onaj covijek koji je borce nazvao cetnicima, a sad ide po Bosni i sloganise "Drzava za covijeka"...
Nije on nazvao postene borce cetnicima, vec par pijanih budala koji su potplaceni bili od strane SDA sa flasom pica i sakom maraka, a vjerovatno i nisu pravi borci, vec lazni koji su tu bili da izazovu incident.
GandalfSivi

#563 Re: Lagumdžija zgazio Radončića

Post by GandalfSivi »

sumirprimus wrote:
kaze se čovJeka :evil:
Polako ba, uci covjek tek ijekavicu :-) :-) :-)
snaga_znanja

#564 Re: Lagumdžija zgazio Radončića

Post by snaga_znanja »

Opet suplja o Gvantanamu.

Ko o cemu, kurva o postenju. Ivo Sanader o generalima 2000 i neke, a ovi o Gvantanamu 2010. A da su bili na vlasti prvi bi ga izrucili "mrskim" amerima.

Al hajd eto nek' vam bude i to. Ok prekrsena ljudska prava nekoliko "drzavljana" Bosne i Hercegovine. Bujrum na sud i nek se plati odsteta.

Pa vase vedete posljednjih 15 godina sustavno krse sva moguca ljudska prava i sve norme ponasanja u civilizovanom drustvu. Kradete, lazete, petljate, huskate, pravite borce iditoima. I onda kad dodju izbori da vam je jos.

Koji ste vi mazohonisti u pm!
quasar

#565 Re: Lagumdžija zgazio Radončića

Post by quasar »

Mene nije nazvao četnikom. Izmanipulisana gomila je htjela da ga linčuje jer nije htio da prihvati nerealan zakon o primanjima demobilisanih boraca koji je bio samo predizborna farsa ZaBiH i SDA, i taj zakon nikad nije zaziviom, iz prostog razloga jer nije bilo moguce izdvajati takve apanaže, a to je Zlaja pokušao da kaže tim borcima koji su odmah skočili da ga linčuju kao par mjeseci prije četnici u Banja Luci na obiljezavanju početka obnove Ferhat pašine džamije. Isti ti borci su zbog istog razloga godinama poslije demolirali zgradu vlade FBiH.
E sad jako je maliciozno izvlačiti tu zlajinu nesrtnu izjavu iz konteksta u kojem je data... ali to i liči na ove koji će reći da neće za SDP jer Zlaji smrde noge, nego ce radije za Harisa iako je sav od go*ana, ali je zato "naš" i zna engleski.
A Alija, rahmetli, o mrtvima sve najbolje, ali njegovo maslo nije za ramazana...
sumirprimus

#566 Re: Lagumdžija zgazio Radončića

Post by sumirprimus »

evo zgazi radoncica i djakovic,al odozdo :evil:

:blja
hadžialagić

#567 Re: Lagumdžija zgazio Radončića

Post by hadžialagić »

veljaca wrote: Nisi jedini .....

Zalosno je da neko ko je profesor - da ga studenti ne vide na predavanjima ..... Ili mozda nije ...

Ali i to je shvatljivo - moraju se takvi baviti politikom ....

Po meni - svi oni ( iz bilo koje stranke ) se trebaju odluciti : ili politika ili edukacija ....
Misliš politika, edukacija, nadzorni odbori, privatne firme, čuda...
psydelija

#568 Re: Lagumdžija zgazio Radončića

Post by psydelija »

Ja i nesumnjam da ce Bosnjacko biracko telo ponovo pokazati najveci stepen "demokratije" i zelje za promenom vlasti, kao i htenje da pokazu drugima kako su kratke pameti. Ali, glasanjem za SDP ce ponovo dobiti tuki u bulju (ponizenje) i mirna BiH. Druga dva korpusa ce naravno, glasati za svoje stranke.
hadžialagić

#569 Re: Lagumdžija zgazio Radončića

Post by hadžialagić »

karanana wrote:
ja sam i dalje u velikoj dilemi izmedju SDU-a i SDP-a, bas zbog lagumdzije, nebitno o sinosnjoj emisiji.

komsic bio i ostao jedini izbor za tu poziciju, ali ona je manje bitna.
Inače se nisam izjašnjavao za koga, šta i kako - ali bih gospodina Stjepana Kljujića uvijek podržao. Nažalost oko njega uglavnom anonimusi. Šteta što ne igra bitnu ulogu u politici. Pravi patriot, rječit, hrabar, nedvosmislen, konkretan i sposoban političar. I ne zaboravimo znao je kako se postaviti 1992 godine kad 99% ovih što se sada busaju u prsa kako su branili Bosnu nije znalo ni gdje su.
samo malo

#570 Re: Lagumdžija zgazio Radončića

Post by samo malo »

psydelija wrote:Ja i nesumnjam da ce Bosnjacko biracko telo ponovo pokazati najveci stepen "demokratije" i zelje za promenom vlasti, kao i htenje da pokazu drugima kako su kratke pameti. Ali, glasanjem za SDP ce ponovo dobiti tuki u bulju (ponizenje) i mirna BiH. Druga dva korpusa ce naravno, glasati za svoje stranke.
Zato glasat` za Fahra, i sve ce lepo da dodje na svoje mesto, jel tako.
hadžialagić

#571 Re: Lagumdžija zgazio Radončića

Post by hadžialagić »

Tranquilizer wrote:Oslobodjenje 01-10-10

Image
Ne znam šta se ljudi pale kao kutnjak na ove bombastične naslove. Svojevremeno je izašla knjiga pod naslovom: Čuvari Jugoslavije - saradnici Udbe od 1970. do 1990. (Zelena knjiga) i razgrabljen je cijeli tiraž za par dana. Tražili se mnogi jesu li u njoj. U državi kakva je tada SFRJ bila sa svojim policijsko-bezbjedonosnim službama sad se kao tobože čudimo kako su neki sarađivali sa njima, a obavljali su neku značajnu funkciju u društvu. :evil: :D E svašta...
hadžialagić

#572 Re: Lagumdžija zgazio Radončića

Post by hadžialagić »

red01 wrote:
Obrazuj se malo više...
U Turskoj živi oko 4miliona bošnjačkih potomaka čiji su očevi protjerani/otišli od '1878 -do 1970 godine sa područja kojima su vladali Turci....

Ja nisam vjernik tako da me zaobiđi sa Cerićem.....
Radi se samo o procjenama. Neke idu i do 6 miliona. Turska je u ovo vrijeme recesije zabilježila rast od oko 10 posto. Značajna je vojna i ekonomska sila. Još će ih moliti Evropa da im priđu nakraju balade. Kakav je to potencijal za nas ne treba biti idiot da skontaš. Dosta naših ljudi tamo ima velike firme i nisu još uvijek zaboravili potpuno naš jezik, kulturu i običaje.
psydelija

#573 Re: Lagumdžija zgazio Radončića

Post by psydelija »

samo malo wrote:
psydelija wrote:Ja i nesumnjam da ce Bosnjacko biracko telo ponovo pokazati najveci stepen "demokratije" i zelje za promenom vlasti, kao i htenje da pokazu drugima kako su kratke pameti. Ali, glasanjem za SDP ce ponovo dobiti tuki u bulju (ponizenje) i mirna BiH. Druga dva korpusa ce naravno, glasati za svoje stranke.
Zato glasat` za Fahra, i sve ce lepo da dodje na svoje mesto, jel tako.
ma mene boli dzoni za fahrom i zlajom, vi ce te ih birati i sa njima deverati, ne ja!

banda crvena je najvece zlo nove dobi. to ne vazi za sdp nemacke.
samo malo

#574 Re: Lagumdžija zgazio Radončića

Post by samo malo »

Bande crvene vise ima u ovim "nasim strankama" nego u SDP-u BiH.

Osim ako ova Zlajina balavurdija nije sa dvije ipo godine radila za UDBU.
parazit47

#575 Re: Lagumdžija zgazio Radončića

Post by parazit47 »

Lagumdzija na skupu u Sarajevu: "Poručio sam sinoć kojekakvim bjelosvjetskim hohštaplerima s kojima sam gostovao na televiziji, koji se penju na tornjeve da budu viši i što hoće da grade nekakvih 14 traka puta, i svim ostalim: Vratiće se Valter..."

to Zlatko kralju!!

:bih: :bih: :bih: :bih:
Post Reply