Telemach kablovska & DTV
Moderator: anex
- iPod
#551 Re: Telemach kablovska & DTV
Hendrix, eto meni je drago da si ti zadovoljan sa Telemachom, paša moj, otvoreno isti taj Telemach radi ono sto radi i RTRS, zacrnjujue utakmice kao da je RTRS Srbijanska televizija, a ne televizija, za ciji rad izdvajamo svi pare tako sto placamo pretplatu javnog Servisa!!!! Znaci daju im legitimetet, onoga sto RTRS sprovodi, a to je kao da je RS nezavisna drzava, a ti ako to mozes da trpis, svaka ti cast, i cemu onda padose zrtve uzalud tokom ovog proteklog rata...
Toliko o tome koliko smo dosli pameti, prodali ste se za 22 KM agresorima!
Makar dobio BAN, ali cu samo da kazem FUJ FUJ FUJ!
Ruse nam drzavu iz srca Sarajeva, pod parolom internet i televizija za 22 KM, svaka cast Bosanci i Hercegovci.
Toliko o tome koliko smo dosli pameti, prodali ste se za 22 KM agresorima!
Makar dobio BAN, ali cu samo da kazem FUJ FUJ FUJ!
Ruse nam drzavu iz srca Sarajeva, pod parolom internet i televizija za 22 KM, svaka cast Bosanci i Hercegovci.
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#552 Re: Telemach kablovska & DTV
Moram reći da neke stvari iz diskusija o TELEMACHU i njegovom zatamnjenju nekih programa po nalozima RTRS ili RTS1, a u BiH, ne razumijem, ali mi je jasno da se radi o ataku na državu BiH. RAK = Regulatorna Agencija za Komunikacije države BiH. Atak na RAK = Atak na BiH!
Perfidno, isto kao što je Ratko Mladić srebreničkoj djeci podijelio čokolade i bombone poslije podne, a uveče im poklao očeve.
Tako i TELEMACH, podijeli pretplate za internet i milion kanala tv za dvadesetak KM, a od zarade sufinansira nestanak (zatamnjenje) države BiH!
Perfidno, isto kao što je Ratko Mladić srebreničkoj djeci podijelio čokolade i bombone poslije podne, a uveče im poklao očeve.
Tako i TELEMACH, podijeli pretplate za internet i milion kanala tv za dvadesetak KM, a od zarade sufinansira nestanak (zatamnjenje) države BiH!
-
treger
#553 Re: Telemach kablovska & DTV
Bože, kakvi ste vi mali mozgovi....
dakle, po nalogu RTRS će se zatamniti utakmice...ne na RTRS već na RTS dakle na srbijanskoj televiziji
zaboga de malo uključite te vaše male mozgove
zašto bi se zatamnjivala rtrs u sopstvenoj državi
helouuuu
dakle, po nalogu RTRS će se zatamniti utakmice...ne na RTRS već na RTS dakle na srbijanskoj televiziji
zaboga de malo uključite te vaše male mozgove
zašto bi se zatamnjivala rtrs u sopstvenoj državi
helouuuu
- iPod
#554 Re: Telemach kablovska & DTV
@treger
A znas zasto ?!
Malo ti defragmentuj svoj mali mozak i svoju malu memoriju!
Telemach pokusava kao sto pipi rece perfidno da se opere!
Kao sto rekose odnosilo se na RTS1 , ali UPSSSSSSSSSSSS mi taj kanal nemamo u ponudi, uppps mislili smo na RTS Satelitski program, smijesno!
NECE VAM POCI ZA RUKOM DA UZ POMOC Republike Srpske RUSITE BOSNU I HERCEGOVINU
A znas zasto ?!
Code: Select all
Poštovani,
Zbog omaške u kucanju u obavještenju koje je objavljeno 24.03.2011. godine. Radilo se o programu RTS 1, a ne o programu RTRS-a. Program RTS 1 Telemach nema u svojoj ponudi, nego emitujemo satalitski program RTS-a. Izvinjamo se zbog greške i eventualnih konotacija koju je ista proizvela.
Vaš Telemach
-
Hendrix
#555 Re: Telemach kablovska & DTV
Divno je što branite Bosnu ne plaćajući Telemach, iskreno mene više zaboli i za patriotizam i za svu šuplju priču koju nam plasiraju sve ove godine. Nemoj mi pričati o žrtvama bolan, moj otac je 4 godine proveo na liniji i po Treskavici da bi mu na kraju smanjili vojni staž u pola da bi namakli lažnim vojnicima koji su rat proveli u logistici. Dao je 4 godine života i zdravlja za državu koja njemu na kraju ništa nije dala, još ga je i unazadila. Ma zaboli me i za RTS i za utakmice, uopšte me ne interesuje da glumim nekog zajebanog borca plaćajući recimo ublehašima u BHTelecomu zato jer su ''naši', dok pola Bosna sluša Cecu i sve srpske turbo redaljke a puna usta ljiljana i armije. Sutra Ceca da dođe napunila bi Koševo sa našim patriotama, ali to se ne pika valjda.
Svi dežurni branioci bosne po televiziji iza kulisa su najbolji jarani sa tim tvojim agresorom, pa šta onda da mi više glumimo ovde ba, radi čega ?
Navrh mi je glave branioca bosne na internetu, da se ovako 92' žestoko pričalo i borilo na linijama,a ne bježalo po evropi i podrumima, ko zna kako bi rat prošao.
Pljačkaju nas počevši prvo od naših, oni su nam najveći agresori trenutačno moj jarane, Elektroprivreda,Telecom, BHGas....oni te uzimaju lopatom i smiju ti se u facu, ali ti to trpiš jer su ''naši'', jer podržavaš Bosnu davajući njima enormne plate i evropski život dok se većina naroda pati i sastavlja kraj s krajem, ali njima onda možeš prodati priču o Telemach agresiji, i eto zabave, začas se zaboravi da struja poskupljuje...prioritet je Telemach.
I da završim, idemo u offtopic žestoko, ja sam zadovoljan Telemach uslugom, imam ono što plaćam, zaboli me čija je firma, ko je vlasnik, ko je vlasnik u sjeni, ja dobivam ono za što dajem svoj teško zarađeni novac, a vi me nazovite i izdajnikom Bosne ako vam je lakše.
Svi dežurni branioci bosne po televiziji iza kulisa su najbolji jarani sa tim tvojim agresorom, pa šta onda da mi više glumimo ovde ba, radi čega ?
Navrh mi je glave branioca bosne na internetu, da se ovako 92' žestoko pričalo i borilo na linijama,a ne bježalo po evropi i podrumima, ko zna kako bi rat prošao.
Pljačkaju nas počevši prvo od naših, oni su nam najveći agresori trenutačno moj jarane, Elektroprivreda,Telecom, BHGas....oni te uzimaju lopatom i smiju ti se u facu, ali ti to trpiš jer su ''naši'', jer podržavaš Bosnu davajući njima enormne plate i evropski život dok se većina naroda pati i sastavlja kraj s krajem, ali njima onda možeš prodati priču o Telemach agresiji, i eto zabave, začas se zaboravi da struja poskupljuje...prioritet je Telemach.
I da završim, idemo u offtopic žestoko, ja sam zadovoljan Telemach uslugom, imam ono što plaćam, zaboli me čija je firma, ko je vlasnik, ko je vlasnik u sjeni, ja dobivam ono za što dajem svoj teško zarađeni novac, a vi me nazovite i izdajnikom Bosne ako vam je lakše.
- Rimad
#556 Re: Telemach kablovska & DTV
Ja jesam ekonomski patriota, ali kad su u pitanju ove firme, slažem se sa Hendrixom.Hendrix wrote:Divno je što branite Bosnu ne plaćajući Telemach, iskreno mene više zaboli i za patriotizam i za svu šuplju priču koju nam plasiraju sve ove godine. Nemoj mi pričati o žrtvama bolan, moj otac je 4 godine proveo na liniji i po Treskavici da bi mu na kraju smanjili vojni staž u pola da bi namakli lažnim vojnicima koji su rat proveli u logistici. Dao je 4 godine života i zdravlja za državu koja njemu na kraju ništa nije dala, još ga je i unazadila. Ma zaboli me i za RTS i za utakmice, uopšte me ne interesuje da glumim nekog zajebanog borca plaćajući recimo ublehašima u BHTelecomu zato jer su ''naši', dok pola Bosna sluša Cecu i sve srpske turbo redaljke a puna usta ljiljana i armije. Sutra Ceca da dođe napunila bi Koševo sa našim patriotama, ali to se ne pika valjda.
- O'zone
- Globalni moderator
#557 Re: Telemach kablovska & DTV
Brate svaka ti zlatnaHendrix wrote:Divno je što branite Bosnu ne plaćajući Telemach, iskreno mene više zaboli i za patriotizam i za svu šuplju priču koju nam plasiraju sve ove godine. Nemoj mi pričati o žrtvama bolan, moj otac je 4 godine proveo na liniji i po Treskavici da bi mu na kraju smanjili vojni staž u pola da bi namakli lažnim vojnicima koji su rat proveli u logistici. Dao je 4 godine života i zdravlja za državu koja njemu na kraju ništa nije dala, još ga je i unazadila. Ma zaboli me i za RTS i za utakmice, uopšte me ne interesuje da glumim nekog zajebanog borca plaćajući recimo ublehašima u BHTelecomu zato jer su ''naši', dok pola Bosna sluša Cecu i sve srpske turbo redaljke a puna usta ljiljana i armije. Sutra Ceca da dođe napunila bi Koševo sa našim patriotama, ali to se ne pika valjda.
-
treger
#558 Re: Telemach kablovska & DTV
zar je trebalo da demantuju da bi ti shvatio...iPod wrote:@treger
A znas zasto ?!
Kao sto rekose odnosilo se na RTS1 , ali UPSSSSSSSSSSSS mi taj kanal nemamo u ponudi, uppps mislili smo na RTS Satelitski program, smijesno!Code: Select all
Poštovani, Zbog omaške u kucanju u obavještenju koje je objavljeno 24.03.2011. godine. Radilo se o programu RTS 1, a ne o programu RTRS-a. Program RTS 1 Telemach nema u svojoj ponudi, nego emitujemo satalitski program RTS-a. Izvinjamo se zbog greške i eventualnih konotacija koju je ista proizvela. Vaš Telemach
Bože Petra :p
glupi naš narod, ono što mu serviras ne vidi dalje od toga...
nedoBog malo razmisliti...
tako je uvijek bilo tako je i sada...
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#559 Re: Telemach kablovska & DTV
HS-ovaca sto su se upalili 
-
StupskaBitanga
#560 Re: Telemach kablovska & DTV
Samo u BiH pojava pozitivne i potrebne ZDRAVE konkurencije se osporava i kao šta će nam oni
Telemach je svojim dolaskom probudio ostale
Opet ponavljam i šrije i sada nisam imao problema sa Telemach
Neka još firmi dođe poput Telemach jer naspram BHT i HS oni su zlatni
Sa lOL nisam poslovao pa ne mogu reci
Telemach je svojim dolaskom probudio ostale
Opet ponavljam i šrije i sada nisam imao problema sa Telemach
Neka još firmi dođe poput Telemach jer naspram BHT i HS oni su zlatni
Sa lOL nisam poslovao pa ne mogu reci
- iPod
#561 Re: Telemach kablovska & DTV
@rashtiman
Pogledaj moju IP, eto moderator si
Druga stvar, Hendrix, eto koliko postujes svog Oca i borbu za BiH kad si se prikacio na Telemach. URedu ako si bio na ELOB-u i slicno, pa nakon akvizicije od Strane Telemacha da si ostao, ali ovdje se ne radi o BHT, HS, LOL, radi se o ponosu i dostojanstvu, ove firme finansiraju procese protiv BH Gradjana, a sutra to moze biti tvoj otac, jer kao sto kazes ucestvovao je u rat, bio je na treskavici, mogu ga nepravedno optuziti i uhapsiti, o tome ti pricam i razmisli malo, da li je ok prodati se za 22 ili 36 km ?!
Pogledaj moju IP, eto moderator si
Druga stvar, Hendrix, eto koliko postujes svog Oca i borbu za BiH kad si se prikacio na Telemach. URedu ako si bio na ELOB-u i slicno, pa nakon akvizicije od Strane Telemacha da si ostao, ali ovdje se ne radi o BHT, HS, LOL, radi se o ponosu i dostojanstvu, ove firme finansiraju procese protiv BH Gradjana, a sutra to moze biti tvoj otac, jer kao sto kazes ucestvovao je u rat, bio je na treskavici, mogu ga nepravedno optuziti i uhapsiti, o tome ti pricam i razmisli malo, da li je ok prodati se za 22 ili 36 km ?!
-
ivannn
#562 Re: Telemach kablovska & DTV
tko drži taj telemach?
- iPod
#563 Re: Telemach kablovska & DTV
Miroslav Šolak, vlasnik SBB-a i Total TV-aivannn wrote:tko drži taj telemach?
-
ivannn
#564 Re: Telemach kablovska & DTV
čujiPod wrote:Miroslav Šolak, vlasnik SBB-a i Total TV-aivannn wrote:tko drži taj telemach?
a tko je vlasnik slovenskog telemacha?
- iPod
#565 Re: Telemach kablovska & DTV
Miroslav Šolak, kao sto je i vlasnik odnedavno Bnet-a u Hrvatskoj, gdje je pripojio, Bnet i Total Tv HDivannn wrote:čujiPod wrote:Miroslav Šolak, vlasnik SBB-a i Total TV-aivannn wrote:tko drži taj telemach?
a tko je vlasnik slovenskog telemacha?
-
ivannn
#566 Re: Telemach kablovska & DTV
iPod wrote:
Miroslav Šolak, kao sto je i vlasnik odnedavno Bnet-a u Hrvatskoj, gdje je pripojio, Bnet i Total Tv HD
sve to srpsko znači, ccc
http://www.mideuropa.com/UPCSlovenia.aspx
b.net drži austrijski Bewag, najvjerojatniji budući kupac je Vip - austrijski telekomKako bi ojačao prisutnost na TV tržištu, B.net je krajem prošle godine kupio TotalTV HR kako bi korisnicima pružio svoje usluge i putem satelita na mjestima gdje nema dostupnosti IPTV-a (internetska televizija). B.net je, naime, do sada svojim uslugama pokrivao samo šest najvećih gradova, odnosno 264.000 kućanstava, u kojima ima 118.000 korisnika, a najveći su mu konkurenti bili najjači domaći telekomunikacijski operater HT s MAXtv-om i DigiTV. Kako bi odgovorio na tu ponudu, i HT je kasnije ponudio MAXtv putem satelita
http://www.business.hr/hr/Kompanije/Pre ... daje-B.net
- iPod
#567 Re: Telemach kablovska & DTV
Pretpostavljam da si u ulozi Portparola Telemacha, zao mi je sto su te sinoc morali probuditi da reagujes, da zamazes oci korisnicima ovog foruma, al dobro, ti radis svoj posao, za to si placen
Mislim da je vec neko objasniio ulogu Europa Mid West fonda, i zasto se preko njih gurao ulazak Telemacha na BiH trziste, da bi se zamo trag i da neko nebi rekao, pa cekaj, firma SBB ulazi na trziste BiH ?! Problem je sto isti taj SBB kao jedna od najvecih firmi u Srbiji, samim tim sto placa porez, sponzorira optuznice protiv BiH patriota i slicno, sto pobudjuje negativnu klimu, ipak ovo sto ste uradili nije mala greska zamjeniti RTRS sa RTS1, uppppps RTS Sat, slicnost je tolika, ja sam sinoc gledao na FTV Face to Face, uppppss, pardon gledao sam na TV1, ovo je bila greska 
Uostalom, nije na meni i tebi da odlucujemo sta i kako je bilo, evo vidjet cemo kako ce RAK da reaguje, jer i svaka greska se placa, mnoge televizije nisu znale recimo da ce Mirnes Ajanovic u emisiji u koju su ga poslali, da vrijedja goste ili govori ne primjerene stvari, ali zato su ispastale televizije koje su morale da plate kaznu, takodjer nadam se ili ce Telemach promjeniti onog koji pise ove huškaške najave ili ce placati kazne. I dalje smatram da je ovo bio probni balon
, no vrijeme ce pokazati svoje.
Uostalom, nije na meni i tebi da odlucujemo sta i kako je bilo, evo vidjet cemo kako ce RAK da reaguje, jer i svaka greska se placa, mnoge televizije nisu znale recimo da ce Mirnes Ajanovic u emisiji u koju su ga poslali, da vrijedja goste ili govori ne primjerene stvari, ali zato su ispastale televizije koje su morale da plate kaznu, takodjer nadam se ili ce Telemach promjeniti onog koji pise ove huškaške najave ili ce placati kazne. I dalje smatram da je ovo bio probni balon
-
ivannn
#568 Re: Telemach kablovska & DTV
ne brini se, za noćni rad dobivam bonus od 50%iPod wrote:Pretpostavljam da si u ulozi Portparola Telemacha, zao mi je sto su te sinoc morali probuditi da reagujes, da zamazes oci korisnicima ovog foruma, al dobro, ti radis svoj posao, za to si placenMislim da je vec neko objasniio ulogu Europa Mid West fonda, i zasto se preko njih gurao ulazak Telemacha na BiH trziste, da bi se zamo trag i da neko nebi rekao, pa cekaj, firma SBB ulazi na trziste BiH ?! Problem je sto isti taj SBB kao jedna od najvecih firmi u Srbiji, samim tim sto placa porez, sponzorira optuznice protiv BiH patriota i slicno, sto pobudjuje negativnu klimu, ipak ovo sto ste uradili nije mala greska zamjeniti RTRS sa RTS1, uppppps RTS Sat, slicnost je tolika, ja sam sinoc gledao na FTV Face to Face, uppppss, pardon gledao sam na TV1, ovo je bila greska
- iPod
#569 Re: Telemach kablovska & DTV
U vidu 6 mbita dzaba pola godinaivannn wrote:ne brini se, za noćni rad dobivam bonus od 50%iPod wrote:Pretpostavljam da si u ulozi Portparola Telemacha, zao mi je sto su te sinoc morali probuditi da reagujes, da zamazes oci korisnicima ovog foruma, al dobro, ti radis svoj posao, za to si placenMislim da je vec neko objasniio ulogu Europa Mid West fonda, i zasto se preko njih gurao ulazak Telemacha na BiH trziste, da bi se zamo trag i da neko nebi rekao, pa cekaj, firma SBB ulazi na trziste BiH ?! Problem je sto isti taj SBB kao jedna od najvecih firmi u Srbiji, samim tim sto placa porez, sponzorira optuznice protiv BiH patriota i slicno, sto pobudjuje negativnu klimu, ipak ovo sto ste uradili nije mala greska zamjeniti RTRS sa RTS1, uppppps RTS Sat, slicnost je tolika, ja sam sinoc gledao na FTV Face to Face, uppppss, pardon gledao sam na TV1, ovo je bila greska
![]()
![]()
-
ivannn
#570 Re: Telemach kablovska & DTV
kakih 6 mb, 7, al gle čuda i nisam na telemachuiPod wrote:U vidu 6 mbita dzaba pola godinaivannn wrote:ne brini se, za noćni rad dobivam bonus od 50%iPod wrote:Pretpostavljam da si u ulozi Portparola Telemacha, zao mi je sto su te sinoc morali probuditi da reagujes, da zamazes oci korisnicima ovog foruma, al dobro, ti radis svoj posao, za to si placenMislim da je vec neko objasniio ulogu Europa Mid West fonda, i zasto se preko njih gurao ulazak Telemacha na BiH trziste, da bi se zamo trag i da neko nebi rekao, pa cekaj, firma SBB ulazi na trziste BiH ?! Problem je sto isti taj SBB kao jedna od najvecih firmi u Srbiji, samim tim sto placa porez, sponzorira optuznice protiv BiH patriota i slicno, sto pobudjuje negativnu klimu, ipak ovo sto ste uradili nije mala greska zamjeniti RTRS sa RTS1, uppppps RTS Sat, slicnost je tolika, ja sam sinoc gledao na FTV Face to Face, uppppss, pardon gledao sam na TV1, ovo je bila greska
![]()
![]()
![]()

Last edited by ivannn on 27/03/2011 17:19, edited 1 time in total.
- nellington
#571 Re: Telemach kablovska & DTV
Zavera karađorđevska, ISKONsko-SBBovska 
-
Hendrix
#572 Re: Telemach kablovska & DTV
Ti ili mene zezaš ili ne kontaš uopšte šta ja pričam....iPod wrote:
Kome sam se ja prodao, ne razumijem tu koncepciju tvoju nikako. Ja ne radim za Telemach, ja njima plaćam usluge koje mi nude, i usluga je po meni OK, i tu je kraj priče za mene.
Kakvo prodavanje srbima bolan, shvaćaš li ti da ti je trenutačno egzistencijalni problem tvoj sunarodnjak koji te pljačka i ne da ti da se pomakneš s mjesta, koji te namjerno vraća u 15. vijek da bi te mogao bolje kontrolisati kao ovce i da kad svaka laž padne i skonta se, ima uvijek patriotsku priču da te skrene sa teme.
Da nije agresorski Telemach uletio sa ovim akcijama, ma kakve god bile, još bi raja kukala za limit na ADSL-u koji smo svi uključujući i mene plaćali.
Mene više nervira to što me pljačkaju ljudi koji se busaju u to da su mi sunarodnjaci, da smo kao ''naši'' nego što nas vrebaju četnici za koje znam makar šta misle i ne prave se prijateljima lažnim makar.
Da su tvoji predstavnici vlasti kako treba, ne bi one optužnice imale nikakvu važnost uopšte, ko go da ih finansira. Ilija Jurišić je čamio godinama u zatvoru i koga briga za to u vrhu vlasti? Pa nikoga, plaćao ti Telemachu ili ne, on nije problem, problem smo mi ovde. Problem su ti lažovi koji ti vode politiku vječne stagnacije i straha od agresora, a samim tim što se sikiraš da li je internet provajder srpski ili nije, dok ti sa strane poskupljuje sve živo i država ruši iznutra,dovoljno govori koliko su i uspjeli u tome.
- iPod
#573 Re: Telemach kablovska & DTV
Hendrix, biti cu iskren, i potpuno se sloziti sa tvojim donjim dijelom posta pocevsi od " Mene ... " pa sve do kraja. No sta je tu je, ovo sto su uradili je bila svojevrna provokacija, i ja prvi ne zelim da predjem preko toga tek tako, jer vec sutra, za godinu ili dvije mozda nece biti "greska"Hendrix wrote:Ti ili mene zezaš ili ne kontaš uopšte šta ja pričam....iPod wrote:
Kome sam se ja prodao, ne razumijem tu koncepciju tvoju nikako. Ja ne radim za Telemach, ja njima plaćam usluge koje mi nude, i usluga je po meni OK, i tu je kraj priče za mene.
Kakvo prodavanje srbima bolan, shvaćaš li ti da ti je trenutačno egzistencijalni problem tvoj sunarodnjak koji te pljačka i ne da ti da se pomakneš s mjesta, koji te namjerno vraća u 15. vijek da bi te mogao bolje kontrolisati kao ovce i da kad svaka laž padne i skonta se, ima uvijek patriotsku priču da te skrene sa teme.
Da nije agresorski Telemach uletio sa ovim akcijama, ma kakve god bile, još bi raja kukala za limit na ADSL-u koji smo svi uključujući i mene plaćali.
Mene više nervira to što me pljačkaju ljudi koji se busaju u to da su mi sunarodnjaci, da smo kao ''naši'' nego što nas vrebaju četnici za koje znam makar šta misle i ne prave se prijateljima lažnim makar.
Da su tvoji predstavnici vlasti kako treba, ne bi one optužnice imale nikakvu važnost uopšte, ko go da ih finansira. Ilija Jurišić je čamio godinama u zatvoru i koga briga za to u vrhu vlasti? Pa nikoga, plaćao ti Telemachu ili ne, on nije problem, problem smo mi ovde. Problem su ti lažovi koji ti vode politiku vječne stagnacije i straha od agresora, a samim tim što se sikiraš da li je internet provajder srpski ili nije, dok ti sa strane poskupljuje sve živo i država ruši iznutra,dovoljno govori koliko su i uspjeli u tome.
-
treger
#574 Re: Telemach kablovska & DTV
samo vi vidite provokacije u svemu što ima veze sa rs srb i bihiPod wrote:Hendrix, biti cu iskren, i potpuno se sloziti sa tvojim donjim dijelom posta pocevsi od " Mene ... " pa sve do kraja. No sta je tu je, ovo sto su uradili je bila svojevrna provokacija, i ja prvi ne zelim da predjem preko toga tek tako, jer vec sutra, za godinu ili dvije mozda nece biti "greska"Hendrix wrote:Ti ili mene zezaš ili ne kontaš uopšte šta ja pričam....iPod wrote:
ajde ohladite malo više s tim
- BSn
#575 Re: Telemach kablovska & DTV
Zar na dvije teme o istom "osvjesteni"?