''Al-Jazeera Balkan'' - All About...
Moderator: anex
-
Ponosan
#551 Re: ''Al-Jazeera Balkan'' - All About...
uskoro se postavlja veliki kran uz BBI Centar,i na krovu se pravi veliki studio,najveci u regionu i jedan od najvecih u Evropi! visina ce mu biti cini mi se 7 metara..u roku od 5 mjeseci ce radovi biti zavrseni.
Mustafa Radoncic sa FTV-a presao na AJ!
-
StupskaBitanga
#552 Re: ''Al-Jazeera Balkan'' - All About...
Zaista svakim danom sam sigurniji da je ovaj projekat u startu osuđen na propastPonosan wrote: Mustafa Radoncic sa FTV-a presao na AJ!
Pored poznatijih i onih koji se tek trebaju dokazati oni uzimaju škart škartova
- karanana
#553 Re: ''Al-Jazeera Balkan'' - All About...
uzas. pa njega nije bilo nigdje za vidjeti ni na ftv-u.Ponosan wrote:uskoro se postavlja veliki kran uz BBI Centar,i na krovu se pravi veliki studio,najveci u regionu i jedan od najvecih u Evropi! visina ce mu biti cini mi se 7 metara..u roku od 5 mjeseci ce radovi biti zavrseni.
i onda nek neko kaze da nije stela. samo treba malo prokopati i vidjeti ko koga gura. nesto pretjerano ni ne pratim desavanja oko ove televizije niti mi se nesto posebno dize na nju, ali sam vec za 2-3 radna mjesta upratio po kojim linijama su pojedinci zaposleni, od visokog administrativnog nivoa do novinara.
-
neki
#554 Re: ''Al-Jazeera Balkan'' - All About...
ejh..rtv dom na alipasinu ima bar jedan studio koji je povrsinom veci od tog krova..Ponosan wrote:uskoro se postavlja veliki kran uz BBI Centar,i na krovu se pravi veliki studio,najveci u regionu i jedan od najvecih u Evropi! visina ce mu biti cini mi se 7 metara..u roku od 5 mjeseci ce radovi biti zavrseni.
-
evo mene
#555 Re: ''Al-Jazeera Balkan'' - All About...
Desetak ljudi sa Hayata, tehnike najvise prelazi...
-
StupskaBitanga
#556 Re: ''Al-Jazeera Balkan'' - All About...
Ma ionako tamo nisu ni imali platu, uslove rade tako da prelaze na boljeevo mene wrote:Desetak ljudi sa Hayata, tehnike najvise prelazi...
-
mimsy
#557 Re: ''Al-Jazeera Balkan'' - All About...
Ta mora da laze.Chmoljo wrote:vidim prijateljicu koja se zaposlila na Al Jazzer-i i kaže mi da neće početi prije avgusta, septembra i da imaju kamaru posla sada, i da se lome.
inače, moram ovo spomenuti - cura je poslala CV, bez prethodnog iskustva i nekih posebnih referenci. i dobila je mjesto. zašto? zato što niko nije poslao CV. ali niko...
u zadnje vrijeme postajem sve skeptičniji o fami o štelama, i sve više mislim da je naša raja jednostavno - lijena. ili bi tačnija definicija bila da su ljudi egomanijaci, pa misle, ako ih neko odbije za radno mjesto, da je to nešto lično i da je to neka ofiraža i poniženje.
e pa nemojte da biste se ofirali slučajno... ali nećete ni raditi...
sori na off-u, ali mi je to bilo jednostavno grozno čuti![]()
![]()
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#558 Re: ''Al-Jazeera Balkan'' - All About...
100%, samo ne znam što bih tebi vjerovao, a ne njoj?
- karanana
#559 Re: ''Al-Jazeera Balkan'' - All About...
ma 100% laze. cuj niko nije poslao cv. pa koja je pozicija bila? ja mislim i da je bio oglas za cistacicu da bi se javilo 100 zena. a za neku profesionalniju poziciju, cijela regija je u opticaju.
-
StupskaBitanga
#560 Re: ''Al-Jazeera Balkan'' - All About...
Meni je po pitanju Al-J sumljivo jer vidim da se svašta tamo može zaposliti
Nažalost ne znamo iskoristiti šansu koja nam se nudi
Nažalost ne znamo iskoristiti šansu koja nam se nudi
- mladtrek
#561 Re: ''Al-Jazeera Balkan'' - All About...
ma dobila posao preko stele al
normalno nece to na sav glas razglasavati
pa ti rekla "nije niko poslao"
ja imam posao da ne mislis da sam jedan od tih sto ih ti prozivas
al daleeeekoooo od toga da se poslovi ne dobijaju preko stele
(i sam sam slao svuda i svukuda i dok nisam vezu nasao
da se zaposlim - šipak)
samo sto imas varijantu pare poznantstvo usluga za uslugu itd varijante stela
al sve je to za mene isto - tako da ....
nije da se nemoze posteno saljes trazis cackas i prije ili kasnije naces negdje posao i bez stele (mozda) al valja do tad zivjet i racune placat pa ko moze svaka cast a ko nemoze nek trazi stelu - toplo preporucam
kad smo vec kod toga jedan motivacioni "photo"

normalno nece to na sav glas razglasavati
pa ti rekla "nije niko poslao"
ja imam posao da ne mislis da sam jedan od tih sto ih ti prozivas
al daleeeekoooo od toga da se poslovi ne dobijaju preko stele
(i sam sam slao svuda i svukuda i dok nisam vezu nasao
da se zaposlim - šipak)
samo sto imas varijantu pare poznantstvo usluga za uslugu itd varijante stela
al sve je to za mene isto - tako da ....
nije da se nemoze posteno saljes trazis cackas i prije ili kasnije naces negdje posao i bez stele (mozda) al valja do tad zivjet i racune placat pa ko moze svaka cast a ko nemoze nek trazi stelu - toplo preporucam
kad smo vec kod toga jedan motivacioni "photo"

-
Ponosan
#562 Re: ''Al-Jazeera Balkan'' - All About...
mislim na tv studio,odakle ce se emitirati vijesti,ili ti ga dnevnik! jer ce citav krov onog manjeg dijela BBI centra biti ustvari tv studio odakle ce se emitirati iskljucivo vjesti i dnevnik! po tome ce taj studio biti ubjedljivo najveci u regionu i jedan od najvecih u Evropi!neki wrote:ejh..rtv dom na alipasinu ima bar jedan studio koji je povrsinom veci od tog krova..Ponosan wrote:uskoro se postavlja veliki kran uz BBI Centar,i na krovu se pravi veliki studio,najveci u regionu i jedan od najvecih u Evropi! visina ce mu biti cini mi se 7 metara..u roku od 5 mjeseci ce radovi biti zavrseni.
- Eleonora
#563 Re: ''Al-Jazeera Balkan'' - All About...
Chmoljo wrote:inače, moram ovo spomenuti - cura je poslala CV, bez prethodnog iskustva i nekih posebnih referenci. i dobila je mjesto. zašto? zato što niko nije poslao CV. ali niko...
Ovo je bas smijesno.
-
mimsy
#564 Re: ''Al-Jazeera Balkan'' - All About...
Mozda je bio interni konkurs,pa je zato ona jedina poslala cv
Ne moras meni vjerovat,vjeruj ostalim forumasima koji isto tvrde
Ne moras meni vjerovat,vjeruj ostalim forumasima koji isto tvrde
- EmiRem
#565 Re: ''Al-Jazeera Balkan'' - All About...
Ma ta cura laze,Ja sam se prijavio na IT poziciju i prosao 3 kruga,prijavilo se preko 100 ljudi i rezultati konkursa jos nisu objavljeni...
- karanana
#566 Re: ''Al-Jazeera Balkan'' - All About...
ma laze 1000%. samo ne znam koji joj je pamtenjakovic tamo savjetovao da time pravda svoje zaposlenje.
- Eleonora
#567 Re: ''Al-Jazeera Balkan'' - All About...
Ma gori su mi ovi sto su joj povjerovali.

-
supervizor
#568 Re: ''Al-Jazeera Balkan'' - All About...
Sejo Numanović, bivši glodur Avaza, posvađao se s gazdom Radončićem i prešao na Al jazeeru! Provjereno!
A sa TV1 na Al Jazeeru prešao Emir Nuhanović, koji je radio u business redakciji tv1.
A sa TV1 na Al Jazeeru prešao Emir Nuhanović, koji je radio u business redakciji tv1.
-
StupskaBitanga
#569 Re: ''Al-Jazeera Balkan'' - All About...
Al-J sa ovakvim likovima je već sada osuđena na propastsupervizor wrote:Sejo Numanović, bivši glodur Avaza, posvađao se s gazdom Radončićem i prešao na Al jazeeru! Provjereno!
-
skojotovski
#570 Re: ''Al-Jazeera Balkan'' - All About...
StupskaBitanga wrote:Al-J sa ovakvim likovima je već sada osuđena na propastsupervizor wrote:Sejo Numanović, bivši glodur Avaza, posvađao se s gazdom Radončićem i prešao na Al jazeeru! Provjereno!
- Država
#571 Re: ''Al-Jazeera Balkan'' - All About...
Još samo da im se uvali onaj Fadil Mandal...
-
StupskaBitanga
#572 Re: ''Al-Jazeera Balkan'' - All About...
Ako ćemo realno mislim da je u BiH bilo iole kvalitetnijih i boljih ljudi nego ovdje nabrojanih koji su prešli na Al-Jskojotovski wrote:StupskaBitanga wrote:Al-J sa ovakvim likovima je već sada osuđena na propastsupervizor wrote:Sejo Numanović, bivši glodur Avaza, posvađao se s gazdom Radončićem i prešao na Al jazeeru! Provjereno!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nemam ništa protiv njih ali čistom logikom da Al-J traži najbolje i najkvalitenije vidim da to nije tako
Kao šlag ne bi me iznenadilo da još i onu sovu Jelenu sa FTV pokupe
- Better Man
#573 Re: ''Al-Jazeera Balkan'' - All About...
Sto je najgore covjek ima trogodisnju srednju i to trgovacku!StupskaBitanga wrote:Zaista svakim danom sam sigurniji da je ovaj projekat u startu osuđen na propastPonosan wrote: Mustafa Radoncic sa FTV-a presao na AJ!
- poznanik
#574 Re: ''Al-Jazeera Balkan'' - All About...
Da je ovaj podatak upravi Al-Jazeera bio važan, ne bi ga primili, i vjerovatno su odgovorno procijenili njegove sposobnosti i mogućnosti. Poznajem mnogo osoba sa fakultetskim diplomama, kojim ne bih dao ni dvije ovce da čuvajuBetter Man wrote:Sto je najgore covjek ima trogodisnju srednju i to trgovacku!StupskaBitanga wrote:Zaista svakim danom sam sigurniji da je ovaj projekat u startu osuđen na propastPonosan wrote: Mustafa Radoncic sa FTV-a presao na AJ!
- BarbaDue
#575 Re: ''Al-Jazeera Balkan'' - All About...
ovo podrzavam, znam to dobro jer sam u toj bransipoznanik wrote: Da je ovaj podatak upravi Al-Jazeera bio važan, ne bi ga primili, i vjerovatno su odgovorno procijenili njegove sposobnosti i mogućnosti. Poznajem mnogo osoba sa fakultetskim diplomama, kojim ne bih dao ni dvije ovce da čuvaju