Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
grep

#551 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2

Post by grep »

LSD wrote:Mi smo veceras prosuli 2 boda - ostalo je sve šuplja, jer smo realno dosta jaca selekcija od albanaca.... a i polumrtvi francuzi su nas iskaratali na koševu skoro...znaci u zadnje dvije utakmice smo u minusu 5 bodova....umjesto da uzimamo bodove gdje MORAMO uzimati kod levata u gostima - mi ih prosipamo...umjesto da se odlijepimo od bjelorusa (koji su veceras kiksali protiv Luxemburga) i rumuna, mi ih vracamo u igru svojim glupostima....tu druge ozbiljnije ekipe nece kiksati.
Jbg sa onom budalom Ćirom smo uzimali levate u gostima poput Estonije ,Armenije pa cak i Belgiju.
Ovo veceras je kiks samo takav :!: :x :x koji nas može koštati na kraju kvalifikacija.
daj ba drug odvadi malo. :-)

jes jes, onaj mrtvi Malouda, sto je najbolje mrtvo krilo Engleske lige, pa Diabi isto tako najgori defanzivni vezni, pa mrtvi Benzema...itd..pa onaj mrtvi golman iz Lyona...sve sami mrtvaci.

pa cak i ona mrtva Albanija koja jos nije izgubila utakmice i koju ni Rumunija nije uspjela pobjediti kod kuce...a mi ih bukvalno receno sili u prvom poluvremenu i ljudi zamalo ne izgidose za onim bodom...

sve je to mrtvo za nase analiticare...
LSD

#552 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2

Post by LSD »

luckylaka wrote:
LSD wrote:Mi smo veceras prosuli 2 boda - ostalo je sve šuplja, jer smo realno dosta jaca selekcija od albanaca.... a i polumrtvi francuzi su nas iskaratali na koševu skoro...znaci u zadnje dvije utakmice smo u minusu 5 bodova....umjesto da uzimamo bodove gdje MORAMO uzimati kod levata u gostima - mi ih prosipamo...umjesto da se odlijepimo od bjelorusa (koji su veceras kiksali protiv Luxemburga) i rumuna, mi ih vracamo u igru svojim glupostima....tu druge ozbiljnije ekipe nece kiksati.
Jbg sa onom budalom Ćirom smo uzimali levate u gostima poput Estonije ,Armenije pa cak i Belgiju.
Ovo veceras je kiks samo takav :!: :x :x koji nas može koštati na kraju kvalifikacija.
Sto bi to nas kostalo a ne bi kostalo francuze koji su popusili kod kuce.rumune koji su igubili bod od albanaca.bjeloruse koji puse bod od luxa.Daj ba manite se budalestine.Svak svakom uvaljuje asamo cudno sto mi nismo rasturili albance.Bod ko kuca(moglo je i vise al dosta)Otrijeznite se.Mi smo BiH.Jedno je patriotizam a drugo je kvalitet.
Koga ba zanimaju kiksevi rumuna ili nekog treceg...mi valjda trebamo da gledamo svoju racunicu, a ne da zavirujemo u tuđu avliju, dok s druge strane olako prosipamo bodove protiv slabijih protivnika....pa jebemu vazda se nađe neka budala poput Mravca koji ce u 45 minuti igrati rukom kad to ne treba ni po cijenu života i tako vracati u život vec nokautirane albance...pa dokad više da gledamo i trpimo takve idiote??
I onda neka prica o triježnjenju...ma joook ba buraz...možemo biti sasvim pristojna ekipa da nema uvijek po par indijanaca u timu...kažu da 10 pametnih ne može popraviti ono što jedna budala može sjebati, a mi vazda u timu imamo takve....sve što momci naprave prvom poluvremenu, jedna budala sjebe sa nepotrebnim igranjem rukom.
Nema tu sad price tipa "Svak svakom uvaljuje"...što to onda mi nismo bili ti "svako" pa uvalili prvo francuzima (vec su oni nama uvalili)...ili što bar nismo veceras uvalili realno lošijoj ekipi od naše.
Pusti tu šuplju.
luckylaka

#553 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2

Post by luckylaka »

Ma daj covjece ohladi se .I ja sam danas psovao(prvi put u zivotu i boga tobejarabi)al ne moze na silu.Jebe ga nije Mravac kloc,nije ni Pandza kloc al desi se.Citam cijeli dan ove papanske komentare koji bi Susica sutra vjesali.Mogu oni Susicu...Ja znam jednu sigurnu stvar,Reprezentativci nemajuVOLJE za igrati.ZASTO.Zato sto im svaki cas prijete diskvalifikacijom.I za koji qrac igrati.Sigurno znam da ih nekoliko igra preko volje jer ih je sramota odbiti rep. nastup.Znaju to ovi i u NS BiH,zna to i Susic i to je igra tek da se odigra.To je igra od danas do sutra.NijeDzeko,Vedo,Miske i dr.zaboravili igrati fudbal preko noci nego igraju,,nazor,,I dzaba mi ocekujemo rezultate toga nece biti jer smo,,ni na nebu ni na zemlji,,Dok se ne rijesi slucaj,,REP BiH,,tako ce biti.Poz.
Stari

#554 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2

Post by Stari »

jednom podavno , prije nekoliko decenija, je u to doba jedan od najboljih kosarkasa na svijetu Magic Johnson izjavio o svom velikom rivalu L. Birdu...da , kad bi kojim sluscajem Lary bio crnac ...da ne bi bio nista specijalno ...tek jos jedan crnac koji zna dobro igrati kosarku...al posto je bijelac i igra u Bostonu - on je legenda.

Nisam se tad naravno apsolutno slagao sa Johnsonvim stavovima jer stvarno mi se ponekad svidjalo kako Lary Bird igra....ponekad.

Gledajuci ove nase miljenike u izdanju anno 2010 ...sve tamo od proljetnih prijeteljskih utakmica ...dalo se primjetiti da smo ekipa sa dosta oscilacija u formi ...ipak malo pomnija opservacija je mogla ukazati da neki pojedinci, naravno osciliraju u formi ,...ali se poslije ipak malo poprave i tako to. Jedna stvar dochim je , to je sad sasvim vidljivo, konstanta u ovoj kalendarskoj godini....a to su nazalost lose partije naseg spielmachera , naseg playmakera Zvijezdana Misimovica. Da se kojim slucajem ne zove tako kako se zove ...da je recimo Zulfikar Mustajbegovic ...odavno bi on sjedio na klupi ...i nije to vise samo simptomaticno (kao sto je bilo pred kraj proslog kvalifikacijskog ciklusa) to je na nasu grdnu zalost jedan kontinuitet koji jos uvijek traje. Kontinuitet dakle njegovih skromnih i ispodprosjecnih partija u drzavnom dresu.

Otud kvaziteorija o nemogucnosti igranja Pjanica i Misimovica zajedno ...pa naravno ...ako igra - kako igra ...malo ko pokraj njega moze briljirati.

Steta onih prekrasnih slobodnjaka sinoc... jedna je vala mogla uci - al baxuzluk - nemere se protiv toga - nije izgleda neko vitre platio ovog ramazana.
pirmin

#555 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2

Post by pirmin »

romanovero wrote:
nidje_veze wrote:jel ikome od vas ova utakmica pomalo sumnjiva??recimo da je namjestena??
:thumbup:
odavno je sve sumnjivo

Ni malo se ne bih iznenadio kad bih sljedece godine citao naslove "XY i ZX na istrazi UEFA-e zbog namjestanja utakmice Alb-Bih" .. :oops:
shalla

#556 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2

Post by shalla »

Joj ovi defetisti poput ovog luckylake i sličnih su mi najdraži, da smo tako razmišljali '92 sve bi nas pobili i poklali. Jbm majku dokle više pesimizam i nevjerovanje u svoje mogućnosti? Svaki put nam je alibi "mi smo bosna, nemamo mi kvalitet blabla". Eto nek ga imaju Estonija, Latvija, Gana, Grčka, Slovenija ili npr Maribor, Unirea i sl, pun mi qratz ba više uzdizanja drugih a spuštanja naših. Da je Sarajevo prošle godine imalo 0,5% više vjere u sebe onaj mrtvi Cluj bi igrao rumunsku a Sarajevo ligu Evrope...
Ko god mi kaže da je bod sinoć uspjeh (nakon odgledane tekme, ne govorim o razmišljanjima prije) je ili lud ili slijep ili se razumije u fudbal k'o Mara u neku stvar. Jbt ljudi su 3x ozbiljnije prešli centar, Begović neocijenjen :-)
Njihova igra se svodila na nabijanje pa šta Bog dragi dadne. Tako su nas i turci uzeli 2:1, iz jedne šanse su nam zabili 2 gola...
Dok god se mi zadovoljavamo bodom gledaćemo evropska i svjetska na tv-u, i poslije francuske sam napisao da smo ašćare već u trećoj minuti igrali na bod i to nam se naravno i osvetilo. Da su sebi rekli "'ajmo ovo pobijediti" i da su zaigrali hrabrije i odlučnije garantujem da bismo na kraju bar uzeli bod...
Yebo vas defetizam da vas yebo :x
Frankyee

#557 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2

Post by Frankyee »

luckylaka wrote:
Sto bi to nas kostalo a ne bi kostalo francuze koji su popusili kod kuce.rumune koji su igubili bod od albanaca.bjeloruse koji puse bod od luxa.Daj ba manite se budalestine.Svak svakom uvaljuje asamo cudno sto mi nismo rasturili albance.Bod ko kuca(moglo je i vise al dosta)Otrijeznite se.Mi smo BiH.Jedno je patriotizam a drugo je kvalitet.

Ovo ce nas kostati kvalifikacija jer smo se ovde trebali odvojiti od ostalih timova. Francuzi su kiksali jednu tekmu i nece vise ni jednu, tu budi siguran. Mi nemamo kvalitet da tucemo te Francuze u Parizu ili Rumune u Bukurestu. Bodovi se uzimaju kod slabijih ekipa. Albanci su losiji, igrali su losije i Susic nije bio pokazao neku strucnost, sta je postigao sa promjenom u 89oj ? minuti.

Sad se vadi na povredu Kene, pa ko go postavi na gol ? Za Mravca, sta ces to se desava mislim to je greska koja se desi igraca necu kriviti. Ako je vidio da je lose krenulo trebao je ubaciti nekog igraca u sredinu koji ce trcati a vaditi Misketa.
elSaik

#558 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2

Post by elSaik »

Baron_Samedi wrote:
shaqqa wrote: jel to mažemo oči skautima reprezentacija protivnika na evropskom prvenstvu ili...?!?
Evo ja cu ti odgovorit, lagano je: zato sto je kloc.

Bog mi svjedok, kao i ovaj forum, da sam ga "cerao" vec poslije Svedske, a da je Katar bio zadnji alarm za mjenjanje kursa Titanika - dajuci mu otkaz. Sad je kasno za sve...Sto kaze Elsaik, dajmo mu jos koji ciklus. Nadoce.
Ma yok, gdje ćeš nekoga tjerati poslije prijateljskih. Prvo se pruži prilika da usere u kvalifikacijama, pa kad usere onda možemo pričati o odlasku.

Nego, zar ne obeća da će otići ne budemo li imali dovoljno bodova poslije prve tri tekme? Doduše, s obzirom da je išao na bod u Albaniji možda u njegovim očima i imamo. Valjda konta još smo u igri. Valjda konta zahvaljujući njemu.

HVALA LUKSEMBURG!
Cheguevarax

#559 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2

Post by Cheguevarax »

Kad neko kaze imamo kvalitetnu reprezentaciju. Kvalitet je konstantan i ne opada. Ova reprezentacija igra kako vjetar puse. :(
mgogic

#560 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2

Post by mgogic »

Sigurno na forumu ima puno ljudi koji bolje razumiju nogometnu taktiku, ali ja kao laik vidim da u zadnjih 5 utakmica nismo stvorili 3 prilike, osim Pjanicevih suteva sa distance! A ekipa nam nije lose, ako pogledamo gdje igraju nasi igraci, a gdje protivnicki (npr. Albanci, uz duzno postovanje) morali bi bolje, kad bi bio Joca Amstardam u savezu, a kamoli neko drugi. Ako vec pricaju da je atmosfera odlicna, kako se to ne vidi na terenu!? Pa imam dojam da su se nasi igraci prvi put sreli u zivotu kad gledam utakmicu. Steta, dobri pojedinci, samo kao ekipa nikako ovih dana!
BaileyS

#561 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2

Post by BaileyS »

Zadnja stvar koju treba napraviti je mijenjati selektora. Vrijeme je da i mi malo stanemo na loptu i naucimo se nositi sa slabijim rezultatima ako zelimo ozbiljnu reprezentaciju i uspjeh na duze staze.

Ne postoji niko ko ce carobnim stapom donijeti uspjeh, igraci i navijaci trebaju znati da ne mogu dobiti novog trenera svaki put kad im se qurac digne (Srbija je najbolji medju losim primjerima)

Ja nisam optimista, jer od njih dvanest u IO FSBiH uvijek ce se naci neko ko ce iskoristiti nezadovoljstvo navijaca i pokusati mijenjati selektore. Raditi u takvim uslovima je nemoguce i zbog toga nikad niko ozbiljan necer ni preuzeti nasu reprezentaciju.
BHCluster

#562 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2

Post by BHCluster »

Vidim sve vis ei vise kada god reprezentacija igara nerjeseno ili kada izgubi tu krece lom, palamudjenje od jutra do sutra, pa valjda se za reprezentaciju navija i kada gubi a ne samo kada pobjedjuje?
edvin

#563 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2

Post by edvin »

Sta ste vise navalili na Susica, jednom je Sliskovic rekao: "Nemoze se od loseg stofa skrojiti dobro odijelo". Upravo to. Kolko god da je selektor los igraci su morali bolje igrati, ono sinoc nije bila nikakva igra. Je l to omozda treba sve svoje nade u jednoj utakmci da polazemo na to da ce Pjanic dbiti priliku da izvede slobodni, pa ako uleti.
Stanite na loptu i shvatite da mi nismo ni Spanija ni Holandija, ovo je realno nas domet, pa kako je tako je,zasada.
LSD

#564 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2

Post by LSD »

Nemam ja ništa protiv Sušića, i što bih imao kad je sinoc postavio odlicnu taktiku....napali smo ih od prve minute na njihovom terenu, zabili gol prvi....ali ne se može Sušić odjednom podmladiti 20 godina i uci u teren umjesto Misketa i dijeliti asistencije tj. zalagati se na terenu, ne može nikako da ga yebeš.
Obuca9

#565 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2

Post by Obuca9 »

LSD wrote:Nemam ja ništa protiv Sušića, i što bih imao kad je sinoc postavio odlicnu taktiku....napali smo ih od prve minute na njihovom terenu, zabili gol prvi....ali ne se može Sušić odjednom podmladiti 20 godina i uci u teren umjesto Misketa i dijeliti asistencije tj. zalagati se na terenu, ne može nikako da ga yebeš.
Napokon neko realan :thumbup:
mire - ložač

#566 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2

Post by mire - ložač »

Safeta jako cijenim u svakom pogledu i tačka.

Safet nije na klupi repke nije uštimao ekipu ni u jednoj tekmi, jer je njegov posao da motiviše a ne moj, on za to prima platu a ne ja. Ako ja vidim /amater do kragne / da nema želje, volje zajedništva ni bilo čega, šta onda vide ljudi od struke.

Albanija se morala pobijediti onakva kakva je. Čitam da su Albanci skoro izginuli za bod, a što nisu i naši.... pa nek je bod.

Ljudi se brane 85% tekme i mi trebamo biti zadovljni sa izmjenom 2 minute prije kraja, pa nisam ja KLOC bolan PAPE, nije to košarka...( izveo bi Misketa i Džeku davno a uveo Muslimovića i Ibru još u 60-oj minuti i možda i izgubio ali bi IGRAO) !!!! Ćiro i prije njega u Španiji jedva gubili bodove a ovo sad je raspad sistema...

Nešto smrdi u ovoj repki... čuće se...
LSD

#567 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2

Post by LSD »

mire - ložač wrote:Safeta jako cijenim u svakom pogledu i tačka.

Safet nije na klupi repke nije uštimao ekipu ni u jednoj tekmi, jer je njegov posao da motiviše a ne moj, on za to prima platu a ne ja. Ako ja vidim /amater do kragne / da nema želje, volje zajedništva ni bilo čega, šta onda vide ljudi od struke.

Albanija se morala pobijediti onakva kakva je. Čitam da su Albanci skoro izginuli za bod, a što nisu i naši.... pa nek je bod.

Ljudi se brane 85% tekme i mi trebamo biti zadovljni sa izmjenom 2 minute prije kraja, pa nisam ja KLOC bolan PAPE, nije to košarka...( izveo bi Misketa i Džeku davno a uveo Muslimovića i Ibru još u 60-oj minuti i možda i izgubio ali bi IGRAO) !!!! Ćiro i prije njega u Španiji jedva gubili bodove a ovo sad je raspad sistema...

Nešto smrdi u ovoj repki... čuće se...
Ne treba njih izvoditi u 60- toj....njih treba na klupi ostaviti ili da oni budu nekakvi jokeri sa klupe tamo negdje u 70-toj....ko nece da trci i da igra - zna se klupa, vazda bilo i ostalo.
Autoritet se gradi na najvecim zvijezdama...sjetimo se da je Hadžibegić poceo baš to raditi nad Hasanom (a on je tad bio ubjedljivo najveca zvijezda tima) pa mu je to došlo glave jer citava sportska i novinarska seljacka javnost odmah skocila na nož....mi imamo te sklonosti mitomanske, kada mislimo da su neki igraci polu-bogovi i da moraju igrati taman se nikako ne trudio jer se o njima svakodnevno piše po portalima, nabijaju mu se cijene i slicno.
E to jedino zamjeram Sušiću, što ih odmah ne zakuca na klupu...ne moramo dobijati utakmice, ali bar ce znati neki red i nece biti šetaca po terenu.
nihoniho

#568 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2

Post by nihoniho »

nas najveci neprijatelj je mentalitet. jebi ga , frustrirani smo i nezreli.
mi sebe postavljamo kao favorite protiv svake ekipe, stvaramo pritisak koji nas , na kraju, proguta.
nismo mi u stanju stvoriti atmosferu zdravog optimizma koji moze puno pomoci ekipi, sve je to neki orjentalni fatalizam i ostrascenost, a jebi ga, i primitivizam. mi smo najbolji , mi smo favoriti u tirani, u parizu......
sta ce ovaj, sta ce onaj......
Obuca9

#569 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2

Post by Obuca9 »

Ako Albanci ostanu neporaženi u utorak protiv Bjelorusa, svaki igrač će dobiti po 350.000 eura od njihovog Saveza.

Pa nije ni čudo onda što su onako ginuli sinoć, a mogu misliti kako će tek ginuti u Minsku.
felipe kajetano

#570 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2

Post by felipe kajetano »

Ne razumijem cemu tolika ogorcenost remijem u Tirani, pa tamo su i jace reprezentacije ostavljale bodove i takvo razmisljanje nije defetizam, to je cista realnost.
Bosna jos ima dobre sanse, kvalifikacije su tek pocele, ima se jos igrati iHa-Haj :)
luckylaka

#571 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2

Post by luckylaka »

felipe kajetano wrote:Ne razumijem cemu tolika ogorcenost remijem u Tirani, pa tamo su i jace reprezentacije ostavljale bodove i takvo razmisljanje nije defetizam, to je cista realnost.
Bosna jos ima dobre sanse, kvalifikacije su tek pocele, ima se jos igrati iHa-Haj :)
Ma zna se dobro sa koje strane dolazi ogorcenost na reprezentaciju.I nije to zbog reprezentacije nego zbog Susica.Opet bi ljudi vracali Cirila.Nedostaje im rezultata koje je pravio Ciro.
Frankyee

#572 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2

Post by Frankyee »

felipe kajetano wrote:Ne razumijem cemu tolika ogorcenost remijem u Tirani, pa tamo su i jace reprezentacije ostavljale bodove i takvo razmisljanje nije defetizam, to je cista realnost.
Problem je sto je ovo samo jedan u nizu losih rezultata i dolazi poslije one lose igre protiv Francuza. Vrlo malo napretka, vrlo losi rezultati, nikakav ucinak klucnih igraca.

Da su svi oni ginuli pa na kraju uzeli bod ja bi rekao dobro je. Ovako smo vidjeli da znaju i mogu stisnuti one levate ali da nisu prozili maximum i da Susic nije reagovao na stanje na terenu.

Bolje bi po meni bilo da je ostavio Kenu u igri a izvadio recimo Misketa i Mravca da ubaci recimo Jahica i Ibricica da pokusa nesto preokrenuti, ili neke slicne kombinacije sa Muslimovicem. Begovic ionako nije lopte morao hvatati.

Susic jednostavno ne cijeni sta se desava na terenu, ne vidi sto mi svi vidimo, ne pokusava da nesto popravi.

Sta reci kad je sa Francuzima poceo drugo poluvrijeme bez promjene,.....
Dead Man Walking

#573 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2

Post by Dead Man Walking »

Ostavljaju jace reprezentacije bodove i u Armeniji, Estoniji, Belgiji... Ali dok smo imali selektora kako treba mi ih nismo ostavljali, nego smo one koji su realno losiji uzimali glat!
vee-jay

#574 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2

Post by vee-jay »

shaqqa wrote:Joj ovi defetisti poput ovog luckylake i sličnih su mi najdraži, da smo tako razmišljali '92 sve bi nas pobili i poklali. Jbm majku dokle više pesimizam i nevjerovanje u svoje mogućnosti? Svaki put nam je alibi "mi smo bosna, nemamo mi kvalitet blabla". Eto nek ga imaju Estonija, Latvija, Gana, Grčka, Slovenija ili npr Maribor, Unirea i sl, pun mi qratz ba više uzdizanja drugih a spuštanja naših. Da je Sarajevo prošle godine imalo 0,5% više vjere u sebe onaj mrtvi Cluj bi igrao rumunsku a Sarajevo ligu Evrope...
Ko god mi kaže da je bod sinoć uspjeh (nakon odgledane tekme, ne govorim o razmišljanjima prije) je ili lud ili slijep ili se razumije u fudbal k'o Mara u neku stvar. Jbt ljudi su 3x ozbiljnije prešli centar, Begović neocijenjen :-)
Njihova igra se svodila na nabijanje pa šta Bog dragi dadne. Tako su nas i turci uzeli 2:1, iz jedne šanse su nam zabili 2 gola...
Dok god se mi zadovoljavamo bodom gledaćemo evropska i svjetska na tv-u, i poslije francuske sam napisao da smo ašćare već u trećoj minuti igrali na bod i to nam se naravno i osvetilo. Da su sebi rekli "'ajmo ovo pobijediti" i da su zaigrali hrabrije i odlučnije garantujem da bismo na kraju bar uzeli bod...
Yebo vas defetizam da vas yebo :x
Frankyee

#575 Re: Kvalifikacije za EP2012 - Vol. 2

Post by Frankyee »

luckylaka wrote:
Ma zna se dobro sa koje strane dolazi ogorcenost na reprezentaciju.I nije to zbog reprezentacije nego zbog Susica.Opet bi ljudi vracali Cirila.Nedostaje im rezultata koje je pravio Ciro.
Naravno , Ciro je ovakve levate kao sto su albanci redovno lomio. Kako bi Susic prosao sa Belgijom isao bi na nerijeseno i ispusio 3-0. Kada je Ciro izgubio od losije ekipe u kvalifikacijama?

A sjeti se kako smo razvalili Slovence ? as Sajo bi se sasro i puko ko levat najveci.
Locked