daj ba drug odvadi malo.LSD wrote:Mi smo veceras prosuli 2 boda - ostalo je sve šuplja, jer smo realno dosta jaca selekcija od albanaca.... a i polumrtvi francuzi su nas iskaratali na koševu skoro...znaci u zadnje dvije utakmice smo u minusu 5 bodova....umjesto da uzimamo bodove gdje MORAMO uzimati kod levata u gostima - mi ih prosipamo...umjesto da se odlijepimo od bjelorusa (koji su veceras kiksali protiv Luxemburga) i rumuna, mi ih vracamo u igru svojim glupostima....tu druge ozbiljnije ekipe nece kiksati.
Jbg sa onom budalom Ćirom smo uzimali levate u gostima poput Estonije ,Armenije pa cak i Belgiju.
Ovo veceras je kiks samo takav![]()
![]()
koji nas može koštati na kraju kvalifikacija.
jes jes, onaj mrtvi Malouda, sto je najbolje mrtvo krilo Engleske lige, pa Diabi isto tako najgori defanzivni vezni, pa mrtvi Benzema...itd..pa onaj mrtvi golman iz Lyona...sve sami mrtvaci.
pa cak i ona mrtva Albanija koja jos nije izgubila utakmice i koju ni Rumunija nije uspjela pobjediti kod kuce...a mi ih bukvalno receno sili u prvom poluvremenu i ljudi zamalo ne izgidose za onim bodom...
sve je to mrtvo za nase analiticare...