NK Dinamo Zagreb
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Renta
#551 Re: NK Dinamo Zagreb
Naravno.
Iako, svaki pravi muškarac voli dobro pojesti (i popiti) a žene vole ugoditi "svom muškarcu", jel tak. 
- fosil
#552 Re: NK Dinamo Zagreb
Ma daj si se emancipirati.

-
stalaktit
#553 Re: NK Dinamo Zagreb
Ja sam bila na jednoj jedinoj - na Realu. Nije bilo nimalo ugodno, pa na Upton Parku je udobnije, a njega će demolirati.
Ali evo, ako prođu u EL, idem na prvu utakmicu, pod uvjetom da bude sunčano taj dan, mazohist nisam da se mrznem i sjedim mokra tamo. Na ove iza nema šanse, jednom kad ono igraše protiv nekog u 11. mjesecu na -10 bilo mi hladno gledati njih kako igraju na televiziji, mogu misliti kako je bilo toj šačici ljudi na stadionu.
Ali evo, ako prođu u EL, idem na prvu utakmicu, pod uvjetom da bude sunčano taj dan, mazohist nisam da se mrznem i sjedim mokra tamo. Na ove iza nema šanse, jednom kad ono igraše protiv nekog u 11. mjesecu na -10 bilo mi hladno gledati njih kako igraju na televiziji, mogu misliti kako je bilo toj šačici ljudi na stadionu.
-
groove
#554 Re: NK Dinamo Zagreb
nekakvi rumunisherbett wrote:evo goooooooooooooool. do'vde čujem deranje...a s kim igraju?
- Meho Kodro
#555 Re: NK Dinamo Zagreb
Doček u zatvoru za Mamića!
Braći Mamić prijeti uhićenje čim uđu u Hrvatsku
"...vezano za nezakonite radnje koje su poduzimale odgovorne osobe GNK Dinamo i službena osoba Porezne uprave"
"...vezano za nezakonite radnje koje su poduzimale odgovorne osobe GNK Dinamo i službena osoba Porezne uprave"
Last edited by Meho Kodro on 02/07/2015 12:22, edited 2 times in total.
-
missko
#557 Re: NK Dinamo Zagreb
Izgleda da je fora sa svadtikom i kvalifikacijama za EP uspjela da aktivira zakonodavstvo da to rijese jednom
- Logovan
#558 Re: NK Dinamo Zagreb
Bliži im se odlazak iza rešetaka.Meho Kodro wrote:Doček u zatvoru za Mamića!![]()
![]()
- Šibicar
#559 Re: NK Dinamo Zagreb
Na Balkanu nije baš tako lako nekog moćnog poput Mamića strpati u tvorza,ima on veze svugdje u Hrvatskoj,prije će biti da će ga odvesti šatro na ispitvanje,pa poslije toga će se par godina braniti sa slobode i na kraju će biti nikom ništa....
- ultima_palabra
#560 Re: NK Dinamo Zagreb
Tako je i Sanader mislio.Šibicar wrote:Na Balkanu nije baš tako lako nekog moćnog poput Mamića strpati u tvorza,ima on veze svugdje u Hrvatskoj,prije će biti da će ga odvesti šatro na ispitvanje,pa poslije toga će se par godina braniti sa slobode i na kraju će biti nikom ništa....
- SmokingMan
#561 Re: NK Dinamo Zagreb
Joj imao sam sjajan prilog o Mamiću,ako ga uskoro "iskopam" u arhivi,postavit ću...
- Šibicar
#562 Re: NK Dinamo Zagreb
ultima_palabra wrote:Tako je i Sanader mislio.Šibicar wrote:Na Balkanu nije baš tako lako nekog moćnog poput Mamića strpati u tvorza,ima on veze svugdje u Hrvatskoj,prije će biti da će ga odvesti šatro na ispitvanje,pa poslije toga će se par godina braniti sa slobode i na kraju će biti nikom ništa....
Mah,političke igre i igrice,doduše na njega je digla hajku čitava Hrvatska,ja još nisam ni pratio ta dešavanja,ali kad god sam okrenuo na neki hr kanal,Sanader je bio glavna tema,još se u tom periodu uvlačili "evropi" u pakaš pa su htjeli da pokažu kako su pravna država.Mislim sve je moguće,ali ostajem pri svom stavu da će prije biti da Mamić ne završi u zatvoru.
-
north
#563 Re: NK Dinamo Zagreb
Baš tako...ili to, ili će imati nove svastike i svakojaka sranja...koliko god da je moćan, država je jača, i ako hoće, za čas mu mogu presuditi...baš ko i Sanaderu....ja baš mislim da će se vrlo brzo dobro zakotrljati oko ovog luđaka...ultima_palabra wrote:Tako je i Sanader mislio.Šibicar wrote:Na Balkanu nije baš tako lako nekog moćnog poput Mamića strpati u tvorza,ima on veze svugdje u Hrvatskoj,prije će biti da će ga odvesti šatro na ispitvanje,pa poslije toga će se par godina braniti sa slobode i na kraju će biti nikom ništa....
- ultima_palabra
#564 Re: NK Dinamo Zagreb
Mislio sam da je gotov još kad je SDP došao na vlast, ali očigledno se našao u talu s nekim. Moguće da je sad postao prevelik problem, a i vlasti treba nešto spektakularno da pokažu odlučnost pred izbore.
-
north
#565 Re: NK Dinamo Zagreb
Iako naravno ima dosta toga od prije što se gomilalo, moguće da je svastika ipak kap koja je prelila čašu....sve se to sranje na utakmicama radi zbog njega i njegovih pajdaša, hrvati su pred izbacivanjem iz kvalifikacija, ako ih sad ne izbace, još jedan takav eksces i oni su gotovi..a napraviće ako ga ne otjeraju....plus imidž koji im ode u qrac u Evropi, da se to danima i sedmicama priča i piše u negativnom kontekstu....dodaj na sve to da zaista ima mutnih radnji oko njegovog carstva, onda je pravo čudo kako dosad se nije ništa desilo i pokrenulo...sad im je prilika da jednom za sva vremena raščiste sa tom vucibatinom...
- nosara
#566 Re: NK Dinamo Zagreb
Mamic je svakakav, ali bez Mamica i strukture oko njega Dinamek ce otic u kurac, a i vatreni, predmnijevam...
Ne daj se, tata...!

Ne daj se, tata...!
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#567 Re: NK Dinamo Zagreb
Ne bi me zacudilo da ih zatvore. Vise sile sada tjeraju Hrvatsku, nije to vise u njihovoj moci. Oni moraju pokazati da mogu stati u kraj krupnim ribama.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#568 Re: NK Dinamo Zagreb
Vakat je.
- dječak sa šibicama
#569 Re: NK Dinamo Zagreb
Sanjati nije zabranjeno.nosara wrote:Mamic je svakakav, ali bez Mamica i strukture oko njega Dinamek ce otic u kurac, a i vatreni, predmnijevam...![]()
Ne daj se, tata...!![]()
- Šibicar
#570 Re: NK Dinamo Zagreb
Pa jedino da se zamjerio moćnicima iz vrha vlasti,pa da mu nema spasa,ali otkad se priča o njemu kao o nekome ko po svojoj želji kroji čitav fudbalski sistem u Hrvatskoj trebao je dosad dobiti 3 doživotne,a on k'o kakav selebriti gostuje po raznim emisijama,a o kabadahijskom ponašanju i psovanju ne treba trošiti riječi.Tomahawk11 wrote:Ne bi me zacudilo da ih zatvore. Vise sile sada tjeraju Hrvatsku, nije to vise u njihovoj moci. Oni moraju pokazati da mogu stati u kraj krupnim ribama.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#571 Re: NK Dinamo Zagreb
To je sve tacno. Ovo bold je kljucno, dakle ako ti koji su na vlasti moraju dati krupno zrtveno jagnje, sve je moguce. Mamici su svakako cijelo vrijeme na rubu incidenta, nista novo za njih, ali bi ovaj put ipak moglo biti da se zabrinu.Šibicar wrote:Pa jedino da se zamjerio moćnicima iz vrha vlasti,pa da mu nema spasa,ali otkad se priča o njemu kao o nekome ko po svojoj želji kroji čitav fudbalski sistem u Hrvatskoj trebao je dosad dobiti 3 doživotne,a on k'o kakav selebriti gostuje po raznim emisijama,a o kabadahijskom ponašanju i psovanju ne treba trošiti riječi.Tomahawk11 wrote:Ne bi me zacudilo da ih zatvore. Vise sile sada tjeraju Hrvatsku, nije to vise u njihovoj moci. Oni moraju pokazati da mogu stati u kraj krupnim ribama.
- BHF_Manijak
#572 Re: NK Dinamo Zagreb
Ne kontam povezanost svastike i brace Mamic, odnosno sto im to kace?
-
leo karan
#573 Re: NK Dinamo Zagreb
E usrecit ce se ako ga zatvore...
Propast ce Dinamo ko žeton. Mada mislim da mu nece naci neke velike malverzacije u poslovanju s Dinamom. Tu je on dobro pokriven i prilicno cist.
Problem ce mu biti drugi "projekti" nevezano za fudbal.
Propast ce Dinamo ko žeton. Mada mislim da mu nece naci neke velike malverzacije u poslovanju s Dinamom. Tu je on dobro pokriven i prilicno cist.
Problem ce mu biti drugi "projekti" nevezano za fudbal.
- Edin H.
#574 Re: NK Dinamo Zagreb
Pravi Hrvat i rodoljub 
-
missko
#575 Re: NK Dinamo Zagreb
Pa Vrbanovic dugogodisnji direktor Dinama je sada direktor HNSa i Mamicev je covjek kao i Suker tako da su se ugradili do jaja da mogu prodavat igrace kako hoce i raja je koja je protiv Mamica sada logicno i protiv HNSa i svastikama i divljanjem na tekmama zele da aktiviraju njihovu propast.BHF_Manijak wrote:Ne kontam povezanost svastike i brace Mamic, odnosno sto im to kace?