kandidat za bošnjačkog člana Predsjedništva BiH?
- dr.gog
- Grijem se na: briketi kanabisa
- Horoskop: Vodolija
#551 Re: kandidat za bošnjačkog člana Predsjedništva BiH?
Pastvo neposlušna, ni Princu prestolonaslEdniku ne vjerujete
...
- limeni
#552 Re: kandidat za bošnjačkog člana Predsjedništva BiH?
kao apsolutno dominantan narod u BiH, Bosnjaci nemaju razloga za zabrinutost, ta vremena su prosla nakon 95. i bilo ko dodje ima podrsku najbrojnijeg naroda u BiH 
- Anes Tesanj
#553 Re: Bakir Izetbegovic za Predsjednistvo
Razočaran sam!!
- dr.gog
- Grijem se na: briketi kanabisa
- Horoskop: Vodolija
-
convict
#555 Re: kandidat za bošnjačkog člana Predsjedništva BiH?
bio je već Ante Jelavić, rođen je u Hrvatskojcoman wrote:Jos se nije desilo da predsjednik moze biti covjek koji nije ni roden u drzavi gdje se kandiduje!![]()
- osa
#556 Re: kandidat za bošnjačkog člana Predsjedništva BiH?
ante je koliko znam rođen u jugoslaviji...convict wrote:bio je već Ante Jelavić, rođen je u Hrvatskojcoman wrote:Jos se nije desilo da predsjednik moze biti covjek koji nije ni roden u drzavi gdje se kandiduje!![]()
-
convict
#557 Re: kandidat za bošnjačkog člana Predsjedništva BiH?
kažu da svaki narod ima vlast kakvu zaslužuje. recimo da u tome i ima istine. ali šta su to Bošnjaci toliko zgriješili da im se izbor za predsjednika svodi na Bakira, Harisa i Šćepu?

- osa
#558 Re: kandidat za bošnjačkog člana Predsjedništva BiH?
a đedović, a komšić.....convict wrote:kažu da svaki narod ima vlast kakvu zaslužuje. recimo da u tome i ima istine. ali šta su to Bošnjaci toliko zgriješili da im se izbor za predsjednika svodi na Bakira, Harisa i Šćepu?![]()
-
seldzuk
#559 Re: kandidat za bošnjačkog člana Predsjedništva BiH?
Ko su kandidati osim Izetbegovića, Silajdžića i Radončića?
- amrica
#560 Re: kandidat za bošnjačkog člana Predsjedništva BiH?
GDS BiH
[b]Ibrahim Spahić kandidat za Predsjedništvo BiH[/b]
Građanska Demokratska Stranka Bosne i Hercegovine kandidovala je Ibrahima Spahića, za člana Predsjedništva BiH, saopćeno je iz te stranke.
Predsjednik GDS-a Spahić izjavio je da će tokom izborne kampanje
učiniti sve da se čuju i poštuju autentični interesi građana BiH, u zemlji i dijaspori.
"Nakon izbora zajedno sa političkim partnerima koji ostvare povjerenje svojim programom i kandidatima, napravit ćemo preokret koji će osigurati stabilnu i prosperitetnu državu Bosnu i Hercegovinu, za sve njene generacije. Vodit ćemo jednu politiku, unutarnju i međunarodnu, kroz sedam ključnih prioriteta - ekonomski razvoj, zaštitu svih ljudskih prava i sloboda, nove investicije i zapošljavanje, socijalnu pravdu, uklanjanje svih oblika diskriminacije i kroz donošenje strategija ekonomskog i socijalnog, kulturnog i obrazovnog razvoja BiH i novog Ustava BiH.
Učinit ćemo sve da napravimo preokret u ispunjenju obaveza za prijem u WTO, NATO i EU. Bit ćemo euro–mediteranski centar mira i sigurnosti", naveo je Spahić u prvoj izjavi nakon kandidovanja. "
učiniti sve da se čuju i poštuju autentični interesi građana BiH, u zemlji i dijaspori.
"Nakon izbora zajedno sa političkim partnerima koji ostvare povjerenje svojim programom i kandidatima, napravit ćemo preokret koji će osigurati stabilnu i prosperitetnu državu Bosnu i Hercegovinu, za sve njene generacije. Vodit ćemo jednu politiku, unutarnju i međunarodnu, kroz sedam ključnih prioriteta - ekonomski razvoj, zaštitu svih ljudskih prava i sloboda, nove investicije i zapošljavanje, socijalnu pravdu, uklanjanje svih oblika diskriminacije i kroz donošenje strategija ekonomskog i socijalnog, kulturnog i obrazovnog razvoja BiH i novog Ustava BiH.
Učinit ćemo sve da napravimo preokret u ispunjenju obaveza za prijem u WTO, NATO i EU. Bit ćemo euro–mediteranski centar mira i sigurnosti", naveo je Spahić u prvoj izjavi nakon kandidovanja. "
#561 Re: kandidat za bošnjačkog člana Predsjedništva BiH?
komšić je zvanično kandidat iz reda hrvatskog naroda i, po meni, jedini normalan kandidat za predsjedništvo ove godine. o đedoviću zaista ne znam ništa, ali ne vidim šta bi neko častan radio u stranci fikreta abdića, ta je priča davno završenaosa wrote:a đedović, a komšić.....convict wrote:kažu da svaki narod ima vlast kakvu zaslužuje. recimo da u tome i ima istine. ali šta su to Bošnjaci toliko zgriješili da im se izbor za predsjednika svodi na Bakira, Harisa i Šćepu?![]()
- osa
#562 Re: kandidat za bošnjačkog člana Predsjedništva BiH?
convict wrote:komšić je zvanično kandidat iz reda hrvatskog naroda i, po meni, jedini normalan kandidat za predsjedništvo ove godine. o đedoviću zaista ne znam ništa, ali ne vidim šta bi neko častan radio u stranci fikreta abdića, ta je priča davno završenaosa wrote:a đedović, a komšić.....convict wrote:kažu da svaki narod ima vlast kakvu zaslužuje. recimo da u tome i ima istine. ali šta su to Bošnjaci toliko zgriješili da im se izbor za predsjednika svodi na Bakira, Harisa i Šćepu?![]()
a nezvanično...
- lerdi
#563 Re: kandidat za bošnjačkog člana Predsjedništva BiH?
Nezvanično kažu uzima izbore sa velikom prednošću ispred prvog pratioca i to glasovima Bošnjaka. Mislim još uvijek je nezvanično, ali eto tako kažuosa wrote:a nezvanično...convict wrote: komšić je zvanično kandidat iz reda hrvatskog naroda i, po meni, jedini normalan kandidat za predsjedništvo ove godine. o đedoviću zaista ne znam ništa, ali ne vidim šta bi neko častan radio u stranci fikreta abdića, ta je priča davno završena
- osa
#564 Re: kandidat za bošnjačkog člana Predsjedništva BiH?
čini mi se, dobro kažu...lerdi wrote:Nezvanično kažu uzima izbore sa velikom prednošću ispred prvog pratioca i to glasovima Bošnjaka. Mislim još uvijek je nezvanično, ali eto tako kažuosa wrote:a nezvanično...convict wrote: komšić je zvanično kandidat iz reda hrvatskog naroda i, po meni, jedini normalan kandidat za predsjedništvo ove godine. o đedoviću zaista ne znam ništa, ali ne vidim šta bi neko častan radio u stranci fikreta abdića, ta je priča davno završena
- lerdi
#565 Re: kandidat za bošnjačkog člana Predsjedništva BiH?
Znaš kako kažu "Gdje ima dima, ima i vatre", tako da se nije čuditi ukoliko se ovo obistiniosa wrote:čini mi se, dobro kažu...lerdi wrote:Nezvanično kažu uzima izbore sa velikom prednošću ispred prvog pratioca i to glasovima Bošnjaka. Mislim još uvijek je nezvanično, ali eto tako kažuosa wrote: a nezvanično...
- BSn
#566 Re: kandidat za bošnjačkog člana Predsjedništva BiH?
cini mi se da ti se pogresno cini...osa wrote:čini mi se, dobro kažu...lerdi wrote:Nezvanično kažu uzima izbore sa velikom prednošću ispred prvog pratioca i to glasovima Bošnjaka. Mislim još uvijek je nezvanično, ali eto tako kažuosa wrote: a nezvanično...
Last edited by BSn on 06/07/2010 23:51, edited 1 time in total.
- lerdi
#567 Re: kandidat za bošnjačkog člana Predsjedništva BiH?
Jao izbori u kojima je Ibro najbolji kandidat. Ovo je stvarno da sjedneš i da plačešamrica wrote:GDS BiH
[b]Ibrahim Spahić kandidat za Predsjedništvo BiH[/b]
Građanska Demokratska Stranka Bosne i Hercegovine kandidovala je Ibrahima Spahića, za člana Predsjedništva BiH, saopćeno je iz te stranke.
#568 Re: kandidat za bošnjačkog člana Predsjedništva BiH?
znači, "zima" bratelerdi wrote: Jao izbori u kojima je Ibro najbolji kandidat. Ovo je stvarno da sjedneš i da plačeš
- Anes Tesanj
#569 Re: Bakir Izetbegovic za Predsjednistvo
Mora i on koju paru dobit 
- felipe kajetano
#570 Re: kandidat za bošnjačkog člana Predsjedništva BiH?
Koja je razlika izmedju bosnjackog i tzv. bosanskog tora?Ja je zaista glede nekih sustinskih pitanja ne vidim, koliko vidim samo u tome sto jedni stuju Ajvatovicu a drugi neku svoju varijantu 29.Novembra...BSn wrote: ontopic: sva sreca pa sam davno utekao iz tora, jer da su mi ovi izbor, ne bih ni izasao na izbore.
- osa
#571 Re: kandidat za bošnjačkog člana Predsjedništva BiH?
iz tvojih usta u božje uši, ali.....BSn wrote:cini mi se da ti se pogresno cini...osa wrote:čini mi se, dobro kažu...lerdi wrote:
Nezvanično kažu uzima izbore sa velikom prednošću ispred prvog pratioca i to glasovima Bošnjaka. Mislim još uvijek je nezvanično, ali eto tako kažu
- Azamo
#572 Re: Bakir Izetbegovic za Predsjednistvo
Bio sam u dilemi za koga glasati,sad više nisam.Hvala ti Štrause

- pike
#573 Re: kandidat za bošnjačkog člana Predsjedništva BiH?
felipe kajetano wrote:Koja je razlika izmedju bosnjackog i tzv. bosanskog tora?Ja je zaista glede nekih sustinskih pitanja ne vidim, koliko vidim samo u tome sto jedni stuju Ajvatovicu a drugi neku svoju varijantu 29.Novembra...BSn wrote: ontopic: sva sreca pa sam davno utekao iz tora, jer da su mi ovi izbor, ne bih ni izasao na izbore.
Bosanski tor nema klericku centralu da izda naredbu za koga glasati kao ostala 3 tora, veoma bitna stavaka.
- osa
#574 Re: kandidat za bošnjačkog člana Predsjedništva BiH?
ima političku u čemu je razlika...pike wrote:felipe kajetano wrote:Koja je razlika izmedju bosnjackog i tzv. bosanskog tora?Ja je zaista glede nekih sustinskih pitanja ne vidim, koliko vidim samo u tome sto jedni stuju Ajvatovicu a drugi neku svoju varijantu 29.Novembra...BSn wrote: ontopic: sva sreca pa sam davno utekao iz tora, jer da su mi ovi izbor, ne bih ni izasao na izbore.
Bosanski tor nema klericku centralu da izda naredbu za koga glasati kao ostala 3 tora, veoma bitna stavaka.
- LK
#575 Re: Bakir Izetbegovic za Predsjednistvo
Bakir Izetbegović za Predsjedništvo..
Ima moj glas.
Ima moj glas.