Pa nek ode na kafuThrottle wrote:Dzaba kabrioleti i pizdarije, vidis kako kosooki zbari djevojku
Pa da se razocara
Moderators: _BataZiv_0809, anex
Pa nek ode na kafuThrottle wrote:Dzaba kabrioleti i pizdarije, vidis kako kosooki zbari djevojku
i ne primjeti novog sanderaThrottle wrote:Dzaba kabrioleti i pizdarije, vidis kako kosooki zbari djevojku
S njim ide ovo dok je snijega, Mazga po suhoviniSeawolf wrote:Amare, jest' ti dobar ovaj Sandero ...amar1994 wrote:Avalanche wrote:![]()
![]()
![]()
@Travnički Noćni Šetač ma zezam se, zato sam i stavila pod navodnikeTravnički Noćni Šetač wrote:Kakvim godinama.... 37 je praktično curica....supercali wrote:Kakve veze sto si u godinamakakav nered wrote: Kad je zena s mackama bila udata?![]()
Al "u godinama" sam ti ja... sad ce 37aona je ipak macic od nekih 23-25 godina kako sam skontala heh
Mozemo mi uvijek na kafu
Jeste , dogovorenoAvalanche wrote:
Je l' ovo u tvom dvoristu? Ako je odgovor da, pali Mazdu i dolazi po mene da odemo na kafu.
Reapo gugla kako izaci na kraj s mackamaBakir1 wrote:respo gugla mazda CC
supercali wrote:Reapo gugla kako izaci na kraj s mackamaBakir1 wrote:respo gugla mazda CC
Neka ga mlad jebasicm wrote:Ovo nije dzentlmenski od strane amara nikako...
I ja imam 21-ukakav nered wrote:supercali wrote:Reapo gugla kako izaci na kraj s mackamaBakir1 wrote:respo gugla mazda CC![]()
![]()
<3
pitaj amarasupercali wrote:Reapo gugla kako izaci na kraj s mackamaBakir1 wrote:respo gugla mazda CC
Ipak valja C4supercali wrote:Neka ga mlad jebasicm wrote:Ovo nije dzentlmenski od strane amara nikako...
Nek je voza mene ce catwoman voziti
Pa ne znam ja koliko si ti imala uspjehakakav nered wrote:Ipak valja C4supercali wrote:Neka ga mlad jebasicm wrote:Ovo nije dzentlmenski od strane amara nikako...
ahahahahaha dobarsupercali wrote:Pa ne znam ja koliko si ti imala uspjehakakav nered wrote:Neka ga mlad jebasicm wrote:Ovo nije dzentlmenski od strane amara nikako...
Ipak valja C4
Throttle wrote:Respo ostade sam mijaukat
postoji i eskorD karavan 2 vrataThrottle wrote:[
Kaže jaran, u životu nisam vidio ništa gore od Kadetta karavana s dvoja vrata i Jette s okruglim farovima![]()
Ma ima i kadet kocka isto al su rjedja ta auta bila, samo za vozat daske u njemubitanga_sa_otesa wrote:postoji i eskorD karavan 2 vrataThrottle wrote:[
Kaže jaran, u životu nisam vidio ništa gore od Kadetta karavana s dvoja vrata i Jette s okruglim farovima![]()
kadett oduvijek imaThrottle wrote: Ma ima i kadet kocka isto al su rjedja ta auta bila, samo za vozat daske u njemu