GRAS - karte
- sheilak
#551 Re: GRAS - karte
Kako ja to tebe vrijedjam? Niti jednom rjecu ja tebe nisam napala onako kako si ti mene.
Ja se samo ne dam vrijedjati niti dopustam da drugi lijece svoje frustracije na meni.
Ako mislis da sam kriva, postoji fin nacin da se to kaze. Dakle, razlicito misljenje da, ali vrijedjanje ne.
Vozaca ne bih optuzila za to da nisam potpuno sigurna. Inace, danas sam uspjela razgovarati sa jednom gsopodjom koja radi u GRAS-u. Iako mi novac, naravno, nece biti vracen, nije mi to bila ni namjera, barem ce im biti skrenuta paznja da se malo smire. Kako vidim, to im postaje navika.
Ja se samo ne dam vrijedjati niti dopustam da drugi lijece svoje frustracije na meni.
Ako mislis da sam kriva, postoji fin nacin da se to kaze. Dakle, razlicito misljenje da, ali vrijedjanje ne.
Vozaca ne bih optuzila za to da nisam potpuno sigurna. Inace, danas sam uspjela razgovarati sa jednom gsopodjom koja radi u GRAS-u. Iako mi novac, naravno, nece biti vracen, nije mi to bila ni namjera, barem ce im biti skrenuta paznja da se malo smire. Kako vidim, to im postaje navika.
- perfect_guy
#552 Re: GRAS - karte
niko ne primjećuje redizajn web-stranice

- hakazvaka
#553 Re: GRAS - karte
iako je i ovaj presmijesan, hvala Bogu da su se sjetili da sklone onu dinosaursku flash stranicu!perfect_guy wrote:niko ne primjećuje redizajn web-stranice![]()
- fedor
#554 Re: GRAS - karte
ovaj novi dizajn i nije toliko loš!hakazvaka wrote:iako je i ovaj presmijesan, hvala Bogu da su se sjetili da sklone onu dinosaursku flash stranicu!perfect_guy wrote:niko ne primjećuje redizajn web-stranice![]()
- mrtva kokoš
#555 Re: GRAS - karte
nije los naspram onoga koji je bio...
ali onako gledajuci, ja kao neko ko uopste nema dodira sa istim stvarima zakljucujem da je sranje...
a da ne govorim sta bi rekao neko ko se tim bavi...
ali onako gledajuci, ja kao neko ko uopste nema dodira sa istim stvarima zakljucujem da je sranje...
a da ne govorim sta bi rekao neko ko se tim bavi...
- minjonja
#556 Re: GRAS - karte
meni je i ona stara stranica bila dobra. samo mi je bitno da mogu vidjeti raspored voznje. jes da se slabo ikako pridrzavaju, ali sta ces, nisu oni krivi 
- fedor
#557 Re: GRAS - karte
što se tiče ažurnosti, tu su spori ko puž. Uvijek su im redovi vožnje zastarjeli!minjonja wrote:meni je i ona stara stranica bila dobra. samo mi je bitno da mogu vidjeti raspored voznje. jes da se slabo ikako pridrzavaju, ali sta ces, nisu oni krivi
Sjećam se stare stranice, otvoriš da vidiš red vožnje kad ono iz 2008 godine (2 godine stariji)!!!!
- nivla
#558 Re: GRAS - karte
evo s novom stranicom, gras pita gradjane da li su zadovoljni uslugama grasa
http://www.gras.ba/bs/index.php?option= ... ma&Itemid=
anketa navodno otkljucana do 15. januara, pa bujrum glasajte dok je zbog losih rezultata nisu uklonili
http://www.gras.ba/bs/index.php?option= ... ma&Itemid=
anketa navodno otkljucana do 15. januara, pa bujrum glasajte dok je zbog losih rezultata nisu uklonili
-
manki
#559 Re: GRAS - karte
"Najčitanije vjesti" (gras.ba)

-
stidljiv
#560 Re: GRAS - karte
Toliko para potrose na administraciju i gluposti a za web uzmu amatersku Joomlu, nabace neki skin, malo ga preprave i eto ti...tih...
A pogledajte gore nepismenosti u Title baru...dobro dosli...odvojeno

A pogledajte gore nepismenosti u Title baru...dobro dosli...odvojeno
- nivla
#561 Re: GRAS - karte
evo uklonili anketu, ne mogu pogledati istini u oci
- neo7
#562 Re: GRAS - karte
jbem im svu familiju i jbeni tramvaj...danas u cetvorci na srednjim vratima neka mast na rukohvatu iznad onog tastera (sto ne radi) za signaliranje vozacu da otvori vrata :S Sreca pa mi je samo na ruci bilo a ne na jakni...boze dragi :S
-
leigh
#563 Re: GRAS - karte
Možda zato što se tako i pišestidljiv wrote:A pogledajte gore nepismenosti u Title baru...dobro dosli...odvojeno![]()
![]()
![]()
- Obuca9
#564 Re: GRAS - karte
Nije bilo dovoljno familije i adano poznanika da glasaju za pravu opcijunivla wrote:evo uklonili anketu, ne mogu pogledati istini u oci
-
miki27A
#565 Re: GRAS - karte
Da unaprijed kazem sta je veceras u 21 i 15h bilo na autobuskom stajalistu Alipasina ulica (kod biblioteke), da ne bi sutra bilo u crnoj hronici: opet napadnut vozac Grasa: momak (oko 20-25 godina, duks i jakna tamna) usao bez karte, autobus poluprazan (ljudi su cekali vise od 40 minuta kod Doma Armije i Pozorista) i otisao sjeo na seciju. Vozac insistira na karti, ili da momak izadje, ali ovaj ni habera. E sad vozac izlazi sa svog sjedista, i ide prema njemu da se raspravlja, na sta putnici 90% preko 50-60 godina pocinju da vriste i krestavim glasom se deru i na vozaca i prema momku. Nakon krace prepirke vozac se okrece a momak ga udara nogom u predjelu ledja, na sta vozac krece da momka koji izlazi na zadnja vrata dokaci nogom nazad
. Momak napolju prvo udara u zadnji kraj busa, ali kad tu nije ucinio stetu, odlazi do prednjih ulaznih vrata i razbija ih nogom, (sve se dogadja u roku minut, dva, i sve uz skiku i vrisku ovih gospodja) i onda bjezi u pravcu Druge gimnazije. E sad sa stanovista onog koji placa kartu ja se zalazem za ono: nemas karte, prosetaj.
Sa stanovista gospodja koje su cekale 40 je,eno hladnih minuta na bilo koji od 4 busa (14, 17 ili 17b) mogu razumjeti da kad napokon bus dodje i kad od nas svih samo on nema kartu da mu se progleda kroz prste, jer u suprotnom i mi cekamo, i na kraju se ovo desi.
A opet sa stanovista vozaca (koji je izgleda novi na ovim linijama) ako ga reva uhvati sa putnikom bez karte njemu se odbija od plate?
Sta bi vi uradili? (Ja znam da sam jednom momku platila kartu jer nije htio izaci, a vozac nije htio krenuti, ali danas mi to nije palo na pamet)
Policiju sam odmah zvala, ali me je bilo tesko razumjeti gdje se nalazim zbog silne buke, dodjose za manje od 5 minuta...
Sa stanovista gospodja koje su cekale 40 je,eno hladnih minuta na bilo koji od 4 busa (14, 17 ili 17b) mogu razumjeti da kad napokon bus dodje i kad od nas svih samo on nema kartu da mu se progleda kroz prste, jer u suprotnom i mi cekamo, i na kraju se ovo desi.
A opet sa stanovista vozaca (koji je izgleda novi na ovim linijama) ako ga reva uhvati sa putnikom bez karte njemu se odbija od plate?
Sta bi vi uradili? (Ja znam da sam jednom momku platila kartu jer nije htio izaci, a vozac nije htio krenuti, ali danas mi to nije palo na pamet)
Policiju sam odmah zvala, ali me je bilo tesko razumjeti gdje se nalazim zbog silne buke, dodjose za manje od 5 minuta...
- travar
#566 Re: GRAS - karte
Da ne čitam cijelu temu, jel' se može sada kupiti godišnja karta ili moram uzeti mjesečnu?
I btw, koliko košta vađenje iskaznice i kupona za studente? (Imao sam besplatnu prošle godine tako da nisam upućen
)
I btw, koliko košta vađenje iskaznice i kupona za studente? (Imao sam besplatnu prošle godine tako da nisam upućen
- fedor
#567 Re: GRAS - karte
Ako si student i imaš godišnju studentsku kartu od prošle godine, ona ti važi do kraja marta 2011. Poslije toga će se znati hoće li vlada KS ponovo finansirati te godišnje karte.travar wrote:Da ne čitam cijelu temu, jel' se može sada kupiti godišnja karta ili moram uzeti mjesečnu?
I btw, koliko košta vađenje iskaznice i kupona za studente? (Imao sam besplatnu prošle godine tako da nisam upućen)
Ako nemaš kartu nikako, onda se informiši na šalterima GRAS-a!
- minjonja
#568 Re: GRAS - karte
moze se idalje mjesecni kupon vadit. kupis papir par markica, popunis ga, predas sa drugim relevantnim dokumentima, platis petaka ja mislim i kad dodjes da podignes iskaznicu 2 markice... tako nekako. kupon 33 KM.
- perfect_guy
#569 Re: GRAS - karte
bio sam neki dan, kaže ne može dok kanton ne dadne konačnu riječtravar wrote:Da ne čitam cijelu temu, jel' se može sada kupiti godišnja karta ili moram uzeti mjesečnu?
I btw, koliko košta vađenje iskaznice i kupona za studente? (Imao sam besplatnu prošle godine tako da nisam upućen)
- sodom
#571 Re: GRAS - karte
hahahahaha, sad si impregniran buraz, drugi put ti neće ništa biti kada uđeš u onaj što prokišnjavaneo7 wrote:jbem im svu familiju i jbeni tramvaj...danas u cetvorci na srednjim vratima neka mast na rukohvatu iznad onog tastera (sto ne radi) za signaliranje vozacu da otvori vrata :S Sreca pa mi je samo na ruci bilo a ne na jakni...boze dragi :S
- vesna555
#572 Re: GRAS - karte
Meni revizor u subotu reče da mogu svi studenti koji nisu imali kartu prosle godine sada izvaditi godisnju studentsku 
- nellington
#573 Re: GRAS - karte
Tačno.vesna555 wrote:Meni revizor u subotu reče da mogu svi studenti koji nisu imali kartu prosle godine sada izvaditi godisnju studentsku
http://www.sarajevo-x.com/bih/sarajevo/clanak/110110054
- vesna555
#574 Re: GRAS - karte
Kako mi je promaknuo ovaj članaknellington wrote:Tačno.vesna555 wrote:Meni revizor u subotu reče da mogu svi studenti koji nisu imali kartu prosle godine sada izvaditi godisnju studentsku
Izgleda da 16 sati koliko visim na sa-x.-u nije dovoljno, od sutra uvodim prekovremeno
P.S. Hvala puno
- neo7
#575 Re: GRAS - karte
Ukoliko ja uzmem sada godisnju da li ce vrijediti do marta ili vrijedi cijelu godinu ukoliko se usvoji subvencioniranje godisnjih ?nellington wrote:Tačno.vesna555 wrote:Meni revizor u subotu reče da mogu svi studenti koji nisu imali kartu prosle godine sada izvaditi godisnju studentsku