otvoren novi club u SA
- Topla voda
#551 Re: otvoren novi club u SA
i kad igramo s albanijom na kosevu?nemoj me zaboraviti,prvi sam se javio 
-
macy_A
#552 Re: otvoren novi club u SA
može li mi neko ko je bio prošle ili pretprošle subote u Basementu reći kakva je atmosfera i muzika? ja sam bila samo jednu subotu i muzika je bila katastrofa, pa da provjerim da se slučajno šta nije popravilo u međuvremenu...tnx..

- respo
-
macy_A
#554 Re: otvoren novi club u SA
respo wrote:nije
e baš ti hvala, nek si mi rekao... vidim tebi bilo super u srijedu u "Podrumu"???
- respo
#555 Re: otvoren novi club u SA
bilo je super za nepovjerovati
odsada samo kontam otici ponekad subotom i to je to ostali dani ni za zivu glavu
odsada samo kontam otici ponekad subotom i to je to ostali dani ni za zivu glavu
- Deriguz
#556 Re: otvoren novi club u SA
a da promjenite ime teme u "The Basement"
- Globus
#557 Re: otvoren novi club u SA
Nek Amru Halebic dovedu

-
sarajevsko_pivo
#558 Re: otvoren novi club u SA
The Basement Sarajevo:

- muha_sa
#559 Re: otvoren novi club u SA
imal ko da je u stan uselio 
- karanana
#560 Re: otvoren novi club u SA
pa gore svjetla u stanovima na nekim spratovima
- muha_sa
#561 Re: otvoren novi club u SA
od onoliko gotovih i useljivih samo 4. useljeno
- karanana
#562 Re: otvoren novi club u SA
pa bude nekad i 8-9 osvjetljenih stanova. subota je, raja mozda iz stanova sisla u the basement pa mrak u stanovima.
drugi toranj zjapi.
drugi toranj zjapi.
- Loulou
#563 Re: otvoren novi club u SA
sarajevsko_pivo wrote:The Basement Sarajevo:
Ne bih drukčije ni vidjela to "čudo" od The Basementa.
-
callmethebreeeze
#564 Re: otvoren novi club u SA
sto im je dobar parket. da sam ja gazda ne bih dao nikome da udje u obuci, vec bosi ili u papama.

- Loulou
#565 Re: otvoren novi club u SA
callmethebreeeze wrote:sto im je dobar parket. da sam ja gazda ne bih dao nikome da udje u obuci, vec bosi ili u papama.
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#566 Re: otvoren novi club u SA
I ja bas gledam.callmethebreeeze wrote:sto im je dobar parket. da sam ja gazda ne bih dao nikome da udje u obuci, vec bosi ili u papama.
-
sarajevsko_pivo
#567 Re: otvoren novi club u SA
Uskoro se otvara shoppingcentar u Bosmalu.
Imaju novi sajt w w w . bomal . com
Imaju novi sajt w w w . bomal . com
- Layne
#568 Re: otvoren novi club u SA
Bio sinoć.
Novi klubE u Sa, vozdrica
Lijepi moji ruta, underground i dajdžin prazan stan
Novi klubE u Sa, vozdrica
Lijepi moji ruta, underground i dajdžin prazan stan
- Lady Saray
#569 Re: otvoren novi club u SA
ja sam bila u petak... kao da je bio ponedjeljak.. pusto.. dosli oko pola 12 i odmah s vrata vidim nije nesto ok, nigdje nikoga (a inace bude red za ulazak), posli da platimo jer ima ono iza 11 placanje kad jok samo vi izvolite.. mi dole gardaroba prazna, preko 1 stolice su haman mogli sve jakne staviti, a u narednih sat i kusur je doslo toliko raje da sam se ja pitala da nije opet bila kakva dojava o bombi prije nego sto cemo mi doci.. i dalje mi nije jasno sta se desilo ali mi se nije dalo i u subotu provjeravati kakvo je stanje
-
macy_A
#570 Re: otvoren novi club u SA
i ja sam u petak otišla do Basementa, doduše ranije, oko 22i15 da ne bimo plaćali ulaz i užasno je bilo.. bile smo tu neki sat - dva, smorile se i vratile kućama... u clubu bilo jedva 20 ljudi, muzika očaj...Lady Saray wrote:ja sam bila u petak... kao da je bio ponedjeljak.. pusto.. dosli oko pola 12 i odmah s vrata vidim nije nesto ok, nigdje nikoga (a inace bude red za ulazak), posli da platimo jer ima ono iza 11 placanje kad jok samo vi izvolite.. mi dole gardaroba prazna, preko 1 stolice su haman mogli sve jakne staviti, a u narednih sat i kusur je doslo toliko raje da sam se ja pitala da nije opet bila kakva dojava o bombi prije nego sto cemo mi doci.. i dalje mi nije jasno sta se desilo ali mi se nije dalo i u subotu provjeravati kakvo je stanje
i sinoć smo otišli oko 22i15 i već se plaćao ulaz i bio se stvorio red... pošto im ni luda ne bih platila 10 KM samo za ulaz, okrenuli smo se i otišli...
-
Azra Basement
#571 Re: otvoren novi club u SA
burek_in_space wrote:Zashto bi ludila?!Baltazar_khan wrote: Počelo se o narodnjacima na ovoj temi![]()
Azra će da poludi![]()
![]()
chuchumbamayumbe wrote: Kada sam pricao sa Toninom dok se klub jos nije otvorio, pitam ga ja "nadam se da se nece iza ponoci pustati Ceca, Jeca i ostali turbo folk".
A on meni "ako ce bolje raditi, pustacemo".
Tako da uskoro ocekujte Basement Bazene ili nesto slicno.
Inace, prostor je za 10, tehnologija, ozvucenje, usluga, folovi-golovi.
Zivi bili pa vidjeli ...
- burek_in_space
#572 Re: otvoren novi club u SA
Predlozhi gazdi da jednu noc na repertoaru imate Seku, Cecu, Brenu pa uporedi sa pazarom koji ovako napravite. Onda mozhemo nastaviti dalju prichu.Azra Basement wrote:
Zivi bili pa vidjeli ...
A meni svejedno shta cete pushtati, daj Bozhe da navratim 2 puta godishnje dole...
-
Azra Basement
#573 Re: otvoren novi club u SA
macy_A wrote:ehh..da napišem i ja svoje utiske s obzirom da sam sinoć prvi put bila u Basementu..![]()
meni je mjesto super: ozvučeno, prozračno a i muzika je bila dobra (možda su promijenili dj-a)...![]()
ne znam da li će biti isto kada odem u subotu, jer pretpotavljam da će tada biti puno više ljudi...
raja koju sam ja sinoć vidjela je sasvim ok, naravno s nekoliko izuzetaka, ali definitivno većina onih ljudi nije ni za Atile ni za Bosne...
oduševilo me osoblje i djevojka koja je sinoć radila na recepciji, stvarno je super...
na polasku je pitala moje prijateljice i mene da li bismo htjele ostaviti podatke da nam jave kada budu organizovali neke partije ili generalno kada bude neko dešavanje...
mi smo joj dale podatke, a nakon toga smo još nekih 5-10 minuta pričale s njom kao da se znamo 100 godina...
u svakom slučaju super su, ovo je definitivno trebalo našem gradu...![]()
Azra, svaka čast Vama i Vašem osoblju...
vidimo se uskoro... pozz
Zdravo Macy,
Hvala puno na komplimentima, za klub i nase osoblje. Uljepsala si mi dan ovim hvala puno, trudit cemo se da ostaneno ovakvi kakvim si nas opisala te jos poradimo na malim detaljima. Ako imate neku sugestiju vezano za nas rad slobodno nam pisite.
Hvala jos jednom,
Pozdrav i vidimo se u Basementu
-
dezurni_ucenik
#574 Re: otvoren novi club u SA
Azra Basement wrote:macy_A wrote:ehh..da napišem i ja svoje utiske s obzirom da sam sinoć prvi put bila u Basementu..![]()
meni je mjesto super: ozvučeno, prozračno a i muzika je bila dobra (možda su promijenili dj-a)...![]()
ne znam da li će biti isto kada odem u subotu, jer pretpotavljam da će tada biti puno više ljudi...
raja koju sam ja sinoć vidjela je sasvim ok, naravno s nekoliko izuzetaka, ali definitivno većina onih ljudi nije ni za Atile ni za Bosne...
oduševilo me osoblje i djevojka koja je sinoć radila na recepciji, stvarno je super...
na polasku je pitala moje prijateljice i mene da li bismo htjele ostaviti podatke da nam jave kada budu organizovali neke partije ili generalno kada bude neko dešavanje...
mi smo joj dale podatke, a nakon toga smo još nekih 5-10 minuta pričale s njom kao da se znamo 100 godina...
vidimo se uskoro... pozz
Zdravo Macy,
Hvala puno na komplimentima, za klub i nase osoblje. Uljepsala si mi dan ovim hvala puno, trudit cemo se da ostaneno ovakvi kakvim si nas opisala te jos poradimo na malim detaljima. Ako imate neku sugestiju vezano za nas rad slobodno nam pisite.
Hvala jos jednom,
- respo
#575 Re: otvoren novi club u SA
imam ja sugestijuAzra Basement wrote:macy_A wrote:ehh..da napišem i ja svoje utiske s obzirom da sam sinoć prvi put bila u Basementu..![]()
vidimo se uskoro... pozz
Zdravo Macy,
Hvala jos jednom,
ako mi vama ostavljamo podatke mogle bi i vi nama ostavljati
hvala i vidimo se na kafi a da nije podrum