Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Son1 wrote:Ja sam instalirao preko Magic ISO.
Stavio folder sa Win 8 na C (gdje mi je Win 7 instaliran) i mount na virtual drive.
Otvorio virtual drive i pokrenuo setup, ali ne cim udjes na cd, nego iz resources ja mislim.
Instalacija uspjesno zavrsena, iako se tokom procesa PC morao restartovat.
Kako mislis iz "resources"? I da li ti se obrisao trenutni windwos ili mozes instalirati na drugu particiju?
@Son1 ako se crackuje dobro onda ce se i koristiti
Folder resources sadrzi file Setup, jer se ne smije pokrenuti setup koji je na cd-u cim udjes
Ostavio mi je win 7, a ranije sam ocistio particiju na koju sam htio da instaliram 8.
@ Ellinor
Nije problem, meni se licno svidja win 8, ali jos uvijek nije ni sluzben, a i bilo je ovih problema sa zakrpama, pa reko zasto sebi glavobolje dati bez potrebe.
Instalirao sam enterprise verziju kao dual boot. Eh sad da li na ovoj osmici ima neka pretraga programa, posto nema starta, mislim fali mi to sa sedmice. Takodje, meni na displeju pise samo
Windows 8 Enterprise Bulid 9200 ?? Znaci ako aktiviram, nece ovo pise pisati ??
Halcyon wrote:Pretražuješ kao na Windowsu 7/Vista - otvoriš Start i počneš kucati.
Koji start, pa nema dugmeta, start.
Jos jedno pitanje vezao sma nalog na gmail, i sad kad hocu instal neki aplikaciju kaze da moram verifikovati e-mail, pa su mi posalali mail, ali kad odem taMO NEMA nista ni u inbox-u ni u junku.
Nema klasični Start meni, imaš Start screen. Pokreneš ga tipkom Windows na tastaturi (ili klik mišem u donji lijevi ugao) i počneš kucati pojmove za pretragu.
Nema klasični Start meni, imaš Start screen. Pokreneš ga tipkom Windows na tastaturi (ili klik mišem u donji lijevi ugao) i počneš kucati pojmove za pretragu.
Skontao, sam, samo reci u metru, da direktno kucam. Znas li mozda za ovaj gmail, zato nece da posalje mail, jel' to sam prijavio mozda gmail?
Zhìxin wrote:Nisam siguran da može sa Gmail povezati se Inbox. Može sa Hotmail, Live i Outlook.
Moze inbox, ali kad hocu nesto da insliram trazi mi verifikaciju maila, tj. kaze da mi je poslao zahtev za verifikaciju mail-a, odem na gmail nista nema, ni u junku ni u inbox-u.
Jle ovo aktivirana verzija ?? posto sam probao nekolio puta, i pisao mi da su down serveri, ali restarujem ga, kad se okloni ona stvarica sto je bila u donjem desnom uglu da windows nije aktiviran.
EDIT: Nije aktiviran, ali je onaj watermark nestao sam od sebe.
Mislio sam da nikad necu sa sedmice preci na neki novi sistem, ali izgleda da nije tako. Kad je sedmica izasla prvi sam popljuvao ove sto koriste XP... ali osmica je zaista fenomenalna sto se tice performansi. Na mom "pokvarnom" procesoru radi zaista brzo a kad uzmem novi CPU probam igrice...
_Reds_ wrote:Ako ko ima kakv link za aktivaciju moze na pp.
Jle ovo aktivirana verzija ?? posto sam probao nekolio puta, i pisao mi da su down serveri, ali restarujem ga, kad se okloni ona stvarica sto je bila u donjem desnom uglu da windows nije aktiviran.
EDIT: Nije aktiviran, ali je onaj watermark nestao sam od sebe.
Full actived sa activate with phone kome treba nek kuca 7pm tech i nek trazii. Ak ne moze 1 key probat drugi. Ja sam izabrao Englesku dao im kod dobio drugi i aktivirao. preko skype call... izabrat 1 komp
Full actived sa activate with phone kome treba nek kuca 7pm tech i nek trazii. Ak ne moze 1 key probat drugi. Ja sam izabrao Englesku dao im kod dobio drugi i aktivirao. preko skype call... izabrat 1 komp
kako zoves preko Skype-a,dali moras imati na racunu ili moze video pozivom