Policija
- cappy_tempo
#551 Re: Policija
zna se da uvijek neko dodje kad igra sarajevo ili zeljo i ne bi im nista bilo da su poslali 10 specijalaca
- JThomas
#552 Re: Policija
šta je neko mislio, da će se izgrliti? izgleda da jedino policija ne zna na kojem su trenutno nivou tenzije između ekstremnih grupa hordi i manijaka.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#553 Re: Policija
kakva bi priča bila da je bilo policije?JThomas wrote:šta je neko mislio, da će se izgrliti? izgleda da jedino policija ne zna na kojem su trenutno nivou tenzije između ekstremnih grupa hordi i manijaka.
"Vidi ih, bespotrebno dižu tenzije... Ima ih na svakom koraku... Ko da Obama dolazi..."
nejse... to je svakako bio propust kantonalnog MUP-a...
- Dust
#554 Re: Policija
Pa zato su otisli praviti probleme u Fojnicu, polako nece jos dugo, samo polako stize iznenadjenje za navijace.

- JThomas
#555 Re: Policija
nema ba chmoljo tih ljudi uopšte toliko koliko se to misli, ni blizu, nemojte suditi po internetu, gdje se može kur*iti svako, stvarni život je druga priča. malo profesionalniji i ozbiljniji odnos policije bi sve to mogao spriječiti. nego policija tipično dođe prekasno, i onda vrlo često oplete po nevinom svijetu, kao recimo kad je bio onaj zadnji belaj na koševu.
-
samo_ovaj_put
#556 Re: Policija
ja sam navijac,nisam huliganDust wrote:Pa zato su otisli praviti probleme u Fojnicu, polako nece jos dugo, samo polako stize iznenadjenje za navijace.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hocu li se iznenaditi?
- Chmoljo
#557 Re: Policija
ne želim stavljati navijače u isti košJThomas wrote:nema ba chmoljo tih ljudi uopšte toliko koliko se to misli, ni blizu, nemojte suditi po internetu, gdje se može kur*iti svako, stvarni život je druga priča. malo profesionalniji i ozbiljniji odnos policije bi sve to mogao spriječiti. nego policija tipično dođe prekasno, i onda vrlo često oplete po nevinom svijetu, kao recimo kad je bio onaj zadnji belaj na koševu.
mlada raja je sve više frustrirana, mnogi će lijek tražiti u ovim i još gorim sranjima. ne želim se plašiti za život kad mi se prohtije otići na utakmicu...
što se policije tiče, mnogo varira njihova spremnost da se nose sa različitim izazovima. tako smo nedavno, kad je bio sav onaj cirkus u Dobrovoljačkoj, vidjeli koji su dometi policije u Sarajevu. što se ovog, konkretnog slučaja tiče... stvar je procjene.
a kada bi murja uhvatila i nalupala ove koji su ovo i uradili, bilo bi također milion dušebrižnika koji bi branili istog i njegova ljudska prava... sjećaš se onog Mrše il' kako li se već lik zvao
- JThomas
#558 Re: Policija
ne branim nikoga, ali policija je ovo morala spriječiti. svako s tri čiste je znao da će danas dole biti belaja.
- respo
#559 Re: Policija
mrso se zvao cini mi se onaj mladic kojeg je onaj bacio u miljacku pa se utopio
al nevazno sada
ako se zna da taj ima sklonost da ukrade pancir ili sta je vec uzeo zasto ga ne odvedu u policijsku stanicu pa ga tamo ne ispitaju a ne u dzip pa na neku "poljanu" (ne znam gdje se to desilo s njim) pa jos pored toga snimati mobitelom
jeli to znaci da doticni policajac ne zna cuvati sopstvenu opremu a kamoli da tebi ili nekome drugom sacuva auto ili bilo sta (da se odmah ogradim jer ce odmah milion jezika sta mislis da treba cuvati tvoje auto itd ne mislim ali mislim da se moze "pogledati" parking ulica gdje su parkirana vozila itd i sl)
al nevazno sada
ako se zna da taj ima sklonost da ukrade pancir ili sta je vec uzeo zasto ga ne odvedu u policijsku stanicu pa ga tamo ne ispitaju a ne u dzip pa na neku "poljanu" (ne znam gdje se to desilo s njim) pa jos pored toga snimati mobitelom
jeli to znaci da doticni policajac ne zna cuvati sopstvenu opremu a kamoli da tebi ili nekome drugom sacuva auto ili bilo sta (da se odmah ogradim jer ce odmah milion jezika sta mislis da treba cuvati tvoje auto itd ne mislim ali mislim da se moze "pogledati" parking ulica gdje su parkirana vozila itd i sl)
- Chmoljo
#560 Re: Policija
ne, trebao ga je odvesti kod Sanje Vlaisavljević da joj logički objasni zašto ga treba izudarati...respo wrote:mrso se zvao cini mi se onaj mladic kojeg je onaj bacio u miljacku pa se utopio
al nevazno sada
- respo
#561 Re: Policija
aha tvoja logika je on je vlast moze biti gdje god i kako god i kako koga uhvati
ako su se furali na titinu miliciju onda su mogli u stanicu pa da padne sam niz stepenice a ne kao ovdje slucaj zgazio ga terenac sam jel
daj ba chmoljo ne pokusavaj biti duhovit ne ide ti
ako su se furali na titinu miliciju onda su mogli u stanicu pa da padne sam niz stepenice a ne kao ovdje slucaj zgazio ga terenac sam jel
- Chmoljo
#562 Re: Policija
nije to duhovitost, to je primjeren odgovor. pričanje o Titinoj miliciji i "furanju" na nju nema smisla... jer nema "Tite". nema autoriteta kojeg bi predstavljala ta policija. u normalnim državama to je sama država. kod nas je to prije bio Tito.respo wrote:aha tvoja logika je on je vlast moze biti gdje god i kako god i kako koga uhvati
ko je sada?
- cappy_tempo
#563 Re: Policija
http://www.sarajevo-x.com/zanimljivosti ... /100725051
gdje ovdje policija? kad su mangupi sto njemu kaznu ne napisase
- Chmoljo
#564 Re: Policija
pa kreno medo do bukve...cappy_tempo wrote:http://www.sarajevo-x.com/zanimljivosti ... /100725051
- cappy_tempo
#565 Re: Policija
e policij to nije jasno pa glume mangupe kome mogu,kome ne mogu spuste glavu.kao drug maskerano sto je prijetio po forumu i to nije mangupisanje?
- Chmoljo
#566 Re: Policija
što se tiče spomenutog forumaša bilo, prošlo, sankcionisano. o tome ovdje više nema pričecappy_tempo wrote:e policij to nije jasno pa glume mangupe kome mogu,kome ne mogu spuste glavu.kao drug maskerano sto je prijetio po forumu i to nije mangupisanje?
- cappy_tempo
#567 Re: Policija
znam da nema ali mi je drag pravo
,a i morao sam dati primjer @kakavdanakneiskustvu.necu vise casna pionirska 
- cappy_tempo
#568 Re: Policija
zato sto je govorio neke stvari iz kojih mozes skontati da je policajac...
-
excalibur00
#569 Re: Policija
Jedini pravi drot na forumu je Stripiii
- black
#571 Re: Policija
stripii policajac 
- Chmoljo
#572 Re: Policija
27. Jul. 2010. 23:40 Banned user for reason “krsenje pravila sa-x foruma”excalibur00 wrote:i to onaj ljigavi drotina
» excalibur00
14 dana
-
Omerovim_Koracima
#573 Re: Policija
Znaci neki dan drot lijepi kazne svima od city pub-a do dom-a,samo tri djipa marke porsche su prosla nekaznjeno,parkirane ispred centrala. Bash sam se iznerviro 
- respo
#574 Re: Policija
mozda su djipovi upalili sva 4 
-
The 51st State
#575 Re: Policija
samo su rijetki drotovi policajcikakavdanakneiskustvu wrote:Omerovim_Koracima wrote:Znaci neki dan drot lijepi kazne svima od city pub-a do dom-a,samo tri djipa marke porsche su prosla nekaznjeno,parkirane ispred centrala. Bash sam se iznerviro
nije drot nego policajac