Policija

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
cappy_tempo

#551 Re: Policija

Post by cappy_tempo »

zna se da uvijek neko dodje kad igra sarajevo ili zeljo i ne bi im nista bilo da su poslali 10 specijalaca
JThomas

#552 Re: Policija

Post by JThomas »

šta je neko mislio, da će se izgrliti? izgleda da jedino policija ne zna na kojem su trenutno nivou tenzije između ekstremnih grupa hordi i manijaka.
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#553 Re: Policija

Post by Chmoljo »

JThomas wrote:šta je neko mislio, da će se izgrliti? izgleda da jedino policija ne zna na kojem su trenutno nivou tenzije između ekstremnih grupa hordi i manijaka.
kakva bi priča bila da je bilo policije?

"Vidi ih, bespotrebno dižu tenzije... Ima ih na svakom koraku... Ko da Obama dolazi..."

nejse... to je svakako bio propust kantonalnog MUP-a...
Dust

#554 Re: Policija

Post by Dust »

Pa zato su otisli praviti probleme u Fojnicu, polako nece jos dugo, samo polako stize iznenadjenje za navijace.
:dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :thumbup:
JThomas

#555 Re: Policija

Post by JThomas »

nema ba chmoljo tih ljudi uopšte toliko koliko se to misli, ni blizu, nemojte suditi po internetu, gdje se može kur*iti svako, stvarni život je druga priča. malo profesionalniji i ozbiljniji odnos policije bi sve to mogao spriječiti. nego policija tipično dođe prekasno, i onda vrlo često oplete po nevinom svijetu, kao recimo kad je bio onaj zadnji belaj na koševu.
samo_ovaj_put

#556 Re: Policija

Post by samo_ovaj_put »

Dust wrote:Pa zato su otisli praviti probleme u Fojnicu, polako nece jos dugo, samo polako stize iznenadjenje za navijace.
:dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :thumbup:
ja sam navijac,nisam huligan

hocu li se iznenaditi?
Chmoljo

#557 Re: Policija

Post by Chmoljo »

JThomas wrote:nema ba chmoljo tih ljudi uopšte toliko koliko se to misli, ni blizu, nemojte suditi po internetu, gdje se može kur*iti svako, stvarni život je druga priča. malo profesionalniji i ozbiljniji odnos policije bi sve to mogao spriječiti. nego policija tipično dođe prekasno, i onda vrlo često oplete po nevinom svijetu, kao recimo kad je bio onaj zadnji belaj na koševu.
ne želim stavljati navijače u isti koš :roll: i sam odem na utakmicu... stvar je u tome što nema jasne ograde vođa od ovakvih scena. bil' ti pravo razliku kad ulijećeš u masu? kao što neko gore napisa: kakve se sankcije provedu prema ovakvim prestupnicima unutar navijačke grupe? :roll:

mlada raja je sve više frustrirana, mnogi će lijek tražiti u ovim i još gorim sranjima. ne želim se plašiti za život kad mi se prohtije otići na utakmicu...

što se policije tiče, mnogo varira njihova spremnost da se nose sa različitim izazovima. tako smo nedavno, kad je bio sav onaj cirkus u Dobrovoljačkoj, vidjeli koji su dometi policije u Sarajevu. što se ovog, konkretnog slučaja tiče... stvar je procjene.

a kada bi murja uhvatila i nalupala ove koji su ovo i uradili, bilo bi također milion dušebrižnika koji bi branili istog i njegova ljudska prava... sjećaš se onog Mrše il' kako li se već lik zvao :roll:
JThomas

#558 Re: Policija

Post by JThomas »

ne branim nikoga, ali policija je ovo morala spriječiti. svako s tri čiste je znao da će danas dole biti belaja.
respo

#559 Re: Policija

Post by respo »

mrso se zvao cini mi se onaj mladic kojeg je onaj bacio u miljacku pa se utopio
al nevazno sada

ako se zna da taj ima sklonost da ukrade pancir ili sta je vec uzeo zasto ga ne odvedu u policijsku stanicu pa ga tamo ne ispitaju a ne u dzip pa na neku "poljanu" (ne znam gdje se to desilo s njim) pa jos pored toga snimati mobitelom

jeli to znaci da doticni policajac ne zna cuvati sopstvenu opremu a kamoli da tebi ili nekome drugom sacuva auto ili bilo sta (da se odmah ogradim jer ce odmah milion jezika sta mislis da treba cuvati tvoje auto itd ne mislim ali mislim da se moze "pogledati" parking ulica gdje su parkirana vozila itd i sl)
Chmoljo

#560 Re: Policija

Post by Chmoljo »

respo wrote:mrso se zvao cini mi se onaj mladic kojeg je onaj bacio u miljacku pa se utopio
al nevazno sada

ako se zna da taj ima sklonost da ukrade pancir ili sta je vec uzeo zasto ga ne odvedu u policijsku stanicu pa ga tamo ne ispitaju a ne u dzip pa na neku "poljanu" (ne znam gdje se to desilo s njim) pa jos pored toga snimati mobitelom

jeli to znaci da doticni policajac ne zna cuvati sopstvenu opremu a kamoli da tebi ili nekome drugom sacuva auto ili bilo sta (da se odmah ogradim jer ce odmah milion jezika sta mislis da treba cuvati tvoje auto itd ne mislim ali mislim da se moze "pogledati" parking ulica gdje su parkirana vozila itd i sl)
ne, trebao ga je odvesti kod Sanje Vlaisavljević da joj logički objasni zašto ga treba izudarati...
respo

#561 Re: Policija

Post by respo »

aha tvoja logika je on je vlast moze biti gdje god i kako god i kako koga uhvati
ako su se furali na titinu miliciju onda su mogli u stanicu pa da padne sam niz stepenice a ne kao ovdje slucaj zgazio ga terenac sam jel

daj ba chmoljo ne pokusavaj biti duhovit ne ide ti
Chmoljo

#562 Re: Policija

Post by Chmoljo »

respo wrote:aha tvoja logika je on je vlast moze biti gdje god i kako god i kako koga uhvati
ako su se furali na titinu miliciju onda su mogli u stanicu pa da padne sam niz stepenice a ne kao ovdje slucaj zgazio ga terenac sam jel

daj ba chmoljo ne pokusavaj biti duhovit ne ide ti
nije to duhovitost, to je primjeren odgovor. pričanje o Titinoj miliciji i "furanju" na nju nema smisla... jer nema "Tite". nema autoriteta kojeg bi predstavljala ta policija. u normalnim državama to je sama država. kod nas je to prije bio Tito.

ko je sada?
cappy_tempo

#563 Re: Policija

Post by cappy_tempo »

http://www.sarajevo-x.com/zanimljivosti ... /100725051

gdje ovdje policija? kad su mangupi sto njemu kaznu ne napisase :mrgreen:
Chmoljo

#564 Re: Policija

Post by Chmoljo »

cappy_tempo wrote:http://www.sarajevo-x.com/zanimljivosti ... /100725051

gdje ovdje policija? kad su mangupi sto njemu kaznu ne napisase :mrgreen:
pa kreno medo do bukve... :roll: seks je čudo :roll: :D
cappy_tempo

#565 Re: Policija

Post by cappy_tempo »

e policij to nije jasno pa glume mangupe kome mogu,kome ne mogu spuste glavu.kao drug maskerano sto je prijetio po forumu i to nije mangupisanje?
Chmoljo

#566 Re: Policija

Post by Chmoljo »

cappy_tempo wrote:e policij to nije jasno pa glume mangupe kome mogu,kome ne mogu spuste glavu.kao drug maskerano sto je prijetio po forumu i to nije mangupisanje?
što se tiče spomenutog forumaša bilo, prošlo, sankcionisano. o tome ovdje više nema priče :wink:
cappy_tempo

#567 Re: Policija

Post by cappy_tempo »

znam da nema ali mi je drag pravo :D ,a i morao sam dati primjer @kakavdanakneiskustvu.necu vise casna pionirska :D
cappy_tempo

#568 Re: Policija

Post by cappy_tempo »

zato sto je govorio neke stvari iz kojih mozes skontati da je policajac...
excalibur00

#569 Re: Policija

Post by excalibur00 »

Jedini pravi drot na forumu je Stripiii
excalibur00

#570 Re: Policija

Post by excalibur00 »

i to onaj ljigavi drotina
black

#571 Re: Policija

Post by black »

stripii policajac :shock:
Chmoljo

#572 Re: Policija

Post by Chmoljo »

excalibur00 wrote:i to onaj ljigavi drotina
27. Jul. 2010. 23:40 Banned user for reason “krsenje pravila sa-x foruma”
» excalibur00
14 dana

:roll:
Omerovim_Koracima

#573 Re: Policija

Post by Omerovim_Koracima »

Znaci neki dan drot lijepi kazne svima od city pub-a do dom-a,samo tri djipa marke porsche su prosla nekaznjeno,parkirane ispred centrala. Bash sam se iznerviro :D
respo

#574 Re: Policija

Post by respo »

mozda su djipovi upalili sva 4 :lol:
The 51st State

#575 Re: Policija

Post by The 51st State »

kakavdanakneiskustvu wrote:
Omerovim_Koracima wrote:Znaci neki dan drot lijepi kazne svima od city pub-a do dom-a,samo tri djipa marke porsche su prosla nekaznjeno,parkirane ispred centrala. Bash sam se iznerviro :D

nije drot nego policajac
samo su rijetki drotovi policajci 8-) .
Locked