RAT BENDOVA - OBN

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
Moshing

#551 Re: RAT BENDOVA - OBN

Post by Moshing »

irvinx1 wrote:Dobro je da sviraju Judase, Mejdene, pa i Cepeline, a i slicne stvari, a ne usrani brit pop rock, fuzije i stvari od modernih govana od bendova.
Zao mi je sto nema vise power i trash death bendova

haha ti si puko death i thrash na ovom govnetu da se svira, tisu ba nemoj mi dirat svetinju...,
stid me kad vidim kako neko pokusava da komercijalizuje metal, jos cajke treba da mi pocnu pjevat mejdene i judase sa OBN-a, .i odo odma da se bacim sa zgrade, :roll: :
i nije trash nego tHrash
irvinx1

#552 Re: RAT BENDOVA - OBN

Post by irvinx1 »

Moshing wrote:
irvinx1 wrote:Dobro je da sviraju Judase, Mejdene, pa i Cepeline, a i slicne stvari, a ne usrani brit pop rock, fuzije i stvari od modernih govana od bendova.

haha ti si puko death i thrash na ovom govnetu da se svira, tisu ba nemoj mi dirat svetinju...,
stid me kad vidim kako neko pokusava da komercijalizuje metal, jos cajke treba da mi pocnu pjevat mejdene i judase sa OBN-a, .i odo odma da se bacim sa zgrade, :roll: :
i nije trash nego tHrash
E nek si se ti registrovao da podijelis to s nama, a ja ti se izvinjavam na stamparskoj gresci, jer gdje ces sveto ime napisati pogresno. :D :-)
Za tvoju informaciju: Mejdeni i Judasi su komercijalizovani daaaavnooo, isto kao i thrash i death metal bendovi, samo razlika je sto nisu mejnstrim muzika...
Decki iz Cro su svirali trash metal i bili odlicni. Ako tebi smeta sto su dosli i pojavili se na OBN-u, e jbg...
I pola te tvoje svetinje svira na komercijalizovanom MTV-u u bijednim terminima, na fus stanicama u Evropi, a od sada ih ima i po Pink Music-u....

Da sam mladji mozda bi i dijelio tvoje misljenje, ali mi se savrseno jebe ko ce gdje svirati. Svi se oni bore za svojih 5 minuta. Cast izuzecima, i vjernoj publici uz njih..., mada nism za ekstremna ogranicavanja
Moshing

#553 Re: RAT BENDOVA - OBN

Post by Moshing »

irvinx1 wrote:
Moshing wrote:

i nije trash nego tHrash
E nek si se ti registrovao da podijelis to s nama, a ja ti se izvinjavam na stamparskoj gresci, jer gdje ces sveto ime napisati pogresno. :D :-)
Za tvoju informaciju: Mejdeni i Judasi su komercijalizovani daaaavnooo, isto kao i thrash i death metal bendovi, samo razlika je sto nisu mejnstrim muzika...
Decki iz Cro su svirali trash metal i bili odlicni. Ako tebi smeta sto su dosli i pojavili se na OBN-u, e jbg...
I pola te tvoje svetinje svira na komercijalizovanom MTV-u u bijednim terminima, na fus stanicama u Evropi, a od sada ih ima i po Pink Music-u....

Da sam mladji mozda bi i dijelio tvoje misljenje, ali mi se savrseno jebe ko ce gdje svirati. Svi se oni bore za svojih 5 minuta. Cast izuzecima, i vjernoj publici uz njih..., mada nism za ekstremna ogranicavanja

prvo ne poznajes me i ne znas sta ja slusam, drugo podrzati ideju da neko svira death i tHrash na OBN-u je smijesno, mozda bi trebalo svirat blek metal? :roll: okanite se metala, metal je underground muzika nije za pozeraj na obn-u!!!!!!!!!!!!!! a sto se tice mtv-ija de mi tita ti nabroj death i thrash bendove koji se pustaju na mtv-iju i ne do bog na pinku naravno izuzev kitalike koja nije odavno metal...
irvinx1

#554 Re: RAT BENDOVA - OBN

Post by irvinx1 »

Moshing wrote:

prvo ne poznajes me i ne znas sta ja slusam, drugo podrzati ideju da neko svira death i tHrash na OBN-u je smijesno, mozda bi trebalo svirat blek metal? :roll: okanite se metala, metal je underground muzika nije za pozeraj na obn-u!!!!!!!!!!!!!! a sto se tice mtv-ija de mi tita ti nabroj death i thrash bendove koji se pustaju na mtv-iju i ne do bog na pinku naravno izuzev kitalike koja nije odavno metal...
Jeste, smijesno je. Isto kao sto je smijesno i to da je 70 posto metal muzike pozersko. Ali je i tacno. Druga cinjenica koja ne stoji je da je metal underground muzika. To je zapravo tacno, ali samo djelimicno, jer velika vecina te "underground" muzike je itekako komercijalizovana, i trebao bi to da znas ako slusas.
Dimmu Borgir, Cradle of Filth,...kud ces veci pozeraj??
MTV redovno pusta Slayer, Panteru,....
Pink Music pusta Alogiju, Forever Storm,... jebote imaju i svoju emisiju...zaboravih naziv, cak su im gostovali i neki zesci bendovi....naravno nisam vidjeo Stone ili Sacramental Blood, mada ko ga jebe, i oni bi da ih pozovu,...

Pola tih istinskih metalaca je sada otislo da svira po gazama folk pjevaljkama, pod sramnom (ili ne?) izrekom da moraju od neceg da zive...Mozda i moraju, ko ce ga znati...

Postujem, sta god da slusas, jer dobro je da ne slusas cajke. Ali znam ja gomilu tih true metalaca, a onda true u pizdu materinu...daj mi cajku oko dvanaestice. Mada, i to je lijepo, jer bitno je kakav si covjek...jebes ostalo.

Ne pisem ovo zato sto volim da kenjam po forumima...Naslusao sam se svakojakog metala...Ako su decki iz Krematorijuma svirali na OBN-u, nek su. I dobro je da se kod nas rock i heavy bar negdje cuje, pa makar i na OBN-u.
Neelix

#555 Re: RAT BENDOVA - OBN

Post by Neelix »

irvinx1 wrote: jer bitno je kakav si covjek...jebes ostalo.
:thumbup: :thumbup: prezirem ljude koji donose zakljucke o drugim ljudima na osnovu muzike koju slusaju.
Ridjobrki

#556 Re: RAT BENDOVA - OBN

Post by Ridjobrki »

Naumpade mi da je Zele prošli put komentirao nešto u vezi nečijeg babe kad su Maximum Power u pitanju, šta je posrijedi ove godine? Lani je bio Latićev podmladak, čiji su sad ovi?

Bez obzira na sve taj mu komentar nije u redu i ne može ništa dobro donijeti malcu. Hajde da je pukao neku aluziju ali onako čobanski prozvati klinca - bljak. Ne znam čiji je mali ali taman da mu je stari najprljaviji mafijaš ili najbolji broker, ono nikako nema smisla. Seljačina mi sramoti Krajinu. Mi jesmo direktni ali nismo neobrazivi...
janje_

#557 Re: RAT BENDOVA - OBN

Post by janje_ »

Ridjobrki wrote:Naumpade mi da je Zele prošli put komentirao nešto u vezi nečijeg babe kad su Maximum Power u pitanju, šta je posrijedi ove godine? Lani je bio Latićev podmladak, čiji su sad ovi?.
mangafic, mulaomerovic, ...
Comrad

#558 Re: RAT BENDOVA - OBN

Post by Comrad »

Je li ikada, ijedan bend, pjevac uspio na ovaj nacin putem souVOVA. Pa mislim da omjer uspjesnih naspram neuspjesnih jedno 1:1000 (ako je i toliki). Napravi se instant zvijezda koja bude poznata mjesec nakon pobjede i to je to. Evo ja gledao prosli rat bendova i veze nemam ko je pobjedio, jesu li oni malci Latićevi il ona djecurlija iz Srbije, ja mislim da su ovi drugi. Gdje su oni sad? :?

Slazem se sa gore navedenim komentarima, svi bendovi i pjevaci koji se prijavljuju samo zele malo promocije kako bi mogli pjevati po kafanama i uzimati kakvu takvu kintu.

Ovaj sou se ni po cemu ne razlikuje od ranijih talent emisija, gdje su pjevaci pjevali tudje pjesme, a ovdje ih samo sviraju i to je to. Treba im priznati tu svirku, ali gdje su tu autorska djela? Jedna od pedeset bude autorska i bude, ajmo bit iskreni, zesca zalost.

Ali ajd, mozda se i desi ono jedno od hiljadu iz pocetka mog posta, ali ja ga/ih jos nisam vidio. To sto neko dobro odsvira tudju pjesmu, ja ne smatram nekim umijecem...svaka cast, ali...

Kvaliteta nema, kad vidim onog Muzaferiju zmizdravca, nekakvi spotovi, kosuljice, to usporeni snimci, to turska, ma daaaj...pa jel na to spala nasa scena? Ko uopste ono slusa, od cega on opstaje, ko mu dolazi na koncerte...ja mislim da jedino kod nas pjevaci mogu opstati na estradi, a da ne odrze nijednog jedinog koncerta. Vec sviraju po festivalima, vjencanjima i kafanama. :skoljka:
irvinx1

#559 Re: RAT BENDOVA - OBN

Post by irvinx1 »

Comrad wrote:
Ovaj sou se ni po cemu ne razlikuje od ranijih talent emisija, gdje su pjevaci pjevali tudje pjesme, a ovdje ih samo sviraju i to je to. Treba im priznati tu svirku, ali gdje su tu autorska djela? Jedna od pedeset bude autorska i bude, ajmo bit iskreni, zesca zalost.
Mozda se razlikuje po tome sto se svira iskljucivo rock i metal muzika :-)
Forever Storm ima jako dobar autorski materijal :)
Takodjer, puno veci kvalitet ne bi nasao ni u zemljama sa mnogo jacom rock historijom od balkanske.
Primarni cilj toga show-a i nije pravljenje zvijezda, pa i ne zove se Zvijezda moze bit tvoj bend. Cilj je gaza, malo zajebancije, druzenje...U sustini, radis ono sto volis.
Comrad

#560 Re: RAT BENDOVA - OBN

Post by Comrad »

irvinx1 wrote:
Comrad wrote:
Mozda se razlikuje po tome sto se svira iskljucivo rock i metal muzika :-)
Forever Storm ima jako dobar autorski materijal :)
Takodjer, puno veci kvalitet ne bi nasao ni u zemljama sa mnogo jacom rock historijom od balkanske.
Primarni cilj toga show-a i nije pravljenje zvijezda, pa i ne zove se Zvijezda moze bit tvoj bend. Cilj je gaza, malo zajebancije, druzenje...U sustini, radis ono sto volis.
Mislio sam u smislu da niko od ovih bendova nece napravit neki veci uspjeh, nego ce tezgariti i to je to, kao sto je slucaj i sa ucesnicima ostalih slicnih emisija. Nadam se da grijesim. Naravno da se razlikuje po zanru muzike, nije to poenta, kakva korist ako ce se svesti na isto. Na instant mjesecnu zvijezdu koju ce 80% ljudi zaboravit, jer ce naravno odmah krenuti sa proizvodnjom nove instant zvijezde.

Ok, nije cilj pravljenje zvijezde, ali na kraju soua to bendovi budu, zeljeli oni ili ne pobjednici ovog soa ce bit zvijezde tih mjesec-dva i onda lagano nestaju...
irvinx1

#561 Re: RAT BENDOVA - OBN

Post by irvinx1 »

Nacelno se slazem u tom smislu, ali zato i ne sluze realities. To je prvenstveno stvar koja podize gledanost tv kuca i ostvaruje im profit. Djabe im to oce li pobjediti ili ne. Naveo sam primjer Forever Storm-a, jer oni su bili treci i na Wacken festivalu (nadam se da ne grijesim), a i zvuce dosta dobro. Dakle, bitan je onaj autorski materijal jer cover moze svirati gotovo svako.
Rijetko ko je i u svijetskim rijalitima napravio neki uspjeh. Princip je isti, sve su ostalo nijanse :)
Neelix

#562 Re: RAT BENDOVA - OBN

Post by Neelix »

eh evo i mene iz sloge, pa kratki utisci od veceras :D

Zona katastrofe - imali su i boljih izdanja, mada nije ni ovo bilo lose. Mozda je zato sto su prvi pjevali, ali mi nisu cemu veceras bili, iako su inace super :)

Djeca - krajnje je vrijeme da ispadnu. Sto je previse previse je, sad su ostali samo dobri bendovi i vise nema niko cije izbacivanje moze opravdat njihov ostanak.

Livio Merak ( :D ) trio...oni pravo dobro sviraju. Nisam neki fan izbora pjesama, ali im se mora odat priznanje.

Larva - veceras mnooogo bolje nego prosli put. Prvi put mescini da nisu neku britansku grupu svirali :-)

Full House....super su oni to odsvirali, ali FLASHDANCE :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: ne uklapaju se nikako u setting. Zenske pjesmice :-) Joj, onaj pjevac sisao u publiku i skide kapu...ne znam koliko mu je godina, ali ima frizuru kao moj nastavnik hemije iz osnovne :D ocelavio skroz po sredini glave, pa pusta kosu sa strane i prekriva sredinu, fol da se ne vidi sta li :lol:

Nuclear Mama...oni su mi primjer kakav Full House treba izbor pjesama raditi, ako vec nece da se furaju na metal ili tezi rok poput vecine...veceras Gibboni zapalio slogu :) Zvuce kao bend koji bih volio unajmiti za vjencanje :-D

EKG...pjevac je lud ko struja :D mada mu izgovor engleskog i ne ide najbolje...bez obzira na to, super zvuce, uvijek su energicni :thumbup:

Supernova....izbor pjesme :roll: dosad njihovo najlosije izdanje. Daleko od toga da su lose zvucali, ali Perfect Strangers nije bas nesto sto ce ostaviti dojam.

Alter ego...po meni, bilo je izmedju njih i djece, ali nije lose ni sto su oni ispali. Bezveze im je pjevac skroz, cini mi se da i on lose pravo engleski izgovara. Ovaj "izazov" sa autorskim pjesmama im je uzasan potez :D

Forever storm... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: dosad najbolji prikaz bilo kojeg benda u bilo kojoj od emisija... nikako mi nije jasno zasto su se na kraju nasli u ovom "produzetku" jer su mi i u "regularnom dijelu" bili najbolji. Efikasno su zacepili usta svima vama koji pljujete ove bendove zbog covera :D ona pjesma je zvucala preeeedoooobrooooo, citava sloga je skakala :D i po meni su preuzeli ulogu favorita. pogotovo sto sam procitao da je supernova osnovana tek u augustu ove godine, tako da ne vjerujem da imaju nekih autorskih, kad dodje do toga.
Atticus Finch

#563 Re: RAT BENDOVA - OBN

Post by Atticus Finch »

Eto te ko Zele, života mi! :D još samo da nam kažeš da si bio na koncertu Deep Purpla u Londonu 1982. :mrgreen: :lol:
Supernova....izbor pjesme dosad njihovo najlosije izdanje. Daleko od toga da su lose zvucali, ali Perfect Strangers nije bas nesto sto ce ostaviti dojam.
:skoljka:
irvinx1

#564 Re: RAT BENDOVA - OBN

Post by irvinx1 »

Neelix wrote:
Forever storm... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: dosad najbolji prikaz bilo kojeg benda u bilo kojoj od emisija... nikako mi nije jasno zasto su se na kraju nasli u ovom "produzetku" jer su mi i u "regularnom dijelu" bili najbolji. Efikasno su zacepili usta svima vama koji pljujete ove bendove zbog covera :D ona pjesma je zvucala preeeedoooobrooooo, citava sloga je skakala :D i po meni su preuzeli ulogu favorita. pogotovo sto sam procitao da je supernova osnovana tek u augustu ove godine, tako da ne vjerujem da imaju nekih autorskih, kad dodje do toga.
heheh, ja gledao preko tv-a, apotpuno isti dojam za sve bendove :-D
Kakav ti je autorski dio F.S.?
Neelix

#565 Re: RAT BENDOVA - OBN

Post by Neelix »

predobar :D neki dan bas potrazio pjesme od FS, poslusao nekoliko, medju njima i ovu....ali ne zvuci ni blizu kao uzivo :shock: bas su momacki otpilali :thumbup:
doktor78

#566 Re: RAT BENDOVA - OBN

Post by doktor78 »

Jos da djeca ispadnu i onda mozemo reci da su ostali zaista najbolji.
Potpisujem (skoro) sve sto je Neelix napisao
janje_

#567 Re: RAT BENDOVA - OBN

Post by janje_ »

doktor78 wrote:Jos da djeca ispadnu i onda mozemo reci da su ostali zaista najbolji.
Potpisujem (skoro) sve sto je Neelix napisao
mislim da ce u sljedecem ratu bendova ispiditi zona katastrofe, a one tamo hefte su vala djeca na redu.. sve ostalo je van svake pameti..
Vragolan

#568 Re: RAT BENDOVA - OBN

Post by Vragolan »

joj sto lupate u pm

svi nekakvi strucnjaci u pm

evo zestoki sam metalac vec 30ak godina (prva ploca "strana" IM kilers) ako se to sta pika
i vjerujte da godi posluasti i pogledati taj rat bendova, a sta imamo to da vidimo osim turbofolka, i muzike ala rizo ruza

naravno da to nisu vrhunski bendovi, naravno da svaki bend fura svoje i svira ono sto im najbolje lezi
sta sad treba, da svi bendovi moraju odsvirati one od metalike, sta sad ja koji u zadnje vreme preferiram NU metal treba da pljujem po svima jer niko to ne svira
ma neka tresti gitara pa kako god i koliko god, harmonike i sintsajzera i kreveljenja mi pun k...c
tranquil

#569 Re: RAT BENDOVA - OBN

Post by tranquil »

Neelix wrote:Full House....super su oni to odsvirali, ali FLASHDANCE :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: ne uklapaju se nikako u setting. Zenske pjesmice :-) Joj, onaj pjevac sisao u publiku i skide kapu...ne znam koliko mu je godina, ali ima frizuru kao moj nastavnik hemije iz osnovne :D ocelavio skroz po sredini glave, pa pusta kosu sa strane i prekriva sredinu, fol da se ne vidi sta li :lol:
:roll:

S dosta tvojih komentara bih se i složio i možda nastavio ozbiljnu raspravu, ali vidim da od toga nema ništa jer tu si samo da kontriraš iako se većina slaže da je ovaj bend među boljima, i iako smo već do sada shvatili da njihova muzika nije po tvom ukusu, malo se ipak previše istresaš... S ovakvim komentarom ("super su oni ali... izbor pjesme... ali... ženske pjesme... ali... frizura pjevača...") možeš fino baciti sve ostale komentare i svoju tzv. "objektivnost" niz vodu, počev od tvoje ranije kritike da ja ocjenjujem prema izboru pjesama dok si ti sada napravio školski primjer takvog ocjenjivanja, pa preko blago seksističkog komentara da bi ovaj šou trebao imati pjesme samo za muškarce, a dječije pakosni komentar o frizuri pjevača ne bih ni komentarisao. Ako želiš ubijediti bilo koga da FH ne valjaju, sigurno to radiš na pogrešan način.

Ako ti nije jasno zašto su se našli u baražu, Forever Storm je premlako odsvirao ionako blagu "Wasted Years" i definitno je to bio njihov najslabiji nastup do sada... Ja lično na mjestu žirija ipak ih ne bi dovodio u baraž čisto zbog dosadašnjeg truda, nego bih tamo poslao možda djecu i Supernovu ali šta je tu je... U baražu su razvalili mada mi se autorska rokača drugog benda koji je svirao mudima i srcem činila mnogo originalnija od FS-ovog generičkog i neinventivnog heavy metala koji su svirali prstima i noktima, ali FS su ipak jači muzičari. Oni su sada jedini preostali bend koji je ispucao autorske stvari i koliko su najavljivani kao originalni sa jakim stvarima, nisam nimalo impresioniran, a još osam bendova nije ispucalo svoje autorske adute. Fantastično sviraju (pjevač mi se čini najslabijom karikom) ali samo to nije dovoljno da se osvoji "Rat bendova".
Neelix

#570 Re: RAT BENDOVA - OBN

Post by Neelix »

:-) nije meni cilj nikoga niusta ubijediti, samo iznosim svoje misljenje, s kojim se mozes, a i ne moras sloziti. ja, eto, pogledah komentare poslije mog i vidjoh da ih se dosta slaze sa mnom. komentar o frizuri pjevaca veze nema s muzikom, da si procitao moj komentar kako treba, vidio bi da sam napisao da su pjesmu super odsvirali. Bilo mi je smijesno kad ga vidjoh i to sam napisao, sta fali? BTW zajebancija nije na racun njegove celavosti, sto je sasvim normalno, nego na racun smijesnog nacina na koji to pokusava prikriti.
Izbor pjesama im je ocajan, i samo ih cinjenca da su dobri muzicari drzi u igri. Napisao sam i u komentaru o NM, da se ne mora furati na metal da bi bili dobri, i to si preskocio?
I ja nisam rekao da bi ovaj sou trebao imati pjesme samo za muskarce, ali bi bend koji se sastoji samo od muskaraca trebao imati i muske pjesme...bilo mi je krivo kad su ispale "Vibrator u rikverc" (i to ces naci na ovoj temi), jest da su one furale svoju furku, ali eto, lezale bi im ovakve pjesme.

:-) Ako je Wasted Years blaga, sta je onda Abba ili Flashdance?

Kao sto je Zele rekao, pjesma Alter ega nema sanse da postane hit :) bezveze i mlako. FS nisu ni blizu "ispucali" autorske stvari, imaju iza sebe citav album, i drugi koji uskoro snimaju, tako da cemo se naslusati pilanja poput sinoc. Ono sinoc im nije najbolja pjesma uopste (poslusaj, npr, Battle cry, ima na YT), mada im je produkcija ocajna, i sve 10 puta bolje zvuci uzivo nego na snimku. To moze biti i prednost u ovakvom showu.
irvinx1

#571 Re: RAT BENDOVA - OBN

Post by irvinx1 »

Ako ti nije jasno zašto su se našli u baražu, Forever Storm je premlako odsvirao ionako blagu "Wasted Years" i definitno je to bio njihov najslabiji nastup do sada... Ja lično na mjestu žirija ipak ih ne bi dovodio u baraž čisto zbog dosadašnjeg truda, nego bih tamo poslao možda djecu i Supernovu ali šta je tu je... U baražu su razvalili mada mi se autorska rokača drugog benda koji je svirao mudima i srcem činila mnogo originalnija od FS-ovog generičkog i neinventivnog heavy metala koji su svirali prstima i noktima, ali FS su ipak jači muzičari. Oni su sada jedini preostali bend koji je ispucao autorske stvari i koliko su najavljivani kao originalni sa jakim stvarima, nisam nimalo impresioniran, a još osam bendova nije ispucalo svoje autorske adute. Fantastično sviraju (pjevač mi se čini najslabijom karikom) ali samo to nije dovoljno da se osvoji "Rat bendova".
wtf :D
Ruku na srce, nijedna pjesma nije nesto inventivna, niti ce tamo bilo koji bend zablistati od inventivnosti. I Forever Storm nije cisti heavy metal, ja bi prije rekao da je u pitanju power metal :-D,... ili bar snazni uplivi u power metal, koji sam po sebi, s obzirom na kolicinu power metala u svjetskoj ponudi, i ne pruza bog zna kakvu mogucnost za inventivnost. Da se radi o prog. bandu, to bi bila druga prica,...
Drugo, vec sam ranije napisao da pjesma Soul revolution predstavlja odlicnu stvar, a naslusao sam se gomile takvih stvari. Tako da nisu u potpunosti ispucali autorski materijal.

Supernova slabi sa svakim novim nastupom, ali jos uvijek su dosta dobri, kao i EKG. Stavljati njih u baraz na osnovu jednog, uslovno receno kiksa, bio bi cisti promasaj.

Iako who cares?!, moja top lista za sada:
Forever Storm
Livio Berak Trio
Fullhouse
EKG/Supernova
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#572 Re: RAT BENDOVA - OBN

Post by -LIBERO- »

Kita obicna,los gitArista al ga vadi popularnost grupe ( bla bla bla :-) )

Je'l da ZELEEEEEEEE..... :D

DaysleepeR

#573 Re: RAT BENDOVA - OBN

Post by DaysleepeR »

-LIBERO- wrote:Kita obicna,los gitArista al ga vadi popularnost grupe ( bla bla bla :-) )

Je'l da ZELEEEEEEEE..... :D

Tom Morello kako sam kaže u RATM nije gitarista nego DJ, a tako ga na koncertima i predstavljaju.

Bez sumnje jedan od najprogresivnijih gitarista i zbog toga je neprocjenjiv i predobar. Na stranu što ovo nije problem odsvirati, ali kvaka je što je problem izmisliti :D
Damien

#574 Re: RAT BENDOVA - OBN

Post by Damien »

Neelix wrote:eh evo i mene iz sloge, pa kratki utisci od veceras :D

http://www.youtube.com//watch?v=mF0FiSRZVpk nije neki snimak ali fino se cuje :) :evil:
Neelix

#575 Re: RAT BENDOVA - OBN

Post by Neelix »

:thumbup:
Post Reply