Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
samo_ovaj_put wrote:ja sam seku gledao i da znas da sam te prijavio lafcino
kolko sam vremena izgubo gledajuci one zanimljive igrice da bi ti uletio nako seljacki i rekao ko je pobjednik
sta imas od toga majketi?
E jest vala bas... sta ti je trebalo da covjeku ceif pokvaris
odavno se u OBNovim informativnim emisija koriste clanci sa SA-Xa bez ikakvog obavjestenja odakle je preuzet info a i najvise informacija u vezi neke TV kuce na SA-Xu je u vezi OBNa (u zadnje vrijeme sve manje i manje) tako da me nebi cudilo da tu ima neki dogovor
zenny wrote:odavno se u OBNovim informativnim emisija koriste clanci sa SA-Xa bez ikakvog obavjestenja odakle je preuzet info a i najvise informacija u vezi neke TV kuce na SA-Xu je u vezi OBNa (u zadnje vrijeme sve manje i manje) tako da me nebi cudilo da tu ima neki dogovor
da ili je caleta kupio sa-x da bude kao novatv dnevnik.hr ili TV1 i vijesti.ba
zenny wrote:odavno se u OBNovim informativnim emisija koriste clanci sa SA-Xa bez ikakvog obavjestenja odakle je preuzet info a i najvise informacija u vezi neke TV kuce na SA-Xu je u vezi OBNa (u zadnje vrijeme sve manje i manje) tako da me nebi cudilo da tu ima neki dogovor
Ispravka - najviše informacija na Sa-x o nekoj TV kući su vezane za TV-1.
sad jeste tako ali je tako zato sto mi zelimo da znamo vise o tome (ne govorim da tu nema nesto ) ali vijesti koje smo citali o OBNu su bile gluposti koje apsolutno nikoga ne interesuju... a sjecam se dobro kad' su imali neku emisiju u kojoj sve sto kazu bude tacno u rijec isto kao na SA-Xu.. ne znam koja je bila emisija, mozda cak i one njihove vijesti
sad jeste tako ali je tako zato sto mi zelimo da znamo vise o tome (ne govorim da tu nema nesto ) ali vijesti koje smo citali o OBNu su bile gluposti koje apsolutno nikoga ne interesuju... a sjecam se dobro kad' su imali neku emisiju u kojoj sve sto kazu bude tacno u rijec isto kao na SA-Xu.. ne znam koja je bila emisija, mozda cak i one njihove vijesti
da vijesti ett idite na site obn na udaru vijesti sa-x
cup sam posto nisam sada u bih da su raspisali konkurs za nove v oditelje
a SA-X ima tako dobre informacije i tako su hitri na objavljivanju istih, da su zeznuli CNN...
Mala je avion nad avionima, al što je mutava to je sasvim druga stvar koja me ne interesuje jer danas kad sam je vidio samo sam razmišljao donjom glavom