Arsenal F.C.

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
LSD

#551 Re: Arsenal F.C.

Post by LSD »

A Silvestre je odlicno odigrao dupli pas sa Vanzemaljcem kod prvog Barcinog gola :lol: :D ...odlicna asistencija ovogodišnje akvizicije Wengera koja više sjedi na klupi nego što igra...a i bolje mu je da sjedi 8-)
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#552 Re: Arsenal F.C.

Post by Chmoljo »

ciki... šta ima kod vas u Tottenhamu? :oops:
ProbuseniDolar

#553 Re: Arsenal F.C.

Post by ProbuseniDolar »

Silvestere da je valjo, osto bu u Unitedu, Gallas u Chelseu, Campbel ne bi ni odlazi pa se vracao. Arsenal s jedne strane kupuje mlade neafirmisane igrace (po meni sumnjivog kvaliteta) a s druge strane kupi otpatke sa trzista. Nepojmljivo mi je shvatiti takvu politiku kluba.
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#554 Re: Arsenal F.C.

Post by Chmoljo »

ProbuseniDolar wrote:Silvestere da je valjo, osto bu u Unitedu, Gallas u Chelseu, Campbel ne bi ni odlazi pa se vracao. Arsenal s jedne strane kupuje mlade neafirmisane igrace (po meni sumnjivog kvaliteta) a s druge strane kupi otpatke sa trzista. Nepojmljivo mi je shvatiti takvu politiku kluba.
e neka. neće oni da daju lovu za Džeku :D *ebo ih Bendtner... Edin izmislio loptu za njega :D
rado_vidjen

#555 Re: Arsenal F.C.

Post by rado_vidjen »

Arsenal je samo potvrdio da je sirotinjski klub, koji nikad nista nece osvojiti. Klub koji se kod mene odavno nalazi u ladici sa naljepnicom: neozbiljni klubovi. Zajedno sa Leverkusenom, Ajaxom, Interom, Liverpoolom, Valenciom; pa cak i Realom zadnje desetljece.

Ali neka ih, cemu bi se inace smijali?

Sto kazu djeca:

Keep the faith Image
bruce lee

#556 Re: Arsenal F.C.

Post by bruce lee »

bingov buraz wrote:Silvestre bio i osto taraba,Clichy sebicno govedo isprobava sut u kontri 3 na 2,Rosicky pogubljen,Vermaelen se prepao.Prolazna ocjena za Nasria i Diabya.Walcott se borio ali nije imao od koga dobiti podrsku.

Sve u svemu sa ovakvim sarenim sastavom i nije moglo vise.
po meni najbolji post sto se arsenalove igre tice.. nazalost. a ovo bljuvanje mister univerzuma sa pedesetak linkova mi skoro zgadi omiljeni klub u engleskoj (kao sto to vec neko rece).. kud bas za arsenal cojk da navija u pm?!

sto se messija tice (kojeg je za doticnog taraba u vaznim utakmicama a danas uvali svih CETIRI): jbg. tip je fakat taraba koji je slucajno svih CETIRI uvalilo u cetvrtini finala PL-a. protiv takvih taraba tj. vanzemaljaca ne mere ni desetkovan arsenal, pa makar ciki, haranga, nijaz i kemuerle pusku u ruke uzeli.. a to nije ionako po propisu! otkad vanzemaljci i tarabe smiju igrati??
bruce lee

#557 Re: Arsenal F.C.

Post by bruce lee »

p.s. kad sam vec kod toga.. haranga/ciki/nijaze/kumerle: znas li ti bolan da ti ocigledno skodis ugledu arsenala, ako nista na sa-x forumu? jesi li svjestan toga?
fatality

#558 Re: Arsenal F.C.

Post by fatality »

Ave, Nijaz! wrote:
Admir_1984 wrote:
Koji su objektivni kriteriji za ovo?
Ja sam objekt i kad ja kao objekt kazem da je tako, onda je to objektivna cinjenica.

Sad ti sigurno mislis da si i ti objekt, pa mozes reci da nije tako, medutim, ja sam sebe prvi nazvao objektom, tako da ti mozes biti sekundarni objekt i tvoja tvrdnja ce biti sekundarnoobjektivna.

Royal Arsenal!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ovo je jedan od jacih komentara na ovom forumu, ako ne i najjaci
svaka cast majstore :thumbup: :thumbup: :thumbup:
LSD

#559 Re: Arsenal F.C.

Post by LSD »

Kako ne kontate da se frajer svjesno zeza i namjerno pravi komediju :?
Umjesto da mu se zahvalite što nas oraspoloži svaki put svojim lucidnim postovima vi ga još napadate.
Fakat svaki put podigne atmosferu na ovom forumu...meni je extra sa svojim postovima i potpisima :-) :mrgreen:
I još nešto,nikoga ne vrijeđa na licnoj osnovi.
Što se tice utakmice....znamo da su Arsenalu nedostajali redom Van Perise (još od ranije),Fabregas,Song,Gallas,Arshavin i Ramsey (teška ozljeda)...ali i kod Barcelone su nedostajali još bolji igraci Iniesta,Ibrahimović, standardni stoperski i reprezentativni par Pique - Puyol , Henry (koji jednostavno nije želio da igra protiv svojih topnika).
Barca je ipak klasa iznad Arsenala, a Messi svakako nije normalan igrac.
jeza u ledja

#560 Re: Arsenal F.C.

Post by jeza u ledja »

ma dobro cikcanga se zajebava...

ali, arsenal... :roll:

mislim imaju tim koji lijepo igra, fino ih je gledati i sve (ne veceras)...

ali arsenal je tim koji nema srca. jednostavno to je kolekcija mladih talentovanih igraca koji su dobro uigrani (osim onog kloca), ali prosla su vremena bergkampa, overmarsa, henryja, piresa, seamana... ljudi koji su igrali s mozgom i srcem.
ovi danas, samo trce, bez ikakvog timskog duha.
sumirprimus

#561 Re: Arsenal F.C.

Post by sumirprimus »

Ave, Nijaz! wrote:
Admir_1984 wrote:
Koji su objektivni kriteriji za ovo?
Ja sam objekt i kad ja kao objekt kazem da je tako, onda je to objektivna cinjenica.

Sad ti sigurno mislis da si i ti objekt, pa mozes reci da nije tako, medutim, ja sam sebe prvi nazvao objektom, tako da ti mozes biti sekundarni objekt i tvoja tvrdnja ce biti sekundarnoobjektivna.

Royal Arsenal!
:lol: :lol: :lol:
kraljuuu :thumbup: samo za tebe :D

nosara

#562 Re: Arsenal F.C.

Post by nosara »

Samo kratko... FUJ!
ultima_palabra

#563 Re: Arsenal F.C.

Post by ultima_palabra »

Admir_1984 wrote:
ultima_palabra wrote:
The 51st State wrote:ciki je legenda ovog foruma, a vi sto se primate isti ste kao i reklame za fast energy pice,...107,107,107,107,107....
:thumbup: Koji levati, frajeru izgubio klub 4-1, i opet on njih zajebava :lol: Šta bi bilo da su pobijedili :-)
:-)

U kojem smislu?
Pa valjda znaš da mu ne možeš ništa dokazati, da nema te metode kojom ćeš ispasti u pravu protiv njega 8-)
jeza u ledja wrote:ma dobro cikcanga se zajebava...

ali, arsenal... :roll:

mislim imaju tim koji lijepo igra, fino ih je gledati i sve (ne veceras)...

ali arsenal je tim koji nema srca. jednostavno to je kolekcija mladih talentovanih igraca koji su dobro uigrani (osim onog kloca), ali prosla su vremena bergkampa, overmarsa, henryja, piresa, seamana... ljudi koji su igrali s mozgom i srcem.
ovi danas, samo trce, bez ikakvog timskog duha.
Pa u pravu si, ali mislim da ove sezone pokazuju naznake timskog duha, doduše protiv manjih klubova u PL, pa eto i u prvoj utakmici protiv Barce...treba to još da se razvija :-D
Samo je Wenger pretvrdoglav što se tiče stila igre...2006 kad su došli do finala su bili superorganizovana ekipa, koja nije primila 10 utakmica gol u CL, da je Henry bio efikasniji u finalu to bi i ovjerili titulom. Sada bi se on nadigravao sa Barcom koja je jača nego tada, a Arsenal slabiji :-)
LSD wrote:Kako ne kontate da se frajer svjesno zeza i namjerno pravi komediju
Umjesto da mu se zahvalite što nas oraspoloži svaki put svojim lucidnim postovima vi ga još napadate.
Fakat svaki put podigne atmosferu na ovom forumu...meni je extra sa svojim postovima i potpisima
A najgore mi je kad kaže neko da je zamrzio Arsenal zbog njega :roll: To mi je baš dječije
Ave, Nijaz!

#564 Re: Arsenal F.C.

Post by Ave, Nijaz! »

ProbuseniDolar wrote:Do veceras sam sumnjao u kvaltete Arsena Wengera, od veceras sam siguran da je to k**** od trenera. Igrati u cetvrtfinalu i na ovakav nacin ispasti je sramotno. Arsenal je veceras izgledao kao Xerez ili Tenerife kad gostuju Barci. Pa Barca je zabila vise golova nego sto je Arsenal imao sansi. U redu shvatam ja da Arsenal dosao oslabljen, i da u Barsi igraju vanzemaljci, ali onako se predati i igrati bez ikakve zelje je sramota za citav otocki fudbal. Mogli su bar pokusati, truditi se, probati napasti. Jok, topnici igraju kao da cuvaju rezultat. Wenger je za mene nikakav trener, a Ferguson je za njega Ciro :D . Cak je i debilni Benitez bolji od Wengera. Arsenal godinama ulaze u mlade kadrove i svake godine se vade na podmladjivanje ekipe. E pa ove godine je ta ekipa konacno stasala, i vidite sta se dobilo. Nizerazredna ekipa nikakvog kvaliteta sa nikakvim sefom. Arsenal je sramota za engleski fudbal!!!

Glory Man Utd !!! :evil: :x :evil:
Aha, ti si se uvjerio u nekvalitet Vode, haj bas fino.
Sta je trebao covjek, uci sam i igrati stopera, jer da nema onog Silvestrea Barca nikad gola ne bi dala sinoc?!
Je li to onaj Ferguson sto se naguzio Bayernu?
Evo, da je Arsenal izgubio od Bayerna ove godine, ja nikad u svom zivotu ne bi spomenuo Arsenala, to je najveci blam
jos od poraza Rusa u Afganistanu. Onaj Bayern nemas niti jednog poluigraca, kamo li igraca i oni pobjede strasnog
Fergusona, koji ce osvjeziti ekipu u prelaznom roku sa budzetom za transfere od vrtoglavih 700mil. :oops:

rado_vidjen wrote:Arsenal je samo potvrdio da je sirotinjski klub, koji nikad nista nece osvojiti. Klub koji se kod mene odavno nalazi u ladici sa naljepnicom: neozbiljni klubovi. Zajedno sa Leverkusenom, Ajaxom, Interom, Liverpoolom, Valenciom; pa cak i Realom zadnje desetljece.
Jest, pravi sirotinjski klub, a "veliki" Utd. ce sad prodati stadion pa ce bit kao Torpedo, idila.

Titula je primarni cilj, kojeg ne gubimo iz cilja i uzet cemo je pa makar.

Hoceli neko reci ovim sveznalicama da Kumerle, Hartaga(nisam vidio ovog momka na ovoj temi) i ja nismo ista osoba, dosadni su sa tom pricom.

Mighty, mighty Arsenal!
sumirprimus

#565 Re: Arsenal F.C.

Post by sumirprimus »

Bogam,bez cesca i arshavina tesko do titule...
simonese

#566 Re: Arsenal F.C.

Post by simonese »

kloc,klocikiji,Bendtner
winabike

#567 Re: Arsenal F.C.

Post by winabike »

LSD wrote:Kako ne kontate da se frajer svjesno zeza i namjerno pravi komediju :?
Fakat svaki put podigne atmosferu na ovom forumu...meni je extra sa svojim postovima i potpisima :-) :mrgreen:
Apsolutno tačno.

Ciki, ne odustaj! :lol: :thumbup:
ProbuseniDolar

#568 Re: Arsenal F.C.

Post by ProbuseniDolar »

Ferguson je jaguro, institucija ne samo za Wengera (Karina od trenera) vec za citav Arsenal. Pa bolje bi sinoc Xerez odigro nego cifutski Arsenal. Nesto pominjes da Bayern nema igraca?! po meni za klasu bolji tim od Arsenala, uostalom jos uvijek su u igri za polufinale za razliku od vas, ne??? I care, ne sramoti se vise i reci da ste kurac klub. Oprosticemo ti sve :D
Ave, Nijaz!

#569 Re: Arsenal F.C.

Post by Ave, Nijaz! »

ProbuseniDolar wrote:Ferguson je jaguro, institucija ne samo za Wengera (Karina od trenera) vec za citav Arsenal. Pa bolje bi sinoc Xerez odigro nego cifutski Arsenal. Nesto pominjes da Bayern nema igraca?! po meni za klasu bolji tim od Arsenala, uostalom jos uvijek su u igri za polufinale za razliku od vas, ne??? I care, ne sramoti se vise i reci da ste kurac klub. Oprosticemo ti sve :D
Jest, vrhunski manager koji je doveo tim pred bankrot. Kapa dole. :oops:

Po tebi?
Naravno da su u borbi za polufinale kad igraju sa Utd-om, privatnim klubom nekog Amerikanca.

We have soul!
mrtva kokoš

#570 Re: Arsenal F.C.

Post by mrtva kokoš »

Fuck soul without brain!!
Kumerle

#571 Re: Arsenal F.C.

Post by Kumerle »

simonese wrote:kloc,klocikiji,Bendtner...
...simonese
simonese

#572 Re: Arsenal F.C.

Post by simonese »

Kumerle wrote:
simonese wrote:kloc,klocikiji,Bendtner...
...simonese
ebiga sad,branis ga kao da ti je buraz
Kumerle

#573 Re: Arsenal F.C.

Post by Kumerle »

Ja ga ne branim eto da kazes da je Silvestre kloc podrzao bi te ali ovaj majstor dominira!
sumirprimus

#574 Re: Arsenal F.C.

Post by sumirprimus »

Kumerle wrote:Ja ga ne branim eto da kazes da je Silvestre kloc podrzao bi te ali ovaj majstor dominira!
Silvestre je stara kajla,a ovaj mladac pretendira i ponasa se kao da je jedan od najvecih napadaca,mada statistika mu ne ide u prilog...
Dobro se gradi,osvaja visoke lopte,al jel dodje do realizacije,pocne meljat,zastopa...
Kumerle

#575 Re: Arsenal F.C.

Post by Kumerle »

Cuj ovog takticara pa kad zastopa odakle toliko golova otkako se oporavio od ozlijede?
Post Reply