PalaSa Marsa wrote:Neena, posto ne volim da iznosim price tipa Autobiografija, samo cu ti rec' glede tog samopouzdanja i sl., stvari da je vrlo bitno kako je covjek odrasto i kako i na koji nacin je odgajan.
Ah da Edit: Nisam bila u toj situaciji (hvala Bogu do sad bar), tako da ti ne bih znala rec' nista pametno.

a kakve veze odgoj ima sa samopouzdanjem ?? mislim da je to individualna stvar, znači od osobe do osobe se razlikuje .. ja sam odrasla u normalnoj porodici, zdravom okruženju, zadesio me kao i većinu nas ovaj rat, neke posljedice ostale, ne prevelike, hvala Bogu, ali mislim da mi ništa nije nedostajalo a moje samopouzdanje bi moglo biti veće .. dok, kod nekih poznanika, koji su odgajani drugačije, neki bez roditelja, neki u teškim uslovima odrasli a njihovo samopouzdanje veće/više od mog, kao neki odbrambeni štit .. što bi na kraju objasnilo, da eto, odgoj i ima veze sa samopouzdanjem .. pitala i sama sebi odgovorila, doduše, voljela bih čuti i tvoje mišljenje, kad sam te već citirala