sistem wrote:vecina takvih vec ima momkeGdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?
Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
vratnik
#551 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?
-
PalaSa Marsa
#552 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?
vratnik wrote:sistem wrote:vecina takvih vec ima momkeGdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?![]()
![]()
![]()

- 7777777
#553 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?
vecina takvih vec ima momke
-
Lesli Eldridž
#554 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?
Meni su Visočke bolje u prosjeku 10 puta.Latina wrote:Nisam citala postove nakon ovoga, ne sumnjam da ti je neko vec odgovorio, ali ipak cu napisati sta mislim.Lesli Eldridž wrote:A odkuda tebi ideja da tako mislim o pojedinim forumašicama?Suviše generaliziraš. Kad bih nekoga bolje upoznao smjestio bih ga na pravo mjesto, a ovako kako ne poznajem pojedine likove sa foruma ne moraju se smjestiti tamo gdje sam ja uopšteno pisao.
Ne radi se o tome sta mislis o forumasicama. Radi se o tome da si djevojke u Sarajevu opisao kao objekte koji ti se ne dopadaju. Mozda tvoj zivot lici na Muzej Savremene umjetnosti, ali te koje si opisao na nacin na koji ja ne bih opisala krdo divljih zivotinja, su osobe. Ljudska bica, zamisli.
Te osobe ce nadam se, sve redom ostati na sigurnoj udaljenosti od tebe. Uvijek. Izuzetno sam ozbiljna dok ovo pisem. Ovdje cu stati.
- anjusha
- Location: u 206 koraka, duzini tog sokaka koje nikad ne brojim
#555 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?
Ama jeste li vise nasli tog finog decka? Molimo slike sa honey-moona!
-
Lesli Eldridž
#556 Re:
Otprilike tako nekako.Eleonora wrote:Cjepanice frajeriiii! Pun ih je grad![]()
I najbitnije od svega, nisu to vise ni kockaste glave, ni faca koja '' ubija '', ni kratke noge, vec ODGOJ! Doticni su tako odgojeni , da nas gradski odgoj i njihov seljacki jednostavno ne idu.
Puni kompleksa, frustracija, opterecenosti, uglavnom gledaju pravo, plitki, ... ma uzas ...
I onda kad doticni il '' zaimaju '' il upisu nakav fakutetlic, e onda tek frustracije dodju do izrazaja...
A fini momci, obrazovani, pristojni, gradsko dijete sto bi rekli, su povuceni, sakriveni, sklonili su se negdje jer se ne mogu uklopiti i nit zele u navalu pomenutih...
I nazalost, mogu slobodno tvrditi, iz moje blize i dalje okoline, svi ti fini momci su vec upali u ralje jedne takve slatkaste seljancice koja mu kuka, razmazena je, i uvijek hoce jos i jos...
-
Lesli Eldridž
#557 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?
Ih pa ti odma' na medeni mjesec. Trebaju malo prijateljstvo produbitianjusha wrote:Ama jeste li vise nasli tog finog decka? Molimo slike sa honey-moona!
-
Lesli Eldridž
#558 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?
babyline wrote:nema leslisistem wrote:vecina takvih vec ima momkeGdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?
- Loulou
#559 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?
babyline wrote:nema leslisistem wrote:vecina takvih vec ima momkeGdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?
- Amazonka27
#560 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?
bas tako. to izgleda postoji neko mjerilo vrijednosti: sto mladja to pametnija i bolja i vjernija i bolja domacica i bolja majka i td...treba se bona udati za prvog koji te pita - to se ne propusta...inace ces u 30-tim traziti preko oglasa isl.. Bas ovako razmishljaju oni sa "kockastim" glavama, primitivci, mazno bi svaku koja se pozdravi sa njim, a zenice onu iz stroge porodice koja nije nikada na kafu sa jaranicama izasla...samo da mu nebi ko u trebu prstom pokazao...swirl wrote:U Sarajevu je jakooo rijetko naci finu curu, ili finog momka. Neko rece nemoj cekati 30te pa da bude daj sta das. Ja sam u ranim 30im, i nikad necu sebi dozvoliti da bude daj sta das, samo da bih bila sa nekim, pa taman bila sama do kraja zivota, i taman me zvali usidjelica, stara cura, ili starop....
-
PalaSa Marsa
#561 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?
Jesul' to mozda ovakve glave 
Cuj kockaste glave, e sta ima, e sta ima 

-
Maja_4
#562 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?
ne postoji to u Sarajevu