Prirodno matematicki fakultet

Naučna otkrića, edukacija, školstvo, univerziteti, fakulteti...
Post Reply
cyprus

#551 Re: Prirodno matematicki fakultet

Post by cyprus »

I? Upisal ko geografiju? :-D Vidim ostalo još 5 redovnih mjesta za nastavnički i 3 čini mi se za RPP. Turizam popunjen očekivano 8) :zzzz:
Jed1217

#552 Re: Prirodno matematicki fakultet

Post by Jed1217 »

Bome kod mene je slatka :D
Turizam upisala :)
minjonja

#553 Re: Prirodno matematicki fakultet

Post by minjonja »

imal rezultata? tinky i ekipa, gdje ste :D
Vernes_AMG

#554 Re: Prirodno matematicki fakultet

Post by Vernes_AMG »

drugi rok na genetici , hoce li biti ?
neo7

#555 Re: Prirodno matematicki fakultet

Post by neo7 »

Jed1217 wrote:Bome kod mene je slatka :D
Dobro dosla kolegice :D da se odmah upoznamo ? :D Ipak cemo dijeliti klupe naredne godine :D ne gine mi obnavljanje :(

Nema septembarskog, nema kolozije :)
cyprus

#556 Re: Prirodno matematicki fakultet

Post by cyprus »

Hohoho, čestitam, dobro došla i sretno :wink:
Jed1217

#557 Re: Prirodno matematicki fakultet

Post by Jed1217 »

neo123 wrote:
Dobro dosla kolegice :D da se odmah upoznamo ? :D Ipak cemo dijeliti klupe naredne godine :D ne gine mi obnavljanje :(

Nema septembarskog, nema kolozije :)
Hvala, hvala kolega :D
Pa zar je dotle došlo? :-?
Šta je to ostalo, da znam čega da se pazim? :D
Jed1217

#558 Re: Prirodno matematicki fakultet

Post by Jed1217 »

cyprus wrote:

Bolje vas našla :mrgreen: Tnx ;-)
minjonja

#559 Re: Prirodno matematicki fakultet

Post by minjonja »

cyprus wrote:
jel to kemo informacija zapravo cyprus? :D
-eee-

#560 Re: Prirodno matematicki fakultet

Post by -eee- »

Ima li na geografiji drugi rok za upis i sta se tada boduje? Mogu li se na drugi rok prijaviti oni koji nisu polozili prijemni ispit a ukupan zbir bodova im je veci od onih sto su primljeni?
cyprus

#561 Re: Prirodno matematicki fakultet

Post by cyprus »

-eee- wrote:Ima li na geografiji drugi rok za upis i sta se tada boduje? Mogu li se na drugi rok prijaviti oni koji nisu polozili prijemni ispit a ukupan zbir bodova im je veci od onih sto su primljeni?
Može, može, sve može. Ima drugi rok. Nisu sva mjesta popunjena. :)
cyprus

#562 Re: Prirodno matematicki fakultet

Post by cyprus »

Jed1217 wrote:...Šta je to ostalo, da znam čega da se pazim? :D
Ne zn am šta je kolegi ostalo :roll: , ali ti se pazi meteorologije i geomorfologije najviše :D :D
cyprus

#563 Re: Prirodno matematicki fakultet

Post by cyprus »

minjonja wrote:
cyprus wrote:
jel to kemo informacija zapravo cyprus? :D
Otkud sad Kemo u priči :D :D
nellington

#564 Re: Prirodno matematicki fakultet

Post by nellington »

cyprus wrote:
Pa zbog hohoho :D
Druid

#565 Re: Prirodno matematicki fakultet

Post by Druid »

Septembarski rok je usvojen od strane Univerziteta, od strane određenih fakulteta tako i PMF-a. S tim što sve ovisi od Vijeća studenata i profesora da li će biti spetembarski rokovi "legalni" ili će po starom. Naravno da ove rokove mora izglasati Vijeće, čim je upis u ljetnu školu znači da nisu. Ali opet, može se nekako "slučajno provući" koji rok i u septembru kao i uvijek.Zbog stezanja obruča u vezi Bolonje mora se uvoditi ljetna škola htjelo se to ili ne.

Za one koji blate profesije na PMF-u par riječi: da blatiš ovaj fax moraš biti njegov student i to jako loš, ako se stalno žališ da nema septembarskih rokova to je zato jer imaš jan.-feb. (jun.-jul.) rokove i nisi u stanju položiti tada nego panika čini svoje i niko ti neće doći po završetku faxa i reći :"Dođi da radiš molim te...." moraš se boriti za svoje.... :-D
minjonja

#566 Re: Prirodno matematicki fakultet

Post by minjonja »

Druid wrote:Septembarski rok je usvojen od strane Univerziteta, od strane određenih fakulteta tako i PMF-a. S tim što sve ovisi od Vijeća studenata i profesora da li će biti spetembarski rokovi "legalni" ili će po starom. Naravno da ove rokove mora izglasati Vijeće, čim je upis u ljetnu školu znači da nisu. Ali opet, može se nekako "slučajno provući" koji rok i u septembru kao i uvijek.Zbog stezanja obruča u vezi Bolonje mora se uvoditi ljetna škola htjelo se to ili ne.

Za one koji blate profesije na PMF-u par riječi: da blatiš ovaj fax moraš biti njegov student i to jako loš, ako se stalno žališ da nema septembarskih rokova to je zato jer imaš jan.-feb. (jun.-jul.) rokove i nisi u stanju položiti tada nego panika čini svoje i niko ti neće doći po završetku faxa i reći :"Dođi da radiš molim te...." moraš se boriti za svoje.... :-D
imal negdje to napismeno da se potvrdi? dosta mi je vise mahalske price. u martu su jos pocele kruzit price da ce septembra biti, pa opet nece. pa hoce, pa nece.
Druid

#567 Re: Prirodno matematicki fakultet

Post by Druid »

minjonja wrote:
Druid wrote:Septembarski rok je usvojen od strane Univerziteta, od strane određenih fakulteta tako i PMF-a. S tim što sve ovisi od Vijeća studenata i profesora da li će biti spetembarski rokovi "legalni" ili će po starom. Naravno da ove rokove mora izglasati Vijeće, čim je upis u ljetnu školu znači da nisu. Ali opet, može se nekako "slučajno provući" koji rok i u septembru kao i uvijek.Zbog stezanja obruča u vezi Bolonje mora se uvoditi ljetna škola htjelo se to ili ne.

imal negdje to napismeno da se potvrdi? dosta mi je vise mahalske price. u martu su jos pocele kruzit price da ce septembra biti, pa opet nece. pa hoce, pa nece.
Bilo je na tri odsjeka, na njihovim oglasnim pločama. Na biologiji, fizici i hemiji. Kod nas su skinuli na biologiji jer je bilo okačeno u periodu od 3-5. Jula. Onda su oglasnu ploču zasuli rezultatima i diplomskim. Tako da je ljetna idalje jedini izbor. Ko se s kim dogovara, ko pije a ko plaća to se ne zna. Oglas i obavještenje da su Sept. rokovi usvojeni je u Zapisniku Univerziteta.
minjonja

#568 Re: Prirodno matematicki fakultet

Post by minjonja »

Druid wrote:
minjonja wrote:

Bilo je na tri odsjeka, na njihovim oglasnim pločama. Na biologiji, fizici i hemiji. Kod nas su skinuli na biologiji jer je bilo okačeno u periodu od 3-5. Jula. Onda su oglasnu ploču zasuli rezultatima i diplomskim. Tako da je ljetna idalje jedini izbor. Ko se s kim dogovara, ko pije a ko plaća to se ne zna. Oglas i obavještenje da su Sept. rokovi usvojeni je u Zapisniku Univerziteta.
kako onda da je ljetna jedini izbor ako su usvojeni septembarski rokovi? jel ti pricas o rokovima u sklopu ljetne skole?
Vernes_AMG

#569 Re: Prirodno matematicki fakultet

Post by Vernes_AMG »

ljudi , zna li neko jesu li popunjena sva mjesta na genetici ?
minjonja

#570 Re: Prirodno matematicki fakultet

Post by minjonja »

Vernes_AMG wrote:ljudi , zna li neko jesu li popunjena sva mjesta na genetici ?
svake godine bude popunjeno, ali to ne igra nikakvu ulogu jer se tek na trecoj godini usmjeravas, a dotad mozes smjer promijeniti.
Vernes_AMG

#571 Re: Prirodno matematicki fakultet

Post by Vernes_AMG »

znaci ja bih sad mogao upisati neki smjer na biologiji i prebaciti se na genetiku u 3. godini ?

koji su smjerovi ostali ? :)
cyprus

#572 Re: Prirodno matematicki fakultet

Post by cyprus »

nellington wrote:
cyprus wrote:
Pa zbog hohoho :D
Oh, izvinjavam se kolegici, hohoho :D
cyprus

#573 Re: Prirodno matematicki fakultet

Post by cyprus »

Vernes_AMG wrote:znaci ja bih sad mogao upisati neki smjer na biologiji i prebaciti se na genetiku u 3. godini ?

nastavnički, mikrobiologija, ekologija i biohemija. Ja mislim, nek me isprave ako nije :oops: :D
minjonja

#574 Re: Prirodno matematicki fakultet

Post by minjonja »

cyprus wrote:
Vernes_AMG wrote:znaci ja bih sad mogao upisati neki smjer na biologiji i prebaciti se na genetiku u 3. godini ?

nastavnički, mikrobiologija, ekologija i biohemija. Ja mislim, nek me isprave ako nije :oops: :D
cula sam da je i ekologija popunjena.

najmanje ih je na nastavnickom ove godine.

u toku prve dvije godine mozes mijenjati smjer.
Johnny77

#575 Re: Prirodno matematicki fakultet

Post by Johnny77 »

Johnny77 wrote:Koliko se placa samofinansirajuci na Biologiji?
Post Reply