Prirodno matematicki fakultet
- cyprus
#551 Re: Prirodno matematicki fakultet
I? Upisal ko geografiju?
Vidim ostalo još 5 redovnih mjesta za nastavnički i 3 čini mi se za RPP. Turizam popunjen očekivano

- Jed1217
#552 Re: Prirodno matematicki fakultet
Bome kod mene je slatka
Turizam upisala
Turizam upisala
- minjonja
#553 Re: Prirodno matematicki fakultet
imal rezultata? tinky i ekipa, gdje ste 
-
Vernes_AMG
#554 Re: Prirodno matematicki fakultet
drugi rok na genetici , hoce li biti ?
- neo7
#555 Re: Prirodno matematicki fakultet
Dobro dosla kolegiceJed1217 wrote:Bome kod mene je slatka![]()
Turizam upisala
Nema septembarskog, nema kolozije
- cyprus
#556 Re: Prirodno matematicki fakultet
Hohoho, čestitam, dobro došla i sretnoJed1217 wrote:Bome kod mene je slatka![]()
Turizam upisala
- Jed1217
#557 Re: Prirodno matematicki fakultet
Hvala, hvala koleganeo123 wrote:Dobro dosla kolegiceJed1217 wrote:Bome kod mene je slatka![]()
Turizam upisalada se odmah upoznamo ?
Ipak cemo dijeliti klupe naredne godine
ne gine mi obnavljanje
Nema septembarskog, nema kolozije
Pa zar je dotle došlo?
Šta je to ostalo, da znam čega da se pazim?
- Jed1217
#558 Re: Prirodno matematicki fakultet
cyprus wrote:Hohoho, čestitam, dobro došla i sretnoJed1217 wrote:Bome kod mene je slatka![]()
Turizam upisala
Bolje vas našla
- minjonja
#559 Re: Prirodno matematicki fakultet
jel to kemo informacija zapravo cyprus?cyprus wrote:Hohoho, čestitam, dobro došla i sretnoJed1217 wrote:Bome kod mene je slatka![]()
Turizam upisala
-
-eee-
#560 Re: Prirodno matematicki fakultet
Ima li na geografiji drugi rok za upis i sta se tada boduje? Mogu li se na drugi rok prijaviti oni koji nisu polozili prijemni ispit a ukupan zbir bodova im je veci od onih sto su primljeni?
- cyprus
#561 Re: Prirodno matematicki fakultet
Može, može, sve može. Ima drugi rok. Nisu sva mjesta popunjena.-eee- wrote:Ima li na geografiji drugi rok za upis i sta se tada boduje? Mogu li se na drugi rok prijaviti oni koji nisu polozili prijemni ispit a ukupan zbir bodova im je veci od onih sto su primljeni?
- cyprus
#562 Re: Prirodno matematicki fakultet
Ne zn am šta je kolegi ostaloJed1217 wrote:...Šta je to ostalo, da znam čega da se pazim?
- cyprus
#563 Re: Prirodno matematicki fakultet
Otkud sad Kemo u pričiminjonja wrote:jel to kemo informacija zapravo cyprus?cyprus wrote:Hohoho, čestitam, dobro došla i sretnoJed1217 wrote:Bome kod mene je slatka![]()
Turizam upisala
- nellington
#564 Re: Prirodno matematicki fakultet
Pa zbog hohohocyprus wrote:
Otkud sad Kemo u priči![]()
- Druid
#565 Re: Prirodno matematicki fakultet
Septembarski rok je usvojen od strane Univerziteta, od strane određenih fakulteta tako i PMF-a. S tim što sve ovisi od Vijeća studenata i profesora da li će biti spetembarski rokovi "legalni" ili će po starom. Naravno da ove rokove mora izglasati Vijeće, čim je upis u ljetnu školu znači da nisu. Ali opet, može se nekako "slučajno provući" koji rok i u septembru kao i uvijek.Zbog stezanja obruča u vezi Bolonje mora se uvoditi ljetna škola htjelo se to ili ne.
Za one koji blate profesije na PMF-u par riječi: da blatiš ovaj fax moraš biti njegov student i to jako loš, ako se stalno žališ da nema septembarskih rokova to je zato jer imaš jan.-feb. (jun.-jul.) rokove i nisi u stanju položiti tada nego panika čini svoje i niko ti neće doći po završetku faxa i reći :"Dođi da radiš molim te...." moraš se boriti za svoje....
Za one koji blate profesije na PMF-u par riječi: da blatiš ovaj fax moraš biti njegov student i to jako loš, ako se stalno žališ da nema septembarskih rokova to je zato jer imaš jan.-feb. (jun.-jul.) rokove i nisi u stanju položiti tada nego panika čini svoje i niko ti neće doći po završetku faxa i reći :"Dođi da radiš molim te...." moraš se boriti za svoje....
- minjonja
#566 Re: Prirodno matematicki fakultet
imal negdje to napismeno da se potvrdi? dosta mi je vise mahalske price. u martu su jos pocele kruzit price da ce septembra biti, pa opet nece. pa hoce, pa nece.Druid wrote:Septembarski rok je usvojen od strane Univerziteta, od strane određenih fakulteta tako i PMF-a. S tim što sve ovisi od Vijeća studenata i profesora da li će biti spetembarski rokovi "legalni" ili će po starom. Naravno da ove rokove mora izglasati Vijeće, čim je upis u ljetnu školu znači da nisu. Ali opet, može se nekako "slučajno provući" koji rok i u septembru kao i uvijek.Zbog stezanja obruča u vezi Bolonje mora se uvoditi ljetna škola htjelo se to ili ne.
- Druid
#567 Re: Prirodno matematicki fakultet
Bilo je na tri odsjeka, na njihovim oglasnim pločama. Na biologiji, fizici i hemiji. Kod nas su skinuli na biologiji jer je bilo okačeno u periodu od 3-5. Jula. Onda su oglasnu ploču zasuli rezultatima i diplomskim. Tako da je ljetna idalje jedini izbor. Ko se s kim dogovara, ko pije a ko plaća to se ne zna. Oglas i obavještenje da su Sept. rokovi usvojeni je u Zapisniku Univerziteta.minjonja wrote:imal negdje to napismeno da se potvrdi? dosta mi je vise mahalske price. u martu su jos pocele kruzit price da ce septembra biti, pa opet nece. pa hoce, pa nece.Druid wrote:Septembarski rok je usvojen od strane Univerziteta, od strane određenih fakulteta tako i PMF-a. S tim što sve ovisi od Vijeća studenata i profesora da li će biti spetembarski rokovi "legalni" ili će po starom. Naravno da ove rokove mora izglasati Vijeće, čim je upis u ljetnu školu znači da nisu. Ali opet, može se nekako "slučajno provući" koji rok i u septembru kao i uvijek.Zbog stezanja obruča u vezi Bolonje mora se uvoditi ljetna škola htjelo se to ili ne.
- minjonja
#568 Re: Prirodno matematicki fakultet
kako onda da je ljetna jedini izbor ako su usvojeni septembarski rokovi? jel ti pricas o rokovima u sklopu ljetne skole?Druid wrote:Bilo je na tri odsjeka, na njihovim oglasnim pločama. Na biologiji, fizici i hemiji. Kod nas su skinuli na biologiji jer je bilo okačeno u periodu od 3-5. Jula. Onda su oglasnu ploču zasuli rezultatima i diplomskim. Tako da je ljetna idalje jedini izbor. Ko se s kim dogovara, ko pije a ko plaća to se ne zna. Oglas i obavještenje da su Sept. rokovi usvojeni je u Zapisniku Univerziteta.minjonja wrote:imal negdje to napismeno da se potvrdi? dosta mi je vise mahalske price. u martu su jos pocele kruzit price da ce septembra biti, pa opet nece. pa hoce, pa nece.Druid wrote:Septembarski rok je usvojen od strane Univerziteta, od strane određenih fakulteta tako i PMF-a. S tim što sve ovisi od Vijeća studenata i profesora da li će biti spetembarski rokovi "legalni" ili će po starom. Naravno da ove rokove mora izglasati Vijeće, čim je upis u ljetnu školu znači da nisu. Ali opet, može se nekako "slučajno provući" koji rok i u septembru kao i uvijek.Zbog stezanja obruča u vezi Bolonje mora se uvoditi ljetna škola htjelo se to ili ne.
-
Vernes_AMG
#569 Re: Prirodno matematicki fakultet
ljudi , zna li neko jesu li popunjena sva mjesta na genetici ?
- minjonja
#570 Re: Prirodno matematicki fakultet
svake godine bude popunjeno, ali to ne igra nikakvu ulogu jer se tek na trecoj godini usmjeravas, a dotad mozes smjer promijeniti.Vernes_AMG wrote:ljudi , zna li neko jesu li popunjena sva mjesta na genetici ?
-
Vernes_AMG
#571 Re: Prirodno matematicki fakultet
znaci ja bih sad mogao upisati neki smjer na biologiji i prebaciti se na genetiku u 3. godini ?
koji su smjerovi ostali ?
- cyprus
#572 Re: Prirodno matematicki fakultet
Oh, izvinjavam se kolegici, hohohonellington wrote:Pa zbog hohohocyprus wrote:
Otkud sad Kemo u priči![]()
- cyprus
#573 Re: Prirodno matematicki fakultet
nastavnički, mikrobiologija, ekologija i biohemija. Ja mislim, nek me isprave ako nijeVernes_AMG wrote:znaci ja bih sad mogao upisati neki smjer na biologiji i prebaciti se na genetiku u 3. godini ?
- minjonja
#574 Re: Prirodno matematicki fakultet
cula sam da je i ekologija popunjena.cyprus wrote:nastavnički, mikrobiologija, ekologija i biohemija. Ja mislim, nek me isprave ako nijeVernes_AMG wrote:znaci ja bih sad mogao upisati neki smjer na biologiji i prebaciti se na genetiku u 3. godini ?
koji su smjerovi ostali ?![]()
najmanje ih je na nastavnickom ove godine.
u toku prve dvije godine mozes mijenjati smjer.
-
Johnny77
#575 Re: Prirodno matematicki fakultet
Johnny77 wrote:Koliko se placa samofinansirajuci na Biologiji?