Liga prvaka

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
cyprus

#551 Re: Liga prvaka

Post by cyprus »

Gandalf wrote:Pa onaj Čelzi je prava ekipa za hrkljuša - Grčka igra bolji fudbal - u onom Čelziju sva taktika se zasniva na krhni što jače možeš
A evo gledam ovu bajnu igru Barcelone i čudim se kako je Chelsea uopšte imo hrabrosti da istrči sa njom na teren :oops:

PS Joooj crni Didier... :sad:
ekvivalent

#552 Re: Liga prvaka

Post by ekvivalent »

usrani zabarluk :x
catanacio iz 78-e
darius_maximus

#553 Re: Liga prvaka

Post by darius_maximus »

cyprus wrote:
Gandalf wrote:Pa onaj Čelzi je prava ekipa za hrkljuša - Grčka igra bolji fudbal - u onom Čelziju sva taktika se zasniva na krhni što jače možeš
A evo gledam ovu bajnu igru Barcelone i čudim se kako je Chelsea uopšte imo hrabrosti da istrči sa njom na teren :oops:

PS Joooj crni Didier... :sad:
Ma daj cyprus, pa nemoj bas toliko na stranu Chelsea... :D :-)
Shvatam ko ti je favorit, ali Chelsea veceras dosao da se brani i pokusa kontru opaliti. Da nije Marquesa bilo, ne bi Chelsea imao po cemu pamtiti prvo poluvrijeme. Sama cinjenica da su prihvatili onakvu taktiku znaci da znaju da se ne mogu nadigravati... Pa Barca kada drzi loptu ne mogu ih stici, Iniesta i Messi se setaju okolo...
Barca opet, s druge strane, pretjeruje. Pokusavaju s loptom u go uci... :roll:
Mislim da je jako los potez prepustiti teren i loptu ekipi kao sto je Barca, nekad neka mora uci... :D
Jedino u Chelseau sto dobija prolaznu ocjenu je Drogba, fakat je jak napadac. Malouda, Essien, Ballack, nigdje ih...
Ako ovako nastave u drugom poluvremenu, ne znam koliko ce izdrzati...
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#554 Re: Liga prvaka

Post by pici »

dobra tekma dosad bez golova...Barsa stisla al i Chelsi izvuce pokoju preko Drogbe...
Better Man

#555 Re: Liga prvaka

Post by Better Man »

Prvo poluvrijeme je pokazalo da Barcelona do sada nije imala jakog protivnika, odnosno da im je Chelsea prvi jak protivnik. Dhrogba propustio čisti zicer. Da je dao gol, mislim da bi pitanje prvog finaliste bilo rješeno. Trenutno kako stvari stoje Chelsea u boljoj poziciji i ako igraju lošije od Barcelone. Barcelona mora zabiti gol ( a da ne prime) u drugom ako misli u finale. Evo krelci na BHT-u Najavljuju na špici drugo poluvrijeme i to ne između Barce i Chelsea, već između Manchestera i Arsenala. Stvarno koji kreteni i debili rade u sportskoj redakciji BHT-a.
ekvivalent

#556 Re: Liga prvaka

Post by ekvivalent »

od utakmice jedino je gori papak bht1
ko da mu je ivanovic drug iz skolske klupe,koja ofiraza
a chelsea ko nasa sloboda,izbi lezi valjaj se
totalna opstrukcija
cyprus

#557 Re: Liga prvaka

Post by cyprus »

Barca kad ovdje nije zabila, nema šta tražit u Londonu :)
LSD

#558 Re: Liga prvaka

Post by LSD »

cyprus wrote:Barca kad ovdje nije zabila, nema šta tražit u Londonu :)
jesi li ti siguran u te tvrdnje? :-D
bijelo_dugme

#559 Re: Liga prvaka

Post by bijelo_dugme »

Al i ovaj Bojan zna promasiti, nije mu prvi put...
Better Man

#560 Re: Liga prvaka

Post by Better Man »

Chelsea napravio ogroman posao u Barceloni. Hidink još jednom potvrdio zašto je jedan od največih trenera svijeta. Mnogi će reči da je Chelsea igrao zatvoreno i ružno, ali u pitanjuje veliki ulog Finale LP i Chelsea je igrao onako kako je Hidink htio. Barcelona je konačno naišla na pravog protivnika. U revanšu će im biti jako teško, jer nisu uspjeli na svom stadionu da postignu pogodak, niti da pobjede Chelsea.
burek_in_space

#561 Re: Liga prvaka

Post by burek_in_space »

Po meni,kad vec Barca nije uspjela rezultatski ostvariti ubjedljivu pobjedu,onda ovih 0:0 joj daju vece shanse u Londonu jer Chelsea je taj koji sad mora napasti i ostaviti prostora za kontre.Ono shto su vecheras promashili i jedni i drugi se rijetko deshava,tako da ce uzvrat biti puno bolji za gledanje i moja prognoza je da ce Barca ici dalje. :D
LSD

#562 Re: Liga prvaka

Post by LSD »

Better Man wrote:Chelsea napravio ogroman posao u Barceloni. Hidink još jednom potvrdio zašto je jedan od največih trenera svijeta. Mnogi će reči da je Chelsea igrao zatvoreno i ružno, ali u pitanjuje veliki ulog Finale LP i Chelsea je igrao onako kako je Hidink htio. Barcelona je konačno naišla na pravog protivnika. U revanšu će im biti jako teško, jer nisu uspjeli na svom stadionu da postignu pogodak, niti da pobjede Chelsea.
A misliš da ce Čelziju biti tako lako u revanšu?? valjda ce se na svom terenu otvoriti pa da vidimo i njih kako napadaju...ovo veceras jeste odlican rezultat za njih i prije svega odlicna taktika Hidinka...ništa ovdje nije gotovo siguran budi.
darius_maximus

#563 Re: Liga prvaka

Post by darius_maximus »

Kao prvo bih zamolio navijace Chelsea da ne govore vise nikad drugim ekipama da ruzno igraju, veceras su polozili... :roll:
Kao drugo, najbolje je da Barca valjda ne ide u London, Chelsea je vec u polufinalu... Jos samo da i Chelsea moze biti toliko siguran, dobro bi bilo... :D
Zna Chelsea da Barca ne zna igrati onako zatvoreno na Stamfordu i prije ce se desiti da ce im Barca u Londonu zabiti, kada se ovi otvore, nego sto je to veceras bilo moguce... Valjda ce na svom stadionu i Chelsea htjeti igrati fudbala, pa da vidimo i kako izgleda stvarni dvoboj ove dvije ekipe, jer ovo veceras nije bilo nista...
cikcanga

#564 Re: Liga prvaka

Post by cikcanga »

Kad ja pricam da je spanska liga smijesna,meni se ljudi smiju.
Eto sad.
Chelski sa pola snage.Nisu se ljudi ni trudili.U Londonu lagana pobjeda Chelskija jer stvarno ne vidim nacin da Pique i ko ce vec igrat zaustave Drogbu i Anelku(mislim da ce igrat sa dva centarfora).
Takoder Essien dokazuje superiornost u odnosu na one kvazivelemajstore.
Barca je jednostavno prenapuhana ekipa pa vi kako hocete.
Jos oni Spanci isto curice.Je l' im prides,padaju kao pokoseni.
Predlazem da se pocnu baviti sinhronizovanim plivanjem. 8-)

Samo da kazem da su igrali onako protiv Arsenala ili Utd.-a, oplakali bi.

Come on Arsenal
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#565 Re: Liga prvaka

Post by -LIBERO- »

Chelsi mrtva anitipropaganda fudbala :x ..umrite idioti destruktivni,fuj fuj fuj.

Nevolim ja nesto posebno ni Barselonu,ali vala kad vidim Chelsi... :cry: :twisted:
primus-1

#566 Re: Liga prvaka

Post by primus-1 »

prvo hvala bogu na HRT-u,nisam duzan trpit one gluposti komentatora na bht-u.
a drugo,nadam se da ce recesija pokositi,novopecenu skorojevicku ekipu lopovcine svjetskih razmejra abramovica...
zbog onakve igre prestao sam gledat italijane,a ovoveceras od ovih kukavica bLUZERA je ravno nistici,...
i jos kad neko kaze da navija za celzi jak jak....
udari,nabi,izbi,vise lopta u zraku nego na terenu.
jedina stvar zbog koje je bila lijepa tekma liverpul celzi je liverpul..ovi ne znaju oku lijepu tekmu odigrat i da hoce.
naravno nece to jos dugo potrajati,gazda gubi milijarde naveliko,os koja godina i odose oni s west hamom se boriti za opstanak,zivi bili...

inace utakmica nezanimljiva,ispodprosjecna,bez ljepote,propade mi meza :mrgreen:
Danss

#567 Re: Liga prvaka

Post by Danss »

Svi su vec sve rekli... :D 'vako otocke ekipe igraju protiv Spanaca. U ovom slucaju proci ce bolja ekipa, a to je Barca, tako da celzi moze :run:
cikcanga

#568 Re: Liga prvaka

Post by cikcanga »

-LIBERO- wrote:Chelsi mrtva anitipropaganda fudbala :x ..umrite idioti destruktivni,fuj fuj fuj.

Nevolim ja nesto posebno ni Barselonu,ali vala kad vidim Chelsi... :cry: :twisted:
Ja sam pristalica ideje da se defanzivni fudbal moze igrati samo protiv losih ekipa.
Ona igra ne bi nikad prosla protiv ekipe iz velike cetvorke.
Najbolji pokazatelj za to jesu utakmice protiv Looserpoola jer je l' su se povukli,primili su gol.
sinus

#569 Re: Liga prvaka

Post by sinus »

Čelzi je igrao disciplinovano i vidjelo se da se drže dogovora i taktike trenera...Svjesno prepustili posjed lopte i igru Barceloni...što mi se u jednu ruku nije ni malo svidjelo pošto je Barcelona predobra ekipa da joj se tek tako olako pusti da igra prilično slobodno što se moglo i da vidi na kraju po šutevima na gol, broju dodavanja i posjedu lopte...Za Čelzi je bilo bolje da su uspjeli da postignu pogodak iz ono malo prilika koje su napravili, tako da bi imali fenomenalnu situaciju u uzvratnoj utakmici, ovako je poprilično sve na početku i obe ekipe u uzvratu će mislim igrati na pobjedu jer produžeci, a posebno penali su obično nož sa dvije oštrice...

Golman je bio priča za sebe, na sreću uspio je da se dozove nekako i imao je par odličnih intervencija ali zbog njega ću kako je krenuo jednog dana dobiti srčani udar :D

Na kraju mislim da će Čelzi u uzvratu ne tako lagano da ostvari prolaz u Finale...Ali u koliko bi se desilo da Barca prođe svakako ću za njih da navijam u Finalu... :thumbup:
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#570 Re: Liga prvaka

Post by Chmoljo »

cikcanga wrote:Kad ja pricam da je spanska liga smijesna,meni se ljudi smiju.
Eto sad.
Chelski sa pola snage.Nisu se ljudi ni trudili.U Londonu lagana pobjeda Chelskija jer stvarno ne vidim nacin da Pique i ko ce vec igrat zaustave Drogbu i Anelku(mislim da ce igrat sa dva centarfora).
Takoder Essien dokazuje superiornost u odnosu na one kvazivelemajstore.
Barca je jednostavno prenapuhana ekipa pa vi kako hocete.
Jos oni Spanci isto curice.Je l' im prides,padaju kao pokoseni.
Predlazem da se pocnu baviti sinhronizovanim plivanjem. 8-)

Samo da kazem da su igrali onako protiv Arsenala ili Utd.-a, oplakali bi.

Come on Arsenal
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
cikcanga

#571 Re: Liga prvaka

Post by cikcanga »

Danss wrote:Svi su vec sve rekli... :D 'vako otocke ekipe igraju protiv Spanaca. U ovom slucaju proci ce bolja ekipa, a to je Barca, tako da celzi moze :run:
Najbolji pokazatelj snage spanske lige je cinjenica da Real Madrid gazi sve u Spaniji,istom dode nakav Looserpool i pobijedi
ih 5-0.
Sta bi bilo da su igrali protiv jace ekipe,npr. Arsenala?

Come on Arsenal
darius_maximus

#572 Re: Liga prvaka

Post by darius_maximus »

cikcanga wrote:
-LIBERO- wrote:Chelsi mrtva anitipropaganda fudbala :x ..umrite idioti destruktivni,fuj fuj fuj.

Ja sam pristalica ideje da se defanzivni fudbal moze igrati samo protiv losih ekipa.
Najbolji pokazatelj za to jesu utakmice protiv Looserpoola jer je l' su se povukli,primili su gol.
Da,ja mislim da je Hiddinck upravo tako razmisljao:
Hmmm, veceras igramo protiv Barcelone, to je jedna ocajna i ispodprosjecna ekipa i spanske Primere...
Mislim da bi najbolje onda bilo povuci se 90 minuta utakmice, da mi ta ocajna i ispodprosjecna ekipa ne bi dala go...
Da, to cu uraditi, a oni levati, neka gledaju kako se igra fudbal...

Jah...
primus-1

#573 Re: Liga prvaka

Post by primus-1 »

ma bjez ba sramota....
cinjenica je da je vecerasnja utakmica bila ispod prosjecna,cinjenica je takodje da je tomu najcvise doprinela celzijeva kukavicka taktika,povuci se,izbij i nadaj se...
cinjenica je takodje i da barsa nije imala snage,srece da ih slomi,ko zna u londonu akd se ovi bahati otvore,moglo bi lako bit po onoj komsicevoj i po prstima i po zubima :D :D :D
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#574 Re: Liga prvaka

Post by Chmoljo »

primus-1 wrote:ma bjez ba sramota....
cinjenica je da je vecerasnja utakmica bila ispod prosjecna,cinjenica je takodje da je tomu najcvise doprinela celzijeva kukavicka taktika,povuci se,izbij i nadaj se...
cinjenica je takodje i da barsa nije imala snage,srece da ih slomi,ko zna u londonu akd se ovi bahati otvore,moglo bi lako bit po onoj komsicevoj i po prstima i po zubima :D :D :D
ovo je po načinu igre repriza tekme protiv Man Utd prošle godine...
cikcanga

#575 Re: Liga prvaka

Post by cikcanga »

darius_maximus wrote:
cikcanga wrote:

Da,ja mislim da je Hiddinck upravo tako razmisljao:
Hmmm, veceras igramo protiv Barcelone, to je jedna ocajna i ispodprosjecna ekipa i spanske Primere...
Mislim da bi najbolje onda bilo povuci se 90 minuta utakmice, da mi ta ocajna i ispodprosjecna ekipa ne bi dala go...
Da, to cu uraditi, a oni levati, neka gledaju kako se igra fudbal...

Jah...
Izbacimo l' sarkazam iz tvog posta,dobijemo post na ciji je moj odgovor. :thumbup:
Locked