jel' ima sta novo Evropo?
Dodik talasa Inzka sa jedne strane na drugu, talaaaaaaaaaaaaasaaaaaaa li ga, talaaaaaaaasaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaSkupština RS-a o pravosuđu, umjesto o Inzkovim pismima
Dodik talasa Inzka sa jedne strane na drugu, talaaaaaaaaaaaaasaaaaaaa li ga, talaaaaaaaasaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaSkupština RS-a o pravosuđu, umjesto o Inzkovim pismima
poruka iz evrope - u evropu morate sopstvenim snagama...vidi pod dragan lukacvee-jay wrote:danas je 11.06.2009
jel' ima sta novo Evropo?
![]()
dallton wrote: poruka iz evrope - u evropu morate sopstvenim snagama...vidi pod dragan lukac
ili jos bolje da obojica izgube a da neko treci pobjedivee-jay wrote:dallton wrote: poruka iz evrope - u evropu morate sopstvenim snagama...vidi pod dragan lukac![]()
ma iskreno, meni je totalno svejedno. ali ipak, u aktuelnom fajtu inzko vs. dodik jedan od ove dvojice mora pobijediti...
vee-jay wrote:dallton wrote: poruka iz evrope - u evropu morate sopstvenim snagama...vidi pod dragan lukac![]()
ma iskreno, meni je totalno svejedno. ali ipak, u aktuelnom fajtu inzko vs. dodik jedan od ove dvojice mora pobijediti...
Premijer Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je u intervju za Dnevni list iz Mostara kako se neće odazvati pozivu Tužiteljstva i Suda BiH koje vode istragu za zloporabe proračunskih sredstava ovoga entiteta ističući da ove institucije rade po nalogu dijela međunarodne uprave u BiH- Nisam se spreman odazvati na Sud BiH jer se radi o političkom, a ne pravnom slučaju, te će i oni morati djelovati politički, a ne pravno - rekao je Dodik. Dodao je kako ga se nastoji kriminalizirati radi poteza za očuvanje Republike Srpske.
- Vidimo da se ovdje radi o tipičnim policijskim metodama progona i šikaniranja, a sve kako bi se devalvirali ljudi i politike koju vode.
Državna policijska agencija SIPA objavila je u srijedu kako se vodi istraga za navodne zloporabe oko gradnje zgrade vlade RS-a i doma RTV-a u Banjoj Luci te autoceste Banja Luka - Gradiška zbog čega je na saslušanje pozvano više desetina vladinih dužnosnika u RS-u.
A odgovara da pobjedi bilo ko.dallton wrote:ili jos bolje da obojica izgube a da neko treci pobjedivee-jay wrote:dallton wrote: poruka iz evrope - u evropu morate sopstvenim snagama...vidi pod dragan lukac![]()
evo jos jedna zlatna kasika : ne obracunavaju se sada samo s dodom i njegovim "security agencijama" nego s ljudima unutar mz-a koji su radili na vise stranaGregorijana špijunirala i Suzana Bursać?
Iz OHR-a potvrđeno nam je da Bursać više ne radi kod njih jer je "ukinuto njeno radno mjesto portparola"...
11.06.2009. 10:25
Afera o špijuniranju supervizora za Brčko Rafija Gregorijana (Raffi Gregorian) i njegovih saradnika u ovom gradu, prema našim informacijama, poprima novu dimenziju.
- Bivši portparol OHR-a Suzana Bursać također se dovodi u vezu sa špijuniranjem Gregorijana. Ona je otkrivena i poslana na "trajno bolovanje" kako bi se u tišini sve završilo. Nevjerovatan je i podatak da je do prije nekoliko mjeseci u Vladinom Odjelu za javnu sigurnost radila osoba koju je Haški tribunal označio sa A-saglasnošću, a nakon toga zaposlena je na rukovodeću poziciju jedne od privatnih sigurnosnih agencija u Brčkom - kazala nam je, pod uvjetom anonimnosti, osoba bliska istrazi o slučaju špijuniranja u Brčkom.
Iz OHR-a potvrđeno nam je da Bursać više ne radi kod njih jer je "ukinuto njeno radno mjesto portparola".
Milišić: Širenje dezinformacija
- Suzana Bursać nije špijunirala supervizora za Brčko, a njen odlazak na bolovanje nema nikakve veze s njegovim posljednjim odlukama. Ko god tvrdi drugačije, širi dezinformacije - kazao nam je Oleg Milišić, portparol OHR-a.
jest, jest, @dallton je sovinista pun predrasuda koji sve ovo pise samo zato sto je pun kompleksa i mrzi sve sto je srpsko i srbijansko, ma on je toliki sovinista da mrzi i slovo s u rijeci sexvee-jay wrote:@dallton, ne siri dezinformacije
![]()
![]()
imaju oni koji spijuniraju strance, a imaju i oni koji spijuniraju spijune i sve tako...kiky wrote:več sam negdje napisao ...
gregorian ima prevodioca, ( navodnog) studenta iz loznice ....
dok naši ljudi tarlahaju bez posla ...
kad gregor završi posao, prevodioc dobija radno mjestu u centrali srbijanskog mup-a ...
kako li je to zaslužio ...
srbi znaju kakvu grgo ima stolicu kad izađe iz wc-a ...
a koje su sve prljavštine odradili srbi u administraciji distrikta tek če da se vidi ....
jedan mali djelićak je otkriven a u vezi izdavnja dokumenata kriminalcima i hohštaplerima iz srbije ...
cifre su u hiljadama ...
djavole kolo??;)dallton wrote:imaju oni koji spijuniraju strance, a imaju i oni koji spijuniraju spijune i sve tako...kiky wrote:več sam negdje napisao ...
kad gregor završi posao, prevodioc dobija radno mjestu u centrali srbijanskog mup-a ...
a koje su sve prljavštine odradili srbi u administraciji distrikta tek če da se vidi ....
jedan mali djelićak je otkriven a u vezi izdavnja dokumenata kriminalcima i hohštaplerima iz srbije ...
cifre su u hiljadama ...
a zar je nekad drugo nesto bilo nego djavolje kolo?nuernberg wrote:djavole kolo??;)dallton wrote:imaju oni koji spijuniraju strance, a imaju i oni koji spijuniraju spijune i sve tako...kiky wrote:več sam negdje napisao ...
cifre su u hiljadama ...
ide crvenkapica sumom, sretne je vuk i pita - "crvenkapice, reci mi adresu tvoje babe", crvenkapica "naravno: [email protected]"nuernberg wrote:Znas onu pricu kada je crvenkapica isla sumom i srela pinokija??
Malo cemo pricu da okrenemo u ovome slucaj crvenkapica ce da bude Inzko a Pinokijo ce da bude dodica
Isla crvenkapica sumom i sretne pinokija skoci na njega ubije boga u njemu ,sjedne mu na nos i pocne vikati lazi me,lazi ,lazi me
Znaci truba. Do nas je. Ako vec nisi, uclani se u lovacko drustvo.1gorstak wrote:Prijatelju, i ja se nadam da je medjunarodna zajednica konacno odlucila zavrsiti s velikosrpskim projektom, ali ne bih sve nade polagao u to. Krajem 1992-e sam ukopavao jednog od najblizih clanova porodice, samo pet dana nakon sto sam je tjesio objasnjavajuci da dolazi americka Sesta flota. Tada sam bio naivan i goloruk. Danas ni jedno ni drugo. Samo u se i u svoje kljuse. Kako ja na to gledam, 12-og juna ce se mozda nesto pozitivno desiti.kiky wrote:11.06.
loldallton wrote:ide crvenkapica sumom, sretne je vuk i pita - "crvenkapice, reci mi adresu tvoje babe", crvenkapica "naravno: [email protected]"nuernberg wrote:Znas onu pricu kada je crvenkapica isla sumom i srela pinokija??
Malo cemo pricu da okrenemo u ovome slucaj crvenkapica ce da bude Inzko a Pinokijo ce da bude dodica
Isla crvenkapica sumom i sretne pinokija skoci na njega ubije boga u njemu ,sjedne mu na nos i pocne vikati lazi me,lazi ,lazi me
on ne mora nista da ima medju noga...Hame_ wrote:Imal ko muda pa da uzme sebe u Valentinovo situaciji i da napiše šta bi on uradio da je na nj mjestu?
Znači odgovorno i snoseći posljedice, kao i mogućnosti kojima realno raspolaže (ako uradim ovo čeka me ovo, raspolažem tim i tim, i tako to).
*Razrada tipa: Povučem li ovaj potez - čeka me nova situacija - odgovor na novu situaciju - krajnji rezultat.
Dodik se sastao sa Inckom
Predsjednik Vlade Republike Srpske (RS) Milorad Dodik potvrdio je da se danas sastao sa visokim predstavnikom u BiH Valentinom Inckom.
Dodik je večeras gostujući na RTRS-u rekao da je došao sa neformalnog susreta sa Inckom.
ATV je večeras objavila da Dodik i Incko treba da se sastanku na rijeci Ugar u opštini Kneževo, na lokaciji gdje se održava tradicionalna minfestacija "Flaj fišing".
Incko će u nedjelju, 14. juna, prisustvovati sastanku predsjednika SNSD-a Milorada Dodika, lidera SDA Sulejmana Tihića i predsjednika HDZ BiH Dragana Čovića koji će biti održan u Banjaluci.
(SRNA