A ti si je otkrio....Ateista wrote: Vjerujem da je lakse zivjeti u iluzijama nego znajuci bolnu istinu.
I Nasrudin je taman naučio magarca da ne jede, a on krepao.......
A ti si je otkrio....Ateista wrote: Vjerujem da je lakse zivjeti u iluzijama nego znajuci bolnu istinu.
Vjerovatno da jeste lakse zivjeti u iluzijama, ti si zivi dokazAteista wrote: Vjerujem da je lakse zivjeti u iluzijama nego znajuci bolnu istinu.
Jedno je otvoriti temu u svrhu dobijanja odgovora i prihvatanja istog, a sasvim je drugo otvoriti temu nadajući se odgovoru koji želiš da čuješ, odbacujući sve ostalo što tebi ne ide u prilog!Ateista wrote: Izvini, ali ja sam otvorio ovu temu, a cilj mi i jeste bio da prikazem kako religija manipulise ljudima, a jedan od nacina je upravo sex, zbog cega i jesam postavio pitanje zasto reliija zabranjuje sex prije braka. Naravno, ni jedan pravi odgovor niasm dobio.
To da mnogi skrecu sa teme je cinjenica, upravo zbog toga sto nemaju odgovora.
Kad nemas sta drugo da kazes, onda ti ostaje samo da mi ubacuejs rijeci u usta koje nisam rekao. Malo procitaj prosle postove, mrsko mi je da ponavljam.mercur wrote:ovaj Ateista,što brani stav da je sex OK prije braka,
čovjek je u pravu
on vjerojatno brani i stav: sloboda sexa u svakom slučaju
ma ne slušaj ove religiozne "nebuloze"
"navali" u svako doba ko ti god naiđe (nema veze što je familija)
pusti moraliziranje
taman da ti je rođena...
ti znaš šta treba
samo hrabro
Ja poranio i davno poceo, a nigdje nikog. Hoce li se ko ukljuciti?travar wrote:Selam selam, novi dan, nova nafaka, nova rasprava
Evo, cekao sam. Hocemo li sad nastaviti, valjda je vec gotova dzuma?beautyfool wrote:Danas je Dzuma bolan ateiste, cekaj da uzivamo u ovom mubarek danu, ha ja
Dzuma Mubarek Olsun
...a jeli ti to radno vrijeme da budes na forumu sa-x do tad, jel te to placaju, de reci gdje se to placa da se prijavim i jaAteista wrote:Evo, cekao sam. Hocemo li sad nastaviti, valjda je vec gotova dzuma?beautyfool wrote:Danas je Dzuma bolan ateiste, cekaj da uzivamo u ovom mubarek danu, ha ja
Dzuma Mubarek Olsun![]()
Pozurite, radno vrijeme mi je do pola 5, poslije toga me vise nema...
Ti bi jos da ti kazem, pa da imam konkurenciju?beautyfool wrote:...a jeli ti to radno vrijeme da budes na forumu sa-x do tad, jel te to placaju, de reci gdje se to placa da se prijavim i jaAteista wrote:Evo, cekao sam. Hocemo li sad nastaviti, valjda je vec gotova dzuma?beautyfool wrote:Danas je Dzuma bolan ateiste, cekaj da uzivamo u ovom mubarek danu, ha ja
Dzuma Mubarek Olsun![]()
Pozurite, radno vrijeme mi je do pola 5, poslije toga me vise nema...![]()
imam i ja staza ovdje
Boga mi, onda, jadan ti je taj bonusAteista wrote: Ti bi jos da ti kazem, pa da imam konkurenciju?E pa ne moze, ovako vise meni love.
Plus, bonus dobijam za svakog vjernika kojeg iznervram...![]()
Mozda ne radi vikendom, pa se odmorimo malo od njegovog "tumacenja"travar wrote:Boga mi, onda, jadan ti je taj bonusAteista wrote: Ti bi jos da ti kazem, pa da imam konkurenciju?E pa ne moze, ovako vise meni love.
Radim i poneku subotu, kao na primjer ovu, tako da - NECETE ME SE TAKO LAKO OTARASITI!beautyfool wrote:Mozda ne radi vikendom, pa se odmorimo malo od njegovog "tumacenja"travar wrote:Boga mi, onda, jadan ti je taj bonusAteista wrote: Ti bi jos da ti kazem, pa da imam konkurenciju?E pa ne moze, ovako vise meni love.
Vec sam govorio o tome, ne mislim ja da cu uspjeti "premuntati" nekog vjernika, (s tim sto bih ja to nazvao otvoriti oci, ali nema veze), vec govorim o sljedecim stvarima:BHF_Manijak wrote:Al najlegendarnije mi je "tebi vjerovatno smeta sto se zahvaljujuci mojim temama i mom razbijanju tabua javlja sve vise ateista, a nadam se da ce jos."koga si ti to premunto?ti mroa da si Sulejman Bugari al ateistiscki
![]()
Pa i nije, da sam ga stvarno dobijao sad bih se obogatio. Cak i preko foruma mozes vidjeti kad se neko iznervira, a takvih je bilo puno, vjeruj mi. Malo se vrati po ovim temama pa ces vidjeti, ne znam da se iko ko nije vjernik nervirao, samo vernici.travar wrote:Boga mi, onda, jadan ti je taj bonusAteista wrote: Ti bi jos da ti kazem, pa da imam konkurenciju?E pa ne moze, ovako vise meni love.
Što se tiče incesta.Ateista wrote: Kad nemas sta drugo da kazes, onda ti ostaje samo da mi ubacuejs rijeci u usta koje nisam rekao. Malo procitaj prosle postove, mrsko mi je da ponavljam.
A sto se incesta tice, zar po religiji svijet nije nastao upravo iz incesta? Djeca Adama i Eve (ne znam kako se tacno zovu po kur'anu, ali je ista prica) su se razmnozavali i stvorio se svijet, to je nista drugo nego incest, po tome nema ni mogucnosti da se stvori zdravo drustvo, jos jedna od kontradikcija, samo usput onako.
Zanimljiv odgovor.mirslav wrote: Što se tiče incesta.
Adamova i Evina struktura DNK je bila bez grešaka. Sa vremenom, i kao posljedica grijehova ljudski DNK propadao tako da kad se spoje dva lanca od bliskih rođaka velika je vjerovatnoća da se raspored uništenih gena kod jednog poklopi sa rasporedom uništenih gena drugog pa se rodi degenerična osoba. Inače ako nisu bliski rođaci uništene gene jedne osobe nadomjeste geni druge osobe. Struktura DNK prvih ljudi nije bila toliko loša da bi bilo opasnosti da se rađaju djeca sa nedostacima.
Jebote,jel ovo neka vjerska biologija/genetikamirslav wrote: Što se tiče incesta.
Adamova i Evina struktura DNK je bila bez grešaka. Sa vremenom, i kao posljedica grijehova ljudski DNK propadao tako da kad se spoje dva lanca od bliskih rođaka velika je vjerovatnoća da se raspored uništenih gena kod jednog poklopi sa rasporedom uništenih gena drugog pa se rodi degenerična osoba. Inače ako nisu bliski rođaci uništene gene jedne osobe nadomjeste geni druge osobe. Struktura DNK prvih ljudi nije bila toliko loša da bi bilo opasnosti da se rađaju djeca sa nedostacima.