Control panel wrote:sta reci na ovo. majstor nema sta.
majstorica, plavka vozi
Moderators: _BataZiv_0809, anex
Control panel wrote:sta reci na ovo. majstor nema sta.
sto'no kazu, pred haustorControl panel wrote:sta reci na ovo. majstor nema sta.

lake wrote:evo jedna od mene

Pomjera li se ovaj frajer ikada ?Control panel wrote:![]()
pa i da se pomjeri valjda je jedini ppk koji tu parkira, tako da mu niko nece ukrasti mjesto kad se vrati.malizeleni wrote:Pomjera li se ovaj frajer ikada ?
pomjera jer se tu parkira i rexton kojeg sam postavio prije. oni to na smjenu.malizeleni wrote:
Pomjera li se ovaj frajer ikada ?

linija nema jer ih nisu obiljezili 100 godina. ostala auta su ispravno parkirala, pezo nije. zato sam i slikao.respo wrote:ova zadnja slika pezoa nista ne govori
ajd znaj jeli ovaj sa audijem i ovaj sa fordom parkirali kako treba posto se ne vide linije parking mjesta

Sigurno bi onaj "vozac i po" sto je prikolicom zauzeo citavu kolovoznu traku zauzeo vodece mjesto.duboka_misao wrote:predlazem da uvedemo neku nagradu ..prvo drugo i trece mjesto ...ozb...
samo govorim sta vidim na sliciControl panel wrote:linija nema jer ih nisu obiljezili 100 godina. ostala auta su ispravno parkirala, pezo nije. zato sam i slikao.respo wrote:ova zadnja slika pezoa nista ne govori
ajd znaj jeli ovaj sa audijem i ovaj sa fordom parkirali kako treba posto se ne vide linije parking mjesta
Control panel wrote:
treba bas biti talentovan pa zauzeti 3 mjesta na parkingu sa malim autom.
jasko_ba wrote: