Ismet Bajramović Ćelo pronađen mrtav

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
Dioda

#551 Re: Ismet Bajramović Ćelo pronađen mrtav

Post by Dioda »

24 strane teme koja bi se trebala zvati iz supljeg u prazno :roll:
HAVANA

#552 Re: Ismet Bajramović Ćelo pronađen mrtav

Post by HAVANA »

amrica wrote:
hrasno38 wrote:Upravo na ovoj temi lako je prepoznati ko kojoj generaciji pripada i ko su oni koji su bili direktni ucesnici rata konkretno ovdje u Sarajevu a tko su oni koji su samo slusali price o tome, gledali video isjecke na youtoube-u i jednostavno bili "in" u danasnjem vremenu kada su kriminlaci zakletve. Oni koji su ovdje bili u ratu kao direktni ucesnici i oni koji dobro znaju koje i prije rata bio Celo tacno i precizno ce reci da se pod broj jedan radi o klasicnoj kukavici, jer onaj koji sliuje zenu je najobicnija picka. Dalje lopov, narkoman, nabildana komadina od 120-130 kg koji je uvijek isao u pratnji svojih 5-6 buldoga jer ga je jednostavno bio strah a poznato je da su vecina takvih kriminalaca najobicnije pizde kada se nadju u situaciji kada su sami. Celo nikada nije cucao u mracnom i vlaznom rovu sarajevskih ratista sasvim sam. On, puska i neprijatelj preko puta. Nikada nije izasao pred tenk niti je ikada trcao na Spicastu stijenu, Vidikovac, Grbavicu i Vraca, Zuc, Nedzarice ali je zato nonsalantno setao sarajevskim ulicama i sirio strah i trepet medju onim koji su ga se bojali. Dosao je Celo u par sarajevskih jedinica na pocetku rata s ciljem da malo bude glavni i da pokusa da pokupi sa svojim psima ono sto bi smatrao da vrijedi ali je potjeran kao ker i otisao je kao ker.
Celo = Heroj = FUJ!!!!!!!!!!!!! Izvini Zaime Imamovicu, Safete Zajko, Jane Dorsneru, Safete Isovicu, izvinite moji poginuli saborci sa Trga Heroja Samire, Indira, Marijane, Ante, oprosti Nusrete Daute sto si poginuo na Mojmilu unistavajuci neprijateljski tenk, izvini Zuta Fadila koja si umjesto heroja Cele trcala po prvim linijima grada Sarajeva, izvinite sve majke sto ste ostale bez svojih sinova koji su svoje kosti ostavili po brdima i proplancima ove zemlje krseci se prsima u prsa sa jacim neprijateljom.
Celo moze biti heroj samo onima koji su isti kao i on a takvi spadaju u sljam ovoga drustva.
Ovo ne bih nikada napisao da nisam procitao postove @Matrixa, @Amrice, @turban i @frg za koje sam siguran da ako tada nisu bili rodjeni a onda su 92 godine tek izasli iz pelena.
Za ovoga posljednjeg: kod mene se ljudi sahranjuju a kod tebe im se pravi dzenaza i zapamti da ce to tako biti i ostati svidjalo se to tebi ili ne.
:? :? :? :? :? :? :? :?

Jesi li ti siguran da si dobro citirao?????
amrica wrote:
Furby wrote:@karanana, Drago mi Ismeta vidjeti dok je mladji bio.

@xeniia, nemas pojma

Da si ti "vidjela" i uopznala Ismeta kad je bio mladji, tesko bi citava otisla iz tog "vidjenja", a tek sto bi ti bilo drago.... da uzmes pistolj i upucas se.

Ziv bio, nemoj me trpati u istu recenicu sa gorepsomenutim.
A sto se godina tice, Kosevsko je bilo zabranjena zona za same cure, samo znam da je djena osoba bila gora od cele, a to je bio njufko, ako vec svasta znas, onda znas i ko je on.

Njufko :-) Ima još jedan:Dragiša Kujačić doduše on je Hrasno al Ćelin prvi haver.On je nako baš nježnica bio.
amrica

#553 Re: Ismet Bajramović Ćelo pronađen mrtav

Post by amrica »

i brne
HAVANA

#554 Re: Ismet Bajramović Ćelo pronađen mrtav

Post by HAVANA »

amrica wrote:i brne

:x :evil:
Ohran

#555 Re: Ismet Bajramović Ćelo pronađen mrtav

Post by Ohran »

Dozer wrote:FGR...vidis, ja se ne bih slozio da Ceric nema nista s tim, jer on bi se prvi, kao poglavar, trebao oglasiti i stati protiv toga da dzenaza bude na Kovacima, ako bude naravno (kao sto je trebao uraditi i za Taiba, Celu Delalica, a sto se mene tice i Aliju).

Da odmah skratimo price o Aliji - za mene je i on bio nista vise nego ratni profiter koji je radio sve sto je uradio sa nemalim dogovorom sa svim i svakim, a sve s ciljem licnog bogacenja i obezbjedjivanja svoje porodice.
Danas smo i svjedoci toga, a eklatantan primjer ovoga je i ona jpresretnuti i objavljeni razgovor njega i zene mu koja je u Njemackoj (bila tada), i gdje on nju pita da li je Njemacka policija iz stana odnijela "vise od miliona". Meni stvarno dalje ne treba...
Da skratis price o Aliji...pa onda ratni "prifiter", licno bogacenje bla, bla...
Nego da skratimo pricu o tebi - Ti si po meni dezerter koji trazi opravdanje za svoj kukavicluk. Znam vas u dusu, svaki dan vas gledam odn. gadim se od vas.
Aliji Izetbegovicu je saudijska kraljevska porodica dala $25.000.000 bez ikakve priznanice i uslova, da sam podjeli (ili zadrzi za sebe - nijet je bio da se podjeli) kome treba po svome nahodjenju. Ako ima ovdje neki opstinski ratni predsjednik ili uzi clan rukovodstva moze potvrditi ovu informaciju, bilo je to vrijeme kad su mnogo opstine dobilo po $1.000.000. I onda ti dodje ovakav i kaze da je Alija krao.

Ismet Bajramovic je bio nesretan covjek, i dosao je gdje ce dobiti konacnu presudu. Ratni heroj, jedan od 100-njak slicnih koji su odbranili Sarajevo (samim tim i Bosnu) dok se vecina miseva koji sada ovdje kolo vode krila po rupcagama. Medjutim nesreca tih ljudi je da nisu iskoristili sansu da od svog zivota konacno naprave nesto korisno, da nastave da pomazu ovoj zemlji i u miru kao sto su to nesebicno radilu u ratu. Jedan je htio za sebe citav kvart, drugi se vozao fijakerom po fudbalskom stadionu i reketirao ljude, treci je silovao i ubio, cetvrti se ubio, peti prijeti da ce naci crnca koji ce silovati policijskom inspektoru cerku od 12 godina. I tako dalje, i tako dalje... Tuzno ali istinito, bez njih ce ova zemlja bolje funkcionisati. Neka im je rahmet dusi nemirnoj.
amrica

#556 Re: Ismet Bajramović Ćelo pronađen mrtav

Post by amrica »

jao, ruznih uspmena iz lijepih vremena.
Latina
Location: I'd ratha' be hated 4 who I am, than loved 4 who I'm not.

#557 Re: Ismet Bajramović Ćelo pronađen mrtav

Post by Latina »

karanana wrote:po prvi put u mnogo mjeseci forum paducka.

wow 509.
Najporaznija statistika koju sam ikada vidjela.
cocochanel

#558 Re: Ismet Bajramović Ćelo pronađen mrtav

Post by cocochanel »

ne bi me cudilo da se ostali kriminalci pocnu igrati ruskog ruleta kada vide kako lako mogu postati heroji..
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#559 Re: Ismet Bajramović Ćelo pronađen mrtav

Post by hrasno38 »

amrica wrote:
hrasno38 wrote:Upravo na ovoj temi lako je prepoznati ko kojoj generaciji pripada i ko su oni koji su bili direktni ucesnici rata konkretno ovdje u Sarajevu a tko su oni koji su samo slusali price o tome, gledali video isjecke na youtoube-u i jednostavno bili "in" u danasnjem vremenu kada su kriminlaci zakletve. Oni koji su ovdje bili u ratu kao direktni ucesnici i oni koji dobro znaju koje i prije rata bio Celo tacno i precizno ce reci da se pod broj jedan radi o klasicnoj kukavici, jer onaj koji sliuje zenu je najobicnija picka. Dalje lopov, narkoman, nabildana komadina od 120-130 kg koji je uvijek isao u pratnji svojih 5-6 buldoga jer ga je jednostavno bio strah a poznato je da su vecina takvih kriminalaca najobicnije pizde kada se nadju u situaciji kada su sami. Celo nikada nije cucao u mracnom i vlaznom rovu sarajevskih ratista sasvim sam. On, puska i neprijatelj preko puta. Nikada nije izasao pred tenk niti je ikada trcao na Spicastu stijenu, Vidikovac, Grbavicu i Vraca, Zuc, Nedzarice ali je zato nonsalantno setao sarajevskim ulicama i sirio strah i trepet medju onim koji su ga se bojali. Dosao je Celo u par sarajevskih jedinica na pocetku rata s ciljem da malo bude glavni i da pokusa da pokupi sa svojim psima ono sto bi smatrao da vrijedi ali je potjeran kao ker i otisao je kao ker.
Celo = Heroj = FUJ!!!!!!!!!!!!! Izvini Zaime Imamovicu, Safete Zajko, Jane Dorsneru, Safete Isovicu, izvinite moji poginuli saborci sa Trga Heroja Samire, Indira, Marijane, Ante, oprosti Nusrete Daute sto si poginuo na Mojmilu unistavajuci neprijateljski tenk, izvini Zuta Fadila koja si umjesto heroja Cele trcala po prvim linijima grada Sarajeva, izvinite sve majke sto ste ostale bez svojih sinova koji su svoje kosti ostavili po brdima i proplancima ove zemlje krseci se prsima u prsa sa jacim neprijateljom.
Celo moze biti heroj samo onima koji su isti kao i on a takvi spadaju u sljam ovoga drustva.
Ovo ne bih nikada napisao da nisam procitao postove @Matrixa, [size=150]@Amrice, [/size]@turban i @frg za koje sam siguran da ako tada nisu bili rodjeni a onda su 92 godine tek izasli iz pelena.
Za ovoga posljednjeg: kod mene se ljudi sahranjuju a kod tebe im se pravi dzenaza i zapamti da ce to tako biti i ostati svidjalo se to tebi ili ne.

Izvinjavam se @amrici na previdu i sto sam nju stavio u isti kos sa gore navedenim. Umjesto nje tu je trebalo da pise @furby.
amrica

#560 Re: Ismet Bajramović Ćelo pronađen mrtav

Post by amrica »

:-D
zastava128

#561 Re: Ismet Bajramović Ćelo pronađen mrtav

Post by zastava128 »

dženaza Ismetu Bajramoviću je sutra na groblju Bare u 14,00sati.
klanjat će 11 hodža vjerovali ili ne dženazu reče mi večeras hodža iz mahale.
RIP
Cholina_Lokica

#562 Re: Ismet Bajramović Ćelo pronađen mrtav

Post by Cholina_Lokica »

zastava128 wrote:dženaza Ismetu Bajramoviću je sutra na groblju Bare u 14,00sati.
RIP
jos nek opale direktan prenos gdje na tv-u i pronesu ga kroz po grada i :thumbup: :thumbup: :thumbup:
sffovac

#563 Re: Ismet Bajramović Ćelo pronađen mrtav

Post by sffovac »

zastava128 wrote:dženaza Ismetu Bajramoviću je sutra na groblju Bare u 14,00sati.
RIP
1 ili 11 svejedno je i da rijaset dodje
karanana

#564 Re: Ismet Bajramović Ćelo pronađen mrtav

Post by karanana »

svako moze imati 11 hodza. samo treba platiti.
Bijeli_sa

#565 Re: Ismet Bajramović Ćelo pronađen mrtav

Post by Bijeli_sa »

Nek ti je vijecni rahmet komandante, bio si i ostao ponos ovoga grada...
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#566 Re: Ismet Bajramović Ćelo pronađen mrtav

Post by Admir_1984 »

Bijeli_sa wrote:Nek ti je vijecni rahmet komandante, bio si i ostao ponos ovoga grada...
Nit je bio, niti ce ikada biti ponos ovog grada!
Bijeli_sa

#567 Re: Ismet Bajramović Ćelo pronađen mrtav

Post by Bijeli_sa »

balavac suti, a ismet je bio veliki covjek i veliki branioc ovoga grada...
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#568 Re: Ismet Bajramović Ćelo pronađen mrtav

Post by Admir_1984 »

Bijeli_sa wrote:balavac suti, a ismet je bio veliki covjek i veliki branioc ovoga grada...
Suvisno je ishta dalje pisati i prepucavati se....
amrica

#569 Re: Ismet Bajramović Ćelo pronađen mrtav

Post by amrica »

Bijeli_sa wrote:balavac suti, a ismet je bio veliki covjek i veliki branioc ovoga grada...
Ako pises decku da je balavac, onda ti to, valjda, nisi, znaci imas drugih problema.

Da je bio velik, fizicki, jeste, a sve drugo pada u vodu.

Ta se tvoja prica moze prodavati onim koji nisu u Sarajevu od celinih tinejdzerskih dana do prije par godina.
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#570 Re: Ismet Bajramović Ćelo pronađen mrtav

Post by hrasno38 »

Jeste bio veliki covjek ali samo u visini, tezini. Da i bio je zaista jedno vrijeme veliki kriminalac, veliki narkoman i veliki jebac na silu. Na kraju veliki branilac bilijar kluba u hotelu Beograd prepunog kartona i kartona najskupljeg alkohola. Ima nas jos uvijek koje sjecanja odlicno sluze i ucesnici smo tog vremena. Bjeli, ohladi zivota ti.
[Matrix]

#571 Re: Ismet Bajramović Ćelo pronađen mrtav

Post by [Matrix] »

amrica wrote:
Ovo ne bih nikada napisao da nisam procitao postove @Matrixa, @Amrice, @turban i @frg za koje sam siguran da ako tada nisu bili rodjeni a onda su 92 godine tek izasli iz pelena.

amrica wrote:
Furby wrote:@karanana, Drago mi Ismeta vidjeti dok je mladji bio.

@xeniia, nemas pojma

Da si ti "vidjela" i uopznala Ismeta kad je bio mladji, tesko bi citava otisla iz tog "vidjenja", a tek sto bi ti bilo drago.... da uzmes pistolj i upucas se.

Ziv bio, nemoj me trpati u istu recenicu sa gorepsomenutim.
A sto se godina tice, Kosevsko je bilo zabranjena zona za same cure, samo znam da je djena osoba bila gora od cele, a to je bio njufko, ako vec svasta znas, onda znas i ko je on.
Tada sam imao 19 godina i bio sam kod cele u vojnoj policiji,nista sto si rekao nije tacno.Toliko.
Kad bolan spominjes srajevske heroje,sto ne pomenu nekoga iz svoje jedinice,ili ih se ne sjecas ?!
Uostalom Kerim Lučarević a ti znas ko je on,reci ce ti ko je Ismet i sta je radio,jer meni mozes ali i nemoras vjerovat.
Sto se mene tice a i kerim ce to potvrditi da je rahmetli Ismet jedna od najodvaznijih osoba s pocetka rata.Moguce
je i da je narkoman (to je bolest) ,moguce je i da je lopov,samo njega se bosna pamtiti kao heroja a tebe i mene nece.

Da nisi i ti kakav dijasporas ? :D
Last edited by [Matrix] on 19/12/2008 00:42, edited 1 time in total.
amrica

#572 Re: Ismet Bajramović Ćelo pronađen mrtav

Post by amrica »

@matrix
fali ti 19 godina zivota da bi znao o cemu sam ja pricaLA!

Ako su ti roditelji iz sarajeva, pitaj ih za celu, njufka, brneta, dragisu....
Ako nisu, poklopi se, i ne pisi o necemu o cemu nemas pojma.
.
[Matrix]

#573 Re: Ismet Bajramović Ćelo pronađen mrtav

Post by [Matrix] »

amrica wrote:@matrix

.
Ko se bona tebi obraca.Ko si sta si ?!
ismet je ucestvovao u sve i jednoj akciji izedju 2.maja i 8.juna u sarajevu,kad se ginulo ko snoplje.
Ako si bila ovjde,cak u pidrumu si znala,kako stvari stoje.Uvijek je bio sa kerimom ,cak
mi je djelovo nekako nesigurno i stidljivo.Istina je i da je vod vojne policije greskom otvorio
vatru na civilnu policiju i da je jedna momak poginui ali ismet je sto puta zazalio zbog toga
usotalom vojna policija je imala ovlastenja da zaustavi svakoga,rat je,heej djecice.
Last edited by [Matrix] on 19/12/2008 00:51, edited 1 time in total.
sarajevo63

#574 Re: Ismet Bajramović Ćelo pronađen mrtav

Post by sarajevo63 »

[Matrix] wrote:
amrica wrote:@matrix

.
Ko se bona tebi obraca.Ko si sta si ?!
Ne svađajte se, vi ste forumaški drugovi.
amrica

#575 Re: Ismet Bajramović Ćelo pronađen mrtav

Post by amrica »

@matrix
nauci se sta je quote na forumu, pa onda pisi ovdje. Moj post si citirao, znaci meni si se obratio.

I nauci da se ponasas.
Locked