F.K. Olimpik Sarajevo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- karanana
#551 Re: F.K. Olimpik
ja koliko sam shvatio iz onog posta sto govori o kartama, samo ce sezonci moci gledati tekme. da li to znaci da gostujuci navijaci nece moci dolaziti na olimpikove tekme na grbavicu?
-
Dendrlix
#552 Re: F.K. Olimpik
Jak vam je Pi aR!KotromanichII wrote:Fuzija omladinskih škola Olimpik i Novi Grad
10:53 21.7.2009
Na naš mail je stiglo saopštenje iz kluba koje Vam prenosimo u cijelosti.
SAOPŠTENJE ZA JAVNOST
Poštovani !!!
Sa ponosom Vas obavještavamo da je FK Olimpik zvanično potpisao ugovor o fuziji između omladinske škole Kluba Omladinske škole Novi Grad čime su dvije jedine fudbalske škole na području Opštine Novi Grad fuzionisane u jednu.
Ovim potezom su zadovoljni sa obje strane, Olimpik činjenicom da je svojoj školi priključio više od 400 djece koje su do sada egzistirale pod imenom Novi Grad, a s druge strane čelni ljudi fudbalske škole Novi Grad činjenicom da su se našli pod okriljem novog premijer ligaša koji će djeci koja su u klubu ponuditi bolje uslove za rad, ali i napredovanje.
Podsjetit ćemo Vas da je iako relativno mlada, Fudbalska škola Novi Grad do sada izbacila već nekoliko reprezentativaca I to 5 u kadetskoj I jednog u pionirskoj selekciji BiH.
Za mjesto koordinatora, novog fuzionisanog omladinskog pogona postavljen je Fadil Aganspahić, a uz njega će raditi I treneri koji su do sada radili u fudbalskoj školi Novi Grad, ali I treneri koji su radili sa mlađim kategorijama u Omladinskom pogonu Olimpika.
PRESS FK OLIMPIK
Ovaj olimpik ce biti pravi hit ove godine, doveli najvise pojacanja, prave novi stadion, produzili vise godisnje ugovore sa mladim talentovanim igracima, prikljucili vise od 400 djece klubu gdje ce mozda neki od njih postati buduci reprezentativci, svaka cast
bit ce interesantna premijer lioga ove godine ja mislim
-
krokodil
- Charuga
- Globalni moderator
#554 Re: F.K. Olimpik
Sta je sa Herbionom, ne javlja se danima ...
Interesuje me sta je sa onim Nenadicem sto je odbio Valensiju i Muskron? Kako se pokazao? Hoce li igrati protiv Zelje u subotu, da ga pogledamo i mi?
Interesuje me sta je sa onim Nenadicem sto je odbio Valensiju i Muskron? Kako se pokazao? Hoce li igrati protiv Zelje u subotu, da ga pogledamo i mi?
-
herbion
#555 Re: F.K. Olimpik
Nenadic razgulio u Evropu.Plavih_11 wrote:Sta je sa Herbionom, ne javlja se danima ...![]()
- Charuga
- Globalni moderator
#556 Re: F.K. Olimpik
Kako sad to? Pa zar nije potpisao? Steta, cuo sam da je extra igrac ..herbion wrote:Nenadic razgulio u Evropu.Plavih_11 wrote:Sta je sa Herbionom, ne javlja se danima ...![]()
- KotromanichII
#558 Re: F.K. Olimpik
jeli stvarno sigurno da je otisao taj nenadic ????Previse para i za Olimpik.
- Charuga
- Globalni moderator
#559 Re: F.K. Olimpik
99,9%KotromanichII wrote:jeli stvarno sigurno da je otisao taj nenadic ????Previse para i za Olimpik.
- Charuga
- Globalni moderator
#560 Re: F.K. Olimpik
Moze li mi neko sad poslije vecerasnje utakmice reci jeli TO TAJ Olimpik u kojeg su ulozene ogromne pare?? Pa zar nije sramota da ga Zeljo sa igracima na probi dobije 2:0 ... 
- Senchos
#561 Re: F.K. Olimpik
da da uz domačinsko suđenje i onaj penalPlavih_11 wrote:Moze li mi neko sad poslije vecerasnje utakmice reci jeli TO TAJ Olimpik u kojeg su ulozene ogromne pare?? Pa zar nije sramota da ga Zeljo sa igracima na probi dobije 2:0 ...
- Charuga
- Globalni moderator
#562 Re: F.K. Olimpik
Pa zar tolike stotine hiljada da se opravdavaju onim penalom ... Prije penala i poslije penala su te stotine hiljada trebale da zabiju barem 2-3 ALI nisu ... Zasto .. ? Nije valjda da im sudija nije dozvolio ..Senchos wrote:da da uz domačinsko suđenje i onaj penalPlavih_11 wrote:Moze li mi neko sad poslije vecerasnje utakmice reci jeli TO TAJ Olimpik u kojeg su ulozene ogromne pare?? Pa zar nije sramota da ga Zeljo sa igracima na probi dobije 2:0 ...
-
pOZz
#563 Re: F.K. Olimpik
Kakve stotine hiljada?
P.S. Ne ložite se bzvze, to je bila samo prijateljska.
-
herbion
#564 Re: F.K. Olimpik
Puno je bio veci ulog za Zelju nego Olimpik.Igraci Zelje prikazali su veliku zelju za pobjedom a igraci Olimpika nedostatak agresivnosti.Igraci Olimpika su igrali prijateljsku utakmicu a Zeljeznicara prvenstvenu u punom smislu rijeci.Olimpik jeste tvorevina u koju je jako puno ulozeno i nadamo se da ce se ulozeno vratiti.Plavih_11 wrote:Moze li mi neko sad poslije vecerasnje utakmice reci jeli TO TAJ Olimpik u kojeg su ulozene ogromne pare?? Pa zar nije sramota da ga Zeljo sa igracima na probi dobije 2:0 ...
- Charuga
- Globalni moderator
#565 Re: F.K. Olimpik
Lijepo izracunaj koliko su placeni igraci, kolika im je plata, koliko imaju Husref i strucni stab itd .. Zeljo je ulozio otprilike 965 KM do sada pa ti sad uporedi ...pOZz wrote:Kakve stotine hiljada?
- Charuga
- Globalni moderator
#566 Re: F.K. Olimpik
Ma jasta, Olimpik kad izgubi onda shvata kao prijateljsku a kad su dobijali u pripremnim onda ste ih dizali u nebesa ... Razliciti arsini nisu dobri ... Hajde nema veze, vidjet cemo i jedne i druge kad pocne cirkus ..herbion wrote:Puno je bio veci ulog za Zelju nego Olimpik.Igraci Zelje prikazali su veliku zelju za pobjedom a igraci Olimpika nedostatak agresivnosti.Igraci Olimpika su igrali prijateljsku utakmicu a Zeljeznicara prvenstvenu u punom smislu rijeci.Olimpik jeste tvorevina u koju je jako puno ulozeno i nadamo se da ce se ulozeno vratiti.Plavih_11 wrote:Moze li mi neko sad poslije vecerasnje utakmice reci jeli TO TAJ Olimpik u kojeg su ulozene ogromne pare?? Pa zar nije sramota da ga Zeljo sa igracima na probi dobije 2:0 ...
- Charuga
- Globalni moderator
#567 Re: F.K. Olimpik
Da me neko ne shvati pogresno, ne kazem da je Zeljo bolji od Olimpika nego da je sramota za Olimpik da nisu uspjeli dati ni jedan go juce ..
-
TheMule
#569 Re: F.K. Olimpik
Manijaci, sta ste se digli ko da igrate u Ligi sampiona? Pobjedili prijateljsku, pa navalili 
- JThomas
#570 Re: F.K. Olimpik
vidim da ima gospode pitara koji idu i na željine prijateljske
ma vi samo mislite da navijate za sarajevo, vi navijate za želju, samo niste svjesni toga
moć podsvijesti 
ma vi samo mislite da navijate za sarajevo, vi navijate za želju, samo niste svjesni toga
-
The 51st State
#571 Re: F.K. Olimpik
pametniji si od te suplje, inace, jedino sto vama preostaje je da nas skroz izbacite iz podsvijestiJThomas wrote:vidim da ima gospode pitara koji idu i na željine prijateljske![]()
![]()
ma vi samo mislite da navijate za sarajevo, vi navijate za želju, samo niste svjesni togamoć podsvijesti
- JThomas
#572 Re: F.K. Olimpik
ja samo činjenice konstatujem
sarajevo igra u evropi, a evo vidiš i sam, pojedina gospoda idu na željine prijateljske
sarajevo igra u evropi, a evo vidiš i sam, pojedina gospoda idu na željine prijateljske
-
krokodil
#573 Re: F.K. Olimpik
Ovo je bila samo jedna od nekoliko prijateljskih utakmica u pripremnom periodu. Nije nikakva katatrofa kada se gubi ili pobjedjuje na ovakvim utakmicama jer treneri isprobavaju raznorazne varijante i sklapaju kockice, gledaju gdje škripi probaju neke nove siteme igre i slično. To što je Olimpik izgubio ne znači da je loš isto kao ni to što je Željezničar pobijedio da je odličan, dobar ili šta ti ja znam. To je bila jedna utakmica u kojoj su i Husref i Amar probali neke svoje zamisli. KOnačan rezultat u ovakvim utakmicama je svakom ozbiljnijem treneru u drugom planu ako na terenu njegovi igrači potvrde zamisli koje on ima, tako da ovakav scenarij mislim da se neće ponoviti jer realno Olimpik ima za klasu bolji tim od komšija sa Grbavice. Nije mi namjera veličanje ili pponižavanje bilo koga ali je ovo jedna činjenica.
I još jednu stvar samo da napomenem sinoć sam bio na utakmici onaj penal se ne svira niti na "vrućim terenima u jeku borbe za opstanak" i mislim da je sudija sinoć bio najslabija tačka utakmice koja je trebala biti jednog opuštenog karaktera.
Pozdrav svima
I još jednu stvar samo da napomenem sinoć sam bio na utakmici onaj penal se ne svira niti na "vrućim terenima u jeku borbe za opstanak" i mislim da je sudija sinoć bio najslabija tačka utakmice koja je trebala biti jednog opuštenog karaktera.
Pozdrav svima
-
elSaik
#574 Re: F.K. Olimpik
To u vezi penala, sad kako je Nijaz tu, samo cu reci - get used to. 
edit: S tim da moram dodati da ne znam o cemu se konkretno radi, jer nisam bio na tekmi.
edit: S tim da moram dodati da ne znam o cemu se konkretno radi, jer nisam bio na tekmi.
- Charuga
- Globalni moderator
#575 Re: F.K. Olimpik
Ti nisi ni R od realan .. Cuj za klasu jaci tim ..krokodil wrote:jer realno Olimpik ima za klasu bolji tim od komšija sa Grbavice. Nije mi namjera veličanje ili pponižavanje bilo koga ali je ovo jedna činjenica.