TV Kantona Sarajevo
Moderator: anex
-
zikmu
#551 Re: TV Kantona Sarajevo
Moguce da je to Sjecas li se Sarajeva...
- karanana
#552 Re: TV Kantona Sarajevo
e i meni se ucinilo da sam u odjavnoj spici sa onom solo gitarom koja izvodi merlinovu himnu prepoznao spot koji je hayat pustio prije dan-dva i koji je nazvan sjecas li se sarajeva. vjerovatno je to-to. i stariji film ali ga nikad ne vidjeh prije, cudno jer pratim ovu tematiku.
-
zikmu
#553 Re: TV Kantona Sarajevo
Ako je kraj sa Sikterom i himnom onda je to to... Sjecas li se Sarajeva?
- ja.neron
#554 Re: TV Kantona Sarajevo
jeste dokumentarac "Sjećaš li se Sarajeva" koji je nastao na osnovu amaterskih snimaka braće kreševljaković i n.alikadićkaranana wrote:e i meni se ucinilo da sam u odjavnoj spici sa onom solo gitarom koja izvodi merlinovu himnu prepoznao spot koji je hayat pustio prije dan-dva i koji je nazvan sjecas li se sarajeva. vjerovatno je to-to. i stariji film ali ga nikad ne vidjeh prije, cudno jer pratim ovu tematiku.
- karanana
#555 Re: TV Kantona Sarajevo
evo najava za premijeru 2.5. dokumentarnog filma bosna ili smrt, o dogadjajima u sarajevu 2. i 3. maja 1992.
jos jedan avdin projekat i jos jedno svaka cast za njega a i za tvsa za ovakve emisije, serijale i dokumentarce!
u 18 sati u dom mladih, ili ako ne mozete onda u 20 sati na tvsa.
jos jedan avdin projekat i jos jedno svaka cast za njega a i za tvsa za ovakve emisije, serijale i dokumentarce!
u 18 sati u dom mladih, ili ako ne mozete onda u 20 sati na tvsa.
- karanana
#556 Re: TV Kantona Sarajevo
kako se zove djevojcica koja je danas sa merimom cviko vodila dobre vibracije?
ja se zaljubio. jedino sto joj ne valja je sto navija za zeljo, ali to bih joj oprostio.
ja se zaljubio. jedino sto joj ne valja je sto navija za zeljo, ali to bih joj oprostio.
- nosara
#557 Re: TV Kantona Sarajevo
Ne znam ko je autor "kalendara"koji je bio malocas, nije ni vazno, vazno je da lupeta gluposti o tome da je OZNA bila "zloglasna komunisticka tajna policija" (ni manje ni vise "zloglasna" od tajnih policija bilo gdje u svijetu), a posebno je smijesna tvrdnja o "zlocinu" u Blajburgu u kojem je ubijeno 100.000 "nevinih" ljudi... Da nije blentavi autor "kalendara" ujedno i autor neke relevantne "istrage" koja bi potvrdila navedene "informacije"...?
Autor, pretpostavljam, nema partizanskih korijena...
- open the pendzer
#558 Re: TV Kantona Sarajevo
Moguce da je OZNA bila humanitarna agencija, a na Blajburgu se dogodio piknik.nosara wrote:Ne znam ko je autor "kalendara"koji je bio malocas, nije ni vazno, vazno je da lupeta gluposti o tome da je OZNA bila "zloglasna komunisticka tajna policija" (ni manje ni vise "zloglasna" od tajnih policija bilo gdje u svijetu), a posebno je smijesna tvrdnja o "zlocinu" u Blajburgu u kojem je ubijeno 100.000 "nevinih" ljudi... Da nije blentavi autor "kalendara" ujedno i autor neke relevantne "istrage" koja bi potvrdila navedene "informacije"...?
Predlozi Bakiru da ove informacije objavi ekskluzivno u sljedecem izdanju 60 minuta.
- nosara
#559 Re: TV Kantona Sarajevo
OZNA je vrsila deratizaciju, a Blajburg je mit o ustasko-cetnickoj nevinosti...open the pendzer wrote:Moguce da je OZNA bila humanitarna agencija, a na Blajburgu se dogodio piknik.nosara wrote:Ne znam ko je autor "kalendara"koji je bio malocas, nije ni vazno, vazno je da lupeta gluposti o tome da je OZNA bila "zloglasna komunisticka tajna policija" (ni manje ni vise "zloglasna" od tajnih policija bilo gdje u svijetu), a posebno je smijesna tvrdnja o "zlocinu" u Blajburgu u kojem je ubijeno 100.000 "nevinih" ljudi... Da nije blentavi autor "kalendara" ujedno i autor neke relevantne "istrage" koja bi potvrdila navedene "informacije"...?
Predlozi Bakiru da ove informacije objavi ekskluzivno u sljedecem izdanju 60 minuta.
Bakir se bavi njihovim potomcima...
-
evo mene
#560 Re: TV Kantona Sarajevo
TV SA sljedeća akcija ministra Suljagića.
-
StupskaBitanga
#561 Re: TV Kantona Sarajevo
misliš'evo mene wrote:TV SA sljedeća akcija ministra Suljagića.
-
evo mene
#562 Re: TV Kantona Sarajevo
evo na njihovom režimskom dnevniku Suljagić ostaje ministar. Valjda ih sada neće smijenjivati kao što je planirao u SDP.
-
StupskaBitanga
#563 Re: TV Kantona Sarajevo
neka prvog onog grobara Zlatara ukloneevo mene wrote:evo na njihovom režimskom dnevniku Suljagić ostaje ministar. Valjda ih sada neće smijenjivati kao što je planirao u SDP.
-
evo mene
#564 Re: TV Kantona Sarajevo
Zlatara i onog Bajrama sam mu ime Zvonko i neka ih Torabi sebi vodi
- karanana
#565 Re: TV Kantona Sarajevo
sta ima hejteri?
ponovo doveli par dobrih treba, mlade, atraktivne, drago mi je da ulazu u mladost i u razvoj.
ponovo doveli par dobrih treba, mlade, atraktivne, drago mi je da ulazu u mladost i u razvoj.
- samo malo reloaded
#566 Re: TV Kantona Sarajevo
Jasta su, doveo ih babo, za deset milja po glavikaranana wrote:sta ima hejteri?
- poznanik
#567 Re: TV Kantona Sarajevo
Sarajmen wrote:Grobara veliš...vagaj riječi ako budeš želio da nastavimo komunikaciju, kao ljudi.StupskaBitanga wrote:neka prvog onog grobara Zlatara ukloneevo mene wrote:evo na njihovom režimskom dnevniku Suljagić ostaje ministar. Valjda ih sada neće smijenjivati kao što je planirao u SDP.
Grobar je pošteno i vrlo teško zanimanje. Ako nisi znao, Zlatar je prije funkcije direktora TVSA bio direktor Fondacije koje u svom nazivu sadrži i riječ groblje, tako da ga se kolokvijalno može nazvati "grobarem"... ne vidim šta je loše u rečenici iznad koju je upotrijebio @Bitanga.
Upoznajte svoje idole, ako želite o njima raspravljati
- bach
#568 Re: TV Kantona Sarajevo
Zamilio bih vas da obratite pažnju na jedan sitan ali važan detalj. Radi se o mikrofonima koje novinari TVSA stavljaju pod nos sagovornicima. Otkako su Zlaja i drugovi došli na vlast, ti mikrofoni su dobili crvenu boju, odnosno u fazonu su SDP zastave. Crvena podloga i bijela boja.
Da HDZ kojim slučajem uzme vlast u KS, tu mikrofoni bi preko noći dobili kockice.
Da HDZ kojim slučajem uzme vlast u KS, tu mikrofoni bi preko noći dobili kockice.
- ja.neron
#569 Re: TV Kantona Sarajevo
bach wrote:Zamilio bih vas da obratite pažnju na jedan sitan ali važan detalj. Radi se o mikrofonima koje novinari TVSA stavljaju pod nos sagovornicima. Otkako su Zlaja i drugovi došli na vlast, ti mikrofoni su dobili crvenu boju, odnosno u fazonu su SDP zastave. Crvena podloga i bijela boja.
ali njihovi čitaći vijesti (aid mršić) nikako da nauče kako da izgovaraju pojedine riječi i da razlikuju č i ć
-
StupskaBitanga
#570 Re: TV Kantona Sarajevo
OO bože šta neću ovdje pročitatija.neron wrote:bach wrote:Zamilio bih vas da obratite pažnju na jedan sitan ali važan detalj. Radi se o mikrofonima koje novinari TVSA stavljaju pod nos sagovornicima. Otkako su Zlaja i drugovi došli na vlast, ti mikrofoni su dobili crvenu boju, odnosno u fazonu su SDP zastave. Crvena podloga i bijela boja.
Da HDZ kojim slučajem uzme vlast u KS, tu mikrofoni bi preko noći dobili kockice.![]()
ali njihovi čitaći vijesti (aid mršić) nikako da nauče kako da izgovaraju pojedine riječi i da razlikuju č i ć
Čuj kapica na mikrofonu određuje stranačku pripadnost
Ako već tako pomno pratite te kapice pogledajte da Hayat ima identične samo u plavoj boji
Hoćemo li reci da je Hayat HDZov?
- poznanik
#571 Re: TV Kantona Sarajevo
Čija je onda ova džamija u Donjem Vakufu, HDZ-ova ili Lijanovića...StupskaBitanga wrote:OO bože šta neću ovdje pročitati
Čuj kapica na mikrofonu određuje stranačku pripadnost![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ako već tako pomno pratite te kapice pogledajte da Hayat ima identične samo u plavoj boji
Hoćemo li reci da je Hayat HDZov?

- karanana
#572 Re: TV Kantona Sarajevo
definitivno lijan. znam po majici.
cuj kapice na mikrofonu odredjuju stranacku pripadnost televizije. ima i tamno plavih u studiju btw.
dobra ona naida korman.
cuj kapice na mikrofonu odredjuju stranacku pripadnost televizije. ima i tamno plavih u studiju btw.
dobra ona naida korman.
- samo malo reloaded
#573 Re: TV Kantona Sarajevo
Primjetno je da su ideoloski obojena televizija ali nije ni cudo, oni ovise od kantonalnog budzeta, i moraju se uvlaciti u dupe opnome ko je na vlasti, inace nema visokih platica. Logika.bach wrote:Zamilio bih vas da obratite pažnju na jedan sitan ali važan detalj. Radi se o mikrofonima koje novinari TVSA stavljaju pod nos sagovornicima. Otkako su Zlaja i drugovi došli na vlast, ti mikrofoni su dobili crvenu boju, odnosno u fazonu su SDP zastave. Crvena podloga i bijela boja.
Ono sto mene nervira je sto pokusavaju Sarajevo predstaviti kao raj na zemlji, kontam da su pozitivne teme pozeljne, ali ovi ga brate pretjerase. Da zivis u bunkeru pod zemljom i ne izlazis vani, a gledas samo TVSA, pomislio bi da na planeti nema boljeg mjesta za zivot, i da je u Sarajevu sve savrseno, raskosno, leprsavo, romanticno, haman ko da o Vankuveru govore.
- bach
#574 Re: TV Kantona Sarajevo
karanana wrote:definitivno lijan. znam po majici.
dobra ona naida korman.
Skrenusmo s teme, ali zar nije plava boja privatne stranke ovog uglednog gospodina:

I on ima nekakvu televiziju, Alfa se zove a okosnice programa su Sejfudin Tokić i Nazif Gljiva.
- bach
#575 Re: TV Kantona Sarajevo
samo malo reloaded wrote:Primjetno je da su ideoloski obojena televizija ali nije ni cudo, oni ovise od kantonalnog budzeta, i moraju se uvlaciti u dupe opnome ko je na vlasti, inace nema visokih platica. Logika.bach wrote:Zamilio bih vas da obratite pažnju na jedan sitan ali važan detalj. Radi se o mikrofonima koje novinari TVSA stavljaju pod nos sagovornicima. Otkako su Zlaja i drugovi došli na vlast, ti mikrofoni su dobili crvenu boju, odnosno u fazonu su SDP zastave. Crvena podloga i bijela boja.
Ono sto mene nervira je sto pokusavaju Sarajevo predstaviti kao raj na zemlji, kontam da su pozitivne teme pozeljne, ali ovi ga brate pretjerase. Da zivis u bunkeru pod zemljom i ne izlazis vani, a gledas samo TVSA, pomislio bi da na planeti nema boljeg mjesta za zivot, i da je u Sarajevu sve savrseno, raskosno, leprsavo, romanticno, haman ko da o Vankuveru govore.
Jednom u gradu četiri ubistva za jedan dan ali režimski novinar TVSA obavještava o prioritetnijim stvarima.
- Premijer KS Denis Zvizdić učestvovao je na konfereciji toj i toj...
Degutantno