Garderoba za zimu

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Daphna

#551 Re: Garderoba za zimu

Post by Daphna »

Hvala Irma :kiss:
alica.k

#552 Re: Garderoba za zimu

Post by alica.k »

alica.k wrote:evo i slikice sta trazim

Image Image Image

boja je stvarno nebitna, dok god su vunene.
bila danas u merkatoru, nema. ni za djecu, ni za odrasle.
u tifaniju uzela nekakve al bez mustre..bitno da su tople, hajd.
Cholina_Lokica

#553 Re: Garderoba za zimu

Post by Cholina_Lokica »

kako ba alica, ja juce bila u merkatoru i bilo ih :D nisam uzela ni jedne jer ih imam dosta, ali sam bas gledala kakvih dezena ima :D
anjusha
Location: u 206 koraka, duzini tog sokaka koje nikad ne brojim

#554 Re: Garderoba za zimu

Post by anjusha »

kako je pocelo uskoro cemo ovu temu preimenovati u garderoba za proljece...
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#555 Re: Garderoba za zimu

Post by Chmoljo »

anjusha wrote:kako je pocelo uskoro cemo ovu temu preimenovati u garderoba za proljece...
ma stavi samo garderoba :mrgreen:

očekujem tvoj odgovor kroz pola sata :evil: :mrgreen: :kiss:
Generain

#556 Re: Garderoba za zimu

Post by Generain »

Image
Crna vijetnamka i amen :D
alica.k

#557 Re: Garderoba za zimu

Post by alica.k »

Dile wrote:kako ba alica, ja juce bila u merkatoru i bilo ih :D nisam uzela ni jedne jer ih imam dosta, ali sam bas gledala kakvih dezena ima :D
ma hajde mi pliz objasni gdje onda...bila sam tamo na djecijem, nije bilo, bila na zenskom nema ni tamo, samo one najlonke, a ovih vunenih nijedne. isla u modianu, ni tamo nije bilo...
Cholina_Lokica

#558 Re: Garderoba za zimu

Post by Cholina_Lokica »

alica.k wrote:
Dile wrote:kako ba alica, ja juce bila u merkatoru i bilo ih :D nisam uzela ni jedne jer ih imam dosta, ali sam bas gledala kakvih dezena ima :D
ma hajde mi pliz objasni gdje onda...bila sam tamo na djecijem, nije bilo, bila na zenskom nema ni tamo, samo one najlonke, a ovih vunenih nijedne. isla u modianu, ni tamo nije bilo...
tamo gdje je odjeca u marketu, e onda gdje su carape skroz na kraju, i ona polica pa sa one strane prema cd-ovima gdje su djecije, muske carape kratke, i skroz zadnja polica zbog koje moras cucnuti :D i uvijek ih ima dole nabacanih nisu slozene....
opet ja

#559 Re: Garderoba za zimu

Post by opet ja »

bez_ideje wrote:e da......gdje mogu nabaviti onu lutku za sivanje?
Imam masinu,dobru volju i krecem u akciju.........dosta vise zajebancije :mrgreen:
pitaj chineze :D ako oni nemaju , nema niko
alica.k

#560 Re: Garderoba za zimu

Post by alica.k »

Dile wrote:
alica.k wrote:
tamo gdje je odjeca u marketu, e onda gdje su carape skroz na kraju, i ona polica pa sa one strane prema cd-ovima gdje su djecije, muske carape kratke, i skroz zadnja polica zbog koje moras cucnuti :D i uvijek ih ima dole nabacanih nisu slozene....
e tu sam i gledala....i ne bi ih. jedino ako ih nisu sakrili nekako :S odem opet ovih dana maksuz da se zarovim.

edit: imal toga na pijaci?
Cholina_Lokica

#561 Re: Garderoba za zimu

Post by Cholina_Lokica »

e jesi peh :D juce ih nije bilo nest puno k'o sto zna, ali ne mogu da vjerujem da su danas sve rasprodali....
bez_ideje

#562 Re: Garderoba za zimu

Post by bez_ideje »

opet ja wrote:
bez_ideje wrote:e da......gdje mogu nabaviti onu lutku za sivanje?
Imam masinu,dobru volju i krecem u akciju.........dosta vise zajebancije :mrgreen:
pitaj chineze :D ako oni nemaju , nema niko
Ma skontala sam ja,dobra ova ideja o plasticnim lutkama za pocetak,ima toga kod kineza i pijacara,obavjestim staru sutra s posla da pogleda :evil: :evil:

NE rece mi niko okvirnu cijenu sivanja kaputa? :(
mondo bizarro

#563 Re: Garderoba za zimu

Post by mondo bizarro »

bez_ideje, ako zbaviš lutku javi, baš me zanima :D
alica.k

#564 Re: Garderoba za zimu

Post by alica.k »

Dile wrote:e jesi peh :D juce ih nije bilo nest puno k'o sto zna, ali ne mogu da vjerujem da su danas sve rasprodali....
ma sigurno da nisu, vec sam ja smotana i nisam to vidjela. opet odoh pa cemo vidjet...trazicu od prodavacice nek mi nadje.
beautyfool

#565 Re: Garderoba za zimu

Post by beautyfool »

Imam ja lutke :D ali nisu one sivace, samo trup, vec one bas za izloga od glave do pete tako da mozes kompletnu mjeru uzeti, :D et pa ako ima zainteresovanih nek se jave :D
Sunrise00

#566 Re: Garderoba za zimu

Post by Sunrise00 »

Eh, meni bi trebala malo deblja haljina, dugih rukava :D ni prekratka ni preduga, malo iznad koljena :D jel' neko vidio gdje :(
Irm@

#567 Re: Garderoba za zimu

Post by Irm@ »

Tally Weijl i Mango ;-)
zrno bibera

#568 Re: Garderoba za zimu

Post by zrno bibera »

Moze li mi neko potvrditi da li uposlenice Azela imaju neki "tal" sa musterijama i na koju facking foru mogu upasti u taj aranzman...?!!! :arrow:
Gospoda Ministarka

#569 Re: Garderoba za zimu

Post by Gospoda Ministarka »

Slabo :roll: ... ali eto... pocni sa kafom, kockom i bombonjerama, mozes ubaciti i neku bocu vina... pa boga mi ako nisi simpaticna i barem neku malu vezu da imas onda planiraj po jednog pecenog vola svaki put kad iddes u kupovinu kod njih :D

Sala, sorry... a sto je to bilo?
Jel mislis na to... sto sve sto valja ostave za konu i prijateljice....
alica.k

#570 Re: Garderoba za zimu

Post by alica.k »

zrno bibera wrote:Moze li mi neko potvrditi da li uposlenice Azela imaju neki "tal" sa musterijama i na koju facking foru mogu upasti u taj aranzman...?!!! :arrow:
jednom davno mi je jedna prodavacica pricala da im nova roba dolazi cetvrtkom...al to je tak davno bilo da se mozda sta promjenilo dosad.
a da fino pridjes i pitas da ti jave kad dodje nova roba.
ružmarin-a

#571 Re: Garderoba za zimu

Post by ružmarin-a »

alica.k wrote:
zrno bibera wrote:Moze li mi neko potvrditi da li uposlenice Azela imaju neki "tal" sa musterijama i na koju facking foru mogu upasti u taj aranzman...?!!! :arrow:
jednom davno mi je jedna prodavacica pricala da im nova roba dolazi cetvrtkom...al to je tak davno bilo da se mozda sta promjenilo dosad.
ja skoro bila u onoj na čaršiji, imala osjećaj da sam u seknd hend ušla
i nikad, ama nikad ne nađem sebi ništa, haman naletim kad sve što je dobro plane :?

rekoše na upit jedne klijentice utorkom dolazi nova roba
Cholina_Lokica

#572 Re: Garderoba za zimu

Post by Cholina_Lokica »

ružmarin-a wrote:ja skoro bila u onoj na čaršiji, imala osjećaj da sam u seknd hend ušla
i nikad, ama nikad ne nađem sebi ništa, haman naletim kad sve što je dobro plane :?

joj jest onaj na carsiji kriza.. jednom otisla i nikad vise... :D

a ista sam i ja, uvijek budem ljubomorna :mrgreen: kad svi nest tamo kupe a ja nikad nista nisam nasla :(
alica.k

#573 Re: Garderoba za zimu

Post by alica.k »

ružmarin-a wrote:
alica.k wrote:
ja skoro bila u onoj na čaršiji, imala osjećaj da sam u seknd hend ušla

imaju 2 gdje sam ja redovno dobru robu nalazila..onaj na dobrinji i onaj na malti. u ovom u vogosci se zna dobrih stvari nac isto. onaj kod bbi centra i taj na carsiji...meni barem katastrofa.
Sunrise00

#574 Re: Garderoba za zimu

Post by Sunrise00 »

U Vogosci se moze naci finih stvari u Azelu :D posebno u korpama na sredini, koliko god bezveze to izgledalo :D samo se zarovite :D ja sam nekidan kupila prelijepu haljinicu za 3 KM, doduse, ima neku rupicu, ali ide neka masna preko :oops: :D
alica.k

#575 Re: Garderoba za zimu

Post by alica.k »

ne bi nikog da uvrijedim, al u vogosci se prvo rasprodaju papanske i ruzne stvari i onda dodjes tamo ko hadzo i izaberes sve sto valja :D
Post Reply