Garderoba za zimu
Moderator: anex
- Daphna
#551 Re: Garderoba za zimu
Hvala Irma 
- alica.k
#552 Re: Garderoba za zimu
bila danas u merkatoru, nema. ni za djecu, ni za odrasle.alica.k wrote:evo i slikice sta trazim
![]()
![]()
boja je stvarno nebitna, dok god su vunene.
u tifaniju uzela nekakve al bez mustre..bitno da su tople, hajd.
- Cholina_Lokica
#553 Re: Garderoba za zimu
kako ba alica, ja juce bila u merkatoru i bilo ih
nisam uzela ni jedne jer ih imam dosta, ali sam bas gledala kakvih dezena ima 
- anjusha
- Location: u 206 koraka, duzini tog sokaka koje nikad ne brojim
#554 Re: Garderoba za zimu
kako je pocelo uskoro cemo ovu temu preimenovati u garderoba za proljece...
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#555 Re: Garderoba za zimu
ma stavi samo garderobaanjusha wrote:kako je pocelo uskoro cemo ovu temu preimenovati u garderoba za proljece...
očekujem tvoj odgovor kroz pola sata
- alica.k
#557 Re: Garderoba za zimu
ma hajde mi pliz objasni gdje onda...bila sam tamo na djecijem, nije bilo, bila na zenskom nema ni tamo, samo one najlonke, a ovih vunenih nijedne. isla u modianu, ni tamo nije bilo...Dile wrote:kako ba alica, ja juce bila u merkatoru i bilo ihnisam uzela ni jedne jer ih imam dosta, ali sam bas gledala kakvih dezena ima
- Cholina_Lokica
#558 Re: Garderoba za zimu
tamo gdje je odjeca u marketu, e onda gdje su carape skroz na kraju, i ona polica pa sa one strane prema cd-ovima gdje su djecije, muske carape kratke, i skroz zadnja polica zbog koje moras cucnutialica.k wrote:ma hajde mi pliz objasni gdje onda...bila sam tamo na djecijem, nije bilo, bila na zenskom nema ni tamo, samo one najlonke, a ovih vunenih nijedne. isla u modianu, ni tamo nije bilo...Dile wrote:kako ba alica, ja juce bila u merkatoru i bilo ihnisam uzela ni jedne jer ih imam dosta, ali sam bas gledala kakvih dezena ima
-
opet ja
#559 Re: Garderoba za zimu
pitaj chinezebez_ideje wrote:e da......gdje mogu nabaviti onu lutku za sivanje?
Imam masinu,dobru volju i krecem u akciju.........dosta vise zajebancije
- alica.k
#560 Re: Garderoba za zimu
e tu sam i gledala....i ne bi ih. jedino ako ih nisu sakrili nekako :S odem opet ovih dana maksuz da se zarovim.Dile wrote:tamo gdje je odjeca u marketu, e onda gdje su carape skroz na kraju, i ona polica pa sa one strane prema cd-ovima gdje su djecije, muske carape kratke, i skroz zadnja polica zbog koje moras cucnutialica.k wrote:ma hajde mi pliz objasni gdje onda...bila sam tamo na djecijem, nije bilo, bila na zenskom nema ni tamo, samo one najlonke, a ovih vunenih nijedne. isla u modianu, ni tamo nije bilo...Dile wrote:kako ba alica, ja juce bila u merkatoru i bilo ihnisam uzela ni jedne jer ih imam dosta, ali sam bas gledala kakvih dezena ima
i uvijek ih ima dole nabacanih nisu slozene....
edit: imal toga na pijaci?
- Cholina_Lokica
#561 Re: Garderoba za zimu
e jesi peh
juce ih nije bilo nest puno k'o sto zna, ali ne mogu da vjerujem da su danas sve rasprodali....
- bez_ideje
#562 Re: Garderoba za zimu
Ma skontala sam ja,dobra ova ideja o plasticnim lutkama za pocetak,ima toga kod kineza i pijacara,obavjestim staru sutra s posla da pogledaopet ja wrote:pitaj chinezebez_ideje wrote:e da......gdje mogu nabaviti onu lutku za sivanje?
Imam masinu,dobru volju i krecem u akciju.........dosta vise zajebancijeako oni nemaju , nema niko
NE rece mi niko okvirnu cijenu sivanja kaputa?
- mondo bizarro
#563 Re: Garderoba za zimu
bez_ideje, ako zbaviš lutku javi, baš me zanima 
- alica.k
#564 Re: Garderoba za zimu
ma sigurno da nisu, vec sam ja smotana i nisam to vidjela. opet odoh pa cemo vidjet...trazicu od prodavacice nek mi nadje.Dile wrote:e jesi pehjuce ih nije bilo nest puno k'o sto zna, ali ne mogu da vjerujem da su danas sve rasprodali....
- beautyfool
#565 Re: Garderoba za zimu
Imam ja lutke
ali nisu one sivace, samo trup, vec one bas za izloga od glave do pete tako da mozes kompletnu mjeru uzeti,
et pa ako ima zainteresovanih nek se jave 
- Sunrise00
#566 Re: Garderoba za zimu
Eh, meni bi trebala malo deblja haljina, dugih rukava
ni prekratka ni preduga, malo iznad koljena
jel' neko vidio gdje 
- Irm@
#567 Re: Garderoba za zimu
Tally Weijl i Mango 
-
zrno bibera
#568 Re: Garderoba za zimu
Moze li mi neko potvrditi da li uposlenice Azela imaju neki "tal" sa musterijama i na koju facking foru mogu upasti u taj aranzman...?!!! 
-
Gospoda Ministarka
#569 Re: Garderoba za zimu
Slabo
... ali eto... pocni sa kafom, kockom i bombonjerama, mozes ubaciti i neku bocu vina... pa boga mi ako nisi simpaticna i barem neku malu vezu da imas onda planiraj po jednog pecenog vola svaki put kad iddes u kupovinu kod njih
Sala, sorry... a sto je to bilo?
Jel mislis na to... sto sve sto valja ostave za konu i prijateljice....
Sala, sorry... a sto je to bilo?
Jel mislis na to... sto sve sto valja ostave za konu i prijateljice....
- alica.k
#570 Re: Garderoba za zimu
jednom davno mi je jedna prodavacica pricala da im nova roba dolazi cetvrtkom...al to je tak davno bilo da se mozda sta promjenilo dosad.zrno bibera wrote:Moze li mi neko potvrditi da li uposlenice Azela imaju neki "tal" sa musterijama i na koju facking foru mogu upasti u taj aranzman...?!!!
a da fino pridjes i pitas da ti jave kad dodje nova roba.
- ružmarin-a
#571 Re: Garderoba za zimu
ja skoro bila u onoj na čaršiji, imala osjećaj da sam u seknd hend ušlaalica.k wrote:jednom davno mi je jedna prodavacica pricala da im nova roba dolazi cetvrtkom...al to je tak davno bilo da se mozda sta promjenilo dosad.zrno bibera wrote:Moze li mi neko potvrditi da li uposlenice Azela imaju neki "tal" sa musterijama i na koju facking foru mogu upasti u taj aranzman...?!!!
i nikad, ama nikad ne nađem sebi ništa, haman naletim kad sve što je dobro plane
rekoše na upit jedne klijentice utorkom dolazi nova roba
- Cholina_Lokica
#572 Re: Garderoba za zimu
joj jest onaj na carsiji kriza.. jednom otisla i nikad vise...ružmarin-a wrote:ja skoro bila u onoj na čaršiji, imala osjećaj da sam u seknd hend ušla
i nikad, ama nikad ne nađem sebi ništa, haman naletim kad sve što je dobro plane![]()
a ista sam i ja, uvijek budem ljubomorna
- alica.k
#573 Re: Garderoba za zimu
imaju 2 gdje sam ja redovno dobru robu nalazila..onaj na dobrinji i onaj na malti. u ovom u vogosci se zna dobrih stvari nac isto. onaj kod bbi centra i taj na carsiji...meni barem katastrofa.ružmarin-a wrote:ja skoro bila u onoj na čaršiji, imala osjećaj da sam u seknd hend ušlaalica.k wrote:jednom davno mi je jedna prodavacica pricala da im nova roba dolazi cetvrtkom...al to je tak davno bilo da se mozda sta promjenilo dosad.zrno bibera wrote:Moze li mi neko potvrditi da li uposlenice Azela imaju neki "tal" sa musterijama i na koju facking foru mogu upasti u taj aranzman...?!!!
i nikad, ama nikad ne nađem sebi ništa, haman naletim kad sve što je dobro plane![]()
- Sunrise00
#574 Re: Garderoba za zimu
U Vogosci se moze naci finih stvari u Azelu
posebno u korpama na sredini, koliko god bezveze to izgledalo
samo se zarovite
ja sam nekidan kupila prelijepu haljinicu za 3 KM, doduse, ima neku rupicu, ali ide neka masna preko

- alica.k
#575 Re: Garderoba za zimu
ne bi nikog da uvrijedim, al u vogosci se prvo rasprodaju papanske i ruzne stvari i onda dodjes tamo ko hadzo i izaberes sve sto valja