vecerica...nesto mexicko
U ZDRAVOM TIJELU ZDRAV DUH - Poslije raftinga - BICIKLO
- Dr.Cuddy
#551 Re: U ZDRAVOM TIJELU ZDRAV DUH - Poslije raftinga - BICIKLO
pojedinim? nemoj mi okolo kole, direktno reci...a ni pirati nista u naturi nisu dobili! krivo si obavjesten, valjda sto nisi bio tamo, pa vidio svojim ocima
vecerica...nesto mexicko
vecerica...nesto mexicko
- jennisjoplin
#552 Re: U ZDRAVOM TIJELU ZDRAV DUH - Poslije raftinga - BICIKLO
aha mexico. mexico i meni se jede meksička juha srednje ljuta (ne mogu ljute jbg samo malo po jeziku da pecne) i meksička salata sa hagra i kukuruzom jooojMoonlight & Magnolia wrote:pojedinim? nemoj mi okolo kole, direktno reci...a ni pirati nista u naturi nisu dobili! krivo si obavjesten, valjda sto nisi bio tamo, pa vidio svojim ocima![]()
![]()
![]()
![]()
vecerica...nesto mexicko
a pirati i to, pjma nemam samo iz zeze i vase prepiske a ti odma' naletiš na minu teško ti u tuđini a
- bavka
#553 Re: U ZDRAVOM TIJELU ZDRAV DUH - Poslije raftinga - BICIKLO
eh ovako...od 23 insana sa spiska,stiglo mi je 9 sigurnih prijava.
MOLIM ostale koji nisu potvrdili,da to urade sto prije da bi se mogli organizovat.
Za sada imamo jedno sigurno vozilo do v.polja. Treba nam jos vozila za raju,a za bajkove imamo jos 6 slobodnih mjesta u kombiju.
MOLIM ostale koji nisu potvrdili,da to urade sto prije da bi se mogli organizovat.
Za sada imamo jedno sigurno vozilo do v.polja. Treba nam jos vozila za raju,a za bajkove imamo jos 6 slobodnih mjesta u kombiju.
- slavkoimamodilera
#554 Re: U ZDRAVOM TIJELU ZDRAV DUH - Poslije raftinga - BICIKLO
Ja sam se izgubio negdje u posljednjih 6-7 stranica, tako da veze nemam, jesi i mene racunao na tom spisku? 
- bavka
#555 Re: U ZDRAVOM TIJELU ZDRAV DUH - Poslije raftinga - BICIKLO
hajd na PP mi napisi imas bajk,auto,s kim ides i sl.slavkoimamodilera wrote:Ja sam se izgubio negdje u posljednjih 6-7 stranica, tako da veze nemam, jesi i mene racunao na tom spisku?
-
Meri_
#556 Re: U ZDRAVOM TIJELU ZDRAV DUH - Poslije raftinga - BICIKLO
Narode, neozbiljni ste! Al' bas mi se zato svidjate, ha ha ha, k'o sto je veci merak rafting u probusenom camcu nego ono sminkerski: kaciga i sl. Pa nije ovo Peep show vec brdski biciklizam, planina, cist zrak u plucima... ako zelite striptiz trebate doci na kakvo jezero kad se decki poskidaju i kupaju, hm, hm, u onome ko sta ima, a vecina nosi Adamove kostime. Evo, da vas malo nalozim, na fotkama je "grupica" od 23 komada biciklista od prosle nedjelje.
Nego, dajte malo se uozbiljite i javite Bavki konkretne prijave. Nemoguce je jednim kombijem transportovati grupu od 20-tak ljudi s biciklima na brdo. Mi smo prosle nedjelje isli sa kombijem i 6 malih auta, mnogi sa krovnim nosacima bicikla. Ko ima auto neka ga prijavi, ko nema bicikl morat ce se sam pobrinuti za eventualno iznajmljivanje. Mislim da bi cetvrtak trebao biti zadnji dan za ozbiljne prijave kako bi se u petak mogao kontaktirati i rezervisati Zijo (lik koji vozi kombi do gore, 5 KM za covjeka+bicikl, isto toliko za povratak ko ne zeli voziti nizbrdo) i osoblje planinarskog doma radi dogovora oko hrane. Uzgred, najbolje mjesto za polazak je Merkator na Dobrinji ili Ciklo Centar na Ilidzi (ovo cemo jos dogovoriti), no, ako vecina zivi blize Centru ili Starom gradu (javite i ovo Bavki) mozemo se naci npr. kod mosta Suade Dilberovic ili sl.
Sto se tice vremena, prolazno naoblacenje i moguca kisa bi trebali prestati do nedjelje kad se ocekuje malo oblacno i suncano vrijeme, temperatura ujutro oko 14 stepeni, tokom dana 24. Znaci, garderoba: majica kratkih rukava ali u rezervi jakna, dukserica ili sl.
A evo malo fotkica da vidite kako Bavka nije jedini maneken. Moguce da neki iz ove ekipe dodju taj dan na Igman:

Nego, dajte malo se uozbiljite i javite Bavki konkretne prijave. Nemoguce je jednim kombijem transportovati grupu od 20-tak ljudi s biciklima na brdo. Mi smo prosle nedjelje isli sa kombijem i 6 malih auta, mnogi sa krovnim nosacima bicikla. Ko ima auto neka ga prijavi, ko nema bicikl morat ce se sam pobrinuti za eventualno iznajmljivanje. Mislim da bi cetvrtak trebao biti zadnji dan za ozbiljne prijave kako bi se u petak mogao kontaktirati i rezervisati Zijo (lik koji vozi kombi do gore, 5 KM za covjeka+bicikl, isto toliko za povratak ko ne zeli voziti nizbrdo) i osoblje planinarskog doma radi dogovora oko hrane. Uzgred, najbolje mjesto za polazak je Merkator na Dobrinji ili Ciklo Centar na Ilidzi (ovo cemo jos dogovoriti), no, ako vecina zivi blize Centru ili Starom gradu (javite i ovo Bavki) mozemo se naci npr. kod mosta Suade Dilberovic ili sl.
Sto se tice vremena, prolazno naoblacenje i moguca kisa bi trebali prestati do nedjelje kad se ocekuje malo oblacno i suncano vrijeme, temperatura ujutro oko 14 stepeni, tokom dana 24. Znaci, garderoba: majica kratkih rukava ali u rezervi jakna, dukserica ili sl.
A evo malo fotkica da vidite kako Bavka nije jedini maneken. Moguce da neki iz ove ekipe dodju taj dan na Igman:

-
*mima*
#557 Re: U ZDRAVOM TIJELU ZDRAV DUH - Poslije raftinga - BICIKLO
Jeko meri? Jes zajebana......
- bavka
#558 Re: U ZDRAVOM TIJELU ZDRAV DUH - Poslije raftinga - BICIKLO
mima wrote:Jeko meri? Jes zajebana......
- jennisjoplin
#559 Re: U ZDRAVOM TIJELU ZDRAV DUH - Poslije raftinga - BICIKLO
@bavka
jel' ce tura bidne 'vaka ko' na slikama? ponesi lopatu da ans struzes sa makadama
jel' ce tura bidne 'vaka ko' na slikama? ponesi lopatu da ans struzes sa makadama
- bavka
#560 Re: U ZDRAVOM TIJELU ZDRAV DUH - Poslije raftinga - BICIKLO
ma bice i ljepsajennisjoplin wrote:@bavka
-
*mima*
#561 Re: U ZDRAVOM TIJELU ZDRAV DUH - Poslije raftinga - BICIKLO
Brisi mimu sa spiska.......ode mima da se kupa za vekend........ 
- bavka
#562 Re: U ZDRAVOM TIJELU ZDRAV DUH - Poslije raftinga - BICIKLO
dakle...jos jedna molba.
Da bi vam lakse bilo...gdje zelite da se okupimo? Mislim da vecina zivi u gradu,pa bi vas kombi cekao negdje tu.Ajmo,izjasnite se.
Da bi vam lakse bilo...gdje zelite da se okupimo? Mislim da vecina zivi u gradu,pa bi vas kombi cekao negdje tu.Ajmo,izjasnite se.
- slavkoimamodilera
#563 Re: U ZDRAVOM TIJELU ZDRAV DUH - Poslije raftinga - BICIKLO
Lagano jutarnje zagrijavanje ce dobro doci svima, mislim... stoga ili Mercator Dobrinja ili Ciklo centar Ilidza (koji je nesto tezi za naci za one koji ne znaju)...
- bavka
#564 Re: U ZDRAVOM TIJELU ZDRAV DUH - Poslije raftinga - BICIKLO
nekome nije zagrijavanje preci 10k do mercatora,razumijes?slavkoimamodilera wrote:Lagano jutarnje zagrijavanje ce dobro doci svima, mislim... stoga ili Mercator Dobrinja ili Ciklo centar Ilidza (koji je nesto tezi za naci za one koji ne znaju)...
- slavkoimamodilera
#565 Re: U ZDRAVOM TIJELU ZDRAV DUH - Poslije raftinga - BICIKLO
Nek krenu u 6 i naprave pauzu na Otoci na pola puta...bavka wrote:nekome nije zagrijavanje preci 10k do mercatora,razumijes?slavkoimamodilera wrote:Lagano jutarnje zagrijavanje ce dobro doci svima, mislim... stoga ili Mercator Dobrinja ili Ciklo centar Ilidza (koji je nesto tezi za naci za one koji ne znaju)...
-
*mima*
#566 Re: U ZDRAVOM TIJELU ZDRAV DUH - Poslije raftinga - BICIKLO
Ja jutros zajebanih likova.........
- bavka
#567 Re: U ZDRAVOM TIJELU ZDRAV DUH - Poslije raftinga - BICIKLO
puki...ne smije mi tebe niko diratmima wrote:Ja jutros zajebanih likova.........
- slavkoimamodilera
#568 Re: U ZDRAVOM TIJELU ZDRAV DUH - Poslije raftinga - BICIKLO
E, ako ti gurnem tu ljulju pa ces o'ma do mora odletit, jesi cula?!mima wrote:Ja jutros zajebanih likova.........
Eh, to se zove zajebano izdanje...
-
*mima*
#569 Re: U ZDRAVOM TIJELU ZDRAV DUH - Poslije raftinga - BICIKLO
bavka wrote:puki...ne smije mi tebe niko diratmima wrote:Ja jutros zajebanih likova.........mislim smije te dirat...al samo onaj tvoj
Ma ne bojim se ja za sebe dragi moj .....nego mi zao pojedinaca....bi ce jako maltretirani.....a mimi ode za vikend da smoci guzu....
-
*mima*
#570 Re: U ZDRAVOM TIJELU ZDRAV DUH - Poslije raftinga - BICIKLO
slavkoimamodilera wrote:E, ako ti gurnem tu ljulju pa ces o'ma do mora odletit, jesi cula?!mima wrote:Ja jutros zajebanih likova.........![]()
Eh, to se zove zajebano izdanje...
Nisi se naspavao....ili ti zenska sinoc nije dala.....
- slavkoimamodilera
#571 Re: U ZDRAVOM TIJELU ZDRAV DUH - Poslije raftinga - BICIKLO
Dala mi je kako nije?
Cvaju da se okrenem da drugu stranu i zaspim...
Cvaju da se okrenem da drugu stranu i zaspim...
- jennisjoplin
#572 Re: U ZDRAVOM TIJELU ZDRAV DUH - Poslije raftinga - BICIKLO
da ne bilo ni po babi ni po stricevima neka bude kod kavane tito na platou giro di sarajevo, svima napola putabavka wrote:dakle...jos jedna molba.
- dushmanka_sa
#573 Re: U ZDRAVOM TIJELU ZDRAV DUH - Poslije raftinga - BICIKLO
Ja sam za opciju na Ilidži kod Ciklo Centra.
Svima je lako doći dole, uključujući i ove koji trebaju unajmiti bajk.
- bavka
#574 Re: U ZDRAVOM TIJELU ZDRAV DUH - Poslije raftinga - BICIKLO
kako ja ne smijem kontirati zeni...mislim da je ovo bolja opcija. u 9 u nedjelju kod Ciklocentra na Ilidzi.ovi koji trebaju iznajmiti bajk,urade to na licu mjesta i ubace bajk u kombi.dushmanka_sa wrote:Ja sam za opciju na Ilidži kod Ciklo Centra.
ovo je samo opcija. a mozemo ovako: ovi koji su u gradu,nadju se kod parkinga na vrbanji,potrpaju se u auta i bajkove i dodju pred CC da pokupe ostale koji ce iznajmiti bajkove.OK?