emigrazione wrote:LSD nece da ga neko ponizava
Pa covjece ja nemam elementarne uslove za posmatranje utakmice na vasem stadionu. I vjerovatno sad necu ni ici na derbi jer ne mogu dijete povesti a i meni je bezze da se guzvam kao da sam u toru. Pazi, jedini razlog sto vjerovatno necu ici na utakmicu jer ne mogu do vazduha da dodjem a karta je bezobrazno skupa za takve konclogorske uslove. Bit ce kasno kad neko zivot izgubi tamo, nadam se da ce ti prica tada biti malo drugacija

Stani malo jarane...šta je to bolja situacija na Jugu Grbavice?? vec nekoliko godina su gotovo iste cijene, na jug se nagura ljudi, ista gužva isto sve...jel misliš da je tamo neki komfor??
Dobijete istok i natkrivenu tribinu, nek kiša padne necete kisnuti....tu pogodnost ja na Jugu nemam...jel tako ili nije.
Gužva?? pa šta sad? gužva je i na Jugu, možda još i veca...pa se niko ne žali....tako je kako je...bolje ne može zasad.
Cijena?? ne možete više polemisati ni o cijenama kad su cijene iste i navijacima Želje i Sarajeva što se tice Sjevera...a ni Jug nije daleko po tom pitaju.
Dijete povesti? to jest problem realno, ali te probleme ne mogu riješiti obicni navijaci, niti piskaranje po forumu.
Istok je tribina koja se samo i iskljuvico za derbi aktivira, inace je to mrtva tribina...znaci, i na taj nacin se izađe u susret navijacima Sarajeva...jest da mi možda izgleda to sve smješno, ali to je tako.
Ne znam šta ocekujete od sadašnje Grbavice?? neke uslove ko na Old Trafordu...pa ne može nikako jbg.