Naravno da nisi to shvatila, pozurila si da mi utrpas svoje rijeci. Zasto mi piesmo kad ti i moje i svoje misli znas.
Ovo ostalo je klepetanje sad kad smo ustanovili gore napisano.
underwater wrote:A jebemti.
Ove newager-i vole sve, i energije i letece tanjire i planete i piramide i titraje universuma ...
Da se ne peglaju s njima dodali su im jos tih bogova.
Pa sad imaju bogova hejbet, kamen dignes, a bog ispod...
Sto se mene tice, mozes vjerovat da je i kamionska guma bog i svaki dan se molit toj gumi.MirtolaDas wrote:underwater wrote:A jebemti.
Ove newager-i vole sve, i energije i letece tanjire i planete i piramide i titraje universuma ...
vidis kako se i dizanjem kamena bog manifestuje. a i ruka koje dize kamen je bog, i sam kamen je bog, sve je bog
MirtolaDas wrote:underwater wrote:A jebemti.
vidis kako se i dizanjem kamena bog manifestuje. a i ruka koje dize kamen je bog, i sam kamen je bog, sve je bog
AmirEmira wrote:MirtolaDas wrote:underwater wrote:A jebemti.
vidis kako se i dizanjem kamena bog manifestuje. a i ruka koje dize kamen je bog, i sam kamen je bog, sve je bog![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
super receno, iako cisto sumnjam da ce doticni shvatiti, alisuper
Bičuj hin,underwater wrote:
Dze nestadose tvoje dobre vibracije?
Misli pozitivno a?
Palamudis mahali da misli pozitivno, a ti (odjednom) ne mislis?
Kako sad pa to?
Nema potrebefatamorgana wrote:Bičuj hin,underwater wrote:
Misli pozitivno a?
Kako sad pa to?
Tako je, nema labavo sa kjafirima, sve to treba u suru ućerat'underwater wrote: Nema potrebe![]()
Od nick-a do price ...sve fake.
Misionarenje za sitnu lovu od donacija
I jos se doslo na filozofiju s ovom supljom
Pa vibraciju neceAmirEmira wrote:hahahahhahahahahahhahahaha aaaj mo oplakah![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sto sam li ja negativna sto rekoh da ti neces shvatiti![]()
![]()
to sto ti neces shvatiti meni ne kvare vibraciju, niti raspolozenje
![]()
![]()
![]()
Onako iskreno, citajuci tvoje upise, sumnjam da ti trebas MENE nagovarat da razmisljam, tebi je to potrebnije.O Boze hahahaha umrijet cu od smijeha![]()
![]()
Nisam pojma imala da se dijele donacije za one koji vise na forumu i govore kako treba biti pozitivan! s obzirom na to s kakvim sve ljudima dodjem u kontakt, mislim da sam zasluzila bar neku vrstu kompenzacije u vidu donacija! Gdje se dijele sve te donacije?? I ko ih dijeli,neki podli ljudi iz "agencije za pozitivno razmisljanje"? I sta, placaju ljude da govore drugima kako je zivot ljepsi kad si nasmijan, i kako treba vidjeti Boga u svemu? Kakvi zbirovi, mora da goleme pare zaradjuju na tome sto ljudi pozitivn misle hahahahahahahhaahhaa
Hvala ti, bas si me oraspolozio pred spavanjeSad ja odoh leci, i ja i moj muz Amir, koji se ustvari zove Armin, jer su nam ovo vidis FEJK vlastita imena kao bismo mogli tebe zakinuti za brdo para tako sto bismo te nagovorili da razmisljas kako si zasluzio dosta toga i kako treba da si zahvalan na onom sto imas.. Kakvi mo mi gadovi hahahahahahaha
Ču' tebe sad, ispade da ti nikad nisi bio na bazenu il' bar na Bazenima,underwater wrote: Onako iskreno, citajuci tvoje upise, sumnjam da ti trebas MENE nagovarat da razmisljam, tebi je to potrebnije.
Sva ta suplja "na ivici bazena" i kolektivnom prizivanju dobra, o tebi i muzu ti amiru aka arminu, providna je i jadna.
Mislim meni ne smeta ta glupost u koju ti poikusavas ubjedit ljude vec NACIN na koji to radis.
A ako ovo tvoje nije misionarenje (kao slucajno reklamiras knjige i saljes na PP) onda sam ja Dalai Lama osobno.
ovo nije pitanje vjere vec spoznaje. utopijom se obicno nazivaju ideologije koje nisu izvodljive u praksi. spoznaja je nesto sto vec jeste. problema neeemaaaunderwater wrote:Sto se mene tice, mozes vjerovat da je i kamionska guma bog i svaki dan se molit toj gumi.MirtolaDas wrote:underwater wrote:A jebemti.
Ako je tebi OK i meni je.
Samo imas tu problem sto zbilja i utopija nisu isto.
A i ja sam cito kako Asterix kaze Obelixu Ex nihilo nihil fit.
AmirEmira wrote:Heeeej VacaOtisli smo iz stana, prvo se dugo dvoumili, i onda jedno jutro dijasporci koji zive preko puta (tj. dolaze u posjetu ponekad) se "vratili" i poceli lupati i bacati djecija kolica (nasa, naravno
). Kad ih je muz zamolio da prestanu su poceli prijetiti, a kad sam ja izasla da vidim sta se desava i pitala cemu necivilizovano ponasanje, zena me pocela fizicki napadati. Onda se pozivala na svoju rodicu, vlasnicu zgrade
Eh, tu ti mi skontamo da ne zelimo zivjeti medju takvim papcima i brdjanima, i ostavimo i ugovor i depozit i odselimo sutradan
Kljuceve im ostavimo u sanducetu
Najbolja odluka ikad donesena! U onom stanu ni Dalai Lama ne bi uspio vibraciju popraviti
kako tebe slusa zakon atrakcije, privlacil´se sta da valja
? Kakva je bila radionica? (da ne idem u detalje, mislim da znas na koju mislim
)
što je najgore upravo tačno. oni zaista nemaju pojma kako je u zajednicama formiranim na interesnoj bazi i s tolikim mnostvom ljudi na relativno maloj površini...dr.Gonzo wrote:Neuki africki crnci koji zive u ljutoj sirotinji su jako cesto nasmijani i veseli.
Hare Krishna sljedbenici "ispranog mozga" komuniciraju sa ostalima tako sto pjevaju, plesu, dijele hranu, i djeluju sretni.
Cak je i prosjecan hercegovacki coban cesto veseliji od stanovnika grada.
Ali to je zato sto oni "nemaju pojma", pa su "sretni", a mi upuceni razumijemo kao je zivot tezak i stoga smo opravdano nezadovoljni i depresivni
vaca wrote:AmirEmira wrote:Heeeej VacaOtisli smo iz stana, prvo se dugo dvoumili, i onda jedno jutro dijasporci koji zive preko puta (tj. dolaze u posjetu ponekad) se "vratili" i poceli lupati i bacati djecija kolica (nasa, naravno
). Kad ih je muz zamolio da prestanu su poceli prijetiti, a kad sam ja izasla da vidim sta se desava i pitala cemu necivilizovano ponasanje, zena me pocela fizicki napadati. Onda se pozivala na svoju rodicu, vlasnicu zgrade
Eh, tu ti mi skontamo da ne zelimo zivjeti medju takvim papcima i brdjanima, i ostavimo i ugovor i depozit i odselimo sutradan
Kljuceve im ostavimo u sanducetu
Najbolja odluka ikad donesena! U onom stanu ni Dalai Lama ne bi uspio vibraciju popraviti
kako tebe slusa zakon atrakcije, privlacil´se sta da valja
? Kakva je bila radionica? (da ne idem u detalje, mislim da znas na koju mislim
)
za odluku, često sam se pitala šta je bilo jer si nestala u kritičnom momentu
![]()
Bilo je vrlo vrlo zanimljivo, žao mi je što nisi uspjela doći...
Pišem ti nekad kasnije više na pp
Ova zadnja recenica me bas slatko nasmijala, skidam kapudr.Gonzo wrote:Neuki africki crnci koji zive u ljutoj sirotinji su jako cesto nasmijani i veseli.
Hare Krishna sljedbenici "ispranog mozga" komuniciraju sa ostalima tako sto pjevaju, plesu, dijele hranu, i djeluju sretni.
Cak je i prosjecan hercegovacki coban cesto veseliji od stanovnika grada.
Ali to je zato sto oni "nemaju pojma", pa su "sretni", a mi upuceni razumijemo kao je zivot tezak i stoga smo opravdano nezadovoljni i depresivni
MirtolaDas wrote:ovo nije pitanje vjere vec spoznaje. utopijom se obicno nazivaju ideologije koje nisu izvodljive u praksi. spoznaja je nesto sto vec jeste. problema neeemaaa
Znaci badava procitah knjigu, dvije, ma procitah nekoliko knjiga na ovu temu, pogledah nekoliko cd...underwater wrote:Nema potrebefatamorgana wrote:Bičuj hin,underwater wrote:
Misli pozitivno a?
Kako sad pa to?![]()
Od nick-a do price ...sve fake.
Misionarenje za sitnu lovu od donacija
I jos se doslo na filozofiju s ovom supljom
Neke stvari, kao recimo orgazam ili okus jabuke, ne mozes opisati (rijeci nisu adekvatane), vec se moraju dozivjeti kroz direktno iskustvo da bi se spoznale.nane ti, pojasni nam CIME ti to spoznajes?
Pa to i pitam. A znam da nije sve ukus ili dodir.dr.Gonzo wrote:Neke stvari, kao recimo orgazam ili okus jabuke, ne mozes opisati (rijeci nisu adekvatane), vec se moraju dozivjeti kroz direktno iskustvo. Postoje i brojna druga iskustva slicne prirode, recimo duhovna iskustvanane ti, pojasni nam CIME ti to spoznajes?