Radujte se , ulje 8 KM , centralno 20-30% skuplje!

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

mostarac

Post by mostarac »

karanana wrote:Pojeftinjenje: Barel nafte sa 100 na 88. Znaci li to ista za kretanje cijena u nas?
u nas samo dvije stvari mogu ici prema dole, a to je kvalitet usluga drzavnih kompanija i institucija i nas zivotni standard.
uvjek dobar gost

Post by uvjek dobar gost »

mostarac wrote:
karanana wrote:Pojeftinjenje: Barel nafte sa 100 na 88. Znaci li to ista za kretanje cijena u nas?
u nas samo dvije stvari mogu ici prema dole, a to je kvalitet usluga drzavnih kompanija i institucija i nas zivotni standard.
To samo znači da će se sniziti cijene stanova (odnosno kvadrata stana) za saslužne političare i njihove familije sa 900km u sertifikatima ... na jedno 650Km... u istim tim sertifikatima...... :x
floki

Post by floki »

uvjek dobar gost wrote:Struja poskupljuje od 01.01 2008. od 6% - 14%.... sretna Nova Godina... narodeeee :x
Ma šta od 01.01.2008. :x Juče dobila račun od struje od mogućih 50-60KM potrošnje za isti iznos povećali na 95KM :-? a Sarajevo gas uredno isporučili za prošlogodišnji utrošak od 200m3 200KM , a sad je za 230m3- 320KM :x .

Napominjem da smo i ja i muž na poslu i da je dijete u vrtiću od 7h-17h :?
uvjek dobar gost

Ma znam o čemu govoriš... ja lično živim u 29 kvadrata na alipašinom polju... režije se me mjesečno dolazile oko 100km... manje više 10km...

Sad evo drugi mjesec... minimala je 150km mjesečno.... nije to malo uvećenja za tako mali stan..
Koliko li Brankoviću dođe struje mjesečno il Bakiru I. .......?

Ne fakat još kad zaoprave dignu cijene... na zimsku osnovicu... biće veselo......

Al narode ti drugačije nisi ni naučio... dobro je dok se ne capu.....
Klodovik

Post by Klodovik »

uvjek dobar gost wrote:
mostarac wrote:
To samo znači da će se sniziti cijene stanova (odnosno kvadrata stana) za saslužne političare i njihove familije sa 900km u sertifikatima ... na jedno 650Km... u istim tim sertifikatima...... :x
A koliko je jestivo ulje? Dođe li na 8 KM?

U FBiH je 187.000 stanova otkupljeno za certifikate.
superxenon

Post by superxenon »

uvjek dobar gost wrote:Ma znam o čemu govoriš... ja lično živim u 29 kvadrata na alipašinom polju... režije se me mjesečno dolazile oko 100km... manje više 10km...

Sad evo drugi mjesec... minimala je 150km mjesečno.... nije to malo uvećenja za tako mali stan..

Ne fakat još kad zaoprave dignu cijene... na zimsku osnovicu... biće veselo......

jesul to one zgrade kod mup-a??
uvjek dobar gost

superxenon wrote:
uvjek dobar gost wrote:Ma znam o čemu govoriš... ja lično živim u 29 kvadrata na alipašinom polju... režije se me mjesečno dolazile oko 100km... manje više 10km...

jesul to one zgrade kod mup-a??
U B fazi na Alipašinom... tamo oko toplane
stochar

Post by stochar »

uvjek dobar gost wrote:Struja poskupljuje od 01.01 2008. od 6% - 14%.... sretna Nova Godina... narodeeee :x
samo da kazem da u potpunosti podrzavam demokratski izabranu narodnu vlast! napominjem: trenutni politicari na vlast nisu dosli vojnim pucem i nisu nikakvi diktatori, radi se o ljudima koje smo izabrali na izborima i koje biramo vec godinama i koje cemo jos godinama birati.

sad ce neko reci: 'nisam ih ja izabr'o, ja ne izlazim na izbore' ili neku od slicnih floskula kojim se ova amorfna masa vec godinama pravda za svoje ne mrdanje qrtzem da bilo sta promjeni, ali znate sta: jebe mi se!

zvali smo ljude jos u aprilu pretprosle godine da iskazemo nezadovoljstvo kako nam ne bi doslo do ovoga - odziv bio nula bodova¨, smijali nam se! eh, sad se ja smijem i molim vlast da poveca PDV na 22 odsto, da jos vise unisti i unazadi domacu proizvodnju i da umjesto 92 uvozimo 100 posto kako bi oni uzimeli sto vecu proviziju od uvoznickih lobija

! to nedzadi, harisi i ostali! to demokratski izabrani lideri, vodite nas duboko u propast!!!

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH, AHAHAHAHA, BUHAHAHAHAHAHA, WAHAHAHAHA... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
uvjek dobar gost

stochar wrote:
samo da kazem da u potpunosti podrzavam demokratski izabranu narodnu vlast! napominjem: trenutni politicari na vlast nisu dosli vojnim pucem i nisu nikakvi diktatori, radi se o ljudima koje smo izabrali na izborima i koje biramo vec godinama i koje cemo jos godinama birati.

sad ce neko reci: 'nisam ih ja izabr'o, ja ne izlazim na izbore' ili neku od slicnih floskula kojim se ova amorfna masa vec godinama pravda za svoje ne mrdanje qrtzem da bilo sta promjeni, ali znate sta: jebe mi se!

zvali smo ljude jos u aprilu pretprosle godine da iskazemo nezadovoljstvo kako nam ne bi doslo do ovoga - odziv bio nula bodova¨, smijali nam se! eh, sad se ja smijem i molim vlast da poveca PDV na 22 odsto, da jos vise unisti i unazadi domacu proizvodnju i da umjesto 92 uvozimo 100 posto kako bi oni uzimeli sto vecu proviziju od uvoznickih lobija

! to nedzadi, harisi i ostali! to demokratski izabrani lideri, vodite nas duboko u propast!!!

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH, AHAHAHAHA, BUHAHAHAHAHAHA, WAHAHAHAHA... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Yamahaaaa......

Jer ste Vi to zaiskali... drugarice Ružo ta i ta.......

nem više pojma, do kad će se zatezati kaiši i glasati po automatizmu... i do kad će fakat parola biti nek me moji kradu....
Koji su to moji... koji su vaši.... a koji njihovi......
van Basten

Post by van Basten »

šta ono piše na ulju iz "federalnih rezervi"? :lol:
Zemlja proizvodnje : Čehoslovačka
datum proizvodnje : 01.01.2008.
:lol: :lol: :lol: :( :( :(
i takvo "rezervno" ulje prodaju po "pristupačnim" cijenama od 2,45Km. Sada sam 99,9% siguran da je sva ova frka oko ulja maslo vrlog nam i "poštenog" premijera Brankovića koji se na taj način rješava zaostalih štekova za masne pare
uvjek dobar gost

van Basten wrote:šta ono piše na ulju iz "federalnih rezervi"? :lol:
Zemlja proizvodnje : Čehoslovačka
datum proizvodnje : 01.01.2008.
:lol: :lol: :lol: :( :( :(
i takvo "rezervno" ulje prodaju po "pristupačnim" cijenama od 2,45Km. Sada sam 99,9% siguran da je sva ova frka oko ulja maslo vrlog nam i "poštenog" premijera Brankovića koji se na taj način rješava zaostalih štekova za masne pare
Ako ovome dodamo gaf sa ucrvalim brašnom iz istih rezervi... da nije onako sladak premijer... mislim da bi izbila evolucija....

Nem nas stid je... Mađarska se tresla jer im je premijer slagao tokom predizborne kampanje.. a mi tako lako pristasmo biti pokusni kunići....

Nek nam je prosto...
uvjek dobar gost

........ Već smo se navikli, navukli smo sebi u stanove i kuće zalihe ulja, brašna, šećera, municije.. dugie cijevi su spremne.. bilo za proslavu nadolazećih praznika, bilo za neku drugu namjenu...
Itekako smo se već adaptirali na skok cijena, došlo je do evulucionog pomaka i sad Bosanci i Hercegovci vježbaju da budu astronauti na nekim dalekim putovanjima, dresiraju nas da jedemo na kašikicu, samim tim manje idemo u WC, puno više spavamo i nekako smo u hibernaciji kako fizičkoj tako i mentalnoj... Sada se naša psiha odmara i moždane ćelije se obnavljaju..

Samo se pitam jel jedna Oliva, Pajac jedan i ko sve ne nama bitniji od života nasušnog našeg u ovoj tužnoj a tako lijepoj zemlji...

Zar ovaj udar na naše kućne budžete nije pogodio one koji su se prije toga furali da su malo iznad prosijeka u BiH, zar im sad nije jasno da im plata kojom su zadovoljni bili sad i nije baš tolika...
To kažem jer oni koji su primali nekih 200-600km već navikli bez mase nekih stvari koje smo mi uzimali zdravo za gotovo....

Kad ćeš skontati hajvanu onaj Bosansko-Hercegovački da nema Jet - Seta u zemlji u kojoj se otkopavaju masovne grobnice, kad ćes uhavizati da se treba buniti i galamiti, da treba protestvovati i braniti svoja prava, kad ćeš shvatiti da su ovi pasati na cesti i ostala skupa auta... kupljena pokradenim parama u 80% slučajeva...
Kad shvatiti ćeš da nam ovaj sistem od djece pravi kriminalce, manekenke, eskort dame, pjevače, fudbalere, dilere i kladioničare....

Shvati da život je fakat jedan i da je tebi u interesu da ga živiš najbolje što možeš, a ne da čekaš nagradu u nekom tamo životu... nagrada se dobija na osnovu dijela i činjenja.. a ne na osnovu lažnog morala, licemjerja, laži, prevara i sitnog varanja....

Kad ćeš shvatiti narode Bosne i Hercegovine da nema podjela koje su nam nametnute na putu ka ostvarenju socijalne pravde ,da svi kao jedan moramo stati u odbranu istine i pravde.....

Bolje ti je da shvatiš prije.... jer možda sutra već za neke biće kasno....

Jedemo najskuplje namjernice u Europi...
Imamo najlopovskiju vlast u Kosmosu....
Mi smo najveći miševi na planeti..., a i šire....

Začahurimo se jer možda će u drugom životu bolje nam svima biti....

P.S

Kad bi imali lansirnu rampu sa koje bi se lansirali sateliti i rakete u svemir... gdje bi ona bila....???? I ko bi bio prvi astronaut...????
Boom964

Post by Boom964 »

uvjek dobar gost wrote:........ Već smo se navikli, navukli smo sebi u stanove i kuće zalihe ulja, brašna, šećera, municije.. dugie cijevi su spremne.. bilo za proslavu nadolazećih praznika, bilo za neku drugu namjenu...
Itekako smo se već adaptirali na skok cijena, došlo je do evulucionog pomaka i sad Bosanci i Hercegovci vježbaju da budu astronauti na nekim dalekim putovanjima, dresiraju nas da jedemo na kašikicu, samim tim manje idemo u WC, puno više spavamo i nekako smo u hibernaciji kako fizičkoj tako i mentalnoj... Sada se naša psiha odmara i moždane ćelije se obnavljaju..

Samo se pitam jel jedna Oliva, Pajac jedan i ko sve ne nama bitniji od života nasušnog našeg u ovoj tužnoj a tako lijepoj zemlji...

Zar ovaj udar na naše kućne budžete nije pogodio one koji su se prije toga furali da su malo iznad prosijeka u BiH, zar im sad nije jasno da im plata kojom su zadovoljni bili sad i nije baš tolika...
To kažem jer oni koji su primali nekih 200-600km već navikli bez mase nekih stvari koje smo mi uzimali zdravo za gotovo....

Kad ćeš skontati hajvanu onaj Bosansko-Hercegovački da nema Jet - Seta u zemlji u kojoj se otkopavaju masovne grobnice, kad ćes uhavizati da se treba buniti i galamiti, da treba protestvovati i braniti svoja prava, kad ćeš shvatiti da su ovi pasati na cesti i ostala skupa auta... kupljena pokradenim parama u 80% slučajeva...
Kad shvatiti ćeš da nam ovaj sistem od djece pravi kriminalce, manekenke, eskort dame, pjevače, fudbalere, dilere i kladioničare....

Shvati da život je fakat jedan i da je tebi u interesu da ga živiš najbolje što možeš, a ne da čekaš nagradu u nekom tamo životu... nagrada se dobija na osnovu dijela i činjenja.. a ne na osnovu lažnog morala, licemjerja, laži, prevara i sitnog varanja....

Kad ćeš shvatiti narode Bosne i Hercegovine da nema podjela koje su nam nametnute na putu ka ostvarenju socijalne pravde ,da svi kao jedan moramo stati u odbranu istine i pravde.....

Bolje ti je da shvatiš prije.... jer možda sutra već za neke biće kasno....

Jedemo najskuplje namjernice u Europi...
Imamo najlopovskiju vlast u Kosmosu....
Mi smo najveći miševi na planeti..., a i šire....

Začahurimo se jer možda će u drugom životu bolje nam svima biti....

P.S

Kad bi imali lansirnu rampu sa koje bi se lansirali sateliti i rakete u svemir... gdje bi ona bila....???? I ko bi bio prvi astronaut...????
BRAVO :thumbup:
uvjek dobar gost

Ma ne mi lomimo koplja na banalnim stvarima... siguran sam da od forumaša koji su na Sa-X.u ima raje koja su sposobna i puna ideja ima raje koja su spremna za belaj.. sve u svemu šarolika je to populacija koja bi da se adekvatno organizuje i da prione.. mogla učiniti i više od podjele paketića i ostalih humanitarnih akcija...
Ali NEEE ...
Mi palamudimo i brbljamo jer dosadno nam je na poslu.. u kancelariji.. il smo navučeni na stranice ove i smatramo ih nekom mentalnom higijenom...

Država nam propada, njena sva blaga su dovedena u pitanje neradom nadležnih i aljkavom populacijom koja je naseljava... a mi... kao i svi palamudimo i bavimo se banalnim stvarima... ko je meni Emina G... il neko peti deseti... NIKO...
Meni je kriva vlast, njen koncept i svi oni taldžije... ja sam ljut na nas jer ih puštamo da rade sa nama šta hoće... i kivan sam na njih jer nemaju mjere...u krađi i lopovluku...

Niko ovdje nije izgleda svjestan činjenice da mi svakim danom gubimo nekog Nobelovca, inžinjera nekog, sportistu, književnika... operskog pjevača... naučnika... gubimo svoje najbolje osobine jer ih potiskujemo duboko u sebi.. jer se krijemo iza neke ljušture i na taj način kao branimo se.....

Pitanje je zaista koliko će ljudi uopšte živjeti u Bosni i Hercegovini za nekih desetak godina...
Trebale bi se sve teme zaključati i pogasiti.. a da ostane samo jedna.. koja će se baviti nama samima u ovoj zemlji.. kako da mi sami ovoj zemlji donesemo bolje dane... ostalo sve je šuplja...
ako treba budimo mi stražari na vrelu Bosne i nedajmo papcima da bacaju smeće... ako treba budimo mi ti koji će raditi konkretne stvari za povratnike.... ali ne mi smo odabrali neki banalni put neku liniju manjeg otpora.... tako nam je ljepše i lakše....

P.S

Spojite me sa Selmom B. da i ja postanem banalan... možda to je rješenje... jel kakvo tijelo Selma ima.... :x
Boom964

Post by Boom964 »

uvjek dobar gost wrote:Ma ne mi lomimo koplja na banalnim stvarima... siguran sam da od forumaša koji su na Sa-X.u ima raje koja su sposobna i puna ideja ima raje koja su spremna za belaj.. sve u svemu šarolika je to populacija koja bi da se adekvatno organizuje i da prione.. mogla učiniti i više od podjele paketića i ostalih humanitarnih akcija...
Ali NEEE ...
Mi palamudimo i brbljamo jer dosadno nam je na poslu.. u kancelariji.. il smo navučeni na stranice ove i smatramo ih nekom mentalnom higijenom...

Država nam propada, njena sva blaga su dovedena u pitanje neradom nadležnih i aljkavom populacijom koja je naseljava... a mi... kao i svi palamudimo i bavimo se banalnim stvarima... ko je meni Emina G... il neko peti deseti... NIKO...
Meni je kriva vlast, njen koncept i svi oni taldžije... ja sam ljut na nas jer ih puštamo da rade sa nama šta hoće... i kivan sam na njih jer nemaju mjere...u krađi i lopovluku...

Niko ovdje nije izgleda svjestan činjenice da mi svakim danom gubimo nekog Nobelovca, inžinjera nekog, sportistu, književnika... operskog pjevača... naučnika... gubimo svoje najbolje osobine jer ih potiskujemo duboko u sebi.. jer se krijemo iza neke ljušture i na taj način kao branimo se.....

Pitanje je zaista koliko će ljudi uopšte živjeti u Bosni i Hercegovini za nekih desetak godina...
Trebale bi se sve teme zaključati i pogasiti.. a da ostane samo jedna.. koja će se baviti nama samima u ovoj zemlji.. kako da mi sami ovoj zemlji donesemo bolje dane... ostalo sve je šuplja...
ako treba budimo mi stražari na vrelu Bosne i nedajmo papcima da bacaju smeće... ako treba budimo mi ti koji će raditi konkretne stvari za povratnike.... ali ne mi smo odabrali neki banalni put neku liniju manjeg otpora.... tako nam je ljepše i lakše....

P.S

Spojite me sa Selmom B. da i ja postanem banalan... možda to je rješenje... jel kakvo tijelo Selma ima.... :x
Jedino gdje se ne slazem s tobom je u krivici :) Ti krivis druge, a ja krivim iskljucivo sebe sto dozvoljavam to sve i ne radim dovoljno da se to promijeni ili ako i pokusam lako odustanem jer me obeshrabre zidovi u koje udaram a pravo da ti kazem i da boli kad zviznes vise puta :)

Uh zaboravih nesto ne bi ni spajanje sa Selmom B :lol: nije moj tip :lol:
uvjek dobar gost

... Ja glasam na izborima, aktivista sam nekih organizacija i jednog pokreta... djelujem lokalno koliko god mogu... i jeste nailazim na zidove dobro sazidane da nekad izgubim nadu i moral....

Da mogu još kriviti većinu populacije koja se zadovoljava mrvicama i svodi svoj život na osnovne potrebe.. u se, na se i poda se.....

Mogu kriviti studente.. i radnike... ma mogu i sebe.. mogu i međunarodnu zajednicu.... medije...

No nama fali kritična mase ljudi koji su spremni da se na neki način žrtvuju... za neko bolje sutra... il prekosutra, koje neće doći brzo.. i za koje se vrijedi i mora boriti....

malo utopistički... ali iz srca...

A Selma nije ni moj idealan tip... ali odabrah je iz ponude sa foruma.... ona mi je bolja od Emine G..... :D
Boom964

Post by Boom964 »

uvjek dobar gost wrote:... Ja glasam na izborima, aktivista sam nekih organizacija i jednog pokreta... djelujem lokalno koliko god mogu... i jeste nailazim na zidove dobro sazidane da nekad izgubim nadu i moral....

Da mogu još kriviti većinu populacije koja se zadovoljava mrvicama i svodi svoj život na osnovne potrebe.. u se, na se i poda se.....

Mogu kriviti studente.. i radnike... ma mogu i sebe.. mogu i međunarodnu zajednicu.... medije...

No nama fali kritična mase ljudi koji su spremni da se na neki način žrtvuju... za neko bolje sutra... il prekosutra, koje neće doći brzo.. i za koje se vrijedi i mora boriti....

malo utopistički... ali iz srca...

A Selma nije ni moj idealan tip... ali odabrah je iz ponude sa foruma.... ona mi je bolja od Emine G..... :D
utopisti su izgleda svi koji ne prihvataju stanje kakvo jeste i zele promijeniti nesto....kriticne mase necemo nikad ni imati nazalost jer vecina je misljenja da ne moze nista promijeniti pa je bolje prihvatiti situaciju kakva jeste i kriviti sve oko sebe nego se zrtvovati i podici glas!....hebiga svakom svoja fotelja draga a i boji se foruma da ga ne popljuju :lol: (mala sala)
uvjek dobar gost

... Na kritičnoj masi se mora raditi... ona se ne može sama stvoriti... moramo se sami izboriti za neko bar malo bolje sutra....

8)
luciferino

Post by luciferino »

Ide hljebac na 90 feninga :D
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

Post by Truba »

ljepota

jebo im pas majku :x
karanana

Post by karanana »

luciferino wrote:Ide hljebac na 90 feninga :D
dabogda dosao na 5 km. serem se ja na nas i necu ni guzicu obrisati jer je i wc papir poskupio.

ma svi kukaju a svi su puni ko brodovi, nikome nista ne znaci sto cijene skacu po 20-30%. treba nas pljunuti
Fox Mulder

Post by Fox Mulder »

Ma nema kriticne mase za promjene. U bosni ne zive gradjani, vec PODANICI. Crkli dabogda
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

Post by Truba »

evo od poskupljenja pite i cevapa ne jedem u gradu

nego od kuce nosim... kad bi svi tako...
vratili bi cijene :x
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

Radujte se narodi,
kad cujete glas
da nam hljeb poskupi
Tako reko Klas
Svaki narod stuj stuj
a ti kruSHe poskupljuj, pooskupljuuuuuuj

Od petka skuplji hljeb i brašno

“Klasov” polubijeli i narodni hljeb, težine 400 grama, od petka, 11. januara, umjesto dosadašnjih 0,70 koštat će 0,90 KM, dok će cijene brašna, u zavisnosti od tipa, biti uvećane od 11 do 30 posto, saopćio je danas na konferenciji za novinare generalni direktor “Klasa” Ibrahim Smajlagić.

On je istaknuo da je “Klas“ bio primoran korigirati cijene osnovnih vrsta hljeba zbog stalnih poskupljenja pšenice na svjetskom tržištu žitarica, poskupljenja energenata, ali i zbog toga što Vlada FBiH nije ispoštovala dogovor o prodaji 2.000 tona pšenice mjesečno iz robnih rezervi po interventnoj cijeni od 330 KM po toni.

"Umjesto dogovorenih 8.000 tona Klas je od 28. augusta 2007. godine, kada je postignut dogovor s Vladom FBiH, do sada iz robnih rezervi kupio samo 2.425 tona pšenice. Također, 2.000 tona pšenice koja nam je nuđena iz skladišta robnih rezervi u Orašju nije prihvaćena, jer smo smatrali da ona nije za konzumiranje", kazao je Smajlagić.

Dodao je kako je pri korekciji cijena brašna i hljeba, u koje je uključen i PDV, Uprava Klasa vodila računa o kupovnoj moći stanovništva.

Podsjetio je kako Klas skoro dvije i po godine nije povećavao cijene osnovnih vrsta hljeba, bez obzira na negativne finansijske efekte po kompaniju i njenih 1.300 uposlenika, ali da je to sada morao učiniti nakon što su iscrpljene i sve unutarnje rezerve.

Prema Smajlagićevim najavama, Klas će uložiti maksimalne napore da osigura kontinuirano snabdijevanje tržišta svojim proizvodima u narednom periodu, te da u dogledno vrijeme zadrži postojeći nivo cijena.

"To će direktno zavisiti od kretanja cijena sirovina, energenata i kapitala, odnosno osnovnih inputa koji bitno utječu na cijene proizvoda", kazao je Smajlagić, te dodao kako nema informaciju da li će i ostali proizvođači u BiH "podići" cijene hljeba.

Kako je rečeno, Klas godišnje preradi oko 25.000 tona pšenice koja se uglavnom uveze iz Hrvatske, Srbije, Austrije, Mađarske, Rusije, Argentine, Kanade i Sjedinjenih Država.

(FENA)
anakadabra

Post by anakadabra »

stigao mi račun za grijanje..... :( :( :( sa 79,90 skočio na 95,90 ...

odmah sam se smrzla :( :( :(

i lafo poslali letke o mjerenju utroška toplotne energije i ja sad kontam super evo ga sjetili se da nam fino ugrade mjerače po stanovima pa lijepo da svako plati onoliko koliko je potrošio.. jest vraga ... čitam letak kad tamo stoji: "Troškovi utrošene energije na nivou objekta (ulaza) raspoređeni su na korisnike zavisno od površine stana" što će reći da ostajemo na istom a to je plaćaj po kvadratu a nema veze koliko si potrošio ...i tako će komšija ispod ili iznad koji se ne vidi od radijatora i dalje hanjcat grijanje a ja iako me ponekad nema duže vrijeme u stanu i imam po jedan radijator u sobi plaćat ću što je komšija grijao havu :x :x :x

Pa ljudi moji jel se može ikako tome stati u kraj???
Post Reply