Sa kakvim muskarcem nikada ne biste mogle biti?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Xavier1
#551 Re: Sa kakvim muskarcem nikada ne biste mogle biti?
Ozbiljan sam moonco. Eto istrazi malo pa ces vidjeti. 
-
Zizi505
#552 Re: Sa kakvim muskarcem nikada ne biste mogle biti?
Onda s tobom nema sexa svaki dan 
-
Guadalajara
#553 Re: Sa kakvim muskarcem nikada ne biste mogle biti?
'ta ti znas...zizi505 wrote:Onda s tobom nema sexa svaki dan
- animals
#554 Re: Sa kakvim muskarcem nikada ne biste mogle biti?
Tusiranje je obavezno svaki dan..
ljeti i vise puta...
zimi kosu ne perem svaki dan..
ali tusiranje svaki dan..
i mjenjanje gaca
ljeti i vise puta...
i mjenjanje gaca
-
moonca
#555 Re: Sa kakvim muskarcem nikada ne biste mogle biti?
E to je vec bolest.zizi505 wrote:Onda s tobom nema sexa svaki dan
-
moonca
#556 Re: Sa kakvim muskarcem nikada ne biste mogle biti?
Hm jedino ako je milimetar dugacka..inace. vi muski mozete svaki Dan...zenama je malo lakse..of dva Dana NE oprana ..moze proci..animals wrote:Tusiranje je obavezno svaki dan..
ljeti i vise puta...
i mjenjanje gaca
- King Theoden
#557 Re: Sa kakvim muskarcem nikada ne biste mogle biti?
Odvede ga u šumu pa nek kasnije uzima tejemumzizi505 wrote:Onda s tobom nema sexa svaki dan
- animals
#558 Re: Sa kakvim muskarcem nikada ne biste mogle biti?
Pa u mene je kratka..moonca wrote:Hm jedino ako je milimetar dugacka..inace. vi muski mozete svaki Dan...zenama je malo lakse..of dva Dana NE oprana ..moze proci..animals wrote:Tusiranje je obavezno svaki dan..
ljeti i vise puta...
i mjenjanje gaca
-
moonca
#559 Re: Sa kakvim muskarcem nikada ne biste mogle biti?
hn. znam da je u Bosni drugaciji obicaj- ja zivim u toploj klimi ali i kratka kosa ako je masna ona je masna -vidi se i to mi je ruzno..animals wrote:Pa u mene je kratka..moonca wrote:Hm jedino ako je milimetar dugacka..inace. vi muski mozete svaki Dan...zenama je malo lakse..of dva Dana NE oprana ..moze proci..animals wrote:Tusiranje je obavezno svaki dan..
ljeti i vise puta...
i mjenjanje gaca
- animals
#560 Re: Sa kakvim muskarcem nikada ne biste mogle biti?
Nisam u Bosni i nije mi masna kosa nikadamoonca wrote:
hn. znam da je u Bosni drugaciji obicaj- ja zivim u toploj klimi ali i kratka kosa ako je masna ona je masna -vidi se i to mi je ruzno..
ni kad bi je namazao masti, nije masna
-
moonca
#561 Re: Sa kakvim muskarcem nikada ne biste mogle biti?
animals wrote:Nisam u Bosni i nije mi masna kosa nikadamoonca wrote:
hn. znam da je u Bosni drugaciji obicaj- ja zivim u toploj klimi ali i kratka kosa ako je masna ona je masna -vidi se i to mi je ruzno..![]()
![]()
ni kad bi je namazao masti, nije masna![]()
- animals
#562 Re: Sa kakvim muskarcem nikada ne biste mogle biti?
Pa perem zeno svaki dan..moonca wrote:animals wrote:Nisam u Bosni i nije mi masna kosa nikadamoonca wrote:
hn. znam da je u Bosni drugaciji obicaj- ja zivim u toploj klimi ali i kratka kosa ako je masna ona je masna -vidi se i to mi je ruzno..![]()
![]()
ni kad bi je namazao masti, nije masna![]()
pa peri je kad ti je krataka --ovako-kada spavas, bilo kako- kosa se zamrsi -bila i kratka i to se vidi - vidjam to na starijim osobama , ako i mladjim ako im nije bas 'cickava' - neka te supruga pregleda - mozda grijesim
reko sam samo da zimi kad je hladno, ne perem kosu svaki dan..
-
moonca
#563 Re: Sa kakvim muskarcem nikada ne biste mogle biti?
ok, ok .. bez veze - cjepidlacim..animals wrote: reko sam samo da zimi kad je hladno, ne perem kosu svaki dan..
- animals
#564 Re: Sa kakvim muskarcem nikada ne biste mogle biti?
Ma da..moonca wrote:ok, ok .. bez veze - cjepidlacim..animals wrote: reko sam samo da zimi kad je hladno, ne perem kosu svaki dan..
vazno je da mirisem i da mjenjam gace svaki dan..
i da se tusiram barem jednom dnevno..
a poslije sexa obavezno moras..
srecom ne sexam se vise puta na dan
- cendlerbing
#565 Re: Sa kakvim muskarcem nikada ne biste mogle biti?
Ma ja, ono znašDzordzHodzic wrote:Jel to ono sad nekadcendlerbing wrote:Bogami, moj godišnji se još čeka. Još malo, još malo...nikako dočekati.
- cendlerbing
#566 Re: Sa kakvim muskarcem nikada ne biste mogle biti?
To je ono ali, što djevojci sreću kvari.zizi505 wrote:Dok je u fazi zaljubljenosti jeste lood...hajde nek garantuje da će se redovno kupati kada ga prođe ta faza prve zaljubljenosti![]()
Ma sve možete kada se zaljubite, samo to zaboravite kada vas popusti taj prvi val
- dale cooper
#567 Re: Sa kakvim muskarcem nikada ne biste mogle biti?
Stavi to u potpis da ne ponavljaš stalno.cendlerbing wrote:To je ono ali, što djevojci sreću kvari.zizi505 wrote:Dok je u fazi zaljubljenosti jeste lood...hajde nek garantuje da će se redovno kupati kada ga prođe ta faza prve zaljubljenosti![]()
Ma sve možete kada se zaljubite, samo to zaboravite kada vas popusti taj prvi val
- animals
#568 Re: Sa kakvim muskarcem nikada ne biste mogle biti?
Sad morate u predbracni ugovor staviti i kupanje svaki dan.. 
- cendlerbing
#569 Re: Sa kakvim muskarcem nikada ne biste mogle biti?
Volim ja podsjećati na to, ne smeta.dale cooper wrote:Stavi to u potpis da ne ponavljaš stalno.cendlerbing wrote:To je ono ali, što djevojci sreću kvari.zizi505 wrote:Dok je u fazi zaljubljenosti jeste lood...hajde nek garantuje da će se redovno kupati kada ga prođe ta faza prve zaljubljenosti![]()
Ma sve možete kada se zaljubite, samo to zaboravite kada vas popusti taj prvi val![]()
-
moonca
#570 Re: Sa kakvim muskarcem nikada ne biste mogle biti?
Moja poznanica je silom prilika morala primiti zeta- da zivi u njenoj kuci-problem je bio - kupanje- uzasno se osjetio na teski znoj... i pokusavala je na diskretan nacin, mu dati do znanja. ali ..nije se dao.animals wrote:Sad morate u predbracni ugovor staviti i kupanje svaki dan..
- arzuhal
#571 Re: Sa kakvim muskarcem nikada ne biste mogle biti?
Pa znoj je sasvim prirodan, a ima ljudi koji se više znoje od drugih. Pa još su se i stari Grci znojili, Egipćani, Sumeri. Svako od nas možda zna nekoga ko se znoji. Ljudi kojima smeta znoj su potencijalno osobe koje se znoje.moonca wrote:Moja poznanica je silom prilika morala primiti zeta- da zivi u njenoj kuci-problem je bio - kupanje- uzasno se osjetio na teski znoj... i pokusavala je na diskretan nacin, mu dati do znanja. ali ..nije se dao.animals wrote:Sad morate u predbracni ugovor staviti i kupanje svaki dan..
Odsad svakog ljeta kada bude neka povorka ili parada ima da, na ovaj ili onaj način, bude i povorka znoja, oznojenih i znojavih!
- Ramzess Veliki
#572 Re: Sa kakvim muskarcem nikada ne biste mogle biti?
Limunov sok regulise to pretjerano vonjanje. Vonjav znoj je I znak stresa.moonca wrote:Moja poznanica je silom prilika morala primiti zeta- da zivi u njenoj kuci-problem je bio - kupanje- uzasno se osjetio na teski znoj... i pokusavala je na diskretan nacin, mu dati do znanja. ali ..nije se dao.animals wrote:Sad morate u predbracni ugovor staviti i kupanje svaki dan..
Recept je jednostavan, nakon kupanja natrljati podpazuha kriskom limuna. Nakon toga taj vonjavi znoj nestane.
Ja nikad nisam imao taj problem, nevjerovatno kako mi koza mirise …
- Euridika
- Globalna šefica
#573 Re: Sa kakvim muskarcem nikada ne biste mogle biti?
Pliz, nemojte više o paradi, ne mogu više, gdje god se okrenem svako samo o tome priča ili piše.arzuhal wrote:Pa znoj je sasvim prirodan, a ima ljudi koji se više znoje od drugih. Pa još su se i stari Grci znojili, Egipćani, Sumeri. Svako od nas možda zna nekoga ko se znoji. Ljudi kojima smeta znoj su potencijalno osobe koje se znoje.moonca wrote:Moja poznanica je silom prilika morala primiti zeta- da zivi u njenoj kuci-problem je bio - kupanje- uzasno se osjetio na teski znoj... i pokusavala je na diskretan nacin, mu dati do znanja. ali ..nije se dao.animals wrote:Sad morate u predbracni ugovor staviti i kupanje svaki dan..
Odsad svakog ljeta kada bude neka povorka ili parada ima da, na ovaj ili onaj način, bude i povorka znoja, oznojenih i znojavih!
- MarlboroGold
#574 Re: Sa kakvim muskarcem nikada ne biste mogle biti?
Arzo se opteretio. Izdrži još koji dan pa opet na staro - red nacionalizma, red lopovluka 
- MarlboroGold
#575 Re: Sa kakvim muskarcem nikada ne biste mogle biti?
E čuj prati kosu svaki dan... hajd biži. Nema ništa gore za kosu nego to da se svaki dan stavljaju hemikalije na nju. Meni je počela opadati upravo jer sam je prečesto prao... koristio gelove i te fazone, pa svaku noć prao. Kad sam prestao svaki dan prati prestalo je i opadanje.