Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
jedan od najkonkretnijih postova ove teme samo da udarim stembilj odobravam a psiholozi ce da prosude nego jadan rikardoreis, izmedju mene, tebe i lady midnight istopice se jadan
lady mi je, bona ne bila, rodica (ozbiljno ) tako da se ne nece protivit ako se zadeveram balonima...
a, vidim bilo burno nocas ...sve na nogama, neke maske pale, neke se jos mudro drze jedino ja i black snom pravednika spavali samo me zanima st ali bi @debela rekla na sve ovo...garant bi stalo u
dvije-tri rijeci
super, pa bas vam je fina ta porodica
je l' de
a riki je u rekordno kratkom vremenu avansirao od simpa forumasha do najdrazheg rodjaka :)
ne chudim se shto je postao takar-objekt br. 1 na forumu
bosmen wrote:
Malo me stid rec da nema zato i sutim
A nisam ih ni deset nabrojao sta hos
danas bora corba puno posjecuje forum, ali opet je prikladna:
Volim, volim, volim, volim zene
ali one malo manje vole mene
zaljubim se pet-sest puta
u roku od tri minuta
volim, volim, volim, volim zene
p.s. mada u tvom slucaju mislim da se zene nimalo ne bune
'jutro ... vratimo se temi...
ja bih vrlo rado gdin-a Black-a...
on je kanda neki moderator ovdje ...eh eto ja bih njega...
iskreno se nadam da nije previse mlad ... i da ne bih zavrsila u zatvoru zbog sadistickog izivljavanja nad gotovo maloljetnikom...
a tako bih ja to sa stovanim gdin-om, sadisticki , u sado-mazo fazonu ... privezanog za bendz klupu .... obucenog jedino u ....
vrijeme je da stanem .. krenula inspiracija... ... pozdrav gdin-e Black ... nemoj brisat Post Plizzzzzzzzzzzzzz....
laka wrote:'jutro ... vratimo se temi...
ja bih vrlo rado gdin-a Black-a...
on je kanda neki moderator ovdje ...eh eto ja bih njega...
iskreno se nadam da nije previse mlad ... i da ne bih zavrsila u zatvoru zbog sadistickog izivljavanja nad gotovo maloljetnikom...
a tako bih ja to sa stovanim gdin-om, sadisticki , u sado-mazo fazonu ... privezanog za bendz klupu .... obucenog jedino u ....
vrijeme je da stanem .. krenula inspiracija... ... pozdrav gdin-e Black ... nemoj brisat Post Plizzzzzzzzzzzzzz....
Uuu, black je vrlo mudar, sve ga spominju ovdje a on se ne izjašnjava, igra "hard-to-get" i stvara neku misteriju oko sebe ... a to izgleda pali
Šta kažeš na ovu taktiku anais?
a ne Harry... krivo ste procjenili Gdina Black-a...
ta on je jedan intelektualac... pogledajte samo koje teme "moderira": umjetnost i kultura, muzika, film ....
to vam je jedan prefinjeni emotivac, romanticar kojemu se sve ovo u biti vjerovatno gadi i zato se ne javlja... lisice na ruke, masku na lice i na bendz klupu s njim...
laka wrote:a ne Harry... krivo ste procjenili Gdina Black-a...
ta on je jedan intelektualac... pogledajte samo koje teme "moderira": umjetnost i kultura, muzika, film ....
to vam je jedan prefinjeni emotivac, romanticar kojemu se sve ovo u biti vjerovatno gadi i zato se ne javlja... lisice na ruke, masku na lice i na bendz klupu s njim...
Slažem se, ... ma ja na jednoj temi već napisah da mi je dotični Tito i da se ovdje biraju ljudi s kojima bi voljeli popiti kafu, pivu, čašicu razgovora ... bio bi i na mojoj listi ...
eto vidis zaboravili smo dodati na listu iznimnih kvaliteta doticnog gdin-a, visoka inteligencija... pa di si black prozivaju te ti se ne javljas... sta velis jesi za klupu... nema nista da ti fali obecavam....
vidis sto smo mi zene proklete-cim vidimo da neka druga hoce nekog tipa odmah i mi hocemo-black je ocit primjer...et,ja uinat necu blacka,ali necu da kazem kojeg bih natakarila,odmah ce javit jos koja,pa cu morat dijelit a ne volim rasparcavat nista!!!