Naročito kada pokisneburek_in_space wrote:...ipak je Puyol ruzhniji.
FC Barcelona
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- tranquil
#551 Re: FC Barcelona
- Baltazar_khan
#553 Re: FC Barcelona
tranquil wrote:Naročito kada pokisneburek_in_space wrote:...ipak je Puyol ruzhniji.
Koke se tope

- Rauber
#554 Re: FC Barcelona
Meni Iniesta bas nije ruzan,cak naporotiv, ima bas blagu i pismenu facu 
-
patrius
#555 Re: FC Barcelona
Ma jest poruzan
Izgleda staroliko,jbg.Alves je "majmunolik" 
- Charuga
- Globalni moderator
#556 Re: FC Barcelona
Nemojte ljudi vise tako o covjeku, mislim da ga bas u ovom momentu boli vrsnjak sto vi pricate o njemu tako .. 
- Van Halen
#557 Re: FC Barcelona
Ma Oleger je bio najljepši, ne znaš šta bi s čovjekom.
-
musac
#559 Re: FC Barcelona
Athletic 1:4 Barcelona
KUP JE NAŠ!!!! JOŠ DVA TROFEJA!!!
KUP JE NAŠ!!!! JOŠ DVA TROFEJA!!!
- grunt
- Location: Ne budi med da te raznesu,ni otrov da se od tebe truju.
#560 Re: FC Barcelona
donese mi barsa stoju na kladionici
,mada vise gotivim real ipak moram da im se zahvalim 
- Baltazar_khan
#561 Re: FC Barcelona
Kako su samo pregazili Bilbao, na proste faktore su ih rastavili
Dupla kruna...
Još da padne United... Slavlju ne bi bilo kraja!
Dupla kruna...
Još da padne United... Slavlju ne bi bilo kraja!
-
Sajoni
#562 Re: FC Barcelona
Mnogo smo jaki hehe...još 27.maja da pokazemo magiju i to bi bilo to!SAmo su cigani ovi iz Bilbao-udaraju ko veliku,al navijači su im fanatici pravi.
United mora pasti
Vamos Barca ..........
United mora pasti
-
sarayewo
#563 Re: FC Barcelona
Sa portala:
Ni sama utakmica nije prošla bez izgreda. Kad je Barcelonin Toure Yaya izjednačio na 1-1, proslavio je pogodak s dva bosanska grba usmjerena prema dijelu tribina gdje su se nalazili baskijski navijači
Nisam imao priliku gledati tekmu... Jel' ovo jos jedna nebuloza novinara sa-x portala, ili se ovo fakat dogodilo? Ako jeste, nejasno mi je zasto bi Katalonac (uslovno receno) Baskijcu pokazivao bosanski grb....
Ni sama utakmica nije prošla bez izgreda. Kad je Barcelonin Toure Yaya izjednačio na 1-1, proslavio je pogodak s dva bosanska grba usmjerena prema dijelu tribina gdje su se nalazili baskijski navijači
Nisam imao priliku gledati tekmu... Jel' ovo jos jedna nebuloza novinara sa-x portala, ili se ovo fakat dogodilo? Ako jeste, nejasno mi je zasto bi Katalonac (uslovno receno) Baskijcu pokazivao bosanski grb....
- Vitamin C
#564 Re: FC Barcelona
Ovaj članak Sa-x je preuzeo sa Totalsporta, koji je vršio neku usporedbu sadašnje Španjolske sa Jugoslavijom s početka devedesetih, pa je, vjerujem, i ta rečenica samo tu da ispuni sve nacije s prostora Jugoslavije. Gledao sam utakmicu uživo, a i snimak golova na YouTubeu, i nisam vidio da je Yaya išta uradio sem optrčao nekoliko metara u slavlju. Ta rečenica nema mnogo logike i istine u sebi. Ne znam ni čemu služi, ni zašto je Totalsportu trebao ovaj članak.sarayewo wrote:Sa portala:
Kako god, sretan sam što je Barcelona konačno osvojila Kup Kralja. Nakon toliko godina. Ako osvoje i titulu i Ligu prvaka, biće to potvrda snazi ove generacije.
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#565 Re: FC Barcelona
"bosanski" grb je njima šaka preko lakta, tj aludiranje na onu stvar (sto je toure jasno pokazivao navijacima athletica). na***** ja njih na neku stvar zbog toga
- hepek071
#566 Re: FC Barcelona
malo tanko prvo poluvrijeme ali je zato u drugom Barca došla na svoje. Ipak je Athletic preslab za Barcelonu.
U vezi titule ne bih pravio ražanj dok je zec u šumi...još mi je u glavi ona glupa utakmica sa Espanjolom na Nou Campu, od prije dvije sezone, kada je titula izgubljena u samom finišu utakmice. Ali valjda je realno da se uzmu bar 3 boda u zadnja tri kola i to bi bilo to. A draže bi mi nekako bilo da se zgazi Manchester nego da se uzme titula.
U vezi titule ne bih pravio ražanj dok je zec u šumi...još mi je u glavi ona glupa utakmica sa Espanjolom na Nou Campu, od prije dvije sezone, kada je titula izgubljena u samom finišu utakmice. Ali valjda je realno da se uzmu bar 3 boda u zadnja tri kola i to bi bilo to. A draže bi mi nekako bilo da se zgazi Manchester nego da se uzme titula.
- Charuga
- Globalni moderator
#567 Re: FC Barcelona
U posljednja 3 kola je dovoljan samo jedan bod jer je trenutna razlika 8 bodova. Sa tim jednim bodom i sve tri pobjede Reala dolazi se na isti broj bodova ali je sva statistika na strani Barse. Znaci medjusobni susreti bolji, gol razlika bolja i to je to .. Sve je rjeseno na Bernabeu i to znaju i u Realu ..hepek071 wrote:malo tanko prvo poluvrijeme ali je zato u drugom Barca došla na svoje. Ipak je Athletic preslab za Barcelonu.
- Charuga
- Globalni moderator
#568 Re: FC Barcelona
Ibrahimovic odbio ponudu Chelseaja
Interov svedski napadac Zlatan Ibrahimovic odbio je mogucnost transfera u Chelsea, tvrdi talijanski sportski dnevnik La Gazzetta dello Sport.
Svedski 27-godisnji reprezentativac navodno ne vjeruje da s Interom moze ostvariti osobne ciljeve, poput osvajanja Lige prvaka, te je spreman promijeniti sredinu. Njegov agent Mino Raiola trazi mu novo odrediste, a najcesce se spominje prelazak u Barcelonu.
U medjuvremenu je, navodi se, stigla ponuda londonskoga kluba u vlasnistvu ruskog tajkuna Romana Abramovica, a Raiola je brzo otklonio mogucnost transfera s jasnim “ne” upucenim vlasnickoj strukturi Chelseaja.
Poznato je da je Ibrahimovic vec krenuo u razgovore s katalonskim nogometnim ponosom, gdje se ocekuje da zamijeni Samuela Eto'a ukoliko Kamerunac na ljeto, o cemu se naveliko pise, napusti klub.
Navodno je strijelac 21 prvenstvenog pogotka u 32 ovosezonska nastupa u Seriji A, spreman doci na Camp Nou za manje novca no sto prima u Interu (devet miliona eura na godinu).
Interov svedski napadac Zlatan Ibrahimovic odbio je mogucnost transfera u Chelsea, tvrdi talijanski sportski dnevnik La Gazzetta dello Sport.
Svedski 27-godisnji reprezentativac navodno ne vjeruje da s Interom moze ostvariti osobne ciljeve, poput osvajanja Lige prvaka, te je spreman promijeniti sredinu. Njegov agent Mino Raiola trazi mu novo odrediste, a najcesce se spominje prelazak u Barcelonu.
U medjuvremenu je, navodi se, stigla ponuda londonskoga kluba u vlasnistvu ruskog tajkuna Romana Abramovica, a Raiola je brzo otklonio mogucnost transfera s jasnim “ne” upucenim vlasnickoj strukturi Chelseaja.
Poznato je da je Ibrahimovic vec krenuo u razgovore s katalonskim nogometnim ponosom, gdje se ocekuje da zamijeni Samuela Eto'a ukoliko Kamerunac na ljeto, o cemu se naveliko pise, napusti klub.
Navodno je strijelac 21 prvenstvenog pogotka u 32 ovosezonska nastupa u Seriji A, spreman doci na Camp Nou za manje novca no sto prima u Interu (devet miliona eura na godinu).
- abondanzieri
#569 Re: FC Barcelona
aminPlavih_11 wrote: Poznato je da je Ibrahimovic vec krenuo u razgovore s katalonskim nogometnim ponosom, gdje se ocekuje da zamijeni Samuela Eto'a ukoliko Kamerunac na ljeto, o cemu se naveliko pise, napusti klub.
- Vitamin C
#570 Re: FC Barcelona
Po meni je Eto'o daleko bolji od Ibrahimovića.
-
omar little
#571 Re: FC Barcelona
ma, ibru su vec stavili i u real i u manu i u chelsea i u barcu
a moratti kazhe ne ide on nigdje

koliko god bi mi bilo drago da barca dobije napadacha ibrine kvalitete, on se meni neshto ne uklapa u barcu. otvoreni i bezstidni placenik, sve gleda kroz paru i ima ego velichine everesta...
da me se pogreshno ne razumije, inter gledam samo zbog njega
koliko god bi mi bilo drago da barca dobije napadacha ibrine kvalitete, on se meni neshto ne uklapa u barcu. otvoreni i bezstidni placenik, sve gleda kroz paru i ima ego velichine everesta...
da me se pogreshno ne razumije, inter gledam samo zbog njega
-
musac
#572 Re: FC Barcelona
Ibrahimovic nece u Barcu jer Guardioli ne treba takav tip igraca.
- Charuga
- Globalni moderator
#573 Re: FC Barcelona
Bio sam napisao tekst ali sam izbrisao. Moje misljenje je da je Eto'o tip napadaca za Barsu jer igra za ekipu. Svaka cast Zlatanu ali on je malo sebican za onu igru Barse.musac wrote:Ibrahimovic nece u Barcu jer Guardioli ne treba takav tip igraca.
- Lion_Sa
#574 Re: FC Barcelona
Ako Barca uzme titulu prvaka Europe (a mislim da hoce), onda ce sigurno osvjeziti i ekipu, jer ce im trebati novi igraci da osvjeze tim. Eto' je tu dugo i sigurno dolazi do zasicenja, ali koga god da dovedu to ce opet biti "masina za davanje golova":-) tako da se ne brinem. Mes que un club!
-
Sajoni
#575 Re: FC Barcelona
Samuel Eto ne želi da ide iz Barce,to je čak i prije 10-ak dana izjavio.On je baš igrač koji će Barci faliti ako ode,jer niko munjevitog Mesia ne može pratiti osim njega.Realno Ibrahimović nam ne treba jer je prespor za onu magiju koju Barsa igra...Sigurno je da će biti pojačanja i ove godine naročito ako se zna da će Gudjonsen, Hleb,Silvinjo...otići iz kluba.Moje lično želje su da u Barci vidim Kolo Turea(Arsenal),Benzema(Lyon) i Silva(Valencia).Jbg Bilala Riberia izgleda da ce Mancester hapiti al nije on za njihovog stila!