ma dje pise da je osvojio ista ove godine? ko kaze? nadji mi jednu njegovu slicnu izjavu i ja cu prihvatit sve sto kazes o njemu?rashomon wrote:
Znaš šta me kod njega nervira...Što je on, evo već ove sezone osvojio šampionat, ili MVP titulu, a da nije ni prnuo...
Takva se priča vuče oko njega, takav je njegov imidž u medijima, tako on kada izađe na teren hoda...
Svi se moraju izboriti za neki status, MJ je morao potvrđivati kvalitete svake godine, i evo sada kada je čovjek zvanično historija, po svim mogućim statiskama nenadjebiv> prebacuje mu se kako je imao prejak backup asistencije i sl.
i
umeću nekakvog KOBEA...Kobe je najbolji...i Kobe igra u Lakersima...Jeste vi ljudi normalni?
Pederluk-Hollywood jebeni čisti...
Ono su mogli sa Magic Johnsonom i Kareem Abdul Jabaarom mlatit, imalo je nekog smisla...Sad je ovo s Kobeom drek čisti...
Ne volim šminkere...Volim kada neko igra temperamentno, i volim vidjeti da je nekome stalo do igre...
S te strane Kobe mi je uvijek bio neozbiljan lik i njegova je igra više isfuravanje nego nekakva borba...
Znaš ona njegova glupa reklama za Adidas...Krene na koš i onda stane u zraku i konta kako će sad zakucati...lijeva---desna---polaganje----ma ne-sve je već izveo---i onda kao asistira nekom lijevom liku...
Mislim, baš reklama, nigdje veze sa stvarnošću....HOG...
cinjenica je da je najbolji kosarkas danasnjice, u tome se slazu apsolutno svi novinari sa svih mogucih sajtova koje pratim. ali niko od njih ne predvidja titulu za lakerse, niti mvp za kobea. Oko usporedbe sa Jordanom mozemo raspravljati, ali na kraju se svodi na ukus - necemo doci nidokle. Znam reklamu, super mi je