Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Mozda nemam pojma, mada sumnjam uglavnom, macke imaju previse integriteta za moj ukus one su poput pametnih-emocionalno jakih-obrazovanih-sa dvije noge na zemlji zena dozivljavam ih kao prijetnju i straha me neka obuzme
Eto, sve si sam rek'o :D:D:D
Uglavnom, sto Morte jednom reche, sve ti je to do psihe
Kucni ljubimci su adekvatan podforum za citiranje Morteovih nadahnutih i filozofskih misli
p.s. macici su bas slatki, bilo bi najs malo ih sad gnjaviti ali kad odrastu dresiraj ih da me zaobilaze
vrijeme je dapredstavim naseg gizmu
star 14 mjeseci, veliiikaaaa maza i jako pametan
svaku noc idemo u setnju, zna sjesti kad mu kazem "sjedi gizmo i cekaj" i uvijek se odaziva na ime
ko ga jednom upozna postane ovisnik, jednostavno se uvuce pod kozu
evo par slika
Sogan wrote:
Meni nije jasno kako neko moze voljeti macke Hajd' dok su ovako male, moram i ja priznati da su slatke ali kad odrastu sutljive, prefrgane, onaj osudjujuci pogled kao da znaju sve tvoje najcrnje tajne i spremaju ti neku podlost...
Dok cukice onaj buljavi glupavi, njezni pogled... ah
Jack: Greg how come you don't like cats?
Greg: I do like cats, I just prefer dogs...
Jack: So you prefer an emotionally shallow animal? See, Greg, if you yell at a dog, his ears will go down and his tail will cover his genitals even if he's done nothing wrong. It's very easy to break a dog. But cats make you work for their affection. Cats don't sell out like dogs do.
meet the parents film
zmijaIzmaj wrote:
Jack: Greg how come you don't like cats?
Greg: I do like cats, I just prefer dogs...
Jack: So you prefer an emotionally shallow animal? See, Greg, if you yell at a dog, his ears will go down and his tail will cover his genitals even if he's done nothing wrong. It's very easy to break a dog. But cats make you work for their affection. Cats don't sell out like dogs do.
meet the parents film
Mozda nemam pojma, mada sumnjam uglavnom, macke imaju previse integriteta za moj ukus one su poput pametnih-emocionalno jakih-obrazovanih-sa dvije noge na zemlji zena dozivljavam ih kao prijetnju i straha me neka obuzme
eh mene zanima kako se skonta da je machka pametna? sta? pogodi gdje joj je posuda sa hranom? gura klupko okolo? dodje kad joj kazhes dodji?, lezi? prevrni se? kako se ustanovi da je pametna? zna odshutit 2+3 ? uglavnom ako moram birati izmedju pasa i machaka uvijek bih izabrao psa, ali samo ako moram
A sto se tiche navedenih nacina, to bi samo ukazivalo na njihovu poslusnost, nikako i na inteligenciju
Ali, ko zna, zna
Da se razumije, ja volim i cuke
iza moje zgrade su do juce bile 3 velike debele macketine... koje na zvuk otvaranja prozora dotrce i pocnu da mjaucu kao da nisu godinama jele (a debelidzani su pravi).. je li to znak macije pameti?? :D
sad imaju jos 4 prinove koje uce istom zanatu
meni macke nisu bas plaho drage, nikad ne znam what they're up to... a pogotovo ne volim onak koljacki zvuk koji ispustaju, kao da bebe placu, kad im je vrijeme parenja prestrave me svaki put..
Saian wrote:
eh mene zanima kako se skonta da je machka pametna? sta? pogodi gdje joj je posuda sa hranom? gura klupko okolo? dodje kad joj kazhes dodji?, lezi? prevrni se? kako se ustanovi da je pametna? zna odshutit 2+3 ? uglavnom ako moram birati izmedju pasa i machaka uvijek bih izabrao psa, ali samo ako moram
Sajo, iako diplomatski izrazen sto je razumljivo sa obzirom na brojnost i militantnost macijeg lobbya cestitam na izboru
Saian wrote:
Sajo, iako diplomatski izrazen sto je razumljivo sa obzirom na brojnost i militantnost macijeg lobbya cestitam na izboru
pamet macke se ogleda u njenoj sposobnosti da dresira vlasinka docim se glupost psa ogleda u sposobnosti vlasnika da ga dresira macke rulZ
ima tu jos nekih sitnica gleda razlika izmedju mackoljubaca i cukoljubaca.... kao npr., da infantilni likovi in need of unconditional devotion and adulation prefer dogs a emotionally secure ones with two feet on the ground like cats better ali necemo sada o tome
PS sara: ovo bEjo isto moje bembelo kad je bilo malo