Slike vaših kućnih ljubimaca

Za sve koji vole ta divna stvorenja...

Moderator: anex

Post Reply
Sogan

Post by Sogan »

Saraswati wrote:
Sogan wrote:
InfraRedRidinghood wrote:Sogi, pojma nemaš!!! :D :D :D :D
Mozda nemam pojma, mada sumnjam :shock: :D uglavnom, macke imaju previse integriteta za moj ukus :oops: one su poput pametnih-emocionalno jakih-obrazovanih-sa dvije noge na zemlji zena :D dozivljavam ih kao prijetnju i straha me neka obuzme :D
Eto, sve si sam rek'o :thumbup::D:D:D

Uglavnom, sto Morte jednom reche, sve ti je to do psihe :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kucni ljubimci su adekvatan podforum za citiranje Morteovih nadahnutih i filozofskih misli :lol: :lol:

p.s. macici su bas slatki, bilo bi najs malo ih sad gnjaviti :D ali kad odrastu dresiraj ih da me zaobilaze :D
animal lover

Post by animal lover »

pozdrav svima

vrijeme je dapredstavim naseg gizmu
star 14 mjeseci, veliiikaaaa maza i jako pametan
svaku noc idemo u setnju, zna sjesti kad mu kazem "sjedi gizmo i cekaj" i uvijek se odaziva na ime
ko ga jednom upozna postane ovisnik, jednostavno se uvuce pod kozu :-)
evo par slika

Image

gizmo na grebalici

Image

spokojan san uz radijator poslije kupanja :zzzz:

Image
tinchy

Post by tinchy »

Ewo da predstavim i svog debelidzana :) :)
kojeg volim nenormalno :-)

Image

Ovo vam je slika sa njegovom omiljenom igrackicom... :D :D :kiss:
zmijaIzmaj

Post by zmijaIzmaj »

Sogan wrote:
Meni nije jasno kako neko moze voljeti macke :? Hajd' dok su ovako male, moram i ja priznati da su slatke :D ali kad odrastu :roll: sutljive, prefrgane, onaj osudjujuci pogled kao da znaju sve tvoje najcrnje tajne i spremaju ti neku podlost... :oops:

Dok cukice :-) onaj buljavi glupavi, njezni pogled... :D ah :D

:lol: :lol: :lol: :lol:
Jack: Greg how come you don't like cats?
Greg: I do like cats, I just prefer dogs...
Jack: So you prefer an emotionally shallow animal? See, Greg, if you yell at a dog, his ears will go down and his tail will cover his genitals even if he's done nothing wrong. It's very easy to break a dog. But cats make you work for their affection. Cats don't sell out like dogs do.
:D
meet the parents film
Shoshana

Post by Shoshana »

Sogan wrote: ...onaj osudjujuci pogled kao da znaju sve tvoje najcrnje tajne i spremaju ti neku podlost... :oops:
Edgar Allan Poe :cry:
Sogan

Post by Sogan »

Shoshana wrote:
Sogan wrote: ...onaj osudjujuci pogled kao da znaju sve tvoje najcrnje tajne i spremaju ti neku podlost... :oops:
:? (mislim, znam tko je Poe :D ali gdje sam tu ja i moja mackofobija? :D )
Shoshana

Post by Shoshana »

Sogan wrote:
Shoshana wrote:
:? (mislim, znam tko je Poe :D ali gdje sam tu ja i moja mackofobija? :D )
:D U 'Crnom macoru' ima haman istovjetna recenica :D

Znas kad dodje pijan kuci, pa mu se cini da ga macak gleda osudjujuci, pa mu iskopa ... hajd' da ne idem u detalje :P
froop

Post by froop »

Evo da i ja predstavim svoju zvijer sa svega 3kg.

http://img503.imageshack.us/my.php?imag ... 206iz4.jpg

Razmazen, voli se tuce sa muskim svejedno veci ili manji, na zenke odmah skace i obozava loptu.

Ovoga sam nasao u Bosni na ulici kao stene. Sad uziva u Njemackoj kod jedne familije koji ga obozavaju.

http://img145.imageshack.us/my.php?imag ... 357by5.jpg
Skyfox

Post by Skyfox »

zmijaIzmaj wrote:
Jack: Greg how come you don't like cats?
Greg: I do like cats, I just prefer dogs...
Jack: So you prefer an emotionally shallow animal? See, Greg, if you yell at a dog, his ears will go down and his tail will cover his genitals even if he's done nothing wrong. It's very easy to break a dog. But cats make you work for their affection. Cats don't sell out like dogs do.
:D
meet the parents film
:thumbup:
dalmatinka

Post by dalmatinka »

Zovem se Linda, imam 8 godina, maza na kvadrat, i frizura nije ni loša s obzirom na to da sam prije tri mjeseca bila ošišana do kože. :D

Image
Image
Image

Ma tko se ono gore javio da ne voli mačke? :D Zakon su!
Saian

Post by Saian »

Sogan wrote:
InfraRedRidinghood wrote:Sogi, pojma nemaš!!! :D :D :D :D
Mozda nemam pojma, mada sumnjam :shock: :D uglavnom, macke imaju previse integriteta za moj ukus :oops: one su poput pametnih-emocionalno jakih-obrazovanih-sa dvije noge na zemlji zena :D dozivljavam ih kao prijetnju i straha me neka obuzme :D
eh mene zanima kako se skonta da je machka pametna? sta? pogodi gdje joj je posuda sa hranom? gura klupko okolo? dodje kad joj kazhes dodji?, lezi? prevrni se? kako se ustanovi da je pametna? zna odshutit 2+3 ? uglavnom ako moram birati izmedju pasa i machaka uvijek bih izabrao psa, ali samo ako moram :D :D :D :D
Saraswati

Post by Saraswati »

Hey, you just know it :D :D

A sto se tiche navedenih nacina, to bi samo ukazivalo na njihovu poslusnost, nikako i na inteligenciju :oops: :D

Ali, ko zna, zna :D :D

Da se razumije, ja volim i cuke :) :)
Pearl

Post by Pearl »

Saraswati wrote:Hey, you just know it :D :D

A sto se tiche navedenih nacina, to bi samo ukazivalo na njihovu poslusnost, nikako i na inteligenciju :oops: :D

Ali, ko zna, zna :D :D

Da se razumije, ja volim i cuke :) :)
iza moje zgrade su do juce bile 3 velike debele macketine... koje na zvuk otvaranja prozora dotrce i pocnu da mjaucu kao da nisu godinama jele (a debelidzani su pravi).. je li to znak macije pameti?? :D:D
sad imaju jos 4 prinove koje uce istom zanatu :)

meni macke nisu bas plaho drage, nikad ne znam what they're up to... :) a pogotovo ne volim onak koljacki zvuk koji ispustaju, kao da bebe placu, kad im je vrijeme parenja :x prestrave me svaki put..
A-R-N-I

Post by A-R-N-I »

Image
Saraswati

Post by Saraswati »

Evo, kako sam obecala :D :D

Image Image

Image Image

Image Image

Izgleda da mi je danas bijela na tapetu :-) :-) :-)
zmijaIzmaj

Post by zmijaIzmaj »

visi sto su porasli za ova dva dana :? :D :D
Saraswati

Post by Saraswati »

I meni se chini :D :D Ali stvarno slike nisu napravljene u tako velikom vremenskom razmaku :? :D

Dobro, ova bijela je svakako vizljasta, sto jes' jes'... :D
spectra

Post by spectra »

dalmatinka wrote:Zovem se Linda, imam 8 godina, maza na kvadrat, i frizura nije ni loša s obzirom na to da sam prije tri mjeseca bila ošišana do kože. :D

Image
Ma tko se ono gore javio da ne voli mačke? :D Zakon su!
Kakve okice i umiljat pogled... :-)

Bas bi se super slagala s mojim Frkijem. :)

Image
Sogan

Post by Sogan »

Saian wrote: eh mene zanima kako se skonta da je machka pametna? sta? pogodi gdje joj je posuda sa hranom? gura klupko okolo? dodje kad joj kazhes dodji?, lezi? prevrni se? kako se ustanovi da je pametna? zna odshutit 2+3 ? uglavnom ako moram birati izmedju pasa i machaka uvijek bih izabrao psa, ali samo ako moram :D :D :D :D
Sajo, iako diplomatski izrazen :D sto je razumljivo sa obzirom na brojnost i militantnost macijeg lobbya :D cestitam na izboru :D :D :D
Sogan

Post by Sogan »

Saraswati wrote:Evo, kako sam obecala :D :D

Image Image

Image Image

Image Image

Izgleda da mi je danas bijela na tapetu :-) :-) :-)
:roll: Vec postaju antipaticno odrasle :D :D
Saraswati

Post by Saraswati »

InfraRedRidinghood wrote:Saro, ubit će me :-) :-) :-) :-) :kiss: :kiss: :kiss:
@Infra :) :kiss:

@Sogane, ti me zabrinjavas :D :D
danas

Post by danas »

Sogan wrote:
Saian wrote: eh mene zanima kako se skonta da je machka pametna? sta? pogodi gdje joj je posuda sa hranom? gura klupko okolo? dodje kad joj kazhes dodji?, lezi? prevrni se? kako se ustanovi da je pametna? zna odshutit 2+3 ? uglavnom ako moram birati izmedju pasa i machaka uvijek bih izabrao psa, ali samo ako moram :D :D :D :D
Sajo, iako diplomatski izrazen :D sto je razumljivo sa obzirom na brojnost i militantnost macijeg lobbya :D cestitam na izboru :D :D :D

pamet macke se ogleda u njenoj sposobnosti da dresira vlasinka :D docim se glupost psa ogleda u sposobnosti vlasnika da ga dresira :D macke rulZ :kravata:

ima tu jos nekih sitnica gleda razlika izmedju mackoljubaca i cukoljubaca.... kao npr., da infantilni likovi in need of unconditional devotion and adulation prefer dogs :oops: :D a emotionally secure ones with two feet on the ground like cats better :D :D ali necemo sada o tome :-) :-) :D

:P

PS sara: ovo bEjo isto moje bembelo kad je bilo malo :)
repeater

Post by repeater »

danas wrote:
pamet macke se ogleda u njenoj sposobnosti da dresira vlasinka :D docim se glupost psa ogleda u sposobnosti vlasnika da ga dresira :D
sto bi u ovom prvom slucaju znacilo da je covjek gluplji od zivotinje. :P ne konatm .. :? :D
danas

Post by danas »

repeater wrote:
danas wrote:
pamet macke se ogleda u njenoj sposobnosti da dresira vlasinka :D docim se glupost psa ogleda u sposobnosti vlasnika da ga dresira :D
sto bi u ovom prvom slucaju znacilo da je covjek gluplji od zivotinje. :P ne konatm .. :? :D
macka je pametnija od insana :D :D of korrs... :D :D :D :D
Post Reply