Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
travar wrote:Jedete li vi šta na sehuru, osim što se opijate kafom
Zakoljemo Argetu. Ovu bez klempe, iz sarajevskog pogona
@istocnjak popio sam jutros solju (veliku, od caja) kahve s mlijekom. Evo jos me hvala Bogu ne boli. Ali jos se brinem, jer me je jucer tek oko 11 zaboljela.
Za fazon sa tusiranjem sam znao, ali stvarno treba paziti da se voda ne proguta.
Javim se ako Bog da kasnije sa informacijama o glavobolji.
P.S.: Najinteresantnije mi je sto sam nakon solje kahve zaspo ko nista.
Naravno ... ako je nesto dozvoljeno zasto ne olakšati sebi sa istim. Što se tiće hrane obicno pojedem par kuhanih ili pecenih viršli i topu sa somunom uz obavezno puno kahve i obicne vode ... nista bez toga ... Inace treba jesti lahku hranu od koje se ne ožedni i izbjegavati puno slanu hranu. Nipošto ne treba jesti suho meso na sehuru ...
Za vrijeme iftara jesti dok ne osjetis da si sit niposto se ne prejedati ... samo laganini da se ocisti organizam ...
Ramazan je velika milost od Allaha dž.š. za vjernike ...
Vidim da je u ove mubarek dane sabahsko forumanje postalo popularno. Ramazan serif mubarek olsun svima u zelji da ovaj Ramazan ispostite u miru, zdravlju i rahatluku.
addem wrote:Vidim da je u ove mubarek dane sabahsko forumanje postalo popularno. Ramazan serif mubarek olsun svima u zelji da ovaj Ramazan ispostite u miru, zdravlju i rahatluku.
Allahraziolsun i tebi sve najbolje u ovim mubarek danima ... pa javi nam se i ti na sabahu ...
Haman je sehurska kahva rješenje!
Sucur Allahu, danas me glava nije boljela. Jes' da sam bio zedaaaan, ali cijeli dan sam bio vani, dosta vozio, kretao se po suncu, pa je i logično.
Lijepi ramazan. Post je istinska zrtva. Da nam dragi Allah ukabuli nas ibadet.
Gorštak wrote:Haman je sehurska kahva rješenje!
Sucur Allahu, danas me glava nije boljela. Jes' da sam bio zedaaaan, ali cijeli dan sam bio vani, dosta vozio, kretao se po suncu, pa je i logično.
Amin, svima nama!
Amin ...
Bujrum na kahvu svi su dobro dosli da nas ne boli glava tokom posta, mada kahva nije kao kod Renea ... bolja je ...
nasa je prava bosanska ...
Hadžinice nadam se da nam her Flick nece zamjeriti
Gorštak wrote:Haman je sehurska kahva rješenje!
Poslije teravije, ja se čitav slegnem . Preznojim se, elhamdulillah, kaka ba sauna. Još kad skontam da skroz malo iftarim, poslije ramazana ima da postanem ninđa. Osim što se vode natankam u ovaj vakat