Evo da i ja iznesem svoju muku ovdje
Prije nekih godinu dana primjetio sam da mi kosa opada, pa sam procitao da je to sasvim normalno u nekom jesenjem periodu, nista posebno, ali me svakako iznenadilo da mi nikada prije uopce nije opadala kosa - u onoj mjeri da se moze primjetiti. Medjutim, nakon par mjeseci sam primjetio da imam manje kose, tj da je opala.. Nista to nije strasno, medjutim kada se okupam fino se vidi na tom mjestu rijetka kosa...takodjer mi je i frizerka rekla da mi se kosa pocela prorijedjivati, pa sam se malo zabrinuo, tek mi je 21. godina. Sto se tice genetskih predispozicija, od starog svi imaju kosu kao cetku, dok kod stare skoro svi celavi - pa pretpostavljam da sam to pokupio
Cudno mi malo da nemam ni zaliske visoke niti sta, vec jednostavno da mi kosa pocela da prorijedjuje na nekim mjestima, i to vec traje evo oko godinu dana.. i dalje to nije neki ogroman problem u sustini, mada ja bih htio da znam sta mi je ciniti.. koristio sam i sampon od koprive, pa onaj folisan, sada koristim fitoval - u sustini nisam primjetio neku razliku ni sa jednim. najveci problem ustvari mi je ucestalo javljanje peruti i cinjenica da kosu moram prati skoro svaki dan jer postane masna pa se jos vise vidi rijetka kosa na nekim mjestima. Mislio sam obaviti ovaj pregled kod katedrale, zna li neko je li moze svaki dan i kako to ide ?
hvala