Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Abu FEED el-Castro wrote:I jah, sve zaboravim rijet: obavezno uz nedostatak ukusa dolazi i malograđanstvo, zapravo bolje kazati papanluk, eto vi ste najbolji primjer. Ako ne znate sta valja, ne mora to obavezno (ali eto kod vas mora) implicirati da provocirate one sa profinjenim ukusom... bljak na vas...
Izjedite se od muke...
A kazna vam je dvostruka, jer od zavisti nemorete uzivati u notama Rizze, najboljeg bošnjačkog pjevača!
Bosna pjesma - Bosna klub!!
Sta? ima da gorim u paklu... ti si bas neki lik sto voli da vazi..talenat nema veze sa nacionalnoscu, pa ako je rizzo vrh bosansko-bosnjacki... jako smo netalentiran narod. heheeh... profinjeni ukus, hehehe... ili problemi sa sluhom
hajd malo zezancije na pocetku ali mi se place ko se sve i na koji nacin ismijava, zato :
Sretan sam sto osjecam
da nisam kao drugi
ne zatupljuju me medijima
u podsmijehu sam prvi
smrdi mi iz usta
i znoje mi se noge
oci su mi pivske boce
sacuvaj me Boze
Poljubi me, poljubi me
poljubi me, ravno u dupe
Gospodo jedite sendvice
i ispijajte piva
jos uvijek vam dobro stoji
u vama je perspektiva
ljubitelji dosade
udruzite snage
UBL wrote:Dugo pratim ovaj podforum jer sam veliki ljubitelj muzike i mislim da je red da se otvori tema na kojoj ce svoje utiske i misljenja moci iznositi i fanovi nase estradne zvijezde Rizze Ruze. Nakon nekoliko uzastopnih uspjesnih hitova, Rizzo je konacno zabetonirao svoje mjesto na zvjezdanom estradnom nebu. "Kad ponoc zalupa", "Stara dobra laz" su samo neki od hitova koji su nasli put do muzickih sladokusaca i obiljezili BiH scenu u proteklih nekoliko godina. Prema rijecima ljudi koji postuju ovaj muzicki pravac, Rizzo je naisao na topao prijem i izvan nasih granica, sto potvrdjuje prognoze ljudi iz muzicke branse, da se radi o jednom velikom potencijalu.
InfraRedRidinghood wrote:Hajmo peticiju pokrenuti, da se Rizzo i Doris ožene, a Selma Muhedinović da bude prilježnica; da budu kao neki pervertirani Kelly Family