klub

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
zena21

Post by zena21 »

semmy wrote:kako da nema nikoga u klubu...i kafic skoro zatvoren????

da se niste pozenili i poudali, opet :? :? :? :?
Gluho i daleko bilo :oops: :lol: :lol: :lol:
semmy

Post by semmy »

zena21 wrote:
semmy wrote:kako da nema nikoga u klubu...i kafic skoro zatvoren????

da se niste pozenili i poudali, opet :? :? :? :?
Gluho i daleko bilo :oops: :lol: :lol: :lol:

ma i ja kazem al' nikad se ne zna....
vidim nema vas, pa reko mozda je neko :-) :-) :-)
BuFu

Post by BuFu »

Vozdra_123 wrote:
Frutek wrote:
Vozdra_123 wrote: ti jarane pravo ozbiljan...

ljudi joj daju savjet... neki se malo nasale

what's the harm?
Jarane nije da sam sad nešto preozbiljan al ovakav topic je samo jedan u nizu primjera kad se neko javi s pravim problemom, a eto ti pogledaj od prvog posta pa na dole i vidićeš na šta cijela tema liči...Mislim, žao mi cure kojoj je možda forum jedini prozor da se malo razgovori, a naleti na tonu budalaština i tek pokoji iskreni savjet, suosjećanje itd.

To se stalno dešava na forumu pa mi je izgleda dodijalo ... zato mi se nekad neda ni napisat nešto jer je 20 postova ispred čista budalaština koja nema veze sa zadatom temom...kad bi admini brisali takve postove, bojim se da ne bi ostalo 5 kako-treba-postova na temi...al hajd, svi imamo pravo na mišljenje, zar ne :roll:
vidis slazem se s tobom
najvjerovatnije da joj je ovo sada jedino mjesto za razgovor, pogotovo ako je u bosni... znas kako odmah mahala uhvati capri...
ali ako nemas sta konkretno da joj kazes onda uhvati malo sale, mozda se cura nasmije pa joj barem na tren bude lakse :-D
Da mu toliko smeta ne bi dolazio na forum :roll: Vozdra, ovo ti je asikovanje Frutek style :)
najvjerovatnije da joj je ovo sada jedino mjesto za razgovor, pogotovo ako je u bosni... znas kako odmah mahala uhvati capri...
Da da, i Frutek je tu da pomogne :lol:
Post Reply