Gluho i daleko bilosemmy wrote:kako da nema nikoga u klubu...i kafic skoro zatvoren????
da se niste pozenili i poudali, opet![]()
![]()
![]()
klub
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
BuFu
Da mu toliko smeta ne bi dolazio na forumVozdra_123 wrote:vidis slazem se s tobomFrutek wrote:Jarane nije da sam sad nešto preozbiljan al ovakav topic je samo jedan u nizu primjera kad se neko javi s pravim problemom, a eto ti pogledaj od prvog posta pa na dole i vidićeš na šta cijela tema liči...Mislim, žao mi cure kojoj je možda forum jedini prozor da se malo razgovori, a naleti na tonu budalaština i tek pokoji iskreni savjet, suosjećanje itd.Vozdra_123 wrote: ti jarane pravo ozbiljan...
ljudi joj daju savjet... neki se malo nasale
what's the harm?
To se stalno dešava na forumu pa mi je izgleda dodijalo ... zato mi se nekad neda ni napisat nešto jer je 20 postova ispred čista budalaština koja nema veze sa zadatom temom...kad bi admini brisali takve postove, bojim se da ne bi ostalo 5 kako-treba-postova na temi...al hajd, svi imamo pravo na mišljenje, zar ne
najvjerovatnije da joj je ovo sada jedino mjesto za razgovor, pogotovo ako je u bosni... znas kako odmah mahala uhvati capri...
ali ako nemas sta konkretno da joj kazes onda uhvati malo sale, mozda se cura nasmije pa joj barem na tren bude lakse
Da da, i Frutek je tu da pomognenajvjerovatnije da joj je ovo sada jedino mjesto za razgovor, pogotovo ako je u bosni... znas kako odmah mahala uhvati capri...