Naj kvart Najgori kvart u Sarajevu

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
nosara

#551 Re: Naj kvart Najgori kvart u Sarajevu

Post by nosara »

Dr.medicine wrote:
nosara wrote:
Dr.medicine wrote:Svi se vi tjesite,al bi voljeli zivjeti u centru. Da fino pjehe dodjete za pet minuta do faxa, posla, ferhadije. Kazete za 15 min, ste u gradu, ali koliko cekate je.eni tramvaj, komercijalu, trolu. Neki dan sam cekao komercijalu pola sata (ne bi u onu guzvu raz.jebanog tramvaja kad bi pjehe do grada dosao) i zapitah se sta bi sve uradio za tih pola sata da sam u lijepom gradu. Grad je uvijek bio do Marin D. tako da.....,ma nema potrebe ici dole u taj smog.
Jedina negativna strana je buka na koju smo se navikli i problem sa parkiranjem upravo zbog Vas....

A ajd sad rafal po meni, jer se ovo nikome nece svidjeti
Grad je od M. Dvora do Otoke... Zapadnije su prigradska naselja, a istocnije haos neuslovan za zivot...

Inace, AU je Sarajevo bazdarila na maksimalno 120 hiljada stanovnika, ukljucujuci Ilidzu i sve ono izmedju... Pa vi kontajte...

Moj dio grada je NOvo SARAjevo... Blagoslovljeno od boga i Partije... Hoces urbano, hoces opanak... :D

Trenutno sam Komesarov komsija i sve vise gotivim ovo nase naselje... Samo da je zaustavit izgradnju na zelenim povrsinama i upristojit pijacu... U svakom slucaju ljudskije od Centra, gdje ljudi jedni drugima gaze po nogama...

A pogled prema Zuci i Humu...? :wink:
Sta imas na tom potezu??? Zgradu vlade, Holidej, Altu i Importane:) Aj oki to je sad INN. Gdje izlazis u Titu? Taj dio mi je bash trazit Centra i Dobrinje, al eto gdje vi gledate? Alpe?
:lol:

Dva smo svijeta razlicita... :D Ti jos uzivas u guzvi, a meni treba sirine...
ema_

#552 Re: Naj kvart Najgori kvart u Sarajevu

Post by ema_ »

Komšija Komšićeve zgrade :D Po meni, najbolji dio Sarajeva za življenje :thumbup:

U strogom centru ne bih za džabe živjela, Skenderija možda i nekako, Ciglane i onuda... Poslije Čvile ne, znači kako god okrenem Novo Sarajevo je jedini izbor :D
sophieEl

#553 Re: Naj kvart Najgori kvart u Sarajevu

Post by sophieEl »

ladyblue18 wrote:Ja samo da kazem iako sam mahalsko dijete, strasno volim austrijsku gradnju i te stanove, krvi bih dala za jedan takav
+1 :thumbup:
Last edited by sophieEl on 25/11/2011 16:53, edited 1 time in total.
nosara

#554 Re: Naj kvart Najgori kvart u Sarajevu

Post by nosara »

ema_ wrote:Komšija Komšićeve zgrade :D Po meni, najbolji dio Sarajeva za življenje :thumbup:

U strogom centru ne bih za džabe živjela, Skenderija možda i nekako, Ciglane i onuda... Poslije Čvile ne, znači kako god okrenem Novo Sarajevo je jedini izbor :D
Slazem se... :wink:

Svega, a blizu, relativno mirno, dosta "urbanog" zelenila...

Vratice se Valter u svoj kraj, kad tad... :D
zecko_kupuz

#555 Re: Naj kvart Najgori kvart u Sarajevu

Post by zecko_kupuz »

Ma nama bi ovakav scenarij bio vrijedan suhog zlata - prodavac i novopečeni kupac stana (novogradnja) potpisuju opcionalni ugovor o dodatnim privilegijama klijenta kao što je npr. nesmetan pogled iz stana, parking mjesto i komad zelene površine uz objekat. Dokument je zasnovan na prethodno postignutom dogovoru općine i firme-prodavca, te klijentu-kupcu stana obezbjeđuje priikladnu novčanu naknadu u slučaju da mu se bilo koja od navedenih privilegija s vremenom uskrati.

Drugim riječima, uz stan ću kupiti i najbolje uslove za život, ako mi budu narušeni (tj. neki novi objekat "napadne" zelenu površinu ili zakloni pogled) primiću obeštećenje u skladu s uslovima potpisanog ugovora o kupovini. :)

Možda je ovo samo izmišljanje tople vode, zaista ne znam, jer sam parmak za pravna pitanja :D ali mislim da ima smisla u jednom gradu kao što je Sarajevo. Papak, ako ćeš mi ugroziti ugodan život, ima da platiš. :-D ;-)

Ovo je "nadahnuto" ličnim iskustvima (bolje reći, frustracijama) s nadgradnjom (iznad glave i oko zgrade). Nekada smo bili stanari elitnog naselja, a sada smo okruženi vizuelnim, disfunkcionalnim cirkusom. :-?

ps.
I da, ne polažite previše nade u neko ultimativno rješenje pitanja saobraćaja, kada je to u ovako suludo, gusto naseljenom gradu gotovo nemoguće. :roll:
nosara

#556 Re: Naj kvart Najgori kvart u Sarajevu

Post by nosara »

zecko_kupuz wrote:Ma nama bi ovakav scenarij bio vrijedan suhog zlata - prodavac i novopečeni kupac stana (novogradnja) potpisuju opcionalni ugovor o dodatnim privilegijama klijenta kao što je npr. nesmetan pogled iz stana, parking mjesto i komad zelene površine uz objekat. Dokument je zasnovan na prethodno postignutom dogovoru općine i firme-prodavca, te klijentu-kupcu stana obezbjeđuje priikladnu novčanu naknadu u slučaju da mu se bilo koja od navedenih privilegija s vremenom uskrati.

Drugim riječima, uz stan ću kupiti i najbolje uslove za život, ako mi budu narušeni (tj. neki novi objekat "napadne" zelenu površinu ili zakloni pogled) primiću obeštećenje u skladu s uslovima potpisanog ugovora o kupovini. :)

Možda je ovo samo izmišljanje tople vode, zaista ne znam, jer sam parmak za pravna pitanja :D ali mislim da ima smisla u jednom gradu kao što je Sarajevo. Papak, ako ćeš mi ugroziti ugodan život, ima da platiš. :-D ;-)

Ovo je "nadahnuto" ličnim iskustvima (bolje reći, frustracijama) s nadgradnjom (iznad glave i oko zgrade). Nekada smo bili stanari elitnog naselja, a sada smo okruženi vizuelnim, disfunkcionalnim cirkusom. :-?

ps.
I da, ne polažite previše nade u neko ultimativno rješenje pitanja saobraćaja, kada je to u ovako suludo, gusto naseljenom gradu gotovo nemoguće. :roll:
Dobro je sve dok je kanalizacija (vecinom) zatvorena... Kad se govna zakotrljaju ulicama, e to ce bit ugodjaj... :D
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#557 Re: Naj kvart Najgori kvart u Sarajevu

Post by Chmoljo »

Dr.medicine wrote:
Da al kreni kuci oko 16h treba ti sat. A vjerujem da je tako i ujutro u spici. Ti volis svoju Ilidzu, ja svoju Titovu simple:) I sve sto mi treba je u krugu kilometra

p.s. austrugarski stanovi su ti beze, raspored im je los u totalu. i plafini od 3,5m su po meni visak. ok kubikaža zraka je ok, soba je veca itd, al kad dodje zima skontas negativne odlike
kralju, da želim biti ograničen na mali prostor, bio bih inžinjer i ne bih izlazio iz stana. radio bih od kuće. :roll:

čuj Grad je od Sebilja do Marin Dvora. kralju, da samo takvi žive u Sarajevu, onda bi stvarno bio od Sebilja, do Marin Dvora, a tad bi bio varoš. baš kao što je takvo razmišljanje varoško - tj. palanačko. nit' selo, nit' grad. ko vrana što je htjela pjevati ko slavuj.

ja sam Hercegovac porijeklom, od porodice koja je imala svoju kapetaniju koja je obuhvatala cijeli stolac, Počitelj, Trebinje, sve do Dubrovnika. i šta mi to znači? isto ko "korijenje" onima koji misle da su rođenjem gospoda i mjestom stanovanja bolji od drugih. primjeti se to, itekako. primjetim ja na svojim mladim SDP-ovcima, gdje su uvijek snobovi dolazili iz Centra i Novog Sarajeva (jebi ga nosara :mrgreen: ) a ostali su kao, seljačine, jelte... pogotovo Vogošća ili Ilijaš. iako su normalniji ljudi.

koliko god to patetično zvučalo, Sarajevo se nosi sa sobom, u srcu, u glavi, gdje hoćeš, u ovisnosti jesi li pjesnički ili realistički nastrojen. ja to nisam primjetio sam na sebi, nego su mi rekli prijatelji iz drugih gradova. problem je kada se time počne kurčiti, i misliti da si zbog toga bolji od ostalih...

sve ti ovo što ispričah, stane u tu odvratnu, ograničenu, snobovsku bez pokrića, misao... od Sebilja, do Marin Dvora.

ne, nikad ne bih volio živjeti tu. najdalje su Kovačići, ali najdalje. Grbavica je na lijepom mjestu, Hrasno nije loše, ali ja sam na Alipašinu odrastao, rat predeverao i namjeravam tu ostati. kad se vraćam u Grad sa puta, tek kad dođem do betona, osjetim da sam kući.
Comrad

#558 Re: Naj kvart Najgori kvart u Sarajevu

Post by Comrad »

koja je ovdje skupina kompleksasa...zivimo u jednom, neuredjenom, relativno prvljavom, gradu sa nikakvim javnim saobracajem, bez IJEDNOG trga, bez IJEDNOG parka, putevi nikakvi, urbani plan :-) , grad u promjeru cca. 10-ak km sa 2km i ovdje se raspravljate ko gdje zivi...ono ok forum je, raspravljajte se, ali jbt imam osjecaj ko da niko iz kantona nije mak'o...ne kazem, treba voliti svoje, ali pojedince fakat ne kontam...neko misli da je bolji od nekoga drugog jer zivi u sarajevu, u sarajevu se onda treba ponovo podijeliti po lokacijama, pa onda na lokaciji se podijeliti po ulicama, u ulici po zgradama, u zgradi po spratovima... :run: no ajd nije ni cudo sto se tako ponasamo kad smo hebeni ghetto.
BHF_Manijak

#559 Re: Naj kvart Najgori kvart u Sarajevu

Post by BHF_Manijak »

Dr.medicine wrote: Da al kreni kuci oko 16h treba ti sat. A vjerujem da je tako i ujutro u spici. Ti volis svoju Ilidzu, ja svoju Titovu simple:) I sve sto mi treba je u krugu kilometra

p.s. austrugarski stanovi su ti beze, raspored im je los u totalu. i plafini od 3,5m su po meni visak. ok kubikaža zraka je ok, soba je veca itd, al kad dodje zima skontas negativne odlike
E kako ziv bio zakljuci da sam sa Ilidje?! :lol: :-) Govorim samo da i sa najudaljenijeg kraja grada ti treba autom 15-tak minuta do grada, a meni je mnogo blize iz Novog Grada :wink:
Lakat Jebić

#560 Re: Naj kvart Najgori kvart u Sarajevu

Post by Lakat Jebić »

Chmoljo wrote:
Dr.medicine wrote:
Da al kreni kuci oko 16h treba ti sat. A vjerujem da je tako i ujutro u spici. Ti volis svoju Ilidzu, ja svoju Titovu simple:) I sve sto mi treba je u krugu kilometra

kralju, da želim biti ograničen na mali prostor, bio bih inžinjer i ne bih izlazio iz stana. radio bih od kuće. :roll:

čuj Grad je od Sebilja do Marin Dvora. kralju, da samo takvi žive u Sarajevu, onda bi stvarno bio od Sebilja, do Marin Dvora, a tad bi bio varoš. baš kao što je takvo razmišljanje varoško - tj. palanačko. nit' selo, nit' grad. ko vrana što je htjela pjevati ko slavuj.

ja sam Hercegovac porijeklom, od porodice koja je imala svoju kapetaniju koja je obuhvatala cijeli stolac, Počitelj, Trebinje, sve do Dubrovnika. i šta mi to znači? isto ko "korijenje" onima koji misle da su rođenjem gospoda i mjestom stanovanja bolji od drugih. primjeti se to, itekako. primjetim ja na svojim mladim SDP-ovcima, gdje su uvijek snobovi dolazili iz Centra i Novog Sarajeva (jebi ga nosara :mrgreen: ) a ostali su kao, seljačine, jelte... pogotovo Vogošća ili Ilijaš. iako su normalniji ljudi.

koliko god to patetično zvučalo, Sarajevo se nosi sa sobom, u srcu, u glavi, gdje hoćeš, u ovisnosti jesi li pjesnički ili realistički nastrojen. ja to nisam primjetio sam na sebi, nego su mi rekli prijatelji iz drugih gradova. problem je kada se time počne kurčiti, i misliti da si zbog toga bolji od ostalih...

sve ti ovo što ispričah, stane u tu odvratnu, ograničenu, snobovsku bez pokrića, misao... od Sebilja, do Marin Dvora.

ne, nikad ne bih volio živjeti tu. najdalje su Kovačići, ali najdalje. Grbavica je na lijepom mjestu, Hrasno nije loše, ali ja sam na Alipašinu odrastao, rat predeverao i namjeravam tu ostati. kad se vraćam u Grad sa puta, tek kad dođem do betona, osjetim da sam kući.
ja nekad iz ciste zajebancije kazem nekom da ne zivi u sarajevu jer je s alipasinog, dobrinje itd. al kazem, cista zajebancija i zna se da se zajebajem. ja iako zivim na carsiji, nikad po carsijskim parametrima necu moci biti "sarajlija",jer mi stari nije iz sarajeva. dzaba sto ja zivim na carsiji vec 20 godina, sto sam po svemu, od mentaliteta do govora sarajlija, ja znam da cu vazda bit dosljo :D

sto ce tice te palanacke svijesti, jednom sam slusao tako neku diskusiju u kojoj se pohvalno govorilo o precima. na kraju komentar ovog sto nije "pravi sarajlija" i nema begova u porodici je bio: jarane, ti si k'o krompir. Sto to? Pa sve to ti valja je u zemlji :D
Kinaski

#561 Re: Naj kvart Najgori kvart u Sarajevu

Post by Kinaski »

Najgori kvart je sutjeska , leglo kriminala , prostitucije i narkomanije . :thumbup:
BHF_Manijak

#562 Re: Naj kvart Najgori kvart u Sarajevu

Post by BHF_Manijak »

187 wrote:Najgori kvart je sutjeska , leglo kriminala , prostitucije i narkomanije . :thumbup:
Pa nije onda bas najgori... :lol: 8-) :mrgreen:
sarajlija_ba

#563 Re: Naj kvart Najgori kvart u Sarajevu

Post by sarajlija_ba »

Moram se malo uključiti u temu. Otac mi se rodio u Sarajevu, ja sam se tu rodio, sinovi su mi se tu rodili ali mi to nije bilo važno do prije godinu-dvije.
Naime, sve više sam sit ovih sa strane koji dođu i nameću svoje uzuse življenja domicilnim sarajlijama.
Evo primjer:
Neki dan na Heco pijaci pričam sa radnikom u prodavnici i komentarišemo kako uvozimo hibridnu piletinu a mogli bismo sami proizvoditi piliće. Ja kažem da seljaci više neće da rade na selu a on meni kaže da je on iz nekog sela pored Goražda i da on ima dvije krave, posije sebi itd...
Kažem ja njemu "blago tebi kad ne moraš jesti ovu genetičku pilad".
Kaže on meni "ma, ovo nek jedu ove sarajlijice, to je za njih". K'o biva, smeće od hrane je za sarajlije.

Dakle, došo papak sa sela, uzeo posao sarajliji i još mrzi Sarajevo i podsmjehuje se sarajlijama.
E toga sam sit pravo.
Mr. Brightside

#564 Re: Naj kvart Najgori kvart u Sarajevu

Post by Mr. Brightside »

sarajlija_ba wrote:Moram se malo uključiti u temu. Otac mi se rodio u Sarajevu, ja sam se tu rodio, sinovi su mi se tu rodili ali mi to nije bilo važno do prije godinu-dvije.
Naime, sve više sam sit ovih sa strane koji dođu i nameću svoje uzuse življenja domicilnim sarajlijama.
Evo primjer:
Neki dan na Heco pijaci pričam sa radnikom u prodavnici i komentarišemo kako uvozimo hibridnu piletinu a mogli bismo sami proizvoditi piliće. Ja kažem da seljaci više neće da rade na selu a on meni kaže da je on iz nekog sela pored Goražda i da on ima dvije krave, posije sebi itd...
Kaže on meni "ma, ovo nek jedu ove sarajlijice, to je za njih". K'o biva, smeće od hrane je za sarajlije.

Dakle, došo papak sa sela, uzeo posao sarajliji i još mrzi Sarajevo i podsmjehuje se sarajlijama.
E toga sam sit pravo.
to mene boli :roll:
Kinaski

#565 Re: Naj kvart Najgori kvart u Sarajevu

Post by Kinaski »

BHF_Manijak wrote:
187 wrote:Najgori kvart je sutjeska , leglo kriminala , prostitucije i narkomanije . :thumbup:
Pa nije onda bas najgori... :lol: 8-) :mrgreen:
prostitutka na horsu , bez zuba :)
Kinaski

#566 Re: Naj kvart Najgori kvart u Sarajevu

Post by Kinaski »

sarajlija_ba wrote:Moram se malo uključiti u temu. Otac mi se rodio u Sarajevu, ja sam se tu rodio, sinovi su mi se tu rodili ali mi to nije bilo važno do prije godinu-dvije.
Evo primjer:

E toga sam sit pravo.
A dobro ti sa sela i nekako mogu proci ali ovi iz susjedne nam drzave !
cyprus

#567 Re: Naj kvart Najgori kvart u Sarajevu

Post by cyprus »

armin.i.am wrote:
jaca-maca wrote:Ma vise sam se izgubila, sve nesto Novo :lol:
novo sarajevo ti je od cengic vile 1 do marijin dvora s jedne strane,i od hrasnog pa do skenderije s druge :D
Preciznije od McCloskijevog mosta do američke ambasade sa desne strane Miljacke i od Robota u Hrasnom do mosta Suade i Olge na lijevoj strani :D I naravno od Huma na sjeveru do Vraca na jugu :-D Mislim da je najmanja,najgušće naseljena i najurbanija opština u BiH

Obuhvata naselja Grbavica, Kovačići, Vraca, Hrasno, Čengić Vila, Dolac Malta, Pofalići, Velešići...
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#568 Re: Naj kvart Najgori kvart u Sarajevu

Post by PipiDugaDevetka »

Evo primjer:

E toga sam sit pravo.
Pa to nam isto rade Slovenci i svi koji prodaju hranu Bosancima. GM od 100% ne može na tržište EU bez oznake da jeste GM hrana! Samo 0,9% GM hrane može proći na EU tržištu bez označavanja i to samo ona GM hrana koja je odobrena od posebne komisije iz EU.

Ne bi me čudilo da se otkrije da jedemo i klonetinu koja je u nekim državama EU dozvoljena da se proizvodi, ali još nije dozvoljeno da se prodaje. Što će onda, proizvoditi kada ne smiju prodavati. E, tu je Bosna i Hercegovina u kojoj je dozvoljeno svo smeće prodavati.

Onaj direktor Agencije za kontrolu ispravnosti hrane laže da jedemo ''ispravnu hranu na evropskom nivou''. On priča o higijenskoj ispravnosti, a nikada se nije osvrnuo na hemijsku ispravnost hrane.

Bolnice pune da ne mogu biti punije, boleštine koje su bile rijetke i čudne su sve masovnije,...Bosanci umiru iznenada, neočekivano i u godinama kada im vrijeme nije.

Ja bih jeo tu klonetinu, ali je ona opasna jer tako uzgojene životinje preživljavaju i budu spremne za klanje se nemilice kljukaju vitaminima, mineralima, hormonima, antibioticima,...i šta ja znam čime sve ne još....Uglavnom, da nema te hemije uginule bi ko ona ovca Doly, prva koja je klonirana.

Medjutim, ima nade,...promijenila se vlast. Valjda će nešto učiniti i u vezi sa kontrolom ispravnosti hrane.
zecko_kupuz

#569 Re: Naj kvart Najgori kvart u Sarajevu

Post by zecko_kupuz »

Kakva nadmenost hebote. Počesto me bude sramota domaćeg sarajevskog življa. Ovaj animozitet je obostran, nažalost...i pojačava se svake godine. :roll:
Interesantno je da prvi Sarajevo kao metropolu promovišu ovdašnji "genuine" građani, a usput ne mogu smisliti došljake. Kakav paradoks. :-)
ultima_palabra

#570 Re: Naj kvart Najgori kvart u Sarajevu

Post by ultima_palabra »

zecko_kupuz wrote:Interesantno je da prvi Sarajevo kao metropolu promovišu ovdašnji "genuine" građani, a usput ne mogu smisliti došljake. Kakav paradoks.
Istina... kad ne podnose ljude iste nacije, religije i jezika, možeš misliti kako bi bilo sa sugrađanima crncima, Arapima, Azijatima i slično :roll:
nosara

#571 Re: Naj kvart Najgori kvart u Sarajevu

Post by nosara »

Zasto je problem hrgalju rec da je hrgalj....? Ako hrgalj nece da se uljudi vec ocekuje da ljudi pohrgalje u interesu je sire drustvene zajednice da se taj problem detektuje i otkloni... Pa cak i uz fakat da je broj hrgalja daleko prevazisao broj ljudi u Sarajevu... Tu ne smije da vazi ona "hrgalj mio moje vjere bio"... :D
ultima_palabra

#572 Re: Naj kvart Najgori kvart u Sarajevu

Post by ultima_palabra »

nosara wrote:Zasto je problem hrgalju rec da je hrgalj....? Ako hrgalj nece da se uljudi vec ocekuje da ljudi pohrgalje u interesu je sire drustvene zajednice da se taj problem detektuje i otkloni... Pa cak i uz fakat da je broj hrgalja daleko prevazisao broj ljudi u Sarajevu... Tu ne smije da vazi ona "hrgalj mio moje vjere bio"... :D
Naravno da nije... ali "hrgalja" ima svih boja i dezena :D
nosara

#573 Re: Naj kvart Najgori kvart u Sarajevu

Post by nosara »

ultima_palabra wrote:
nosara wrote:Zasto je problem hrgalju rec da je hrgalj....? Ako hrgalj nece da se uljudi vec ocekuje da ljudi pohrgalje u interesu je sire drustvene zajednice da se taj problem detektuje i otkloni... Pa cak i uz fakat da je broj hrgalja daleko prevazisao broj ljudi u Sarajevu... Tu ne smije da vazi ona "hrgalj mio moje vjere bio"... :D
Naravno da nije... ali "hrgalja" ima svih boja i dezena :D
Dapace... :D
TheGodfather001

#574 Re: Naj kvart Najgori kvart u Sarajevu

Post by TheGodfather001 »

Najbolja zgrada za stanovanje, po mom misljenju, je zgrada "Loris".
Najgore naselje mi je Anex i Svrakino.

Kratka replika za "sarajlija_ba": Ne smeta meni sto je on (seljak) uzeo posao sarajlijama, i treba tako da im bude kada ne zele da rade i prodaju na pijaci, vec bi svi da ispijaju kafe danima, klade se i "ubodu" koji rostilj mjesecno na vikendici sa rajom.
Meni ne smetaju ni seljaci, ljudi zemljoradnici-stocari-poljoprivrednici, to su ljudi koji "krv propisaju" da bi zaradili nesto, ali mi jako smetaju primitivci-provincijalci koji "sijeku asfalt sjekirom", pljuju, vrse nuzdu, galame, prvenstveno po sredstvima javnog gradskog prevoza. A onda tako nastave i po ulicama, trgovima, parkovima, itd. E za takve nemam saosjecanja niti solidardnosti, takve kada vidim odmah pocnem psovati karadzica jer da njega nije bilo takvi asfalta ne bi vidjeli ni na casu geografije. E takve nikad necu prihvatiti niti ce ikad biti dobrodosli u mojoj blizoj okolini, a ako se ikad budem pitao i u ovom gradu
I da, rodjeni sam Sarajlija, svi su mi iz Sarajeva, citav zivot (ukljucujuci i rat) sam u Sarajevu, zavrsio sve skole i fakultet u Sarajevu. I ne zivim u Centru.
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#575 Re: Naj kvart Najgori kvart u Sarajevu

Post by JoseMujica »

sarajevska kasaba je užas za normalna insana...ja samo sanjam kako ću se neđe pod Treskavicu preselit
Post Reply