Dr.medicine wrote:Sta imas na tom potezu??? Zgradu vlade, Holidej, Altu i Importane:) Aj oki to je sad INN. Gdje izlazis u Titu? Taj dio mi je bash trazit Centra i Dobrinje, al eto gdje vi gledate? Alpe?nosara wrote:Grad je od M. Dvora do Otoke... Zapadnije su prigradska naselja, a istocnije haos neuslovan za zivot...Dr.medicine wrote:Svi se vi tjesite,al bi voljeli zivjeti u centru. Da fino pjehe dodjete za pet minuta do faxa, posla, ferhadije. Kazete za 15 min, ste u gradu, ali koliko cekate je.eni tramvaj, komercijalu, trolu. Neki dan sam cekao komercijalu pola sata (ne bi u onu guzvu raz.jebanog tramvaja kad bi pjehe do grada dosao) i zapitah se sta bi sve uradio za tih pola sata da sam u lijepom gradu. Grad je uvijek bio do Marin D. tako da.....,ma nema potrebe ici dole u taj smog.
Jedina negativna strana je buka na koju smo se navikli i problem sa parkiranjem upravo zbog Vas....
A ajd sad rafal po meni, jer se ovo nikome nece svidjeti
Inace, AU je Sarajevo bazdarila na maksimalno 120 hiljada stanovnika, ukljucujuci Ilidzu i sve ono izmedju... Pa vi kontajte...
Moj dio grada je NOvo SARAjevo... Blagoslovljeno od boga i Partije... Hoces urbano, hoces opanak...![]()
Trenutno sam Komesarov komsija i sve vise gotivim ovo nase naselje... Samo da je zaustavit izgradnju na zelenim povrsinama i upristojit pijacu... U svakom slucaju ljudskije od Centra, gdje ljudi jedni drugima gaze po nogama...
A pogled prema Zuci i Humu...?
Dva smo svijeta razlicita...