hahahahahaha jesam!!!
a ti???
ako treba i pet popravnihstella_k wrote:http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtopic.php?t=21529morti wrote:Dobro,tek sam sad došo,al oćel mi neko objasnit ko koga ovdje,jer sam izgubljej među ovim silnim postovima...
Kontam da je neka akcija,al šta?
Aj budite dobri!
Mislim da su ovdje sve informacije.
Za one koji nisu danas uspjeli dostaviti novce, treba vidjeti sa Mirci, sigurno ce biti "popravni"
bogami su skrti ti busmanidigger wrote:Do sada sam primio dvije uplate:
-- Zlata
-- Shoshana
Ocekivao sam uplate od Danas i Pitt-a ali oni me zaobidjose pa pravo Farkyju... pa daj vjeruj bushovcima...
mIRCi nece izgubit obraz za 500 maraka...za 5 miliona jos i biG.O.D. wrote:cuj nije se otislo za neum,ha ja ba sto neum kad ima dosta i za makarske
hehehehehe
kad bus polazi da dodjem da te ispratim![]()
![]()
zaboravih reci, iako je ciko koji to prodaje ciko koji ima svjo stand, on bi nam dao i nota blok rachun tako da bismo to imali pokrivenoG.O.D. wrote:cega ba???
daj mi 5 stoja da vidis kako se brckaju noge u plicaku
heheheheh
salim se naravno da se neko ne nadje uvrijedjen ne daj Boze![]()
super za rukavice...
Et' sad mi krivi?!mIRCerka wrote: de ne zachatavaj...necu vam oprostiti sto mi ne dadoste grah da pojedem...
@Mirci, mala ispravkica:mIRCerka wrote:Dragi moji akcijasi,
Prvo izvin’te sto se ovako kasno javljam, ali moralo se obaviti jos stosta toga prije nego se kuci vratilo. Ne, nisam otisla u Neum sa parama
Prvo da kazem da mi je drago sto ste se u onolikom broju odazvali, ne samo sastanku vec i samoj akciji putem donacije.
Na prvom sastanku odrzanom DANASse prikupilo ravno 470KM.
Iako je glupo nekoga izdvajati, zelim da se prvobitno zahvalim ljudima koji su dali doprinos akciji bez ucesca u samoj putem foruma.
Vodenjak, da ti prijavim da ti rodjak nije htio sa nama na akfu ali je dostavio pare
Ragibe, hvala jos jednom na ucescu
Privremeni, tebi u ime svih akcijasa zelim sto brzi oporavak i hvala na podrsci.
E sad, razgovarala sa sa rajom koja su bila na sastanku i zakljucili smo da je red da se navedu forumashi koji su do sada donirali novac ali BEZ navodjenja iznosa pojedinacnih donacija.
dakleMidemo redoslijedom kako su pristizale pare:
- Hor Corona
- Ragib
- Vodenjak (preko rodjaka)
- Penda i stella_k
- 100_KA
- g.o.d. (to nam je novi kolac na forumu)
- perke
- tigris + njena rodica koja je bila sprijecena da dodje
- privremeni + supruga
- stella_sa
- edu
- daduli_sa
- vodolija_33
- xy_girl
Ja cu ove pare predate farkyju ili veceras ili sutra.
Dogovoreno je da ce se konacno utanaciti spisak stvari potrebnih MJEDENICI te da ce se iste od prikupljenog novca kupiti.
Toliko sa prvog sastanka.
sorry, do mene je, pisala sam na sred cestestella_k wrote:
@Mirci, mala ispravkica:
nije Panda nego PENDA (cetvrta crtica odozgo)
Molim da se ova greska ispravi i na infu.