Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
hananah wrote:Mogu li ja biti ta treca na odredjeno vrijeme da se ispraksam pa da znam kako sutra voditi svoj sopstveni harem Molim vas, eto, zauzvrat cu vam roditi jednog sina i dati vam ga da ga pazite kao da je vas
Onda sacekaj pa da vidimo sta cu ja roditi.
Prvu sansu je dobila @danas, nije tu zelju mogla ispuniti nasem Toozli . Sad je moja sansa tu, a i meni bioloski sat kuca... jos malo pa haman dvadeset i koja banka , evo tetka nam je donijela nekakve cajeve da pijem , kaze da je vrijeme da zatrudnim.
hananah wrote:Mogu li ja biti ta treca na odredjeno vrijeme da se ispraksam pa da znam kako sutra voditi svoj sopstveni harem Molim vas, eto, zauzvrat cu vam roditi jednog sina i dati vam ga da ga pazite kao da je vas
Onda sacekaj pa da vidimo sta cu ja roditi.
Prvu sansu je dobila @danas, nije tu zelju mogla ispuniti nasem Toozli . Sad je moja sansa tu, a i meni bioloski sat kuca... jos malo pa haman dvadeset i koja banka , evo tetka nam je donijela nekakve cajeve da pijem , kaze da je vrijeme da zatrudnim.
jeste hanifa, ne more preko reda -- kod nas se zna red i obicaji, pa nismo hajvani sa sokaka... i ja moram da se stavim na stranu perke, jer ona je usrecila moga toozlicu i ona mi je preca od tebe...
elem, ima perka godinu dana da rodi sina, a ako joj ne upali onda odlucujemo sta dalje...
a da ja paralelno s tobom zatrudnim, mozda ce to Toozli biti malo previse rada, ali opet, nek mu pomognu druge haremlije, pa kad mogu kace nosati mogu i sinove praviti
Pristajem na sve samo da napokon pocnem taj trening a sve u svrhu obuke za vodjenje svoga harema, tj. osamostaljivanja u svoju sopstvenu poligamiju
danas wrote:
jeste hanifa, ne more preko reda -- kod nas se zna red i obicaji, pa nismo hajvani sa sokaka... i ja moram da se stavim na stranu perke, jer ona je usrecila moga toozlicu i ona mi je preca od tebe...
elem, ima perka godinu dana da rodi sina, a ako joj ne upali onda odlucujemo sta dalje...
E ovo gore je samo jedan od milion primjera kako meni valja @danas. Lijepo brate zbori zena.
hananah wrote:a da ja paralelno s tobom zatrudnim, mozda ce to Toozli biti malo previse rada, ali opet, nek mu pomognu druge haremlije, pa kad mogu kace nosati mogu i sinove praviti
Pristajem na sve samo da napokon pocnem taj trening a sve u svrhu obuke za vodjenje svoga harema, tj. osamostaljivanja u svoju sopstvenu poligamiju
Nema Toozla sada para da gradi jos jedan cardak , a bogme on voli da mu zene zive blizu a ne u zajednici.
Da samo vidis kako nam je izgradio finu cesmu ispred kuce, operemo i izribamo sve sad pa sad.
stella_k wrote:Jel se to govori nesto o novoj mladoj...jel bas mora biti plaho mladjahna il moze vako neka zrelija, al ko tambura..
Zrelija, a k'o tambura. Ma prava si... ako si jos i meHke dushe.
U nesto se udarati mora.
MeHka sam ko jastuk samo se ponekad naljutim...ko leptir...
Morel vako?
More... duboko i plavo.
Sve bih da sacuvam obraz, ali pod naletom ovih novih uticaja saudijske avangarde... mislim da cu pokleknuti. Uzimam te za prvu... Djecu necemo praviti... djecu cemo usvajati. Ako ti pashe... uzmi u razmatranje, ako ne... ostavi.
hananah wrote:a da ja paralelno s tobom zatrudnim, mozda ce to Toozli biti malo previse rada, ali opet, nek mu pomognu druge haremlije, pa kad mogu kace nosati mogu i sinove praviti
vidis kako si neupucena i neznalica moja hanifa... ali evo, da ti pojasnim, jer nisi ti kriva sto ne znas i sto si zatucana...
posto je toozla haremlija broj jedan, on MORA prvi da ima sina... ne mogu mu druge haremlije u tome pomagati, jer onda se gluho bilo ne bi znalo ko je kome otac i koji je poredak nasljedstva... tako da posto mu ja nisam mogla dati sina za sve ove godine , on je ozenio perku, i sad je do nje e, tek ako ona ne moze da mu podari sina, on moze privesti novu hanumu i sa njom oprobati...
Fair Life wrote:
U nesto se udarati mora.
Morel vako?
More... duboko i plavo.
Sve bih da sacuvam obraz, ali pod naletom ovih novih uticaja saudijske avangarde... mislim da cu pokleknuti. Uzimam te za prvu... Djecu necemo praviti... djecu cemo usvajati. Ako ti pashe... uzmi u razmatranje, ako ne... ostavi.
PS. . .Najdraza mi je mehka...za tamburati.
Mogu li povesti ovog svog prvog haremliju sa sobom? Nece nam smetati..mnogo je fini i obziran.
Fair Life wrote:
U nesto se udarati mora.
Morel vako?
More... duboko i plavo.
hananah wrote:A kontate li vi da ja hocu na trening da bih mogla svoju sopstvenu poligamijsku zajednicu osnovati
pa ne znam kako da ti pomognem; nabavi jednog za pocetak , pa onda polako dodaji haremu a mene i perku slobodno mozes pitati za savjet, mi smo tu da te uputimo
hananah wrote:A kontate li vi da ja hocu na trening da bih mogla svoju sopstvenu poligamijsku zajednicu osnovati
Kod nas nema treninga. Ako udjes u nasu familiju onda ne mozes izici. Mi smo u nasem selu jedan fini primjer i nikad se ni sa kim nismo zarekli. Mi te mozemo fino uputiti (posebno @danas), al` nemoj bogati da se ja i @danas zareknemo sa Toozlom zbog ovoga.
pa ne znam kako da ti pomognem; nabavi jednog za pocetak , pa onda polako dodaji haremu a mene i perku slobodno mozes pitati za savjet, mi smo tu da te uputimo
....sad za sad, ja sam sretan i zadovoljan sa moje dvije zene.....strah me da bih odstupio od principa "punopravnosti" u slucaju prosirenja zajednice....
stella_k wrote:MeHka sam ko jastuk samo se ponekad naljutim...ko leptir...
Morel vako?
More... duboko i plavo.
PS. . .Najdraza mi je mehka...za tamburati.
Sta je ovo,Fair?
kamo obraz,kamo kitabi?
Ne odgovaraj ga, nalet te bilo.
Bjez mi od haremlije...osim ako nisi i ti kandidat...imaju dva upraznjena mjesta, pa bujrum...
Fino sto se pazite, mozete skupa cijepati drva.
Nebi, da li si za to da osnujemo jednu zajednicu pa da polako sa saburom i sucurom dodajemo haremlije i haremlijke u nju da fino onda jedno drugom odabiremo koga cemo dodavati
Samo ne reci ne bi jer to bi me dotuklo
nebi wrote:
Sta je ovo,Fair?
kamo obraz,kamo kitabi?
Sta je @nebi? Jesi nabavio par kila rize i koju kilu secera. Ja cula da ima jedna plaho fina cura zrela za udaje.
Babo bi je dao za rizu i secer.
P.S. Kazu da je cista, ne prica puno, plete, hekla a i zna fino skuhati.
stella_k wrote:Mogu li povesti ovog svog prvog haremliju sa sobom? Nece nam smetati..mnogo je fini i obziran.
Ama... povedi, sta smeta. Legnemo u hetero... budimo se u cetvero. Mene je jedino strah u ovakvim 'budi bog s nama' zajednicama da se ne probudim sa svilenim gajtanom oko jaja.
Znas ono... katil ferman i kvrc.
hananah wrote:Onda mi nista drugo ne preostaje nego slijedece
Nebi, da li si za to da osnujemo jednu zajednicu pa da polako sa saburom i sucurom dodajemo haremlije i haremlijke u nju da fino onda jedno drugom odabiremo koga cemo dodavati
Samo ne reci ne bi jer to bi me dotuklo
Ne odaji se hano, ja te taman mislila fino upoznati sa @nebi.
Ako ima rize i secera, sve se da srediti.
Toozla wrote:....sad za sad, ja sam sretan i zadovoljan sa moje dvije zene.....strah me da bih odstupio od principa "punopravnosti" u slucaju prosirenja zajednice....
Jel doslo vrijeme da donesem tople vode u lavoru i operem ti none? Uh, sutra ima da te @danas riba i pere.
stella_k wrote:Mogu li povesti ovog svog prvog haremliju sa sobom? Nece nam smetati..mnogo je fini i obziran.
Ama... povedi, sta smeta. Legnemo u hetero... budimo se u cetvero. Mene je jedino strah u ovakvim 'budi bog s nama' zajednicama da se ne probudim sa svilenim gajtanom oko jaja.
Znas ono... katil ferman i kvrc.
Nista ne brini, ima da te cuvam i pazim. Nista katil ferman, jock.
A ovo za lijeganje cemo se dogovoriti. Ima vakta, ima i zemana....
Toozla wrote:....sad za sad, ja sam sretan i zadovoljan sa moje dvije zene.....strah me da bih odstupio od principa "punopravnosti" u slucaju prosirenja zajednice....
eto, kako nas dragi toozla misli na nas dvije, i kako je pravedan...
pa nije ni cudo da nam dusmani zavide i da hoce da nam napakoste...