SA - X PARLAMENT - NOVI SAZIV
-
FFK as Lucy01
Jesi post'o adiktivToozla wrote:....pa moramo se uzajamno paziti.....vidis da smo sami u ovom parlamentu.....danas wrote:ma tebi lucinda ionako dotura preko (republikanske) stele... daje ti ih ispod cijene, ko tebi...Toozla wrote: ....hvala, vec podigao....sta mislite odkud' mi za bobe....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.....Lucyyyyyyyyyyyyyy.....gdje su moje bobe...
Valja mi sad mirit' ove sto su zakuhali, kome cu ja prodavat ove "ljekovite" travke, bobe i tekucine
Dame i gospodo, braco i sestre, drugovi i drugarice (ja sve politicki korektno)
u cilju ocuvanja malog biznisa u Bosni, a sve u svrhu unapredjenja male privrede i sveukupnog razvoja domovine nam u nas
Stoga vas lijepo zamoljavam da se nastavite fajtat, al'ovde u skupstini.
Vas vjerni hamal
-
mačak u čizmama
car-x wrote:ma popusi ti caru kurac.. pa onda mozemo zajednicki na pivu..pitt wrote:Tko bi rekao da ce ovo preci u ozbiljnu diskusiju:D Vala i ovaj car zna usrat svaku temu
:D:D:D:D
a govna što su izasrana
-
da pamtis
mačak u čizmama wrote:car-x wrote:ma popusi ti caru kurac.. pa onda mozemo zajednicki na pivu..pitt wrote:Tko bi rekao da ce ovo preci u ozbiljnu diskusiju:D Vala i ovaj car zna usrat svaku temu
a govna što su izasrana![]()
![]()
![]()
![]()
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Novo, zavirio bih u vas donji i gornji dom
:D i to u punom sazivu

-
car-x
pape, turi novalicku u neku komisiju za vjerska pitanja.. to je njena materija..novalic wrote:...... Novalic ..........![]()
u desnom krilu.. i jedina zasluzila onaj smajlic.. sto ne mogu kopirati, to bi mi bio simbol...
vracaj me u lijevi, necu sa carom... ni za zivu glavu
- horns&drums
Cudo sebe nisi ubacio
-
Stari
Ne ne i ne...to je obmana i pokusaj klevete....Novalicku za higijenicara je moja preporuka.car-x wrote:pape, turi novalicku u neku komisiju za vjerska pitanja.. to je njena materija..novalic wrote:...... Novalic ..........![]()
u desnom krilu.. i jedina zasluzila onaj smajlic.. sto ne mogu kopirati, to bi mi bio simbol...
-
car-x
ma da je vidis kako se razumije u vjerska pitanja.. posebno na braniku svih katolika..Stari wrote:Ne ne i ne...to je obmana i pokusaj klevete....Novalicku za higijenicara je moja preporuka.car-x wrote:pape, turi novalicku u neku komisiju za vjerska pitanja.. to je njena materija..novalic wrote:![]()
- horns&drums
Tebe ocito vijagra mimoisla
:D:D
-
rei
car-x wrote:ma da je vidis kako se razumije u vjerska pitanja.. posebno na braniku svih katolika..Stari wrote:Ne ne i ne...to je obmana i pokusaj klevete....Novalicku za higijenicara je moja preporuka.car-x wrote: pape, turi novalicku u neku komisiju za vjerska pitanja.. to je njena materija..
pa pola ih takvih u ljevicare smjestio
-
car-x
ma jok.. bolje nek turi tebi.. nekakvu vlast.. jedno frustrirano manje..novalic wrote:koliko mene pamcenje sluzi, mene se moze svrstati i po vjerskom, kuhinjskom, politickom, pijanskom, svrstanom i nesvrstanom..
nisam ni znala da sam toliko... razlicita...
a ti pape turi caru.. nekakvu vlast.. ne bi li nas na pravi put izveo